Netflix start gratis probeerversie die zonder account is te gebruiken

Netflix heeft een Watch Free-pagina online gezet, waar gebruikers gratis een aantal films en de eerste aflevering van series kunnen bekijken via de browser. Aanmelden of registreren is niet nodig. Netflix zegt het aanbod op de pagina steeds aan te passen.

Het aanbod op de Watch Free-pagina is te bekijken via browsers op Windows, Mac en Android. De pagina is niet beschikbaar op iOS-apparaten en ook werkt het niet als gebruikers een browser in incognitomodus gebruiken. De dienst geeft dan een foutmelding bij het afspelen van video's.

Op het moment van schrijven biedt Netflix op de pagina de eerste aflevering aan van eigen series als Stranger Things, Elite, When They See Us en Our Planet. Ook staat er een aantal volledige films op de pagina, momenteel zijn dat The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery. In alle gevallen gaat het om Netflix Originals.

Netflix zegt dat het aanbod op de Watch Free-pagina 'van tijd tot tijd' zal veranderen. Hoe vaak dat gebeurt, is niet bekend. Voorheen bood Netflix al een gratis proefperiode van een week aan, maar die was alleen toegankelijk door een account te maken en een betaalmethode op te geven.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

31-08-2020 • 15:29

152 Linkedin

Reacties (152)

Wijzig sortering
Eerst de proefperiode van 1 maand gratis afschaffen en nu deze verkapte vorm soortvan proefperiode introduceren?
Waarom iets nieuws introduceren als de vorige versie (met proefperiode) eigenlijk gewoon voldeed?.
Mja, snap ik wel. Dit is laagdrempeliger: geen account aanmaken, geen credit card gegevens invoeren.

Ik weet nog dat ik een tijd geleden wel wat interesse in Netflix kreeg en het aanmeldproces doorliep. En uiteindelijk afhaakte toen men de creditcard gegevens vroeg. Puur gevoelsmatig iets, want ik geloof echt wel dat als je op tijd opzegt er niets geincasseerd wordt - maar toch.

Als er meer mensen zijn zoals ik, dan kan dit ze meer klanten opleveren.
Frauduleuze transacties kun je via je creditcard-provider gewoon ongedaan laten maken, mocht Netflix echt geld aftrekken en niet terugstorten. Dat is juist een van de redenen waarom je een credit card zou moeten willen; Verzekering.
Daar gaat het niet om, probleem is dat je vergat op te zeggen en je credit card gecharged werd. Zelfde met een Paypal agreement. Dat is ook net de truuk van heel bedrijven, geef mensen een gratis periode maar wel met de eis dat je credit card op moet geven of een Paypal agreement aan moet gaan die jij zelf moet opzeggen als je geen betaald abonnement wil.

Hoeveel mensen vergeten dat vervolgens, ik kan de keren niet tellen dat ik het vergeten ben.
Dat gebeurt ook met je bank als je laat afschrijven, dus ik zie het verschil eigenlijk even niet.
Hoe bedoel je? Dit snap ik even niet.
Ik denk dat 'ie automatische incasso bedoeld, wat in feite hetzelfde effect heeft.

Meer OT: Hiervoor bestaan diensten zoals Privacy.com, en ik geloof dat de creditcards van Bunq ook zo in te stellen zijn (en zo zijn er vast meer), dat zelfs als je vergeet een dienst op te zeggen, de betalingen vanzelf geweigerd worden, en dus de dienst ook.
Voorbeeld; ik ben lid van Amazon Prime voor Twitch, maar ik krijg elke maand een mail dat mijn betaalmethode ongeldig is omdat hun automatische creditcard-check altijd ongeldig lijkt, omdat ik dat steeds handmatig goedkeur als ik het nog wil.
Wat ik me nu afvraag is; als ik een lidmaatschap aanga en ik vergeet dat op te zeggen ben ik toch nog steeds betalingsplichtig? Dus omdat ik vergeet Netflix op te zeggen ontheft mij dat niet van de verplichting om te betalen ook als ik de dienst niet gebruik. In theorie kun je dan toch gewoon een incassobureau achter je aankrijgen?
Ja dat is een grijs gebied. Echter, veel diensten (zoals Twitch) 'pauzeren' je account als de betaling niet lukt, om te voorkomen dat mensen misbruik maken van het systeem en het gratis blijven gebruiken. Dus als de betaling niet lukt, geen toegang tot de dienst. Geen toegang tot de dienst, geen betaalplicht.

Maar er zijn inderdaad ook wel bedrijven bij die strikt vasthouden aan het contract, en als je niet betaald dat als een contractbreuk kunnen zien en daarop handelen. Echter is dat vaak teveel moeite en kost dat veel meer geld in administratie en juridische kosten, dus grote diensten zullen dat zelden doen.
Het verschil is niet tussen credit card en bankrekening, maar tussen wel of geen betaalgegevens opgeven voor een proefperiode.
Huh? Je hoeft voor deze proefversie niet te betalen, dus ik snap je vergelijking met de bank even niet? Netflix reageert hier op de bezwaren die veel mensen hebben tegen het verstrekken van betaalgegevens (of het nu een incasso-goedkeur of CC-gegevens betreft) door een proefversie aan te bieden waar je geen betaalgegevens voor hoeft te overhandigen. Sterker nog: in feite nauwelijks persoonsgegevens, aangezien je hooguit je IP deelt.
Heel veel mensen zien daarin geen verschillen, en daar hebben we de kredietcrisis mede aan te danken..
Vaak kun je je direct uitschrijven nadat de proefperiode is geactiveerd, dat is altijd het eerste wat ik doe. Meestal is de beschrijving niet zo duidelijk en kun je denken dat ook je proefversie niet meer werkt na de annulering, maar dat is mij nog nooit overkomen.
Ik maak het account aan en dan annuleer ik het per direct. Dan vergeet ik het ook niet.
Kan allemaal best zijn, maar daarom schrijf ik ook: puur gevoelsmatig. Zonder goede rationale reden haakte ik af tijdens het aanmeldproces.

Dan kan jij, of Netflix, of de creditcardmaatschappij, nog zo hard roepen dat het veilig is, maar uiteindelijk haakte ik als klant op puur gevoelsmatige redenen af tijdens het aanmelden. En als je zo'n klant dan toch binnen wil halen, dan is een initiatief zoals dit - geen account, geen abonnement - een goed idee.
Je hebt er simpelweg gedoe mee om na een maand op te zeggen en daar zitten veel mensen niet op te wachten. Ik snap dat best en het is volgens sommigen niet 100% rationeel misschien, maar als klanten daardoor afhaken, moet je iets doen en dit vind ik een slimme move van Netflix.
Niet iedereen "mag" een credit card hebben... daar wordt je in NL eerst op voor gecheckt of jij wel voldoende verdient.
Ik heb al een creditcard van mijn bank sinds ik een arme schoolgaande was met weinig tot niks op zijn naam. Dit had ik nodig in Amerika, want pinnen met je Rabopas zat er toendertijd nog niet in. Ik denk dat je dan vreselijk hard in het rood moet staan om er geen te krijgen.
De Rabobank heeft recent de maandelijkse inkomenstest verhoogt naar 3 maanden lang 1000 euro binnenkrijgen. Het rare is dat een studielening gewoon meetelt, dus als je maximaal leent mag je wel een creditcard, maar als je dit niet doet weten ze niet zeker of je je lening wel terug kan betalen?

Ik weet niet hoe het bij de andere banken zit, maar ik liep er bij de Rabobank recent dus tegenaan. Daarnaast kost het op een jaarbasis ook nog redelijk wat (24 euro per jaar) als je hem amper gebruikt. Ik heb hem denk ik maar voor een paar betalingen per jaar nodig en dan vind ik daar 24 euro wel veel voor.

Ik heb uiteindelijk een prepaid credit card via Revolut aan kunnen vragen.
Tip: N26. Kost niks en je krijgt gratis een debit mastercard. Word geaccepteerd op alle plekken waar ze mastercard accepteren, ik heb het al jaren en gebruik het best vaak in het buitenland. O.a. in de VS werkt het prima.
Er zijn ook pre-paid creditcards van de grote creditcardboeren en dan doen ze geen check omdat je niet de min in kan.
Je hebt helemaal gelijk, maar waarom een drempel opwerpen als het ook zonder kan? Het is toch altijd weer gedoe om de boeking ongedaan te maken. Nu kan je gewoon proberen, zonder enige impact.
Frauduleuze transacties worden inderdaad snel ongedaan gemaakt maar betwiste transacties zijn een ander verhaal. Dan mag je weer met bewijzen komen. Bij een proefperiode horen geen CC-gegevens. Dat heeft men nu netjes opgelost.
Verzekering, precies. Dezelfde reden waarom ik standaard PayPal gebruik bij transacties die ik niet volledig vertrouw. Ik weet niet hoe het uit kan (laatst geld overgemaakt naar de US, nog geen 2 euro transactiekosten. Moet je je bank vragen...), maar dat heeft mij al zeker 2 keer een hoop gedonder bespaard.
Toen ik een abonnement afsloot bij Netflix, werden er geen creditcardgegevens gevraagd.
Hoe betaal je dan?
Hoe betaal je dan?
Automatische incasso.
Aha, wist niet dat dat ook kon. Weer wat geleerd :-)
Ik heb een revolut kaart. Soort herlaadbare creditcard. Die bieden in de app disposable credit cards aan. Wanneer je die gebruikt worden ze gedestroyed. onlangs nog gedaan voor een proefperiode. Ze kunnen de kaart net gebruiken om te verifiëren daarna is die waardeloos.
Ik heb ook geen creditcard. Ik betaal via mijn rekening. Automatische incasso.
Het is vooral dat bedrijven die dat soort praktijken erop nahouden ervan uitgaan dat er een bepaald percentage gebruikers is dat vergeet om op tijd op te zeggen en dus nog even betaalt. En omdat ik dat weet haak ik net als jij bewust af, niet zo zeer gevoelsmatig maar omdat ik zo'n bedrijf niet wil steunen.
Precies dit.. Buiten Nederland is dit vrij geaccepteerd, en veel nederlanders vinden dit terrecht ronduit schofterig.
want ik geloof echt wel dat als je op tijd opzegt er niets geincasseerd wordt - maar toch.
Daar maak je een fout, CanalDigital bv. hanteert een opzegtermijn die gewoon geldt tijdens je trial, dus als je niet vroeg genoeg opzegt wordt gewoon de maand na je trial in rekening gebracht. Maar als je op dag 1 opzegt, dan wordt bij veel diensten je account per direct afgesloten. Online diensten zijn mega geniepig en onbetrouwbaar.
Canal digital overtreed zelfs de wet omdat je niet online kan opzeggen... als ik online een abonnement afsluit... dan MOET ik ook bij wet online kunnen opzeggen.
Puur uit nieuwsgierigheid, welke wet is dat? Dat kan nog wel eens van pas komen namelijk.
Ik had een CD test genomen op hun 'nieuwe' iptv.
1 maand gratis testen....

Na de 2e dag had ik er genoeg van, kwaliteit veel te laag (720p of minder) ...
Kreeg ik een rekening van x aantal cent (nog geen euro)
beetje vreemde manier van werken.
Net even snel geprobeerd, er zijn 4 betaal mogelijkheden:
 • Credit or Debit Card
 • iDEAL (Direct Debit)
 • PayPal
 • Gift Code
Als je echt zo wantrouwig ben kan je gewoon met gift cards werken.
Omdat die andere misbruikt werd, telkens nieuwe proef periodes ‘aanschaffen’ middels bots. In deze nieuwe situatie gaat dat niet op, zonder betaalde abbo kan je niet anders kijken dan wat gratis aangeboden wordt.
Dat klopt dus niet wat je zegt.
Netflix biedt nog steeds eerste maand gratis aan bv in de USA.
Je ziet dan deze tekst:
STEP 1 OF 3
Choose your plan.
You won't be charged until after your free month.
We'll remind you three days before your trial ends.
No commitments, cancel anytime.
Ik herinner me een artikel hierover dat hierdoor die optie verwijderd was. Hoe dat met de US&A zit weet ik niet.
Voor Nederland inderdaad maar er zijn nog landen die wel een gratis maand kennen of een maand met korting. Blijft dus merkwaardig waarom Netflix per land zo’n beleid heeft.
Maar goed, het is ook vreemd dat de content overal anders is.
Bijkomend voordeel daarvan is wel dat de prijzen ook verschillend zijn en je dus ook een goedkoop abonnement kunt afsluiten.
Zelf heb ik bijvoorbeeld geen behoefte aan een jaar lang Netflix. Ik doe een maand (of zelfs een week), kijk wat me aanstaat, en dan hoeft het voor mij niet meer. Zo heb ik tot recent gewoon steeds gewacht tot Netflix me een emailtje stuurt van "Eh jo, we missen je? Kom even terug, hier heb je een gratis maand!".... Die gratis maand was dan meestal genoeg om te kijken wat ik wilde en dan had ik er ook weer geen behoefte meer aan.
Ja ik heb wel eens gekeken om via een ander pand af te sluiten, maar aan de andere kant, ik deel m’n account met schoonouders, en zij delen Videoland met ons. Verder heb ik zelf nog Prime, Apple TV+ en Disney+
Maar ik dacht dat 'n proefperiode de enige manier is om het aanbod te kunnen evalueren? Of is inmiddels de catalogus (per land) wel publiekelijk?
Voor zover ik weet niet, nog steeds moet je via een 3rd party zoeken of er content op staat die voor jou interessant is, als je nog geen account hebt.
Omdat mensen dan komen voor 1 serie. Die vervolgens bingen en weer opzeggen.

Dit is natuurlijk voor Netflix veel interessanter: there's more where that came from. Wil je je serie afkijken: lappen
Omdat de vorige versie waarschijnlijk veel te veel geabused werd door mensen die elke keer weer nieuwe accounts aanmaakte met 10 minute mail. Door het aanbod te beperken en gewoon beschikbaar te stellen los je dat probleem op. Niemand die dezelfde aflevering 100x gaat kijken.
Lijkt mij omdat er van de vorige variant nog wel wat misbruik werd gemaakt (iedere maand weer een accountje van1 maand kopen/afsluiten)
En dat is bij deze variant niet zo nuttig meer.
De drempel is nu wel een stuk lager om het te gaan proberen omdat je geen persoonsgegevens etc hoeft achter te laten. Een klein visje uitgooien om een grote te vangen. ;)
Aliexpres stond vol met 1 maands accountjes. Allemaal natuurlijk aangemaakt met een nieuw emailadres voor 1 maand.
Proefperiode werd geabused :+ Je kon elke maand opnieuw een account aanmaken, kostte je niks enige wat je nodig had was een e-mailadres :-)

Volkomen logosch dus dat ze het afgeschaft hebben, het begon met de betaalmethodes via telefoon (play- en app store) die ze afgeschaft hebben. Bij betalen werd je de laatste tijd rechtstreeks naar hun website gestuurd om de verificatie te doen.

Echter kun je bij veel banken binnen 5 minuten een extra gratis rekening openen, die gebruik je voor 1 cent, vervolgens zeg je hem op en een maand later vraag je een nieuwe aan. Of een gratis rekening bij KNAB.. die shit.. oprecht werd zwaar geabused.

Ik ben er ook schuldig aan, want mijn studentenleef was duur _/-\o_ daarom weet ik bovenstaande uiteraard ook :+

[Reactie gewijzigd door Tweakez op 31 augustus 2020 19:29]

Ach wat boeit het. Als je nu gewoon gratis afleveringen kan kijken zonder je zorgen te maken of je wel je automatische incasso uit hebt staan of de drempel van een account en bankgegevens gegevens is dit veel beter.

De drempel om nu op Netflix te gaan is veel lager en ik zie mensen nu wel gewoon pilot afleveringen van series bekijken of ze het wat vinden.

Als je Netflix fijn vindt betaal je gewoon. Simpel als dat. En zo kun je misbruik tegen gaan door mensen die nieuwe accounts aan maken met andere mail adressen.

Ik vind het een heel slim idee. Zou me ook niet verbazen als Netflix in de toekomst gewoon gratis wordt met advertenties en betalende klanten zonder ads.
Deze manier lijkt me eigenlijk veel beter. Net even geprobeerd maar je zit echt in 2 klikken te kijken (1 om er naar toe te gaan en 1 om iets te starten).

Ik heb al een Netflix account maar ik kan me voorstellen dat dit laagdrempeliger is dan allerlei gegevens invullen voor een proefmaand. Persoonlijk hou ik daar niet van en als ik ergens een credit card nr of bankrekeningnr in moet vullen voor een proefperiode sta ik alweer met één been buiten de deur. Zo zullen er meer zijn, dus dan snap ik dit wel.

Voordeel voor Netflix is dat je nu niet meer met een reeks van proefabonnementen gratis kan kijken.
Nou, het grappige is dat ze aangeven dat ze aangeven geen proefperiode van 30 dagen meer aan te bieden, maar na wat rondklikken is het me toch nog gelukt :+

Sowieso zijn ze een beetje vreemd aan het doen. De ene keer is het 30 dagen gratis, een keer verversen en ik kan voor 1 euro 30 dagen kijken en via incognito is het opeens 4 euro voor 30 dagen 8)7 (was wel allemaal de officiële netflix site voor de duidelijkheid).
Dat heeft een goede reden, Er zijn genoeg personen die hebben geprofiteerd van die 1 maand proefperiode door verschillende mail accounts aan te maken enzovoort. Netflix is dit waarschijnlijk beu geworden. Dan maar gratis zonder enige account, en en beperkte aanbod, zodat meestal enkel de serieuze geïnteresseerden een abonnement zullen nemen. Lijkt mij een logische verklaring :-)
Waarom zou jouw baas jouw betalen...
Ik weet niet wat je me nu vraagt of wat de relevantie is.

Waarom ik een min krijg snap ik ook niet, of is iedereen hier zo heilig dat niemand het gratis proef abbo van een maand bij Netflix nooit meerdere malen heeft gebruikt?
Nou het kwam zelfs nog niet in mij op.
Heel goed van je, maar je snapt hopelijk zelf ook wel dat er genoeg mensen zijn die dat wel doen.
Dus dat ze die optie eruit gehaald hebben snap ik wel, dat was ook me enige punt dat ik wou maken
Nou, Netflix heeft ook de drugsdealer methode ontdekt :+

Wat ik in ieder geval niet hoop is dat dit de start wordt van een ‘tiering’ systeem bij Netflix voor content. Dat je goedkope abonnementen krijgt met slechts een deel van de content en dure met ‘alles’.

Niet eens zozeer omdat ik bang ben voor hoge prijzen, maar dat juist de lol/kracht van Netflix is dat je niet te veel hoeft na te denken over je abonnement.
Daar hebben ze geen 'tiering' voor nodig. Zie hier de lijst van beschikbare Netflix content wereldwijd.

https://www.finder.com/global-netflix-library-totals
Because of licensing deals, what’s available varies hugely between countries. If you are one of Netflix’s 83 million members, you can use it anywhere in the world, but you won’t necessarily be able to watch the same shows everywhere you go. Under 40% of Netflix’s 13,500+ titles are available in its US catalogue – more than are available in any other country.
Je hoeft niet veel na te denken over je abo want what you see is what you get :+. Waar je wel over moet nadenken is welke VPN je neemt of je HD of 4K neemt O-)
Ja, maar dat geo-restricting is niet hun keuze, maar komt door de contentleveranciers en is precies waarom ze eigen content maken.
Inderdaad, heeft gewoon met aangekochte licenties te maken. Een NL-licentie aanschaffen voor obscure anime die hier door drie mensen wordt bekeken is gewoon te duur.

Maar dan doe je toch een pay-per-view licentie? Ja lijkt me ook maar volgens mij is dat niet gebruikelijk? Iemand anders die daar meer over weet?

Kan me herinneren dat dit bij de openbare bibliotheek amsterdam ook een probleem was/is met ebooks. Hadden ze drie licenties op een boek en kon je het ebook dus niet lenen als het op dat moment al drie keer was uitgeleend. Licentiemodel dat totaal achterloopt op de technologie.
Vind het echt jammer dat EU niet als enkele media-regio *moet* worden beschouwd. Dus, dat je altijd content voor de hele EU licenseert.

Daar zullen wel haken en ogen aanzitten, maar je licenseert tenslotte ook niet iets voor alleen Noord-Holland. (tenminste ik heb daar nog nooit van gehoord)
In dat geval moet Netflix een licentie op Nederlandse content X voor 450 miljoen inwoners in licentie nemen in plaats van voor 33 miljoen. Zelfs met bulk korting zal dat een flinke prijs verhoging betekenen. Resultaat: of de prijs van de abonnementen gaat omhoog of bepaalde content wordt niet meer gekocht.
Mwoah, dat zal toch wel loslopen.

Immers de waarde van die content veranderd niet, het is immers Nederlandstalig, dus vooral op de Nederlandse markt interessant, maar wel te zien als je op de camping in Spanje zit.

In de VS licenseren ze ook niet voor Oostkust of Westkust. Of per staat. Dat komt vooral vanwege de grondwet, die zegt dat 'Interstate Commerce' een landelijke aangelegenheid is en wetten daarover (zoals dan ook obsceniteitswetten bvb.) landelijk geregeld worden.

In de EU pretenderen we ook een 'single market' te zijn. Zorg dan ook dat je dat wordt.
Zo simpel is het niet. Dat zou alleen maar kunnen als alle omroepen ook EU breed actief zijn. Stel dat een Nederlandse omroep betaalt voor de exclusieve rechten op een serie, dan is het toch heel lullig als een Netflix of andere partij dezelfde content kan gaan aanbieden in Nederland. Als je dan gaat kijken wat er nog beschikbaar is wat je in alle EU landen kunt aanbieden dan blijft eigenlijk alleen eigen content over of de content die zo slecht is dat niemand het wilde hebben.
Als een Nederlandse omroep exclusieve rechten heeft, heeft het die dus voortaan voor Europa.

Dan kan het dus niet op Netflix.

Wat betekent dat voor een serie die voor Netflix interessant is, het dan dus waarschijnlijk goedkoper is om niet-exclusieve licentie te nemen...

Het media-landschap zal
overigens zeker gaan wijzigen. Dat zal Europeser worden. Het is eigenlijk ook best gek dat we al die landelijke focus hebben, terwijl distributie zo makkelijk Europees-breed kan.

Dat is gewoon achterhaald en niet iets om te beschermen.

[Reactie gewijzigd door Keypunchie op 31 augustus 2020 19:01]

0Anoniem: 599181
@Kuusje31 augustus 2020 16:19
Ik zie graag Koreaanse reeksen bvb als ik in zuid oost Azië ben kan ik mooi alle nieuwe reeksen zien en op mijn tablet zetten voor de reis terug😁
Toch wel jammerlijk dat we evenveel betalen als de US maar de helft aan content krijgen.
Ik merk dat vooral als de kinderen iets willen kijken op Netflix. Bij de kinderserie is het helemaal een ramp staan staat bijvoorbeeld seizoen 2 en seizoen 5 online van iets. En de rest van de seizoenen kan je nergens vinden dat vindt ik ook zo ramp.
Grote kans dat de rechten voor serie 3 en 4 nog bij een andere partij liggen. Die kan je moeilijk afpakken als er een contract ligt.
Meer is niet altijd beter. Er staat inderdaad meer op in de US, maar de hoeveelheid content die echt de moeite waard is, is niet veel meer dan wat wij hebben.
Meer is zeker niet beter, maar ik mag hopen dat het percentage kijkbare content gelijk is.
Poeh, dat mag ik ook absoluut niet hopen. Ik wil gewoon 1 abonnement waarmee ik alles kan kijken wat ze bieden. Onderscheid zoals die er nu is, waarbij SD kwaliteit en kijken op 1 scherm het goedkoopste is, vind ik prima. Ik betaal al tijden met liefde die €10,99 (ik begon bij €7,99 ooit trouwens) per maand om met meerdere schermen tegelijk te kunnen kijken naar HD materiaal. 4K vind ik het nog niet waard, maar als er meer content komt (en een 4K TV) dan wordt dat wel een mogelijke investering die ik ga doen.

Nee, alsjeblieft ga geen abonnementen aanbieden waarbij onderscheid gemaakt wordt in beschikbare content, dan zijn ze mij in ieder geval kwijt als klant.
Bedoel je één aflevering (of twee/drie) gekeken, volgende aflevering pas over een dag/dagen/week? Of gewoon echt beperkt op wel/niet? Dat laatste lijkt mij killing...
Ach, ze hebben toch eigenlijk al een 'tiering' systeem, SD/HD/4K en aantal devices tegelijk.. Zelf vind ik dat de SD variant gewoon HD moet worden, alle concurrenten hebben niet zoveel verschillende varianten, en als je in je uppie bent is dat nog enigzins betaalbaar, maar extra betalen om HD te kunnen en meerdere devices vind ik in mijn uppie toch een beetje achterlijk, ben misschien schizofreen, maar we kunnen toch niet met zijn allen iets aparts kijken.
Ik dacht heel even dat er hele films op kwamen, dan zou ik gewoon mijn abbo uit zetten en elke keer wachten op nieuwe films. Wel slim dat ze de 1e aflevering van hun eigen productie er op gooien, is een goede reclame of juist een slechte als de series je niet bevallen :)
staat er toch : "Ook staan er een aantal volledige films op de pagina, " ?
Ik dacht heel even dat er hele films op kwamen,
heb even opnieuw gelezen, ja dat klopt nou zeg dan maar dag dag tegen mij account haha.
Weet niet of dat zo'n slimme set was van Netflix.
Heb je het goed gelezen?
Maar een paar films en ENKEL de 1ste aflevering van een reeks :)
dat klopt, maar dit word ook gezegd:
Netflix zegt dat het aanbod op de Watch Free-pagina 'van tijd tot tijd' zal veranderen.
dus er kunnen ook nieuwe films op komen en dan ben je eigenlijk geen account meer nodig tenzij je haast hebt of een van die series wil afkijken :)
Reken er maar op dat de variatie bij het gratis aanbod te klein zal zijn om zelfs maar een matige gebruiker tevreden te houden, als dat wel zo zou zijn zouden ze zichzelf veel te veel in de vingers snijden.
Ik verwacht dat dit erg goed gaat uitpakken voor Netflix.

Ten eerste erg laagdrempelig, zou men een voorbeeld aan moeten geven. Vooral het 'laat je creditcard of rekening nummer eerst maar eens zien' beleid schrikt veel mensen af.

Daarbij zal een wat beperkter en afwisselend aanbod zeker mensen voor het medium gaan winnen. En laten we toe geven, de eerste aflevering van de meeste series is vaak bedoeld de kijker te trekken dus deze is bij uitstek geschikt om series te promoten.

Men hoeft maar 1 of 2 aflevering interessant te vinden om maar eens een maandje overstag te gaan.
Ik vind eerlijk gezegd de eerste aflevering van een serie de lastigste. Bij de meeste goede series moet ik me er echt toe zetten om vol te houden. Ik snap wel dat je in de eerste aflevering de setting moet plaatsen en de karakters moet introduceren, maar bij de meeste series gaat dat best wel traag.
Helemaal mee eens. Er zijn best veel series waarvan ik na de eerste aflevering niet echt het idee had dat het een goede serie is, maar dat het pas na een paar afleveringen echt goed werd. Maar aan de andere kant zijn er ook wel series die mij wel vanaf het eerste moment boeien (the Good Place is er een die ik recent heb gekeken die me echt vanaf het begin direct interesseerde).
Goed initiatief om zo meer klanten te trekken! :)
Incognito modus werkt gewoon met chrome onder Windows?
En ook in Edge InPrivate mode.
klopt, ik kan in die link ook gewoon in incognito openen (in edge chromium)
Chrome op Linux werkt ook prima incognito.
Firefox op Linux geeft incognito een error, terwijl het normaal in Firefox wel werkt.
Misschien dat de schrijver Firefox gebruikt...
Incognito-modus in Chrome werkt wel, merk ik!
Bij mij ook. Wanneer ik de link open in mijn Chrome browser als incognito, kan ik deze gewoon afspelen:
https://ibb.co/fNwxrY6
Net ook even nieuwsgierig. Werkt inderdaad prima.... ;-)
Ben wel benieuwd hoe de kwaliteit van de video is. Wou al de bird box kijken. Vanavond maar eens testen.
Ik denk gewoon goed, want anders geven ze niet de juiste beleving en is jouw motivatie om een abonnement te nemen kleiner.
(of bedoelde je de kwaliteit van de film zelf, het verhaal zelf).
Net even op mijn iPad geprobeerd maar dit werkt gewoon.
Er staat dat het niet zou moeten werken op iOS maar dat klopt dus niet.
Nu heb ik al een netflix account maar ik denk eerder dat ik sneller overgehaald zou worden door te kunnen zien wat er allemaal beschikbaar is (en tot hoe lang). Natuurlijk zegt dat niets over de kwaliteit van de serie of film maar je weet dan wel of er genoeg content is waar je ieder geval interesse is heb.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee