Disney+-app komt uit voor recente Samsung-televisies

Disney heeft een app uitgebracht van zijn streamingdienst Disney+ voor Samsung-televisies. Tot nu toe was er alleen een app voor tv's van andere merken. Disney+ komt volgende week officieel uit, maar is in Nederland al anderhalve maand te proberen.

De app is te downloaden via de Samsung Smart Hub, zo laat Disney weten aan Tweakers. Daarbij is de app alleen beschikbaar voor televisies uit 2016 en nieuwer. Op tv's van daarvoor is de app niet te vinden in de downloadwinkel. Samsung is marktleider in Nederland op het gebied van tv's, maar het is onbekend hoeveel gebruikers een tv hebben staan die van voor 2017 is en dus incompatibel met de app. Gebruikers van Disney+ met een oudere Samsung-tv kunnen wel een Google Chromecast gebruiken om beelden uit Disney+ te streamen naar tv's.

Streamingdienst Disney+ is sinds half september in een testfase in Nederland. Die loopt volgende week af. Dan brengt het bedrijf zijn streamingdienst officieel uit in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Een release in Australië en Nieuw-Zeeland volgt een week later. De dienst komt in de eerste maanden van volgend jaar uit in België: Disney noemt maart 2020 als uiterste releasedatum voor Disney+ in West-Europa.

Update, vrijdag: De app ondersteunt geen 4k-resolutie, zo is gebleken na publicatie van dit artikel. Bovendien claimt Disney dat de app werkt op televisies uit 2016 en nieuwer.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

06-11-2019 • 18:36

174 Linkedin

Reacties (174)

174
168
50
1
0
104
Wijzig sortering
Zit je dan met je drie jaar oude TV. Ik ben volledig voor “domme” TV’s en laat TV boeren er een media kastje bij leveren, los van het standaard TV kijken en EPG. Die media kastjes kunnen ze vervolgens elk jaar weer vernieuwen en verkopen.
Die 'kastjes' kan je nu ook al kopen hoor ;-)
Uiteraard weet ik dat die er zijn. Maar bedoel het meer als verdien model voor TV fabrikanten. Want voor zover ik weet maken Samsung / LG / Sony / etc deze mediaboxen niet.

Zelf een 2012 Samsung TV en daar hangt ook een Xiaomi Mi Box achter. Geeft je weer veel TV mogelijkheden, waaronder ook gewoon de Disney app (2 maand geleden al). Moet wel zeggen dat mijn MiBox moet ik regelmatig opnieuw opstarten omdat die vast loopt. Zit te denken aan een Apple TV, kost iets meer, heb ik hopelijk ook iets meer.
Ik heb een LG WebOS Smart TV en raad eens... Ook daar kan gewoon prima een mi-box in. Het smart gedeelte zit op geen enkel moment in de weg om precies dat te doen wat je wilt doen.

Aangezien mijn tv gewoon nog wordt voorzien van nieuwe apps (zo ook Disney+), hij nog lekker snel is en hij het smart gedeelte echt heel goed doet, ben ik dik tevreden. Mocht de dag komen dat dit niet meer zo werkt, kan ik altijd nog een extern kastje aansluiten.

Ik denk dat je pas echt terecht een punt hebt als er smart tv's aankomen waarbij er geen ingangen meer op zitten.
Het punt dat Timo maakt, is dat de fabrikanten je pushen om een TV te kopen met 'Smart' functionaliteiten die in no-time degraderen tot een punt waarop het niet meer functioneert.

Enerzijds betaal je als klant relatief te veel voor deze functionaliteiten en anderzijds wordt de klant zo eerder aangedreven om het product te vervangen.

Vanzelfsprekend goed nieuws voor de leverancier, wat overigens vast geen toeval is. Minder positief is het voor de consument en het milieu.
Als er een markt was geweest voor domme tv's dan zouden fabrikanten dat heus wel aanbieden. Blijkbaar laten de meeste consumenten (niet Tweakers) zich toch overtuigen door het smart gedeelte. En zoals gezegd voor wel Tweakers zit het smart gedeelte je ook niet in de weg.

Zelf heb ik overigens een LG Oled waarbij het smart gedeelte (nu nog) heerlijk werkt. Als dat verouderd raak sluit ik er net zo makkelijk weer een media box op aan maar voor nu gebruik ik het gewoon.
Of het wordt min of meer doelbewust gedaan om een TV te "verouderen"
Want zonder smart functies zou alleen de smartbox leverancier er van profiteren en blijven de "monitoren" nog gewoon staan.

En ipv om de 3 jaar een nieuwe TV dan om de 5 jaar b.v schilt nogal wat.
Dat denk ik niet.
Die "smart" functionaliteit is gewoon voor de marketing en verkopers van televisies. Veel mensen zullen een TV met ingebouwde apps voor Netflix e.d. prefereren boven een TV met alleen een aantal HDMI ingangen.

Als die TV's eenmaal verkocht zijn en de garantie is voorbij, waarom zou een leverancier dan nog investeren in het up2date houden van deze functionaliteit? Dat kost alleen maar geld. Dat is dan weer goed voor de markt met Chromecasts, AndroidTV en Apple TV boxen.
Bij ons werk onze Samsung tv zonder smart-tv functionaliteiten uit ongeveer 2010 nog steeds prima. De combinatie met de originele Google Chromecast (2013) en een Telfort (KPN) decoder met o.a. Netflix, YouTube bevalt nog steeds prima. Indertijd gebruikte ik ook nog diverse types van WDTV (WDTV, WDTV Live met HDD), maar ook daar zag je snel dat de software snel verouderde en niet meer werd bijgehouden door Western Digital helaas, al was er dan wel toendertijd een community actief met custom firmware (hier, hier) die zelf is gaan bouwen voor de WDTVs. Voor Samsung tv's bestaat er tenslotte ook SamyGo al snap ik ook wel dat de non-techy mensen niet deze stap zullen zetten en van Samsung soortgelijke langdurige support verwachten zoals Apple dit doet voor hun devices, echter van Samsung weten we inmiddels wel dat ze dit helaas niet doen.

Ik voel me nergens toe gedwongen, maar als wij een nieuwe tv aanschaffen kun je waarschijnlijk alleen tv's kopen met smarttv functie die mogelijk enkele jaren werken, maar daarna is het nog maar de vraag of deze nog steeds ondersteund wordt. Gelukkig is er dan Google Chromecast.
Waar het om gaat is dat de gemiddelde levensduur (lees: aantal jaren waarna men besluit een TV te vervangen) flink terug loopt op het moment dat de fabrikant elektronica voorzien van functionaliteiten die over de jaren heen degraderen.

Het is vanzelfsprekend dat er genoeg consumenten zijn die prima in staat zijn om zonder smart features te overleven en dat er een groep is die simpelweg ervoor kiest om vervallen embedded features te vervangen voor externe oplossingen.

Dat neemt niet weg dat er een grote groep consumenten is, die met behulp van deze strategie ervoor kiest om een smart TV eerder te vervangen en dat heeft dus gevolgen voor de portemonnee en het milieu.

Is het zo vreemd om te verwachten dat functionaliteiten die bij aankoop beschikbaar worden gesteld gedurende de levensduur van een apparaat aanwezig blijven?
Dat neemt niet weg dat er een grote groep consumenten is, die met behulp van deze strategie ervoor kiest om een smart TV eerder te vervangen en dat heeft dus gevolgen voor de portemonnee en het milieu.

Is het zo vreemd om te verwachten dat functionaliteiten die bij aankoop beschikbaar worden gesteld gedurende de levensduur van een apparaat aanwezig blijven?
Waar baseer jij het op dat er een 'grote groep' consumenten is die door de strategie van Samsung en maar ook afhangen van afspraken met derden zoals Disney, Netflix, YouTube, Videoland, NPO, enz op een zeker moment de smarttv apps niet langer ondersteunen (redenen zijn mogelijk: kosten, software/hardware beperkingen in de tv, beveiliging content in het geding, waardoor mogelijk een derde partij als Netflix besluit deze niet langer aan te bieden). Denk ook aan NPO die de Uitzending Gemist app verwijderde voor tv's ouder dan 2014 [bron 2].

Ik ben het met je eens dat je zou verwachten van een product dat deze nog steeds functioneert als bij de aanschaf van het product, echter ben ik bang dat als je bij je aanschaf van je televisie in de garantie voorwaarden en handleiding kleine lettertjes zult terugvinden waarin applicaties zoals die van Disney, Netflix e.d. niet gegarandeerd blijven werken naarmate de jaren verstrijken.
Niemand pusht je om een smart-tv te kopen, er is simpelweg (nauwelijks) alternatief :p
Yep,

Een van die alternatieven is de TV alleen voor het beeld te gebruiken, waarbij alle bronnen eerst naar een AV-receiver gaan.
Dus gewoon een 55" monitor?
Wellicht in de toekomst interessant zodra mijn LG OLED65C8 is afgeschreven. :)
Ik heb een LG A7 en de app is er niet voor dit model.
Ik heb een B7, dus volgens mij dezelfde reeks. Software versie 5.80.35 draait hij.
Ik heb een c6 en kan wel disney+ installeren dus raar dat de oude het wel hebben maar de nieuwe niet
De C modellen hebben toch een cpu met betere specs?
Gewoon modulair maken
ik heb zo'n 'kastje' (Android Box) aan mijn 10 jaar oud TV hangen

https://www.omnicoreagency.com/best-android-tv-box/
Zo hangt er ook eentje aan onze oude LCD TVs, maar dan eentje van Apple... Die eens in de 4-5 jaar vervangen is nog steeds goedkoper dan je TV zovaak of vaker vervangen...
Idem hier. Eenn Apple TV of Nvidia Shield maakt elke tv smart, dus ook mijn 11 jaar oude Samsung, waarvan de meeste apps het al niet meer doen,
En dan heb je zelf controle over de afscherming, verbinding, updates, privacy, reclames.. :)

[Reactie gewijzigd door Sokratesz op 7 november 2019 08:26]

Ik ben daar niet voor. Al die extra apparaten hebben hun eigen bediening, nemen ruimte in en kosten extra (overbodige) stroom. Ik heb een recente tv met Netflix en YouTube geïntegreerd en ik vind het juist een verademing dat ik niet meer zoveel verschillende apparaten hoeft te gebruiken. Er zit zelfs een DLNA client in waardoor ik geen Kodi meer nodig heb.
Daar zeg je het heel goed, je hebt een recente TV. Ik heb een wat minder recente TV (2012) en daar werken helaas de Netflix en YouTube app niet meer op, terwijl de TV zelf goed is. Niet recent is voor Disney dus al TV's die ouder zijn dan 3 jaar. Dan kun je dus al niets meer met je "recente TV" en ben je al na 3 jaar aangewezen op een media box.
Die media kastjes kunnen ze vervolgens elk jaar weer vernieuwen en verkopen.
De eerste Nvidia Shield TV wordt al sinds mei 2015 ondersteund, en heeft ondersteuning voor Disney+ (en een heleboel andere diensten, en Kodi, en Steam Link, en...).
Samsung is marktleider in Nederland op het gebied van tv's, maar het is onbekend hoeveel gebruikers een tv hebben staan die van voor 2017 is en dus incompatibel met de app.
Ik heb een TV van vier jaar oud, van Samsung. Was toen 'het nieuwe systeem' (Tizen) van dat jaar, werd erbij verteld. Dit model is volgens de pricewatch nog zeker tot half 2018, dus vorig jaar verkocht.

Kortom er zijn mensen die vorig jaar nog € 1000 voor een TV betaald hebben, die nu al door Samsung afgeserveerd is qua populaire nieuwe apps. Erg slecht naar je klanten toe dit.

Anderzijds is het vooral onhandig: Je moet (weer) een apart kastje aan je TV hangen om alsnog Disney+ of Apple TV (de streaming dienst) opties toe te voegen.

Ik denk namelijk niet dat het zoveel uit had gemaakt qua aanschafprijs van de TV zelf (met of zonder 'smart' gedeelte). Er waren in ieder geval in 2015 simpelweg geen of nauwelijks TV's met deze specificaties te koop zónder smart-TV-functies.
Maar wie wilt er half 2018 nog een 3 jaar oud model televisie kopen?
Lijkt mij niet echt aantrekkelijk.
De prijs was intussen ook dramatisch lager. Het was nog steeds een mooi 55 inch 4K TV met een relatief goed scherm en opties. Ik heb wel slechtere gezien voor dat geld.
Die kastjes kunnen ook door andere bedrijven gemaakt worden natuurlijk. En sowieso hoeft zo'n kastje zich slechts te beperken tot een goede HTML browser zodat diensten hun eigen app kunnen onderhouden. Dat is een stuk efficiënter en beter voor de levensduur dan TV fabrikanten die iets in elkaar fröbelen om dat na een half jaar te laten voor wat het is.

Het probleem met die kastjes is vaak het doorgeven van 4k HDR. Mijn TV trekt dat wel, mijn HTPC nog niet misschien. Ik gebruik mijn Smart TV ook het liefste gewoon als grote monitor met HDMI voor mijn Kodi setup, maar Netflix komt via de app voor de TV zelf dus een stuk beter uit de verf. Voor zo lang als dat nog duurt natuurlijk.

Een Chromecast Ultra kan dat ook wel, maar die zijn belachelijk overpriced.
2017 Blijkt geen harde grens te zijn, onze 4k samsung uit 2016 heeft gewoon Disney+ nu.
zo'n kastje is nergens voor nodig. alles wat dat kan heb ik al in mijn tv en meer.... En nog minder ruimte en stroomverbruik en kabels ook nog....
Alleen hebben de meeste TV boeren een zeer slecht trackrecord wat betreft het van updates voorzien van het smart deel van de TV. Aangezien een TV toch algauw 10 jaar mee gaat en bij de meeste je blij mag zijn dat er na 2 of hooguit 3 jaar nog updates verschijnen zodat ook de nieuwe apps worden ondersteund.
Moet je wel zo'n 'tv boer' hebben/afnemen.
Hang er een Xbox of PS4 onder. Kan je ook nog eens languit op de bank een spelletje spelen ;)
mwa, ik heb liever dat de tv het wel standaard heeft, hoef ik tenminste een paar jaar geen extra kastje te hebben.. En tegen de tijd dat de 'smarttv' gedeelte niet meer werkt, dan koop ik wel een nieuw kastje..
Je bedoelt dat je graag een Chromecast wilt kunnen aansluiten? ;)

Dat kan dus ook al, geen kastje verder nodig...
Zijn er tegenwoordig überhaupt wel "domme" TV's maar met de specs van vandaag (of morgen)?
Hoezo alleen LG en nu ook voor Samsung? Op Sony (Android) draait de Disney+ app al een maand.
Inderdaad, Philips (ook AndroidTV) draait het al geruime tijd prima.

Wel vind ik er repatief weinig content op staan. Waardoor ik het niet echt als vervanging voor bijv Netflix zie maar meer als als aanvulling. Bijv paar maanden per jaar om uptodate te komen.
Ten 1e is disney nog in test fase je kan dit dus zien als een beta van een game en voledige game komt op 12 nov uit.
Ten 2e had netflix toen het uit kwam ook niks bijzonders en al helemaal geen netflix originals zoals het nu geef wwn bedrijf de tijd en er komt zat aan.
Disney heeft al aangegeven veel meer content te lanceren zodra het uit de Nederlandse gratis beta komt. Over een week zien we meer :)
Klopt, ik had hem 1 week na de release van Disney+ ook op mijn Sony android tv (KD-55XE9005B, model uit 2017).
Samsung TV’s draaien op Tizen en LG TV’s op WebOS. Andere besturingssystemen, andere apps. De Android app was inderdaad direct al beschikbaar en staat los van het tv merk.
Bagger dat het alleen voor 2017 en hoger is (zie hem inderdaad niet op 2015), dat doet de concurrentie toch een stuk beter..
Anoniem: 1088381
@Only6 november 2019 19:40
Vraag mij echt af waarom dit het geval is. Sommige 2016 KS modellen van Samsung hebben een betere CPU en specs dan de 2017 en 2018 instappers. Jammer. Mijn vrouw had dit graag op de TV gehad. Wellicht met een Chromecast?
Chromecast werkt goed. Zo keek ik tot nu toe, maar vandaag zag ik ineens de app staan. Heb zelf niets moeten downloaden.
Heb een Philips 803, verbaasde me erover dat een paar dagen na de release ik al meteen de app vond (niet eerder gekeken)
Ook op de Philips OLED873, in principe een 2017 model al sinds eerste dag van de Disney+ App kunnen genieten, nu op de 854 inclusief Dolby Vision
Ik heb een LG C8 van afgelopen jaar, toch geen goedkoop lel; nochtans heeft LG deze app alleen voor de 2019 line-up uitgerold, net als de airplay 2 update. :|
Ging net kijken op mijn C7, niet dus :/
Sorry man. Misschien komt het nog, en doet LG het bij TV's beter dan hun smartphone divisie.

Maar ze hebben qua updates niet de allerbeste naam van de wereld. Samsung trouwens ook niet, dus het kan verkeren, blijkbaar.
De C7 heeft hem zeer zeker wel, heb hem al draaien sinds het aangekondigd is.
Nee hoor 2018 line van LG heeft ook Disney app, ik heb zelf de C8 en al vanaf dag 1 de app.
My bad.

Vandaag zoveel over de Apple TV+ app lopen zeuren dat ik me even vergis 8)7
de Disney+ app heb ik ook al vanaf dag 1 draaiend, al heb ik er niet veel op gekeken.

Excuus voor de verwarring.
Apple+ app is er inderdaad nog niet, maar goed content is ook niet denderend dus scheelt 😂
Dat was ook mijn reactie, uiteindelijk. Met 8 series en één docu overleef ik dat wel.

Maar ik vind het wel zuur dat ik met een dure oled tv van 1 jaar oud én een chromecast gewoon niet de films van het 'gratis' (lees: bij mijn vriendins telefoon gekregen) Apple TV+ abonnement op mijn televisie kan kijken. Het is niet dat ik ouwe meuk heb staan of een gebrek aan alternatieven om streams af te spelen.

Om nou een laptop aan mijn tv te gaan hangen, of alleen hiervoor een apple tv of android tv kastje te gaan kopen, gaat me ook weer wat ver.
Ik heb zelfde mijn LG tv van vorig jaar zou prima AirPlay aankunnen, echter brengen fabrikanten het alleen naar recente modellen.
Dan is er ook nog niet eens een app voor smart tv’s(of de meeste), ja ga niet inderdaad laptop aan tv hangen lader erbij dat te veel gedoe voor 1 aflevering.

Maar enige wat mij interessant leek was SEE heb even gedownload, maar ik vond het toch niet zo spannend.
De E8 en de B8 hebben hem zeker weten wel, dus lijkt mij erg sterk dat de C8 hem niet heeft.
Je hebt helemaal gelijk. Ik was even confuus.
Ik heb al sinds het begin de Disney+ app op mijn LG B8. Is de C8 dan zoveel ouder dan de B8?
LG heeft hier niets mee te maken. Disney kiest zelfstandig welke platforms en versies zij ondersteunt.
Ik heb er een uit 2016 of 17, was verdomd 1400 euro toentertijd en nu al afgeschreven blijkbaar voor updates 8)7 Ik zie Disney+ niet staan
Kan je zonder die app geen D+ kijken?
Jawel, via Nvidia Shield, maar toch 1 extra handeling en 3x extra klikken, directe app in-tv hebben is makkelijker. Zo als met netflix en de rest.
Ik heb juist om Disney+ een Chromecast aangeschaft, en ik moet zeggen dat ik die nu voor alles gebruik, ook voor de apps die mijn TV wel heeft. Het is namelijk een stuk rapper om gewoon met de telefoon de content uit te zoeken en dat te casten (TV schakelt automatisch over naar de Chromecast) dan die trage apps gebruiken op de TV zelf. Maar goed, ik moet er wel bij zeggen dat ik nog een pre-WebOS LG heb (2013 oid) :)
U hebt dat biertje verdiend ... :*)
Kan toch via Chromecast, zoals al genoemd, en dan streamen naar tv.
Moet je wel een googleproduct willen gebruiken. Meeste mensen boeit dat niet maar ik zou het ook niet zo graag willen.
Zo'n Chromcast werkt ècht zo fijn, nooit verwacht van tevoren, probeer het 1 keer en je kan niet zonder.
Als je dat niet wilt kan je altijd nog een Apple TV kopen en bovendien heb je nog een extra streamingdienst om te bekijken
Waarom je weer -1 krijgt is echt te zot voor woorden. Ik vind zelf ook dat ik liever de app op de tv rechtstreeks kan gebruiken zodat er niet weer iets extra's aan hoeft te staan..
is zeker niet afgeschreven voor updates. Het is aan de contentaanbieders of ze een app uitbrengen voor een bepaald model, niet aan Samsung. Er zijn nog genoeg aanbieders die om de paar weken een nieuwe app uitbrengen voor de oudere modellen. op een ander forum had ik gelezen dat Disney tzt wel apps uitbrengt voor de oudere modellen. Mogelijk wil men eerst een goede beurt maken met maximale mogelijkheden op de recente TV's.
Nou vrienden die was er vorige week al hoor, staat alweer een week op de Samsung van 2019
Top dat deze app nu eindelijk ook voor Tizen beschikbaar is. Tot voor kort keek ik Disney Plus nog via m'n X Box One X.
Ik vond het inderdaad ook klasse dat Disney+ vanaf het begin al beschikbaar was op de Xbox
Absoluut! Ook puur vanwege het feit dat je dan in optimale beeldkwaliteit geniet van de vele films en series die inmiddels op Disney Plus staan. Ben nu weer bijna weer helemaal door de Star Wars Film saga heen. Love it! Straks de Avengers weer allemaal opnieuw kijken. :)
En dan houd het alweer op, weinig nieuws te zien tot nu toe.
Wij zijn ook niet meer als beta testers geweest voor Disney. Bovendien kan je het weer ff opzeggen en Apple TV+ gaan bekijken
Vind buiten films van SW en Avengers het aanbod ook maar matig. Vooral leuk als je kleine kinderen hebt imo.
Ik ga Apple TV+ wel eens uitproberen omdat ik The Morning Show wil zien.. verder is het aanbod daar helemaal om te huilen.
Ik had persoonlijk wel verwacht dat de app zou gaan komen. Een nog geen drie jaar oude TV krijgt nu dus de app gewoon niet terwijl een TV normaal makkelijk acht a tien jaar meegaat. Dit geeft alleen maar weer aan waarom mensen met losse kastjes blijven werken en ook nog eens illegaal downloaden. De TVs blijven niet lang genoeg ondersteund en het streaming landschap is te verdeeld.
Dus het populaire model UE49KS7000 doet niet mee? :/
nog niet gekeken op mijn UE43KS7500 maar vrees het ergste :(
ik heb gekeken toenet, maar bij mij stond er er wel bij, dus zou bij jouw ook moeten zijn :)
Kreeg ook een bericht op twitter dat 2016 modellen (alle???) ook waren toegevoegd.

Kan nog niet inloggen maar we proberen het morgen nog eeens.

[Reactie gewijzigd door The Chosen One op 8 november 2019 16:23]

ja nou ik ook, ook al ingediend hier als nieuws artikel maar geen update.

maar bij mij staat het er op, dus zal ook voor jouw moeten gezien we dezelfde serie hebben (echter heb ik een curved)
Het kan ook heel simpel met SmartView streamen naar je Samsung TV. Werkt perfect. Doe ik soms ook met Netflix of Youtube omdat de bediening met mijn smartphone wat gemakkelijker is dan via de tv.
Het suffe is dat ik een Apple TV 4k gebruik voor m'n apps (intuïtieve interface die m'n vrouw fijner vindt) terwijl ik een 2018 Flagship Samsung TV die die allemaal ondersteund. :o

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee