Logitech brengt G502 HERO-muis met Hero 16K-sensor in oktober uit voor 90 euro

Logitech heeft de G502 HERO aangekondigd. Het gaat om een versie van de G502-muis, die door de fabrikant van zijn High Efficiency Rated Optical 16K-sensor is voorzien en die in oktober uit moet komen.

Logitech brengt de G502 HERO onder zijn merknaam Logitech G uit. Zoals de naam van de HERO 16K-sensor al aangeeft, gaat het om een sensor van 16.000dpi. Daarnaast kan deze bewegingen op een snelheid van vierhonderd inch per seconde registreren.

De originele G502, die Logitech in 2014 introduceerde, had een 12.000dpi-sensor met ondersteuning voor registratie op driehonderd inch per seconde. De HERO-variant behoudt de behuizing van de G502. Er zijn elf knoppen die te programmeren zijn met de Logitech Gaming Software. Daarnaast zijn er vijf gewichtjes van 3,6 gram elk. De muis ondersteunt Logitechs Lightsync RGB-verlichting en kan tot aan vijf profielen in zijn geheugen opslaan.

De switch is mechanisch en samen met Omron ontwikkeld. Logitech start de verkoop naar verwachting in oktober, voor een adviesprijs van 90 euro. Bij de aankondiging van de Logitech Pro Wireless, vorige week, meldden media dat de Pro Gaming-muis een upgrade met de HERO 16K-sensor zou krijgen, maar daar meldt het bedrijf niets over.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

30-08-2018 • 17:21

78 Linkedin

Reacties (78)

78
77
35
0
0
34
Wijzig sortering
Misschien een domme vraag, maar kan iemand mij vertellen hoeveel invloed van die 18 gram aan gewichtjes is die je aan de muis toe kan voegen?
voornamelijk afhankelijk van je eigen voorkeur. Ik heb zelf de G502 volledig zonder gewichten en kan het verschil met ieder afzonderlijk gewicht dat je toevoegt goed merken. Vergeet niet dat de muis zelf maar 120gr weegt, dus het extra gewicht is een significant percentage.
Maar 120?
Dat is een redelijke massa als het om muizen gaat.
Het is dan ook een hele grote muis met veel knoppen.
Ik heb zelf de G502 volledig
Ik ben dan weer iemand die ze er alle 5 in heeft zitten. Ik vind het anders als een goedkoop stukje speelgoed aanvoelen. Ik gebruik de G502 nu al een jaar of vier, daarvoor ook verschillende muizen gehad met gewichten er in en altijd verzwaard.

ps. Mensen die beginnen over RSI moeten wat minder hun muishand voor andere 'herhalende' bewegingen gebruiken.
Dat jij een sterke rechterhand hebt wil nog niet zeggen dat een zwaar object heen en weer schuiven niet minder stress oplevert op je pols en armen dan een licht object.

Ik heb persoonlijk RSI opgelopen niet door de zware muis, maar door het feit dat ik op een ikea stoel zat zonder steun bij m'n schouders. Nu ik een degelijke stoel heb is het grotendeels over.

Desalniettemin, mijn schouder en pols zijn nu permanent opgefokt en ik loop nog dagelijks rond met pijn in m'n schouders. Ik ben 24 verdomme ik hoor gezond te zijn.

P.S., ik fap met links dus dat heeft er niets mee te maken.
Verticale muis geprobeerd? Femme had het daar laatst over, hij had er baat bij ivm RSI klachten.
Met een verticale muis kan je niet gamen. het lijkt mij ook flink ergerlijk in normaal gebruik. Gelukkig is het bij mij niet zo erg. Ik heb nu een Logitech g900, omdat die draadloos is en dus niet irritant trekt en vastzit aan het kabeltje waar je dan voor moet corrigeren en ook een van de weinige muizen is die naast draadloos ook licht is.

Zolang ik in een degelijke stoel zit met die muis gaat het prima. Als ik elders game krijg ik al snel weer last van m'n schouder.
Met alle respect, iemand die een computer gebruikt voor z'n werk en RSI heeft vind ik een geheel andere situatie dan iemand die gamed en RSI heeft. Het eerste doe je voor je brood, het laatste voor de fun. Het laatste is dus veel gemakkelijker om te matigen of minderen. Tenzij er sprake is van verslaving of dwang. Maar dan is dat juist een mooi moment om dat aan te pakken.
Met een schuine/ergonomische muis demp je al het probleem, al zijn nodige pauzes die je daarmee uit kunt stellen nog net zo belangrijk.
Hoewel ik vroeger heerlijk kon fraggen met een MX310, zou een dergelijk fingertip model een kwelling zijn tijdens het overige langdurige gebruik op de PC.(twee muizen zou de oplossing zijn, maar ik heb nu een leeftijd dat de scherpe randen er wel van afzijn, dus dat boeit niet meer zo :9 )

Ik zit op het werk nu ook met een G700s vanwege dat gezeik(€26 M500 die ik er voor gebruikte heeft de zelfde curve maar geen macro/wireless e.d).
Zo heb ik ook ergens een verstelbaar hoek bureau vandaan gesleept voor een 4 cm verlaging omdat dat ook in mijn schouder zijn uitwerking had, ofwel: ik ging langer door zonder onderbreking omdat ik geen last meer van mijn pols kreeg XD (Armsteun in het verlengde van het blad zonder dat de schouder hangt of omhoog komt terwijl de benen niet afgeknepen worden met de stoel hoogte)

[Reactie gewijzigd door 119961 op 31 augustus 2018 10:24]

Probeer, hoe naar het ook klinkt, op controller te gamen
Probeer een tijdje met rechts, voelt als nieuw aan.
Ik heb de G502 ook en vind het superfijn met alle gewichtjes erin. Voelt beter glijden met net wat extra grip door het zwaardere gewicht. Nooit last gehad van mijn hand btw. ;)
Best een hoop eerlijk gezegd!
Ik gebruik de G502 inmiddels al jaren en persoonlijk vind ik hem het fijnst met 2 gewichtjes (samen 7.2 gram) het fijnst op mijn huidige DPI instelling.

Voorheen gebruikte ik een G602 en die was aanzienlijk zwaarder. Dit maakte de overstap een stuk fijner :)
Ik vond het gewicht van de G602 (gebruik ik nog steeds) niet echt storend. Ik kwam er ook veel later pas achter dat deze ook werkte met maar 1 batterij, wat blijkbaar Logitech's oplossing was om de muis lichter te maken :)
Oh verrek! Dat heb ik nooit geweten :+
Verder bedoelde ik ook niet dat het gewicht van de G602 ongewenst was. Ik heb dat ding voor een jaar of 4 gebruikt en vond hem fantastisch.
De G502 was daarentegen behoorlijk lichter, dus de mogelijkheid om hem ietwat te verzwaren was daarom voor mij een fantastische oplossing. :D
Ik denk dat dit gewoon is wat je persoonlijk beter vind.
Meer of minder gewicht
Grofweg het gewicht van een AA batterij, maar wat fijn is, is dat je het gewicht kunt verdelen naar wat jij fijn vindt.

Ikzelf heb iets grotere handen waardoor, bij het optillen van de muis, de achterkant van een beetje hangt. (Ik heb de muis vooral met mijn vingertoppen vast)
Door de gewichtjes voorin de muis te plaatsen balanceer ik dat er een beetje uit. Ik ben er dus heel gelukkig mee :)
Misschien een domme vraag, maar kan iemand mij vertellen hoeveel invloed van die 18 gram aan gewichtjes is die je aan de muis toe kan voegen?
Ik heb de G502 en ik vind dat de muis van zichzelf al veel te zwaar is om nog gewichtjes te willen toevoegen. Kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand daar nog graag wat extra gewicht aan toe zou willen voegen, tenzij die persoon graag R.S.I. aan zijn rechterhand wil krijgen :?

Maar misschien ligt het eraan van welke muis je afkomt, en wat voor muis gebruiker je bent. Ik heb zelf meer een fingertip grip en kwam van een vrij lichte Razer af. Ben nu wel weer op zoek naar een lichte muis, want het gewicht heb ik niet nodig met mijn grip stijl.
Ik heb nogal grote handen en ben best lomp en dan wil het nog wel eens gebeuren dat ik mn muis optil tijdens bewegingen. dat beetje extra gewicht vind ik daardoor juist fijn. ik heb er 3 gewichtjes in rondom de sensor.

Ik heb ook een palm grip en speel ik met high sense, dus hoef ik maar kleine bewegingen te maken en is een lichte muis dan vervelend omdat ik dan te snel per ongeluk beweeg tijdens t snipen bijvoorbeeld.
Ik heb alle behalve 1 gewichtje erin, en hij glijdt erover. Nogal een goede muismat en R.S.I is dus geen probleem. Met palmgrip, dus dat speelt idd ook mee.
De G502 is inderdaad al een vrij zware muis van zichzelf..
Ik ben daarom zelf overgestapt naar een Zowie FK2.

Mocht iemand nog interesse hebben in een G502 van 3 maanden oud kijk bij mijn V&A ;)
Best wel veel, dat had je vroeger al met de g5, lijkt niet veel totdat je die gewichtjes uitprobeerd.
Hoop dat ze de bouwkwaliteit wel wat verbeteren dan. Ben door 2 OG G502's gegaan in 3 maand. O-)
2 stuks in 3 maand, is dit niet een gevalletje te lomp omgaan met je muis? :P
Hoop dat ze de bouwkwaliteit wel wat verbeteren dan. Ben door 2 OG G502's gegaan in 3 maand. O-)
Wilde het vast niet lukken met het gamen :P
Ik weet niet of ze ook getest worden op gooibaarheid, of er op slaan met een hamer 8)7
Zou eigenlijk wel goed zijn als dergelijk gedrag in acht wordt genomen. Gamers kunnen namelijk best frusti reageren. Including me :)
Ik gebruik hier Logitech muizen al jaren zonder problemen. Je moet je kat er ook niet mee laten spelen.
Apart, wat is er stuk gegaan dan, en werden ze netjes gegarandeerd?
ik heb een MX510 (de rode) sinds... eh . zo lang ik me kan herinneren..
wat doe jij met je muis?
Ik heb jarenlang een MX 518 gehad, zo eentje met zo een rare holografisch-achtige lak op, top-muis met top bouwkwaliteit, totdat ik er een bak koffie over uitgoot, heeft nog even gewerkt maar de knoppen plakten op den duur vast en registreerden maar de helft van de tijd een klik.

Op het werk gebruik ik al vele jaren een Anywhere MX (1st gen), voelbaar en merkbaar hoge bouwkwaliteit, ligt nog steeds als gegoten.

maar toen ik voor m'n thuismuis overstapte op een meer recente g402 "hyperion fury" heb ik toch ook moeten vaststellen dat de bouwkwaliteit van hun muizen niet meer is wat het geweest was; dun plastic troef, een wereld van verschil met de ouwe MX'en...

Verder best goeie muis hoor, switches dik in orde etc... maar licht en dunnetjes gebouwd, voelt heel wat fragieler aan dan die old-skool mice van weleer.

[Reactie gewijzigd door PinusRigida op 31 augustus 2018 12:14]

Lol, tijdens je ragequit niet je muis door je burotafel proberen te rammen.
En de winnaar is gevonden! Minus de ragequit, ik leave geen competitive matches..
Hah, das beter dan, als je ze toch zo snel verslijt, op amazon.de kan je ze vaak voor 30-35 euro krijgen.
Enige probleem wat de G502 heeft is de muiswiel welke bij velen niet helemaal lekker werken of uit balans zijn... Hoe jij door 2 muizen heen bent gegaan is mij een raadsel.
Precies zoals @RichardPureveen zei. Als het minimaal is lijkt het een defect en kun je hem gratis laten verwisselen. Was bij beide muizen zo, 1 of 2 keer goed als hamer gebruiken en de LED stopt met werken, 3 of 4 keer en het scrollwiel doet het niet helemaal lekker meer, na 6 keer moet je je muis ondersteboven houden op vliegwielstand wil je goed kunnen scrollen. Bij een oudere Razer Naga Molten Core kon ik dat tientallen keren doen zonder ook maar iets te merken. Zelfde geldt voor Corsair M65's, maar daarvan breekt het scrollwiel nogal makkelijk door.
Misschien moet je kijken naar anger management cursus ipv een nieuwe muis op zo'n moment... mijn g502 scroll wiel was er na 3 en 2 maanden jaar mee gestopt mogelijk door intensief gebruik tijdens mn strategy games, gewoon nieuwe gekregen van logitech.

En ik heb af en toe wel eens gefrustreerd gereageerd met mijn muis, maar om zo snel je muis te slopen laat wel zien dat je best slechte gamer ben dan.. want hij gaat echt niet zomaar kapot.

[Reactie gewijzigd door FuriousKiwi op 31 augustus 2018 09:09]

Bij mij bleef de middelste muisknop hangen nadat ik hem als hamer gebruikt heb toen ik een 'beetje teleurgesteld' was in het team. Vroegen ze bij de Mediamarkt wat er gebeurd was... O-)
Ik heb de mijne al 2 jaar en hij ziet er nog steeds uit als nieuw? Gebruik jij je muis als hamer ofzo?
Mooi spul hoor.

.... Ik ben niet helemaal thuis in de muizenwereld. Maareh... zat er eigenlijk iemand te klagen over het feit dat de vorige sensor niet nauwkeurig genoeg was dan? Nu heb ik zelf ook een "O"G502, en zelf ben ik al zeker twee keer te oud om ooit nog het niveau te behalen waarop ik een 12k dpi muis nodig heb maareh....16k dpi?

Ik vraag dit oprecht - zijn er mensen die ook op 16k gaan gamen? Of zit hier een hoog ePeen gehalte bij?
Ik heb sowieso nooit begrepen waarom er zo ontzettend veel DPI nodig is. Alles boven de 3500 DPI is voor mij te hoog en niet mee te werken.

Een vriend van me heeft zijn muis op 9000 DPI staan en snapt niet waarom hij constant naast klikt. Dit is toch ook veel te snel? Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand de max DPI gebruikt en als ze dat wel doen vraag ik me echt af waarvoor. De meeste games vereisen precisie werk en dat lijkt mij niet te doen met een hoge DPi instelling. Maar goed dit kan uiteraard aan mij liggen.

Ik denk dan ook eerlijk gezegd dat deze muis meer geintroduceerd wordt om de “oude” g502 sneller te verkopen (want zakt waarschijnlijk in prijs) of ze gebruiken het als marketing techniek net zoals Apple doet met hun iphones. Door een duurder product te introduceren lijkt het “goedkopere” product namelijk ineens een superdeal, terwijl het voorheen juist als topmodel werd gezien.
Ik vraag dit oprecht - zijn er mensen die ook op 16k gaan gamen? Of zit hier een hoog ePeen gehalte bij?
Ik snap het praktische voordeel ook niet. Omgerekend is 16k dpi ongeveer 1,58 micrometer per dot. Dat is ongeveer de schaal waarmee de 80386 werd gemaakt. Kan iemand de hand zo nauwkeurig bewegen?
Ik gebruik de mijne op max
En klik maar weinig naast
Heb het zo hoog gezet, gewoon omdat het kan en ik er voor betaald heb :P
Windows gevoeligheid dan wat lager zetten
Maar uiteindelijk merk ik wel een super klein verschilleke, in aangename richting naarmate ik het hoger zet (goeie mat?)... maar jah...
Heb hem meer voor de positionering van de knoppen gekocht... (Macro's en zo)
De meeste competive gamers gebruiken maar 3 dpi standen, 800-1600-3200 zo ongeveer. 800 dpi is voornamelijk om te snipen/afstandschoten, 1200-1600 midrange, rest is voor snellere acties, denk niet dat iemand 12 of 16k dpi gebruikt tijdens gamen.
Altijd fan geweest van logitech naar die nieuwe gamer muizen zijn echt,. lelijk en onpraktisch.
Onmogelijk schoon te houden met al die hoeken en kieren.

Gewoon de M500 is prima voor mij,. slim, sleek,. geen gewichtjes helaas, maar werkt verder als een trein.
Ben het eens met dat ze niet super fraai eruit zien, maar kon deze nog net handelen, en ja ook iets onhandig qua gevoeligheid voor vuil maar zelfs hou deze vrij redelijk makkelijk schoon.
Altijd fan geweest van logitech naar die nieuwe gamer muizen zijn echt,. lelijk en onpraktisch.
Onmogelijk schoon te houden met al die hoeken en kieren.
Ze zijn inderdaad lelijk en zeer lastig schoon te houden door alle groeven en vormen. Ook de onderkant, de randen van de gliders en ook de meshpatronige vlakken zijn er zeer gevoelig voor om stofdeeltjes op te pikken.
Wordt jouw muis zo vies dan? Wat doe je er dan allemaal mee?
Als je je muis gewoon gebruikt, dode huidcellen, vet, etc,.
Ik eet niet aan de PC, maar je muis word gewoon vies na verloop van tijd - sommige sneller dan andere, maar als je muis glad is haal je er een doekje overheen, en klaar.

Maar, als je muis er ZO uitziet, dan word dat schoonmaken toch ineens een stuk lastiger.
https://nl.wikihow.com/Dode-huid-verwijderen
Iedereen heeft op de een of andere manier wel eens te maken met dode huid. Het is zelfs zo dat de meeste mensen dagelijks een miljoen dode huidcellen verliezen.
Dus ook jij, E71. Ook jij verliest dagelijks een miljoen dode huidcellen. En die komen ook van jouw handjes af, ja. Het is even slikken heh?
Ik heb de G703 en dat is gewoon een normale vorm muis. Geen gekke hoeken en kieren zoals jij beschrijft.
Wireless en gaming in dezelfde zin gaat em niet worden vrees ik,.

Qua model inderdaad wel ok, maar erg kort vergeleken met de M500
Zalman heeft ook een apart model (m300) - iets teveel grooves, maar qua buttons wel handig.
Wireless en gaming in dezelfde zin gaat em niet worden vrees ik,.
Dan heb jij nog niet de lightspeed muizen geprobeerd van Logitech. :)
De latency doet me niet zo veel,. dat zit wel ok.
Maar dat je er een batterij in hebt zitten, die leeg kan raken,. ben ik te lui voor :)
De beter muizen hebben een accu welke een paar dagen mee gaat, en in een paar uur is opgeladen. je kan doorspelen tijdens het laden dus dat is fijn.

Beter is nog het powerplay systeem van logitech.. kost je wel > 250 euro totaal maar dan heb je een draadloze muis die je nooit hoeft op te laden :+
Maar, die wel altijd op die muismat moet liggen,. ofwel
- duur
- weinig keuze qua muismat
- meer dingen die stuk kunnen.

Ik blijf erbij, gewoon een snoertje is makkelijk, want de muis zal toch altijd in de buurt van je pc gebruikt worden.
Maar als je een keer met zo'n draadloze muis speelt dan voel je echt verschil. het kabeltje geeft iets van weerstand en ik heb een maand draadloos gespeeld en nu voel ik mn kabel echt heletijd slepen achter mn beweging aan.
Wat ik een groot nadeel van Logitech muizen vind is dat mensen met palmgrip i.c.m. grote tot middelgrote handen vaak buiten de boot vallen. Ik ben zeker al 15 jaar fan van Logitech i.v.m. weerstandloos snel free scrollen die de concurrent niet biedt, maar laatste jaren is het gewoon niet mogelijk om voor mijn doelgroep een muis bij Logitech te vinden.

[Reactie gewijzigd door aliberto op 30 augustus 2018 23:57]

Heb het weer eens geprobeerd de palm grip, voelt raar maar zal uiteraard wennen zijn, nooit geprobeerd om eens te veranderen?

Maar krijg wel het idee dat deze muis wel kan voor een palmgripper, heb grote handen overigens en kan prima bij alle knoppen of is dat het probleem niet?
Ja zeker heb ik dit geprobeerd maar voelt onnatuurlijk en vermoeiend aan.
Daar heb ik echt binnen een paar dagen aan kunnen wennen, ik heb palm grip en gebruik nu al bijna 4 jaar een g502.

Hiervoor had ik de g5 en g500 en die waren ook fijn qua gebruik.

Ik heb ook een tijdje een g903 te leen gehad van een maatje, die is ook erg fijn maar ik vind 140 euro voor een muis wel beetje duur gezien ik net een nieuwe g502 heb gekregen van Logitech ( scroll wiel reageerde niet meer na 3 jaar, dus kreeg een nieuwe :D Logitech G support = best support )
Ik heb de G903 gehad maar was te klein. Deze gleed telkens weg in de palm van mijn hand tevens rustte mijn pink niet, meer slepen over het bureau. Ik had een 50% korting combi deal bij Logitech toendertijd i.c.m. Powerplay muismat maar vooralsnog heb ik deze geretourneerd. Ik geloof wel in Logitech qua techniek maar waarom geen optie maken van (top)muizen om een + maat ervan uit te brengen?
Omdat er een te klein deel van de markt is welke deze zouden kopen. wat dus niet de kosten waard zou zijn om dit te maken.

Ik snap wat je bedoelt met je pink, ik ben dit persoonlijk al gewend en let er niet eens meer op ( mn vinger topje van mn pink staat mogelijk hierdoor ook beetje krom naar binnen toe :+ )
voor zij die niet willen rekenen: 400 inch = 1016cm dus +/- 10m/s ofte 36km/h
Nu nog een draadloos Powerplay-exemplaar. Dat zou voor mij echt instabuy zijn.
Ik heb nog de oudere model van G502. het is een fijne muis.
G502, goeie muis inderdaad, geweldig de instelbaarheid ervan!
Heb hem recent na iets meer dan 2 jaar gebruik maar uit de running gezet en de G Pro met dezelfde sensor hiervoor in de plaats gekocht.
Had al die extra friemel knoppen niet nodig, de vorm van de G502 was ronduit irritant alsmede de sniper knop die in de weg zat.
Dan heb ik het nog niet eens gehad over het relatief gladde scrolwiel en het hoge gewicht en de stugge kabel, en door dat gewicht kostte het ook meer moeite fatsoenlijk te bewegen op een stoffen muismat die vaak na verloop van tijd wat stroever worden.
Schoonhouden is overigens ook geen pretje, scrolwiel rammelt me teveel en het rubber slijt langzaam maar zeker verder weg.

De G Pro heeft ook wel een redelijk stugge kabel maar lijkt nog net iets vergeeflijker, bij m'n G502 is deze na 1-1,5 jaar gewoon gaan rafelen en zelfs in een krul gaan zitten waardoor de kabel deels is bloot komen te liggen. (even afwachten of het bij de G Pro ook gebeurd)
Die krul werd op een gegeven moment zo groot dat de kabellengte te kort werd en dus het gevlochten spul maar doorgeknipt heb.

Ik vecht overigens nog steeds wel een beetje met de kabel, maar dat is grotendeels ook de schuld van de huidige bureau en bureaustoel opzet.
Speelde vroeger veel beter met m'n oude simpele logitech PS/2 muisje met 400DPI met een fractie van het gewicht die er overigens nog steeds aanhangt, maar DPI is te laag geworden voor 1440p en hij raakt soms van slag bij snelle bewegingen.

Moet ook wel zeggen dat het scrolwiel van de G Pro net zoals de G502 een beetje 'apart' aanvoelt, soms lijkt deze van stand te willen verspringen.
Dat soort dingen had ik dus nooit met de standaard kantoor muisjes, vind van zulke muizen de rubberen afgeronde hoeken van het scrolwiel ook wat fijner aanvoelen eerlijk gezegd.

Qua sensor is het een goede muis, maar de rest is wel erg persoonlijk natuurlijk.
Ik heb zelf de G502 Proteus versie, dus het heeft die rubbere scrollwheel niet meer; is gewoon van metaal nu. Het rammelt alsnog een beetje, niet dat ik om geef. De kabels is ook nooit probleem voor mij geweest omdat ik de kabel na een bepaalde lengte vastgemaakt had. Mijn handen zijn nooit zo groot dat ik zelfs in de buurt van de sniper knop zit, dus voor mij best goed.

Kan best begrijpen voor mensen die wat meer van de conventionele muizen houden, dat ze de G502 niet zo fijn vinden. Het heeft voor mij wel een paar minpunten, maar ik ben ze best snel aan gewend; de back/forward knoppen vind ik best klein en niet prettig om te drukken. De scrollwheel vind ik best raar om te gebruiken.

Hiervoor had ik Deathadder gebruikt van Razer (2 keer zelfs. Zelfs eentje van nieuwere model), maar ze waren niet kwalitatief zo goed. Beide hebben uiteindelijk problemen met hun scrollwheels.
Ben ik de enige die naar de vorm van de skates kijk?

Heb een keer een hoekige mouseskate gehad onder de razer lachesis en sindsdien wil ik alleen nog "ronde" skates.
Je bedoelt scherpe punten aan de muisvoetjes?

Ja de G502 heeft er daar wel een paar van, m'n eigen G502 (v1) bij het onderste voetje zit zelfs een 'scheur' in het midden van die hoek waardoor het bewegen nu een irritant schraap gevoel geeft, en de muisvoetjes zijn te bewegen omdat door het hoge gewicht en frictie/warmte die lijm wat losser gaat zitten of iets dergelijks.
Nice! maar ik hou het toch lekker bij de OG G502 :P

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee