T-Mobile betaalt telefoons en abo's overstappende Vodafone Thuis-gebruikers af

T-Mobile heeft een actie opgezet waarmee gebruikers die Vodafone Thuis en een mobiel abonnement van Vodafone hebben, kunnen overstappen naar een mobiel abonnement van T-Mobile, ook al loopt het huidige abonnement nog.

De pagina vermeldt dat T-Mobile de kosten voor de afkoop van het contract en de mobiele telefoon die bij het Vodafone-abonnement hoort op zich neemt. Ook vraagt T-Mobile geen aansluitkosten. Verder krijgt een klant 5 euro per maand korting als hij overstapt naar een Go Basic, Go Up of Go Next-abonnement. De actie geldt alleen voor mensen die zowel Vodafone Thuis als een mobiel abonnement van Vodafone hebben.

Op navraag van Tweakers bevestigt een woordvoerder van T-Mobile dat een overstappende klant inderdaad zijn telefoon niet meer hoeft af te betalen, zelfs als die zeer recent een abonnement bij Vodafone met een duur toestel heeft afgesloten. Ook wordt er geen onderscheid gemaakt in het abonnement dat de klant bij T-Mobile afsluit. Op de actiepagina wordt er vooral met de nieuwe Go-abonnementen geadverteerd, maar de woordvoerder bevestigt desgevraagd dat de actie ook geldt als de gebruiker overstapt naar een goedkoper Basis Sim Only-abonnement.

De actie is ontstaan door de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo. De Europese Commissie keurde de samenwerking goed, mits Vodafone Thuis werd afgestoten. Die tak is hierop verkocht aan T-Mobile. Mensen die een Vodafone Thuis-abonnement hebben, nemen de dienst daardoor binnenkort bij T-Mobile af. Met de actiepagina probeert T-Mobile de klanten die zowel thuis als mobiel gebruikmaakten van Vodafone, de stap te doen zetten om volledig over te gaan naar T-Mobile.

De woordvoerder van T-Mobile vertelde dat T-Mobile nog niet heeft besloten hoe lang de actie loopt. Wel kan hij bevestigen dat zolang de actiepagina online staat, de actie nog geldig is.

Door Emile Witteman

Nieuwsposter

27-01-2017 • 12:24

132 Linkedin

Reacties (132)

Wijzig sortering
Voor de duidelijkheid en om een hoop vragen voor te zijn, staat er op de website ook een FAQ.

Vooral belangrijk:
Je kunt alleen gebruik maken van dit aanbod als:
- Je een Thuis abonnement hebt én een mobiel abonnement bij Vodafone.
- Deze abonnementen op 1 naam staan.
- Een e-mail van ons hebt gekregen.
Verder moest je beide abonnementen al in bezit hebben, voordat je deze actie gestart werd. Zoals Faraga (auteur van artikel) ook aangeeft.

Personen die nog geen e-mail hebben ontvangen, de mails worden verstuurd tussen vandaag en 1 februari.

Als laatste staat in de FAQ nog dat de actie duurt tot 16 april:
Je kunt per direct overstappen. Het maakt daarbij niet uit hoe lang je contractsperiode bij Vodafone nog duurt. Overstappen met dit aanbod kan tot 16 april.
Ziggo doet ongeveer hetzelfde... Ik heb zelf Vodafone Thuis en werd gisteren door Ziggo gebeld of ik met internet en telefonie wil overstappen naar Ziggo. Toen ik vroeg hoe hij aan mijn gegevens kwam, omdat ik sta aangemeld in het bel-me-niet register, vertelde hij dat het komt omdat ik klant ben bij Vodafone en die nu elkaars data hebben uitgewisseld.
Men moet zich aan het bel-me-niet register houden in het geval voor marketing en onderzoeksdoeleinden. Bedrijven waar je je diensten/producten hebt stopgezet, mogen je nog 1x bellen en 1x per post benaderen achteraf. Bij zo'n overdracht van bedrijf x naar bedrijf y mogen/moeten ze je gegevens wel doorsturen; hoe anders kunnen ze een goeie overgang voor de klant garanderen?
Ik heb zelf telemarketing gedaan, outbound bellen voor Ziggo.
Er zijn twee registers: het recht van verzet en het bel-me-niet.

Het bel-me-niet register is voor de koude telefoontjes. Oftewel, als je geen klant bent, dat willekeurige partijen jou mogen benaderen voor een verkoop telefoontje.

Het recht-van-verzet is voor de warme telefoontjes, dus als je al klant bent. In de wetgeving staat namelijk dat als je een relatie hebt met elkaar (een contract tussen provider en klant), dat de provider het recht heeft om jou te benaderen voor telefonische verkoop.

Indien je helemaal niet benaderd wil worden, raad ik iedereen aan om na het telefoongesprek nog aan de lijn te blijven en het keuzemenu door te lopen. Het is niet leuk, maar wel handig.

Daarnaast kan het voorkomen dat jouw abonnement dubbel in de bellijst staat. Zo heb ik al meerdere malen meegemaakt dat iemand zowel vast en mobiel had, en dat ik die persoon twee keer achter elkaar aan de lijn kreeg door het automatische belsysteem. Zo zal je merken dat bij een fusie je vaker in die lijst komt, omdat je klant bent van twee gefuseerde bedrijven.

Voor bedrijven/zakelijke markt geldt een ander systeem, daar is koud bellen ten alle tijden toegestaan mits geen agressieve verkoop. Ook als je in het recht van verzet en bel me niet register staat.
Ik heb in een vorige baan campagnes opgezet, waarbij zowel koude telefoontjes als die naar bestaande relaties.

Voordat ieder belcampagne begon, werd desbestreffende lijst wel eerst tegen de bel me niet lijst aangehouden. We wilden geen ontevreden klanten, omdat ze na het contact hun tevredenheid konden tonen. We vroegen de nps waarde.
Ik heb ook mobiele telefonie bij Vodafone, dus ben in principe klant bij VodafoneZiggo.
Zodra een bedrijf samen gaat/over wordt genomen ben je automatisch klant bij dat nieuwe bedrijf en daarmee mogen ze je dus rustig bellen.. Enuh, zoals je al zegt, ze mogen je 1x benaderen, en dat hebben ze dus bij deze tweaker ook gedaan.
Wat voor soort aanbieding kreeg je? Ik zelf zelf met beide bij Vodafone en wil even vergelijken wat het leukste voordeel brengt.
Ik laat dat soort mensen niet uitspreken... heel snel afkappen. Dus geen idee wat de aanbieding was.

Ik ben al 3 jaar heel erg tevreden over VF thuis, verwacht dat er met de overstap naar Tmobile niks verandert voor mij als klant, behalve het logootje op de factuur en in het menu van de settopbox. Bij Ziggo krijg ik Horizon, weet niet of ik daar zo gelukkig van wordt...
Ik laat telemarketeers juist wel uitspreken. En dan begin je een heel langdradig gesprek wat er meestal toe leidt dat ze mij ophangen. Ik wordt steeds minder vaak gebeld :-)
Een beetje flauw. Die mensen doen dat ook alleen maar omdat ze geld moeten verdienen. Gewoon vriendelijk zeggen dat je geen belangstelling hebt is een stuk minder huiverig.
Die horizon-box hoef je niet af te nemen. Je kan ook gewoon een PMCIA-kaartje blijven gebruiken. Dus dan heb je feitelijk alleen het modem dat van Ziggo komt.

[Reactie gewijzigd door RaJitsu op 27 januari 2017 13:45]

Hangt er van af wat je wilt, ik ben heel tevreden over mijn Horizonbox en de mogelijkheden.
Ik juist niet, ben maar via knippr gaan kijken omdat ik het zat was om dat ding meermaals uit/aan te moeten zetten ivm traagheid etc.
Waarom betalen voor Knippr? Je kan Ziggo Go gratis gebruiken bij een internet abo
Omdat Ziggo te beroerd is om een Apple tv 4 app te maken en omdat ik obsolete plug-ins als silverlight weiger en niet alles met de app compatibel is met AirPlay/chromecast heb ik Knippr genomen.
Ik heb geen silverlight dus aan hun site heb ik letterlijk geen ruk.
Ziggo zal nooit met een HTML5 site komen, dat beweren zij namelijk al sinds 2015.
de link naar de app voor apple tv 4

staat er al een paar maandjes in.

edit:

jullie hebben alle 2 gelijk

[Reactie gewijzigd door jqv op 27 januari 2017 15:16]

Dat is een iPad/iPhone app dus geen Apple tv 4 app.
Dat is een iOS app waarmee je kunt streamen naar een Apple TV. Je hebt dus altijd een telefoon of tablet nodig. Het is geen native tvOS app voor de Apple TV.
Begrijpelijk. Overigens lijk je dit artikel te hebben gemist: nieuws: Ziggo hernoemt Horizon Go naar Ziggo Go en brengt Windows 10-app uit

Mocht je Windows 10 gebruiken, dan kan je die UWP app pakken (gebruik hem soms, werkt goed bij mij). Daarnaast zou die HTML5 website nu wel moeten komen volgens het bericht. Silverlight is inderdaad écht niet meer van deze tijd.
Begin 2016 schreef zelfs Ziggo dat in loop van het jaar HTML5 zou komen en omdat ik os x fijner vindt werken heb ik dus geen app.
Maar Knippr is duur, je krijgt maar een fractie van de zenders die in het pakket van Ziggo/KPN zit en zoveel scheelt het maandbedrag niet. En voeg je een paar zenders toe dan ga je al over dat bedrag heen
Ik vind het juist goedkoop en leuk weetje;
Ik betaal niet aan die turke dictatoriale zenders.. bij Ziggo wel.. want Ziggo bied die dictatoriale zenders via het digitale starterspakket aan.
Ook lossen zij hun problemen/bugs wel op.. Ziggo njet.. ja als je Kassa/Tros Radar inschakeld... dan ineens wel ja.
Om lang verhaal kort te maken.. ik heb een enorme haat gekregen omdat UPC hun problemen nooit kordaat heeft opgepakt.. daarnaast is Knippr zo duur nog niet.
Als ik bijvoorbeeld RTL Crime via Ziggo wil kijken.. bedoel UPC.. dan ben ik minstens 56 euro kwijt.. Bij Knippr 13 euro.. scheelt een hoop.
Ook is Knippr op maandbasis.. dus stel ik ga op vakantie.. dan zet ik hem uit en bij terugkomst weer aan.
Heel eenvoudig, ook het toevoegen van zenders is binnen een minuut geregeld.
Er zit maar Turkse zender in het basispakket.
Zelfs 1 is al teveel... hoe minder, hoe beter.. krijgt Turkse overheid minder geld.. wordt het steeds meer afgesloten van de wereld en zal Erdolf wel anders moeten blaffen.
Totdat Erdolf gewoon netjes toerisme/televisie gelden krijgt.. zal hij zijn burgers blijven mishandelen/voorliegen.
Daarnaast blijft het feit dat Ziggo te beroerd is om een echte apple tv 4 app te maken en nog steeds een obsolete site gebruikt.
Ik heb geen silverlight, dus heb niets aan die site en ga niet via mijn iPad/iPhone streamen als dat niet nodig is.
Ik denk persoonlijk dat die apps niet door Ziggo ontwikkeld worden maar door het moederbedrijf LibertyGlobal. Dezelfde horizon mediaboxen, interface en apps verkopen ze ook in andere landen waar LibertyGlobal actief is, dus ik gok dat Ziggo er weinig in te zeggen heeft.
Ziggo kan desnoods in 'protest' gaan en zelf een app laten bouwen en dit via o.a. haar fora tonen aan de gebruikers.
Tijden veranderen, zo ook de horizonbox. En je hoeft niet perse de horizon box te gebruiken, mijn ouders gebruiken hun humax decoder die ze voorheen al hadden (gekocht) toen het nog ziggo was.
Btw, dat kan alleen als je vooraf Ziggo klant was en sinds kort ook niets aan het contract weizigt.
Ik was een upc klant.
Je moet eens kijken wat voor abonnementen Ziggo heeft.
Het goedkoopste alles in 1 geeft je een Humax 5300c niet de horizonbox

Die krijg je alleen bij de duurdere abonnementen.
En als je contract afloopt, bellen aangegeven dat je van dat Horizonding af wilt.
Nee hoor, je kan gelukkig ook gewoon nog een kaart krijgen :)
Nee, daar is Ziggo mee gestopt of je moet ci+ module bedoelen, maar dan betaal je evenveel als de decoder maar je krijgt mindere functies.

[Reactie gewijzigd door Sammiejj op 27 januari 2017 14:20]

Kaarten worden niet meer verkocht, dat is het, en als je er nog een hebt liggen, en een decoder én een bestaande klant bent, dan kan je er 5 activeren op 5 decoders (3zelf in mijn-ziggo en 2 telefonisch, de oude @home kaarten niet, tenzij je die nog gebruikt)

[Reactie gewijzigd door Mel33 op 27 januari 2017 15:48]

Klopt inderdaad, maar ook daar zal vroeg of laat een einde aan komen.
En daarom ben ik al aan het afbouwen van tv en achterdecodersprogrammas
Dan stop ik met meerdere tv's gebruiken, en stap ik op, tv is toch niks meer dan alleen maar een medium voor beetje vermaak en meer ergernis dan wijsheid.
Ik denk daar anders over, door knippr kan ik voor klein bedrag naar zenders als rtl crime, id, ons etc kijken op de manier hoe ik het wil en als er ineens een zender bijkomt die ik leuk vind is dat binnen enkele klikken geactiveerd.
Precies wat ik bedoel en dan is tv kijken in dit geval een zender pakket afnemen en naar een -inrichting van je huis bepalend hang aan de muur scherm kijken- helemaal verleden tijd (de tv zelf gebruik ik nu nog als scherm voor de gezelligheid samen, en zal naar een mobiele tv gaan (bril of projectie)
Daar ben ik me al aan het laten wennen voor die opties.
Zoals ik al zei NEE DUS. mijn ouders gebruiken een eigen humax (maar hebben sinds kort ook nog een extra horizonbox aangeschaft).
Dan hebben zij geluk gehad omdat tegenwoordig standaard het beleid is om die kaarten op humax decoders zoveel mogelijk tegen te werken.
Ik als UPC klant heb er al helemaal geen gebruik van kunnen maken omdat Ziggo.. bedoel UPC dat niet toestaat.
Ik heb recentelijk mijn cisco decoder (oud upc gebied) teruggegeven om na een aantal jaren toch weer eens de horizonbox te proberen, wetend dat ik die mooie cisco box nooit meer terug kan krijgen.

Mijn ervaringen:
- software stukken sneller dan jaren geleden
- tot nu toe (3 weken) nog niet vastgelopen
- zappen werkt vlugger dan bij andere decoders
- beeldkwaliteit is veel beter dan bij de cisco/humax decoders

Ik moet er wel bij zeggen dat ik extra functies niet gebruikt heb zoals apps en dergelijke en kan daar dus niets over zeggen. (Gebruik hier de Xbox One voor).

Ik heb de nieuwe box SMT-GW7401 (horizon mediabox), dit is makkelijk te herkennen aan de scart aansluiting (de 7400 heeft die wel, de 7401 heeft die niet). Deze schijnt betere hardware aan boord te hebben. Ziggo levert tegenwoordig gelukkig de Ziggo Connect Box (modem) icm horizon abo's zodat de horizon niet als modem gebruikt hoeft te worden (thank god). Anyways de ziggo connect box is een geweldige modem/router die je voor niets in bruikleen krijgt. (Wifi ac en een bereik waar je u tegen zegt voor gratis spul).

Conclusie: horizon is voor mij een factor 100 verbeterd ten opzichte van jaren geleden. Voor tv kijken is de box prima geschikt en zou ik niet (meer) afraden. Voor smartfuncties heb ik geen idee of het fatsoenlijk werkt.
Dit verbaast me eigenlijk een beetje. Je zou verwachten dat T-Mobile bij de koop van Vodafone Thuis een voorwaarde laat opnemen dat Vodafone en/of Ziggo 12-maanden lang niet actief achter de Thuis klanten aan mag gaan. In elk geval niet op basis van de uit Vodafone Thuis verkregen gegevens.
Bellen of je wilt overstappen en afkopen van een contract zijn wel twee verschillende werelden.

Wat was concreet je aanbod?
Fusie Ziggo Vodafone een feit: Verkoop van Vodafone Thuis.... Raad eens wie de koper is van Vodafone thuis ;)
Bernie Ecclestone?

/sarcasm off

Het is al maanden bekend dat T-Mobile de koper is, en het staat ook nog eens in het artikel.
De actie is ontstaan door de overname van Vodafone door Ziggo. De Europese Commissie keurde de overname goed, mits Vodafone Thuis werd afgestoten. Die tak is hierop verkocht aan T-Mobile. Mensen die een Vodafone Thuis-abonnement hebben, nemen de dienst daardoor binnenkort bij T-Mobile af.
En gaat T-Mobile nu Vodafone Thuis hernoemen in Online?

Of wacht even, dat waren ze net met veel moeite kwijt nadat ze een zelfde dienst al hadden na de overname van Orange.
Tja en daar maak jij je druk om? Als een bedrijf iets wil kopen waar ze eerst al mee onderuit zijn gegaan moeten ze dat lekker doen toch?
Dit staat ook in het artikel. Valt weinig te raden ;)

[Reactie gewijzigd door Mike.Kentin op 27 januari 2017 13:04]

Logisch toch als het nu VodafoneZiggo is?
Groot verschil is wel dat Ziggo en Vodafone een samenwerkingsverband hebben en T-Mobile en Vodafone echte concurrenten zijn.
Zo weet ik van een T-Mobile project die plaats gaat hebben binnen een bedrijf waar Vodafone ook actief is. Medewerkers van Vodafone en zelfs de mensen die solliciteren voor T-Mobile weten niet eens om welke opdrachtgever het gaat; alleen basale informatie over de inhoud van de werkzaamheden. :P
Dat lijkt me heel erg dicht tegen onrechtmatig delen van persoonsgegevens te komen.
Volgens mij is namelijk op dit moment nog altijd Vodafone een losse rechtspersoon.
Ik denk het niet aangezien ik in Helmond al 'Vodafone' op het UPC gebouw zag staan, dat doen ze echt alleen wanneer alles al rond is.
Of de deal rond is en of wettelijk de BV's (of NV's )zijn samengevoegd zijn 2 verschillende dingen.

Vaak zit er een termijn van maanden al dan niet jaren tussen tot de bedrijven formeel 1 zijn geworden. Aannemen dat dat gebeurd is omdat je een naam op een bedrijf ziet staan is echt grote onzin.
Lees het nieuws dan gewoon. De voorbereidingen zijn al een tijdje terug begonnen en sinds 1 januari 2017 is het 1 bedrijf.
Ik heb twee mobiele abbo's bij VF, kan ik er op beide abbo's gebruik van maken of geldt het alleen op één?
Als ze beide op jou naam staan waarschijnlijk wel, dit staat er in de FAQ:
Je kunt alleen gebruik maken van dit aanbod als:
- Je een Thuis abonnement hebt én een mobiel abonnement bij Vodafone.
- Deze abonnementen op 1 naam staan.
- Een e-mail van ons hebt gekregen.

[Reactie gewijzigd door rens-br op 27 januari 2017 13:41]

Hierbij vergeet je dat dit alleen opgaat voor de mensen met Vodafone Thuis én een mobiel abonnement. Sidjoesz geeft aan in het bezit te zijn van twee mobiele abonnementen.

Strikt genomen zou dit ook niet opgaan wanneer jezelf een mobiel abonnement hebt, maar de thuis aansluiting op naam van je vriendin/vrouw/andere staat.

En hoe komt de database tot stand waaruit de mail volgt die ze sturen, die als voorwaarde geldt voor de actie?
Zojuist de beide Vodafone abonnementen overgesloten (heet dat zo?) naar T-Mobile. Die van mij en mijn partner staan op verschillende namen en zonder problemen kunnen oversluiten.

Beide abonnementen worden van dezelfde rekening afgeschreven en staan beide op het adres waar ook T-Mobile Thuis (voorheen dus Vodafone Thuis) op geregistreerd en aangesloten is.
Beiden zou moeten. Het is gewoonweg een veredelde verplaats constructie, meer niet. Er zitten volgens mij wel behoorlijke administratieve kosten aan verbonden voor tmobile. Ben benieuwd of hierin bij de prijs van acquisitie rekening is gehouden :P
Ik vraag me af of T-Mobile net als vodafone nog extra's gaat aanbieden, zoals nu het geval is bij vodafone dat je afhankelijk van je abbonnement nog extra gb's krijgt naast je mobiele bundel.
Als dit soort informatie staat al op de website van T-Mobile.

Als je nu al pakketten + extra GB's krijgt blijf je die houden, tenzij je het mobiele abonnement wijzigt:
Op dit moment ontvang ik een korting? Blijf ik deze ontvangen?
Ja, zolang de looptijd duurt.

Op dit moment ontvang ik gratis zenderpakketten (Mobiel + Thuis Voordeel). Blijf ik deze ontvangen?
Ja. Je Mobiel + Thuis Voordeel in de vorm van 1 of meerdere gratis zenderpakketten blijft zoals het is.

Op dit moment ontvang ik gratis extra mobiele data (Mobiel + Thuis Voordeel). Blijf ik deze ontvangen?
Ja. Je Mobiel + Thuis Voordeel in de vorm van een extra data pakket blijft zoals het is zolang je een daarvoor in aanmerking komend Vodafone mobiel abonnement hebt.
Of T-Mobile zelf ook acties gaat aanbieden weten ze zelf nog niet en wordt op een later moment bekent gemaakt:
Ik heb een T-Mobile mobiel abonnement. Komt het er nog extra voordeel voor de klanten die zowel een mobiel als een Thuis abonnement hebben?
Op dit moment is nog niet bekend welke voordelen en wanneer. Maar reken er op dat er voordelen komen. Zodra dit bekend is zullen we je uiteraard als eerste informeren.
Dat klopt, maar wat gebeurt er als je contract ver is afgelopen, ik bedoel ik heb bijvoorbeeld nog een half jaar te gaan wat gebeurt er na dat halve jaar... Het zou wel zo fijn als ze wisten welke aanbieding ze straks er bij gaan geven als het contract afgelopen is en verlengt moet worden... (niet de voorwaarden die vodafone gesteld heeft voor de overname)

Vind ik wel een vraag waar over nagedacht moet worden, want ik ben al mobiele klant bij vodafone en super tevreden.. Maar T mobile heeft een minder uitgebreide dekking als vodafone in mijn regio.
De extra's die de klanten hadden bij Vodafone thuis blijven bestaan, ook als je mobiel overstapt naar T-Mobile. Dit word duidelijk op de site vermeld. De extra's die nu bij een Vodafone mobiel abonnement gelden vervallen wel (3gb extra data).
Wat niet duidelijk is, maakte ik op uit dezelfde site , is wat de extra's zijn/worden voor nieuwe klanten.
Voor mij is het wel een goed aanbod wat T-Mobile doet. Ik ben ook van Ziggo over gestapt naar Vodafone, dus zie t niet zitten weer terug te gaan naar Ziggo.
Mooie actie. Ben benieuwd of ze in de toekomst ook met een gelijke actie komen voor enkel mobiele klanten van concurrenten zoals in de VS het geval is.
Deze actie is eenmalig. T-Mobile heeft dit bedongen bij de koop van Vodafone Thuis. Het geld enkel en alleen voor mensen die én Vodafone Thuis én een Vodafone abonnement op hun naam hebben staan. Waarschijnlijk om te voorkomen dat Vodafone meteen alle klanten van T-Mobile Thuis weer naar Ziggo probeert te halen.
Acquisitie via reclamecampagnes is duurder. Het is dus geen robinhoodactie maar gewoon zo goedkoop mogelijk klanten werven
Je contract afkopen betekent dus alle resterende termijnen voldoen he, dat kan redelijk makkelijk over de duizend euro gaan voor iemand die vrij recent een abonnement met een duur toestel is aangegaan. Je gaat mij niet wijs maken dat ze per geworven klant 1000+ kwijt zijn aan reclame, dat zouden ze niet lang volhouden.
Maar waar ik op doel is dat het T-Mobile een stuk minder kost dan hier gesuggereerd wordt. Daar is op zich niks mis mee, maar het irriteert mij dat er gesuggereerd wordt dat ze dat werkelijk betalen. Zoals gezegd, voor de klant maakt het uiteindelijk niks uit natuurlijk.
Van mij mag dat komen, dan ga ik meteen over. Ik vind het abonnement wat ze nu bij T-Mobile wel heel fijn. Vooral het onbeperkt gedeelte.
Dus als ik nu een abonnement afsluit bij Vodafone met toestel en week later overga met deze actie naar tmobile heb ik dikke korting en hoef ik niks voor het toestel te betalen?
Dan moet je wel eerst aan een vodafone thuis abonnement zien te komen die niet meer verkrijgbaar zijn via Vodafone. (niet ziggo variant) :+

(In ieder geval niet die overzijn gegaan naar T-Mobile thuis.)

[Reactie gewijzigd door Elidos op 27 januari 2017 12:40]

Thuis abonnementen zijn momenteel nog niet af te sluiten via T-Mobile, maar kunnen wel gewoon afgesloten worden op de website van Vodafone.

Vanaf 15 februari gaat alles over naar T-Mobile en vanaf die datum kunnen de abonnementen afgesloten worden op de website van T-Mobile.

Verder geldt deze actie alleen als je al een Vodafone abonnement en Vodafone Thuis abonnement had, voordat deze actie in ging.

Het nu nog afsluiten van een van de twee opties heeft dus geen zin.

[Reactie gewijzigd door rens-br op 27 januari 2017 13:24]

Je moest al beschikken over zowel een abo van Vodafone Thuis als een mobiel abonnement voordat de actie begon. Het geldt niet voor nieuwe abonnementen.

[Reactie gewijzigd door faraga op 27 januari 2017 12:41]

Ja zie het net, beetje snel gelezen :+

Zou wel mooi zijn trouwens.
Je moet ook Vodafone Thuis hebben, anders geld het niet.
Ik heb het oude Vodafone thuis maar nog geen mobiele abo op mijn naam bij Vodafone, betekend het dat ik gewoon naar een abo kan overgaan en dat T-Mobile dan die kosten afkoopt ( dus gratis smartphone?)
Dus nu nieuw nummer afsluiten met iPhone bv?
Iemand?

[Reactie gewijzigd door alwaysleft op 27 januari 2017 13:10]

Leuke schrijffout in deze context
Enkel als je ook Vodafone Thuis hebt, maar ja dat gaat :)
Staat ook bij:

1. Je een Thuis abonnement hebt én een mobiel abonnement bij Vodafone.
2. Deze abonnementen op 1 naam staan.
3. Een e-mail van ons hebt gekregen.

Punt 1 en 2 kan ik aan voldoen. Punt 3 niet?
Heel simpel, dan heb je gewoon recht erop.
Oke bedankt. Is zeker het overwegen waard. Gelukkig loopt de actie even.
Het kan even duren voordat je benaderd wordt. Er is een window van ongeveer twee maanden. Niet iedereen wordt gelijktijdig benaderd.
Leuke actie. Ik heb zowel Vodafone thuis als mobiel. Betaal nu 22,50 ( Simonly 1 jaar) met 6GB. Ga dus bij T-Mobile voor 10Gb en onbeperkt bellen naar 24,00. Op zich iets om over na te denken.
Zeker als er ook nog eens 2,50 T-Mobile samen korting afgaat
gaat ziggo ook korting geven aan mensen die ziggo all in hebben en vodafone mobiel? bij andere aanbieders krijg je vaak wat extra, gb korting.
De overname is pas net rond. In maart zou er een aankondiging gedaan gaan worden zei iemand bij de klantenservice maar het is niet duidelijk over wat. Kan zijn dat het nog later dit jaar wordt wanneer de plannen op mobiel gebied duidelijk worden.
Leuke actie maar niet voor iedereen van toepassing. Er staat dat de Vodafone Thuis en Mobiel abonnementen op 1 naam moeten staan, de actie werkt dus niet voor alle gezinsleden. Jammer.
Is logisch, dan kunnen veel meer mensen gebruik maken van de actie.
Dat is toch ook de bedoeling? Nu kan alleen het gezinshoofd gebruik maken van de actie, nogal nutteloos.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee