Ubisoft verstrekt AC Unity week gratis en geeft 500.000 euro voor Notre-Dame

Ubisoft geeft Assassin's Creed Unity op de pc een week lang gratis weg naar aanleiding van de brand in de Notre-Dame. Verder schenkt de Franse uitgever 500.000 euro aan het restauratiefonds van de kathedraal.

Het spel is tot en met 25 april zonder kosten te downloaden en blijft daarna aanwezig in de Uplay-bibliotheek. Assassin's Creed Unity speelt zich af ten tijde van de Franse Revolutie. Zoals altijd in deze games, wordt de geschiedenis gebruikt als springplank om een alternatief verhaal te vertellen, waarin de Tempeliers een grote rol spelen, alsmede de hedendaagse sci-fi-eske corporatie Abstergo. Verder biedt de game een coop-modus en nieuwe manieren om je assassin aan te passen. Althans, dat was nieuw in 2014, toen het spel verscheen.

Assassin's Creed Unity was ten tijde van zijn release behoorlijk buggy, zo schreef Tweakers ook in zijn review. Ubisoft heeft er na de release nog werk in moeten stoppen om dat recht te trekken. De zaak maakte zoveel gamers echter zodanig ontevreden dat Ubisoft besloot om klanten te compenseren voor het ongemak.

Een gameontwerper van Ubisoft heeft in totaal twee jaar lang gewerkt aan het model van de Notre-Dame in de game. In een interview met The Verge stelt de dame dat ze een gevoel van déjà vu kreeg toen ze na al die uren 3d-modelleren de kathedraal in het echt zag. Media speculeerden dat het 3d-model in de game kan helpen bij de restauratiewerkzaamheden, maar er is geen aanwijziging dat dit ook echt het geval zal zijn.

In 2015 maakte een Amerikaanse kunstgeschiedkundige met behulp van lidar eveneens een soort digitaal model van de Notre-Dame. Hij wilde inzicht krijgen in hoe middeleeuwse bouwlui de kathedraal gebouwd hadden, wat voor keuzes daarbij gemaakt zijn en waarom. Het model is tot op enkele millimeters nauwkeurig. Ook zijn werk kan bijdragen, maar ook daarover is officieel in dit vroege stadium nog niets bekend.

Door Mark Hendrikman

Redacteur

18-04-2019 • 10:59

112 Linkedin

Submitter: Slavy

Reacties (111)

111
108
50
4
0
27
Wijzig sortering
Voor de duidelijkheid, het is niet zo dat je maar een week lang gratis kan spelen. Eenmaal gedowload* ben je ook 'eigenaar' :).

* nav de reacties hieronder: of gewoon claimen idd, kan makkelijk via de link in het artikel, geen reden om eerst Uplay te installeren mocht je dat nog niet gedaan hebben.

[Reactie gewijzigd door .oisyn op 18 april 2019 11:33]

Even voor de duidelijkheid: moet je het downloaden, of hoef je het alleen maar te 'claimen' zodat het in je library staat?
Je moet het spel hebben geclaimed. Als hij in je game library staat zit je goed.
claimen is voldoende
Claimen is genoeg.
En Assassin's Creed IV Black Flag kan je ook gratis downen in uplay
Kan je een link geven want ik kan hem niet vinden. Deze is bij mij niet 'gratis'.
https://store.ubi.com/nl/...948088a7e300458b46aa.html

[Reactie gewijzigd door Emiel1984 op 18 april 2019 12:06]

In Uplay staan ze bij mij allemaal II,III, IV, en Unity, klaar voor download, (ik heb eerst op de banner geklikt in Uplay, op de Unity aanbieding)

edit; Het is bij mij gelukt, maar schijnt dus niet zo te zijn, ik weet nu even niet hoe ik die anderen dan aangeschaft heb

[Reactie gewijzigd door Mel33 op 18 april 2019 12:52]

Dat zal dan wel van vroegere 'aankopen' zijn. Ik zie bij mij ook 3 en 4/BlackFlag al in mijn library, maar dat is van acties een hele tijd geleden.
Klopt. 3 en 4 heb ik ook gratis gehad via een oude actie. Beter gezegd ik heb nu in totaal 9 games op uplay en geen enkele euro voor betaald.
Via 4G ingelogt op smartphone en ook niet te zien helaas.

[Reactie gewijzigd door Emiel1984 op 18 april 2019 12:22]

Dit krijg ik niet voor elkaar. De overige delen (1, 2, en 3) mag ik kopen voor €9,99. Nog steeds geen geld, al heb ik het na 4x uitspelen we gezien. :P
Humblebundle heeft een keer een Assasins Creeds Bundle verkocht voor enkele euros. Misschien die gekocht en geclaimed en daarna vergeten?
Alleen 1 en 2 heb ik zo aangeschaft, van 3, en 4 en 5 geen aankoop van terug gevonden. Apart ik kan toch niet enige zijn.
Hier ook III en IV gratis en tijdens Chinees nieuwjaar Chronicles China.
Verder nog 9 gratis andere games, nog niets gekocht bij Uplay...
Je hoeft het ook niet perse op Uplay gekocht te hebben. Sommige games koop je bijvoorbeeld op steam maar die komen alsnog in je uplay terecht.
Damn, heb ik die dus weer gemist.. Zou mooi zijn als tweakers dit soort interessante informatie telkens als artikel publiceert wanneer er weer een actie is, net zoals nu op epic store bv Transistor gratis is.
Uhh, nee hoor. Je kunt tot 25 april claimen. Vijf minuten geleden zelf nog gedaan dus ook jij kan 'm gewoon claimen. Tweakers is doorgaans prima op tijd met dit soort acties, jammer dat je het gelijk op tweakers schuift als je zelf niet goed leest :)
Heb dus geen artikel op tweakers voorbij zien komen wat betreft de vorige gratis games op UPlay, of zelfs de huidige Transistor op Epic Games Store..
thanks werkt goed :D
Prachtig initiatief ik ga zeker even de game spelen om de Notre Dame te kunnen beklimmen heeft iemand enig idee hoe lang ik moet spelen voor ik dat kan doen ?
Voor een speedrunner is het binnen 30 minuten makkelijk te doen. Voor ons stervelingen 1-3 uur.
Volgens mij is het al zo'n beetje aan het begin :)
Volgens mij moet je eerst het beginstuk spelen omdat je begint in een klein stadje.
Je begint in versailles (intro/proloog) en daarna kom je in parijs en krijg je bijna meteen een quest om daar wat te gaan halen ;)

Je kan er dan ook in-game ook in het gebouw, niet alleen de buitenkant
Als ik me goed herinner niet lang, zodra je eenmaal de open wereld van Parijs in kan dan is ie te beklimmen.
zal misschien een uurtje zijn als je alle cutscenes skipt. Gisteren ook weer even snel gedaan (al wist ik nog wle wat ik precies moest doen omdat ik het spel eerder op ps4 en pc heb gespeeld). Maar rond ene uur/anderhalf kan je al bij de notre dame komen :)
Misschien volledig off-topic. De Notre-Dame brandt is een drama, maar de donaties voor wederopbouw zijn gewoonweg bij het belachelijke af. Er zijn zoveel problemen en humanitaire rampen waarvoor geld nodig is die geen funding krijgen. Nogmaals. Het is zonde van de Notre-Dame. Maar door herbouw krijg je deze nooit meer terug. Dit is een onherstelbare Total-loss en een waste of money
Daarnaast is het natuurlijk ook volstrekt idioot dat de rijkste religieuze organisatie ter wereld nog miljoenen moet vangen om de schade aan een van hun eigen gebouwen te betalen...
Daarnaast is het natuurlijk ook volstrekt idioot dat de rijkste religieuze organisatie ter wereld nog miljoenen moet vangen om de schade aan een van hun eigen gebouwen te betalen...
"De rijkste religieuze organisatie ter wereld" is in dit geval geen eigenaar van de Notre Dame, Frankrijk is de eigenaar van de Notre Dame.
Misschien volledig off-topic. De Notre-Dame brandt is een drama, maar de donaties voor wederopbouw zijn gewoonweg bij het belachelijke af. Er zijn zoveel problemen en humanitaire rampen waarvoor geld nodig is die geen funding krijgen. Nogmaals. Het is zonde van de Notre-Dame. Maar door herbouw krijg je deze nooit meer terug. Dit is een onherstelbare Total-loss en een waste of money
Ik begrijp dat er veel andere kwestie's zijn waar ook aandacht aan geschonken moet worden, maar dit valt voor de donateurs gewoon veel meer in hun straatje (Frankrijk is een pittig patriottistisch land, en dit valt onder "nationale tragedie"). En de Notre Dame is een prachtig historisch gebouw, welke nog niet helemaal verloren is en daarom nog hersteld kan worden. (Echt helemaal onaangepast was het gebouw al niet, gezien bijvoorbeeld de grote restauratie in 1991)

Overigens zou ik graag willen weten welke "humanitaire rampen" nog niet genoeg geld krijgen om "opgelost" te worden.

Een goede wereld begint bij jezelf, ga naar de probleemgebieden en doe er wat aan!

Ontopic: Tof spelletje, toen maar ge-pirate omdat ik voor een bende met bugs geen geld wilde neertellen (en die waren er veel). Misschien dat ik hem toch nog een keer koop voor de xbox oid :)
Ik begrijp dat er veel andere kwestie's zijn waar ook aandacht aan geschonken moet worden, maar dit valt voor de donateurs gewoon veel meer in hun straatje (Frankrijk is een pittig patriottistisch land, en dit valt onder "nationale tragedie").
Mwahhhh.... Ik vrees dat financieel voordeel ook een belangrijke drijfveer is. Giften aan nationaal erfgoed kunnen tot 90% worden afgetrokken van de belasting.
Aftrekken ja, maar je zal het toch eerst uitgegeven moeten hebben.
NIET doneren is nog altijd belasting technisch veel voordeliger.
Dat wel, maar als je maar 10% daadwerkelijk betaalt is het ook een vorm van goedkope reclame door zo goedgevig te doen. Er komt ongetwijfeld ook een bord "Mede mogelijk gemaakt door..." voor de grotere donateurs.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 18 april 2019 18:18]

Zo werkt 90% aftrek niet.

Als het al 90% is, mag je 90% van het bedrag in mindering brengen op je bruto inkomen. Afhankelijk van het effectieve belasting-percentage (30-50%, als je sociale verzekeringen e.d. meeneemt) scheelt het je dus 30-50% van die 90%.
Als het al 90% is, mag je 90% van het bedrag in mindering brengen op je bruto inkomen.
Nee, in Frankrijk werkt dat anders. Het is inderdaad geen 90% normaal gesproken, maar 60% voor organisaties en 66% voor individuen met limieten aan hoeveel je mag aftrekken. Maar dat aftrekken doe je vervolgens van je belasting, niet van je inkomen. M.a.w., als je als organisatie 100 miljoen doneert mag je (zolang dat niet over de limiet is) 60 miljoen van je belasting aftrekken en kost die donatie je maar 40 miljoen.
Wow, dat is bizar. Dus als je zelf een of ander goed doel creeërd, en daar zelf bestuurder van wordt kan je een soort van geldverdubbelaar inzetten voor wat voor "goeds" je in de wereld wil doen? Of geldt dit alleen voor monumentaal erfgoed?
Alleen is de Katholieke kerk niet de eigenaar van de Kathedraal maar het Franse ministerie voor cultuur. De kerk huurt hem alleen maar.
Zo rijk is de "rijkste religieuze organisatie" niet. Het meeste geld zit vast in gebouwen en kunst. De kosten zijn ook gigantisch, dus het is logisch dat er een flink bedrag op de rekening staat. Als de inkomsten zouden stoppen is de pot in 2 à 3 maanden leeg, gewoon aan lopende kosten.

De Notre Dame van Parijs (Frankrijk staat er vol mee) is van de Franse staat. Daarvoor was hij van de koningen. De kerk is dus nooit eigendom van de Katholieke kerk geweest.
Binnen Frankrijk kijkt men ook anders tegen de Notre Dame aan dan wij. Het is niet zomaar een gebouw, maar de trots van Frankrijk. Men zegt zelfs wel eens dat je de Notre Dame moet vergelijken met een Koning. Men heeft weinig rede om trots te zijn op de Franse presidenten, maar des te meer op de Notre Dame.
De bouw van een kathedraal is normaal gefinancierd en gebouwd door het volk. Hoewel de Franse koningen een aardige duit hebben bijgedragen is dat bij de Notre Dame ook het geval. Dat alles maakt dat er zoveel sentiment vrijkomt en dat de rijkste families de plicht voelen om (net als bij de bouw) naar vermogen aan het herstel bij te dragen.

Voor humanitaire rampen ligt het heel anders. Daar speelt vaak een stuk politiek een rol en daar wil men verre van blijven.

Inmiddels is er zoveel geld toegezegd dat men de herstel werkzaamheden met een klein deel daarvan al kan betalen. De rest van het geld blijft gereserveerd voor het onderhoud aan de Notre Dame. Daarmee is het onderhoud voor vele jaren gedekt. Mogelijk gaat men het geld ook gebruiken voor andere Notre Dame's.
Ik heb ook gelezen dat het donaties zijn. Dus al die gasten kunnen 60% van het bedrag terug krijgen via de belastingen.
"Dat tal van bedrijven en miljonairs een gift willen doen, heeft allicht te maken met de fiscale wetgeving in Frankrijk. De Ailon-wet uit 2003, die de financiering van cultuur moet aanmoedigen, laat ondernemingen die optreden als gulle gever toe om 60 procent van hun gift fiscaal te recupereren. Met andere woorden, het is de Franse overheid die betaalt en bijgevolg de belastingbetaler, zo bericht de Franse nieuwssite Médiapart."

Dus je mag zeggen dat 60% van de opbouw door het franse volk betaald word :X
Geld gaat links of rechtsom. Uiteindelijk is elke euro terug te leiden naar jou als burger. Niemand "maakt" zomaar geld. Het zal toch ergens vandaan moeten komen.
Jawel, commerciele banken scheppen geld vanuit het niets. Check het rapport van de wetenschappenlijke raad voor regeringsadvies maar.

En ook de verdeling van geld tussen arm en rijk heeft grote impact op het welzijn vsn iedereen. Fiscale regels zijn nooit politiek neutraal.
en 40% door de donateurs. Van die 5 ton die van Ubi afkomt gaat wordt dus gewoon 2 ton uit eigen zak betaald. Doe jij het ze even na?
Nee dat zeg ik ook niet. Maar ze moeten niet stoefen over het totaal bedrag.
Maar nu heb ik gelezen dat Pinault afziet van de belastingaftrek. Veel respect voor iedereen die bijdragen.
En dit prachtig spel gratis aanbieden is ook een prima zet als steun van het monument.
Dat betekent niet dat rijke families hun geld niet in historische gebouwen mogen steken. Het is hun geld. Wees blij.

Daarbij, er is maar één notre dame. Humanitaire rampen zijn er aan de lopende band.
Overigens gaan er elk jaar miljoenen naar mensen die honger hebben, en deze hebben nog steeds honger. Komt meer door de leiding van het betreffende land.

En wie zegt dat degene die miljoenen doneren aan de reconstructie/restauratie niet geld doneren aan andere doelen.

Ik vind het juist prachtig om te zien dat er mensen zijn die echt wel wat over hebben voor een gebouw met zo veel geschiedenis.

[Reactie gewijzigd door Vaniska op 18 april 2019 12:09]

Overigens gaan er elk jaar miljoenen naar mensen die honger hebben, en deze hebben nog steeds honger. Komt meer door de leiding van het betreffende land.
De landen met de grootste problemen zijn vaak ook het meest corrupt. Daar geld heen sturen is als water naar de zee dragen. 1.000 miljard euro in 60 jaar tijd is er naar Afrika gegaan bijvoorbeeld en het is nog steeds dezelfde rotzooi daar als 60 jaar geleden. Hier en daar misschien wat verbetering, maar véél te weinig gezien het geld dat erheen gestuurd is.

Herinner je de tsunami in Haïti nog? Slechts de helft van het binnengehaalde geld zou gebruikt zijn voor wederopbouw en hulp, maar mensen daar zeggen dat ze er weinig van gezien hebben. Na onderzoek kon ook niet geconcludeerd worden waar al het geld precies naar toe gegaan is. En zo zijn er nog tal van voorbeelden waarbij gedoneerd geld niet terecht komt op de plekken waar het moet komen.

In het geval van de Notre Dame kun je tenminste met eigen ogen zien dat je geld fatsoenlijk besteed wordt.
Herinner je de tsunami in Haïti nog? Slechts de helft van het binnengehaalde geld zou gebruikt zijn voor wederopbouw en hulp, maar mensen daar zeggen dat ze er weinig van gezien hebben. Na onderzoek kon ook niet geconcludeerd worden waar al het geld precies naar toe gegaan is. En zo zijn er nog tal van voorbeelden waarbij gedoneerd geld niet terecht komt op de plekken waar het moet komen.
Je vergeet dat veel van de gepledge steun ook niet wordt betaald. https://www.theguardian.c...not-doing-it-report-finds

Zeggen is 1 ding, het werkelijk doen is nog iets compleet anders.
Geld verspilling, had met dat geld enkele hectaren regenwoud gered van ondergang maar goed... Prioriteiten liggen bij hun meer bij de fame dan wat anders.
Waarom zouden die handvol miljardairs aangerekend moeten worden dat ze niet eigenhandig de wereldproblemen oplossen?

Net wat hierboven ook al ergens gezegd werd... het is privaat geld. Ze mogen zelf beslissen wat ze ermee doen.
Dat mogen ze ook zeker, en zo mag ik daar mijn mening over geven :)
Om nog maar niet te spreken van het klimaat. Als men terug een paar 100 ton hout moet vervangen, zullen er wel enkele hectaren bos moeten gekapt worden..
Er zijn zoveel problemen en humanitaire rampen waarvoor geld nodig is die geen funding krijgen.
Heb jij enig idee hoeveel financiële steun en andere soorten van steun er gaat naar de diverse wereldwijde problemen? Zodra er een of andere ramp is gebeurt wordt er via bijvoorbeeld Giro555 ook altijd tientallen of honderden miljoenen opgehaald. Geld van burgers die in principe ver weg staan van de ramp en diens slachtoffers.

Gisteren zag ik ook al een bericht als die van jou voorbij komen op Facebook, maar het is zó kortzichtig. "Er is wel 700 miljoen voor de Notre Dame maar in Afrika overlijden nog steeds X kinderen per seconde door hongersnood" en "Er is wel 700 miljoen voor de Notre Dame maar de plastic soep in oceanen wordt steeds erger". Ja dus? Dus omdat er elders in de wereld problemen zijn mag je niks doen in je eigen land? Zelf zou ik ook eerder (en meer) doneren aan iets in Nederland dan aan iets in een of ander derde wereld land.

Ik ben niet religieus en zie religie liever gisteren nog volledig verdwijnen, maar de Notre Dame is meer dan een kerkje. Het is een icoon van Parijs, historisch significant en wereldbekend. Niet heel gek dat ze dat willen herstellen. Dat gebouw is inmiddels 700/800 jaar oud. Dat ga je niet weggooien omdat er elders in de wereld andere problemen zijn.

[Reactie gewijzigd door SomerenV op 18 april 2019 12:57]

Dat gebouw is inmiddels 700/800 jaar oud. Dat ga je niet weggooien omdat er elders in de wereld andere problemen zijn.
Jammer dat 0vestel0 een 0 krijgt en jij een +2, en het pijnlijke is dat het in de praktijk zo blijkt te werken, immers wat je niet ziet kan je makkelijk negeren.

Maar om er dan een getal op te plakken:
For $3,340, you can save a life right now. That's how much it costs to save one life if you donate to the Against Malaria Foundation (AMF), the top charity in the world— as judged by GiveWell, a non-profit charity evaluator and advocate for effective altruism.
bron

Oftewel, voor het geld wat nu is ingezameld kan je het leven van meer dan 200.000 mensen redden (Ongeveer het aantal inwoners van de stad Groningen). En dat kan ook concreet, want er sterven jaarlijks nog altijd meer dan een miljoen mensen aan Malaria.

Indirect zeg jij en anderen dus dat als je kan kiezen tussen een heropgebouwde Notre Dame (het behoud van de originele is met al het geld van de wereld niet meer mogelijk) of 200.000 mensenlevens dat je kiest voor een hoop bakstenen.

Natuurlijk, uit het oog is uit het hart enzo, maar wat mij betreft krijgt 0vestel0 een dikke +3, en zouden wij als maatschappij eens bij onszelf te rade moeten gaan.

[Reactie gewijzigd door Bio op 18 april 2019 14:38]

Ik zal inderdaad kiezen voor die hoop bakstenen. Heel sneu dat er zoveel mensen sterven door bijvoorbeeld malaria en het is top dat je voor 3000 euro een mensenleven kunt redden maar er is in 60 jaar tijd al 1.000 miljard naar Afrika gegaan (om nog maar niet te spreken over de vele miljarden die naar andere landen zijn gegaan). Op een gegeven moment moet je je afvragen of we die landen moeten blijven helpen of dat het tijd wordt dat ze eerst hun eigen fundamentele problemen aan gaan pakken. Daarbij moet je niet 200.000 extra mensen willen hebben in Afrika. Ja, onethisch enzo, maar dat continent is beter af met minder mensen.

Ontwikkelingshulp is prima maar ook gigantisch inefficiënt en veel van de oorzaken worden niet of nauwelijks aangepakt. Buiten dat alles blijf ik erbij dat je prima iets als de reconstructie van de Notre Dame moet kunnen financieren, ondanks problemen elders in de wereld. Dat er X gebeurt in Y wil niet zeggen dat je dan maar iets van significante historische waarde links moet laten liggen. Het ene heft het andere niet op.
Helemaal mee eens! Zeker omdat het een wereld beroemd gebouw is, en iedereen het kent. Wat is Frankrijk/ Parijs zonder Notre Dame?... Ik ben er afgelopen week nog binnen geweest en moest ook echt even een paar keer slikken toen ik het nieuws hoorde, was er oprecht bedroefd door. Fijn dat er dus word gedoneerd om dit prachtige bouwwerk in zijn volle glorie te herstellen! Snap die Fransen wel, komt wel goed, ze zullen voor wederopbouw wel een slordige anderhalf miljard nodig hebben of meer maar dat gaat goed komen, zo komen er opeens een hoop banen beschikbaar, alles heeft zo zijn voor en nadelen
Zojuist geprobeerd het spel toe te voegen.
Echter komt er een foutmelding dat het BTW tarief niet berekend kon worden.

Even wachten totdat ze hier een oplossing voor hebben.
Raar, zojuist zelf ook geprobeerd en had nergens last van. Werd gewoon toegevoegd aan mijn library en daarna gedownload.
(heb het overigens wel via Uplay gedaan mocht dat nog verschil uitmaken)

[Reactie gewijzigd door XLord op 18 april 2019 11:12]

Nog even gekeken, game is nu wel toegevoegd aan mijn library.
Dus verder niks aan de hand.
Top actie van Ubisoft
Ik kom hier niet door het bestelproces heen op de ubisoft site. Staat 0 euro, maar ik kan vervolgens niet op bevestigen en betalen klikken.

edit: ik zie dat het via een andere link moet
https://register.ubisoft.com/acu-notredame-giveaway/en-GB

[Reactie gewijzigd door hiostu op 18 april 2019 11:09]

Even de tekst lezen. Waarschijnlijk zit je niet in de NL store. https://store.ubi.com/nl/...947a88a7e300458b45d6.html
Ik zat in de NL store en mijn adres klopte ook. Via die andere link ga je niet door het betaal proces, maar wordt hij gewoon aan je account toegevoegd.

[Reactie gewijzigd door hiostu op 18 april 2019 11:32]

Klopt ik had die 404 ook te pakken via deze route, maar je moet gewoon de banner hebben van de actie en niet het 'store item' kopen.
Toch bijzonder dat de eigenaren vam gucci en louis vuiton zomaar beide even 100 miljoen hiervoor vrijstellen.
ja en vraag mensen om een nieuwe iets voor een ziekenhuis en hoor je niets van Gucci of Louis Vuiton.
Unity heb ik ook al in mijn library staan. Ben een AC fan.
Jep bijzondere wereld, maar zo zit die eenmaal in elkaar. Z’n renoveerde cathedraal is straks weer 5 jaar lang de uitsmijter van Parijs. Daar willen die miljardairs hun naam wel graag aan kopellen.
Als ik mijn halve inkomen aan de lokale egeltjesopvang wil geven en niet aan iets wat jij een nobel doel vindt, is dat toch ook mijn keuze en daar heb jij helemaal niets over te zeggen.
Het is hun geld, en als zij het een goed of mooi doel vinden moeten ze dat vooral doen.

En die opmerking dat miljardairs graag hun naam aan iets koppelen is erg laag natuurlijk, want dan zouden ze net zo goed een ziekenhuisvleugel kunnen sponsoren, komt hun naam groot op de gevel.
Zou het spel inderdaad wel willen installeren om even over het dak te lopen, en de torens in te klimmen.
Gisteren avond heb ik het zonder probleem kunnen activeren voor mij en mijn twee zoons.

misschien is de server nu overbelast, zou wel eens populair kunnen zijn :)
https://register.ubisoft.com/acu-notredame-giveaway/en-GB

Met de bovenstaande link kan je hem gemakkelijk claimen!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee