Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

Aankondigingstrailer Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt vroegtijdig online

02-05-2016 • 11:47

66 Linkedin

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

De trailer van Call of Duty: Infinite Warfare is voortijdig online verschenen. De video is van lage kwaliteit, maar bevestigt dat de game zich in de verre toekomst afspeelt. Ook is te zien dat het spel op 4 november dit jaar uit zal komen. Uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward kondigen de game maandagavond officieel aan.

Update 13.22: Activision heeft zelf een langere trailer gepubliceerd, waarin ook beelden van een remake van CoD 4: Modern Warfare te zien zijn.

Reacties (66)

Wijzig sortering
Zojuist is er een officiële trailer op YouTube geplaatst: https://www.youtube.com/watch?v=EeF3UTkCoxY Deze duurt heel wat langer dan de bovenstaande trailer..

[Reactie gewijzigd door Nano op 2 mei 2016 12:22]

Die laatste seconde zijn episch.
Dat zijn dan ook de seconden waarin de originele leiders nog aan het roer stonden bij Infinity Ward.

Toch raar dat ik meer voel bij die paar seconden oude footage, dan bij die hele trailer met zijn robots, ruimtegevechten, neppe explosies en ruimteschepen. ;(
In de beschrijving staat dat de cod4 remaster alleen de 10 standaard multiplayer maps bevat. Ik had gehoopt op campaign :(
Oh dan heb ik daar over heen gekeken, dank!
Gelukkig. Ik kan echt niet wachten op de SP (MP ook...). Ben echt benieuwd hoe het eruit gaat zien en hoe het zal spelen.
Jezus, alsof Michael Bay een .avi-container volgekotst heeft.... ;(
Maar goed, to each his own: ik wens iedereen die hier op wacht er veel plezier mee, maar het is niet mijn ding.

[Reactie gewijzigd door w00t00w op 2 mei 2016 13:18]

Ik snap niet echt meer hoe dit nog "Call of Duty" is. Zelf heb ik een aantal delen waarvan deel 1 in mijn opinie nog het beste is. De naam "Call of Duty" betekende toen ook wat, gezien dat men in WO2 de hulp nodig had van soldaten. Met Modern Warfare is dit ook nog terug te zien n.a.v. de huidige oorlogen en terrorisme.

De nieuwe "Futuristic Warfare" vind ik ook alles behalve dan meer in de serie passen, het is nu volledig fictief en uitmelkerij (zie ook de DLC's). Van boom naar boom rondvliegen om dan iemand te kunnen ninja-en en allerlei geluiden en schermen die om je heen flitsen omdat je iets hebt behaald is dan ook verre van interessant.

Mensen die het niet met mij eens; ja ik mis de oude CoD en wil er een die net zo simpel en leuk was, als vroeger.

/ragequit
Helemaal met je eens! Oude COD setting vond ik veel leuker en op de 1 of andere manier gaven die games me het gevoel dat er echt tijd en moeite in gestoken was..
Helemaal mee eens.
Check daarom dit en word vrolijk :)
Of Days of War. Zelf sinds vrijdag al actief in de alpha en belooft ook mooi te worden
Doe is kijken bij dat artikel wie hem gesubmit heeft ;)
Haha dat had ik niet gezien! Goed bezig :)
Ik snap ook niet wie dit genre leuk vindt. Het zou mooi zijn als Tweakers een poll opzet welke FPS genres mensen het liefst spelen (wellicht is dit al eerder gedaan :/).

Hier en daar zie ik paar spectaculaire scenes / spel-elementen. Maar ook voornamelijk pixel-achtige explosies die geen impact (kraters) hebben op de map.

Ik zou graag een aantal (Tweaker) consumenten willen horen die kunnen onderbouwen waarom dit genre toch leuk is. Uniek/ innovatief is het ook niet, want er de laatste CoD versies kwamen al aardig in de buurt...
ik speel dagelijks nog coduo mp
al meer dan 10 jaar
No offence :)
Aan de echte oldskool liefhebbers zoals jij verdienen ze dus helemaal geen rooie cent, wel aan degenen die iedere versie kopen als het maar een beetje een andere setting heeft dan de vorige. Is het dan logisch dat ze niet naar de liefhebbers luisteren?
"Aan de echte oldskool liefhebbers zoals jij verdienen ze dus helemaal geen rooie cent,"

Dat is kort door de bocht, kijk maar naar CS GO. In begin flopte het, ze luisterden naar de "oude" community en nu is het ENORM ontploft. Dus ja je kan oldskool liefhebbers ook voor je kar spannen, je moet er alleen wat effort in steken.
Als een bedrijf zijn verdienmodel baseert op het verkopen van games verdienen helemaal niets aan gamers die een tien jaar oud spel spelen. Dat een oud spel populair kan zijn doet daar niets aan af.
ja maar voorheen klagen ze dat de opvolgers allemaal bijna hetzelfde zijn
dit is toch wel wat anders
maar heb liever een ouwe nostalgische ww2 shooters
Ik speel hem ook nog, vind het jammer dat Rhinevalley niet meer zo actief is :/
je hebt een rhinevalley server gits
Infinity Ward vind zelf vindt juist wél dat ze rekening houden met de geschiedenis van CoD: https://youtu.be/VJcm1sgyZCU - Infinity Ward Behind the Scenes 2016 - Call of Duty® Heritage

Oordeel zelf vooral, maar ik denk dat ze gelijk hebben. Het is nog steeds wat CoD goed maakte alleen met de verbeteringen die niet meer dan logisch zijn in een dergelijke franchise. Settings is verder puur gebaseerd op wat de marketing afdeling het beste bij het publiek vind passen dus ook daar valt weinig over te klagen. Als het je niet bevalt dan zijn er gelukkig nog meer dan genoeg andere shooters.
Gelukkig is er een sneaky-aankondiging geweest dat ze met de release van deze game ook een renewed-versie van Cod4 gaan uitbrengen, zo is er toch voor iedereen wat wils, hopelijk.
(http://arstechnica.com/ga...ed-with-poop-pants-emoji/)
(http://www.pushsquare.com...modern_warfare_remastered)
Vind zelf namelijk dat CoD een beetje te veel op halo begint te lijken.

[Reactie gewijzigd door Awesomehobo op 2 mei 2016 11:56]

Er zou meer info moeten staan op www.callofduty.com/MWR_FAQ maar op dit moment geeft dat een eigen 404 op de site van CoD.

En inderdaad gaat het om maximaal 10 maps die worden geleverd; dan zal je precies zien dat het maps zijn die erg geschikt zijn voor een bepaalde game-mode terwijl sommige spelers/teams eigenlijk altijd een andere mode hebben gespeeld.
Ik ben inderdaad bang dat de "oude" mappen worden hergebruikt simpelweg om nieuwe gamemodi op te spelen, en dus ook met de "nieuwe" manier van spelen zoals we dat in o.a. AW gezien hebben.

"Oude" Cod4 mappen waarbij je wellicht wat meer ruimte zal krijgen om te springen/vliegen/dashen/whatever, waardoor de gameplay eigenlijk zinloos veel op het futuristische blijft hangen, maar dan op de "oh wow flashback naar de oude mappen" manier.

Mijn hoop ligt groots bij de originele gameplay van Cod4, met dezelfde wapens, mappen, gameplay en dergelijke, met gewoon een betere look en betere balans tussen bepaalde wapens.

Ik verwacht echter dat ik (en wellicht vele andere) wéér teleugesteld zal worden, en dat ik voor de zoveelste keer sinds Bo2 een CoD spel in het schap zal moeten laten liggen.
Er word echter wel gezegd dat er 'maar" 10 multiplayer maps bij de cod4 remaster worden geleverd, dus wat er met de overige 10+ word gedaan?

Er is dus een grote kans dat de overige map packs worden verkocht als: cod 4 remaster dlc.
Ach, ondertussen zijn we dat wel gewend van de (nieuwere) CoD series dat vrijwel alles met een extra dlc aangekocht kan worden :9
Ja inderdaad, gelijk heb je.
Ben benieuwd of ze al iets doen met DX12 en of ze een nieuwe engine gebruiken.
Zal waarschijnlijk wel een opgepoetste engine zijn van AW.

Sla dit deeltje dan ook gewoon weer over, COD ghost vond ik nog wel de grootste afknapper daarna AW maar die kon niet op tegen BO1 & BO2 ( en natuurlijk de eerdere deeltjes uit de serie :P )
Zelf ben ik gestopt bij Bo2, had Ghost en AW gezien bij vrienden, gewoon afknappers eigenlijk.

AW is/was nog wel leuk op de PS4, voor eventjes, maar dan ook bij een ander.
Een game/hang-avondje met vrienden, en dan AW spelen met wat te drinken erbij.
Op zich wel leuk, maar naar mijn mening inderdaad niet de moeite waard om echt voor te betalen.
Als men dan de 10 goede maps er instoppen maakt het mij niet uit. beste maps:
 • Crash
  Crossfire
  Backlot
  Strike
  Vacant
  Broadcast
  Chinatown
De rest speelde ik niet of nauwelijks.

[Reactie gewijzigd door Rumpelstiltskin op 2 mei 2016 12:50]

Ze kunnen wel een remaster maken, maar waarschijnlijk krijg je dan ook weer matchmaking en geen mods. Heel jammer dat ze van dedicated servers zijn afgestapt. Met modern warfare 2 begonnen ze daarmee waardoor het spel lang niet zo lekker liep als dat het deed op dedicated server. Misschien wel lekker makkelijk om te maken omdat je dit ook op de Playstation en Xbox heb. Maar de snelheid van het spelen ligt ook vele malen hoger op de PC, waarmee je met een Ping van 70-80+ daar last van kan krijgen.
Persoonlijk heb ik enorm veel genoten van MW2, matchmaking of niet.

Ik heb nog steeds momenten waarop het gewoon leuk is, en waar ik gewoon enorm veel zin heb om Mw2 weer eens een uurtje te gaan spelen.

Naar mijn mening blijft MW2 één van de betere, dan niet beste call of duty games ooit.
Hier hoef je het natuurlijk niet mee eens te zijn, maar dit is mijn mening.

De wapens, de killstreaks, de grote, open mappen als Wasteland, en zelfs de wapens/loadouts die zó enorm overpowered waren dat je er gefrustreerd van werd, helpen allemaal mee aan het karakter van het spel, en dat heeft bij mij een hele goede indruk achter gelaten.

Zelfs wanneer ik achter elkaar ge-spawn-killed werd, kon ik er soms nog wel plezier van hebben, al was het alleen maar de uitdaging om diegene te stoppen.

Zo zal je deze ervaring zelf wellicht hebben met Cod4 :)
'Ground control to Major Tom...'. Subtiele verwijzing naar 'boots on the ground' gameplay?
Space Oddity is een lied van de recent overleden David Bowie.
Misschien is het een ode aan deze artiest?
Uiteraard. Doelde alleen op het feit dat er veel mensen (en pro spelers) een beetje klaar zijn met de uitgebreide movement uit AW en BO3. In het filmpje zie je ook iemand uit de weg rollen in plaats van met een exosuit te rocket jumpen! 😉
Je zult wel een of andere slag op de thuisbasis van de aliens moeten uitvechten ofzo.

Of ze doelen gewoon op vechten in een omgeving met zwaartekracht, dat kan ook prima in de ruimte volgens de creatieve geesten bij IW.
Helaas is het weer een futuristische editie... persoonlijk vind ik dit een enorme afknapper, het double-jumpen, op muren kunnen rennen, door muren kunnen kijken e.d. Het spel is voor mij daardoor ook een tikje te snel (CoD on steroids)... jammer dat de main game weer een toekomsteditie is...

Maar het heugelijke nieuws waar ik naar uitkijk: de remaster van Call of Duty Modern Warfare!!!! Helaas maar 10 multiplayer maps (van de origineel 16 maps), maar hopelijk komen de andere via de downloadable content (erg genoeg, maar dat is het verdienmodel). Hoop in ieder geval wel dat de remaster als stand alone wordt verkocht, want ik zit niet echt te wachten op een ruimtegevecht...
Kijk nog eens goed naar het filmpje... Geen double jump of wall run te zien. Ik denk dat de gameplay weer ouderwets wordt. De setting is wel futuristisch.
Leuk! weer eens wat nieuws. Ik begrijp dat gezeur over WW2 setting niet. Ze moeten het gewoon afwisselend houden anders ben je er na deeltje 3 wel op uit gekeken. WW2 setting komt echt nog wel eens terug.
Er is meer dan alleen WW2 en futuristisch he ;) 1e wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, Vietnam, misschien WW2 maar de focus op Scandinavië, Afrika of Japan. Of een WW2 vanuit de ogen van de Duitsers? Je kunt ook wat verder terug in de tijd gaan, naar de cowboys en indianen, of piraten. Legio settings die mogelijk zijn, maar er wordt zelden uitgeweken.
Ik gok weer een overload aan reacties waarbij het einde van CoD aangekondigd word. Dit zal ook weer gepaard gaan met users die claimen dat er vroeger een “echt CoD gevoel” was. Ook de claim dat we met zijn allen eigenlijk wachten op een nieuwe WWII variant, en dat werkelijk waar NIEMAND zit te wachten op een nieuwe CoD die weer in de toekomst is.

En toch…. Toch verkoop CoD nog steeds prima. En, geloof het of niet, spelen veel mensen met veel plezier. Black Ops 3 zit nog elke dag in mijn Xbox One en persoonlijk vind ik het heerlijk spelen. En vele miljoenen mensen met mij.

Ga ik deze nieuwe kopen? Geen idee, dat zien we wel als hij uitkomt. Maar het zal heus weer niet het einde zijn van CoD, zoals het de vorige 6 keer ook niet was.
Ach, men mag dromen nietwaar :)

Het is net zoiets als wielrennen. Verziekt door de doping, en toch staan we elk jaar weer langs de kant te juichen. Leg het mij maar uit...

[Reactie gewijzigd door Vayra op 2 mei 2016 12:34]

Mwah niet mijn ding :(

Ik hoop alleen nu wel dat de Singleplayer waar ik COD vroeger voor kocht goed is... maar alles wordt tegenwoordig op MP gericht terwijl ik toch echt van de singleplayer hebt genoten van voorgaande CODS.

<- duimt keihard voor WWE setting met BF....
Iedereen hoorde ik vooral over het feit dat ze liever een ww2 setting hadden maar ik vind de ruimteschepen wel vet, doet me denken aan gundam :P

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee