Door Mark Hendrikman

Redacteur

Sony toont Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare-remaster in trailer

14-06-2016 • 13:28

80 Linkedin

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Op de E3-persconferentie van Sony zijn in één trailer zowel beelden getoond van Call of Duty: Infinite Warfare als van de Modern Warfare-remaster. Op 4 november 2016 komt Infinite Warfare uit voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows. De remaster van Modern Warfare is alleen verkrijgbaar bij de Legacy-, Digital Deluxe- of Legacy Pro-editie van Infinite Warfare. Spelers die een van deze edities kopen voor de PlayStation 4, kunnen de remaster dertig dagen eerder spelen dan spelers op andere platformen.

Reacties (80)

Wijzig sortering
Video begint bij 6:30 :P
Serieus.
Kan niet wachten op deze CoD.
In tegenstelling tot andere mensen ben ik juist een ontzettende voorstander van futuristische games.

Ze zouden er veel meer van mogen uitbrengen op de PS4.

Die remaster is ook leuk. Maar voor een paar keertje misschien. (Paar jaar geleden al op uitgekeken).
Imo is er een verschil tussen CoD en futuristische games. Ik ben zelf nog van de oude CoD garde (1 en 2 voornamelijk en een stukje MW) maar heb daarna de CoD spellen opgegeven omdat ik het meer van hetzelfde vond. Persoonlijk vind ik ook dat men redelijk ideeloos is waar men heen moet met de CoD serie en alleen nog maar toekomst gericht kan denken.

De laatste CoD die ook is uitgekomen is niet meer dan vliegen, bunnyhoppen en sprayen in een Arcadejas. De arcadejas werd al langer gedragen door CoD maar het slaat nu sinds de laatste release echt alles, laat staan de nieuwe.

Daarentegen moet ik zeggen dat ik BF2142, SW Battlefront en Interstellar Marines (als we dan over andere bekende futuristische spellen praten) wel weer kan waarderen, puurweg omdat (voor zover) het realisme gehalte en de fun factor een stuk hoger is.
Serieus!? Ik zie in deze trailer (in mijn ogen) zó ongelofelijk veel onzinnigheid dat ik er moe van ben geworden. Nu heb ik al geen COD meer gespeeld sinds deel 1 en 2, maar damn het word er niet beter op imho.
Ik was aangenaam verrast van deze futuristische shooter. Het zag er erg tof uit iig en het is weer is een keer wat anders.
Er zijn ook genoeg space games en voor consoles zijn er juist geen ww2 of oudere settings beschikbaar.

Je hebt games als titanfall, star wars, halo, Mass effect en ga zo maar door. Er is genoeg futuristisch te spelen en voor mij was call of Duty juist een game die arcade bood met een stukje realisme erin. Nu is het puur arcade, geen greintje realisme en alle sterke punten van COD worden met de grond gelijk gemaakt. Zombies is niet meer leuk (Zeker niet omdat het 60 euro extra kost om alle maps te spelen), realisme is verdwenen (overigens al sinds ghost), community is verpest (alleen 12-16 jarige kinderen) en dan ook nog een remake uitbrengen van het beste deel (imho) en die vervolgens alleen in bundel verkopen omdat ze weten dat infinity warfare los nooit records zal breken.

Ik ken genoeg mensen die straks de deluxe gaan kopen puur vanwege de remake van COD 4. Helaas zal daardoor op papier een hoop infinity warfare verkocht worden.

Kijk naar de reacties op YouTube en je zal zien dat het merendeel van de gamers niet zit te wachten op een game als deze.
Op papier zal Infinite Warfare idd veel verkocht worden, maar alleen puur omdat CoD 4 erbij komt. Waarschijnlijk als de game uitkomt dan wordt CoD 4 meer gespeeld dan Infinite Warfare.
Ik ga daar eerlijk gezegd ook van uit. Ik vraag me af of de remaster als gamecode bij het spel zit of dat het een 2 games 1 code is. Als het eerste het geval is kun je er donder op zeggen dat sites als g2a.com die zullen verkopen tegen prijzen als €20. Ik zelf kijk in ieder geval uit naar de remaster en ik denk met mij vele anderen.
Ik betwijfel het of het wel zo makkelijk is, waarschijnlijk zit CoD 4 remaster volledig gebundeld aan Infinite Warfare. Zelfde disc en zelfde game code.
Laten we het hopen van niet, en laten we tegelijkertijd ook maar hopen dat ze het spel ook los uitbrengen. Ze zouden zichzelf anders denk ik flink in de vingers snijden. Veel zullen wel interesse hebben in de remaster, maar niet in Call of Duty: Unreal Tournament. En eventjes €80 neerleggen voor een remaster? Nee dank je. Vind het overigens sowieso al een rare zet om deze games tegelijkertijd uit te brengen, hiermee versplintert het de boel. Maar goed ze zullen het daar wel beter weten.
Activision weet dat Infinite Warfare niet goed gaat verkopen zonder de Remaster. Als de Remaster los verkocht zou worden dan koopt bijna niemand Infinite Warfare. Dus wat doen ze, bundelen ze de Remaster en Infinite Warfare samen om de verkoop te boosten. Ik verwacht wel 6 maanden nadat het spel is uitgebracht dat ze ook CoD 4 Remaster los gaan verkopen.
Ik ga ook wachten (of er moeten losse codes zijn) maar ik verwacht nou juist dat veel mensen een afkeer hebben aan de verkooptechniek die ze hanteren. Iemand die alleen de remaster wil zal niet snel de bundel kopen voor die prijs (met uitzondering van een aantal die hards). Ik denk dat activision hier nog op terug komt.
Tuurlijk, maar ik ga er nu al vanuit dat de servers van CoD 4 gevulder worden dan die van CoD Infinite Warfare, zelfde geldt voor het aantal mensen dat SP speelt.
En dan heb je ook maar 10 MP maps :?
Er is een reden waarom CoD Infinite Warfare trailer na Justin Bieber - Baby de meest gedislikte video op YouTube is, mensen zitten overduidelijk niet te wachten op Infinite Warfare. En daarbij http://www.vgchartz.com/preorders/40125/USA/ hier kun je zien dat MW2 in 2009 meer dan 1,6 miljoen keer gepreordered was, terwijl dat nu met Infinite Warfare een stuk minder is. http://www.vgchartz.com/preorders/42519/USA/ .

En de meeste mensen die het WEL pre orderen die doen het alleen voor de CoD 4 remaster.
https://en.m.wikipedia.or...t_disliked_YouTube_videos

Inderdaad, samen met Ghostbusters 2016 de meest grote flops voordat ze überhaupt beschikbaar zijn.
Battlefield is goed in het gat gesprongen de meeste mensen willen terug willen naar WW ipv het futuristische
Ik speel cod al vanaf waw. En het word eigenlijk steeds slechter :(

[Reactie gewijzigd door chimera2 op 14 juni 2016 14:40]

De meeste mensen..... Wat een onzin. Dat is een onderbuikgevoel die je nu projecteert. Kijk hoeveel het spel nog wereldwijd verkoopt. Is echt een mens eigen blijkbaar, denken aan vroeger hoe alles zogenaamd beter was...
chimera 2 heeft wel gelijk, de CoD Infinite Warfare trailer is na Justin Bieber - Baby de meest gedislikte trailer ooit. Dit zegt een hoop over wat mensen denken over de nieuwe CoD games. Ook als je reacties leest kan je dat terug zien.
bijna 2.9 miljoen dislikes.

waar je toch echt 2.9 miljoen individuele accounts voor nodig hebt.

so much voor onderbuik gevoel
Of dat op internet iets zegt.. Is gewoon een hypetrain geweest van het sociaal netwerk. Zegt helemaal niets voorlopig. Je kan hier pas van wat zeggen als ze minder spellen hebben verkocht. Dat verlangen naar vroeger is gewoon typisch mens eigen. Alles was vroeger beter zogenaamd..
Qua verkopen kunnen ze zich ook zorgen maken.
Namelijk pre-orders voor infinite warfare vallen vies tegen.

Althans volgens VGchartz.

Activision ging hier tegenin maar hebben zelf geen cijfers gepubliceerd.
Terwijl Activision nou net niet een bedrijf is wat bescheiden is als ze goed verkopen.

Alle signalen die we hebben tonen aan dat Infite warfare echt niet was waar mensen op zitten te wachten

Dat jij die signalen naast je neerlegt en weg wilt schrijven als onderbuik gevoel wil weg schrijven zegt meer war over jezelf.

Ik zou de politiek in gaan.
Nou ten eerste, is het idd een hypetrain MAAR als je de reacties leest op YouTube onder de CoD Infinite Warfare trailer dan zie je dat niemand er echt geliefd van is. Ten tweede zakken de sales van de nieuwe Call of Duty games constant. Op deze site zie je daar meer over http://www.vgchartz.com/preorders/42519/USA/ .

Ten derde is er een reden waarom er een remaster van CoD 4 van gemaakt is, als de mensen er niet om vroegen dan had Activision ook nooit besloten om een remaster te maken.

Ook nadat Activision de 2 CEOs ontsloegen in 2010 (waarna het groot deel van het team ontslag nam, zie https://en.wikipedia.org/...ee_firings_and_departures ) heeft de CoD franchise heel veel fans verloren waaronder mezelf.
"Ten derde is er een reden waarom er een remaster van CoD 4 van gemaakt is, als de mensen er niet om vroegen dan had Activision ook nooit besloten om een remaster te maken. "

Denk je nu echt dat ze een reet geven om de spelers ? Ze hadden gewoon een nieuw business model nodig om de aandeelhouders tevreden te houden.

It's all about the money..
Ja, maar als mensen CoD 4 niet zo geweldig vonden dan had Activision zowiezo nooit een Remaster ervan gemaakt.
Maar dat is gewoon tactisch inspelen en gebruik maken van de emotie en de waan van de dag.
Had je moeten nagaan als de vorige generatie die is opgegroeid met COD 1/2/3 deze delen ook nog zou willen spelen.

Mischien wanneer ze ooit hun engine upgraden dat ik het weer is wil proberen.
Ik zie al een aantal movements die ze hoe dan ook uit de multiplayer moeten laten, zoals de following grenade (volgens mij zit er al wel zo iets dergelijks in BO3 of AW) en iemand naar je toe kunnen trekken met een haak.
CoD meets LoL, speel nu als blitzcrank en grab je tegenstanders met een haak om ze vervolgens uit te schakelen haha.
Wat is dit nou voor onzin? ik vind dit 3x niks. Ik ergerde al dood aan die enkele missie van de vorige COD in dat ruimte station.. laat staan een hele game in de ruimte. Het zal vast goed en beter zijn uitgewerkt nu, en er zullen vast wel fans zijn van de space shooter genre. Maar ik laat dit deel maar liggen. Ik ga voor de remaster.
Als je het nog niet hebt meegekregen, de Remaster van MW1 is alleen verkrijgbaar als je Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition koopt. Anders niet.
Een van de weinige games waar ik niet naar uit kijk. Ik ben heel benieuwd wat de verkoopcijfers zullen zijn maar ik hoop dat ze enorm tegenvallen zodat we over een x aantal jaar weer een leuke COD krijgen.

Gelukkig hebben we battlefield nog :+
Op het moment staan de pre order cijfers erg laag met slechts 46 duizend pre orders voor CoD Infinite Warfare. http://www.vgchartz.com/preorders/42519/USA/
Zat even te kijken, maar die 46 duizend waar je over praat is voor de ps4. Daarbij staat er nog een aantal van 49.000 voor de xbox one en dan zal het ook nog eens op de PC uitkomen. Als je het bij elkaar op telt is het dus best veel voor een spel dat in November zal uitkomen.
Oops, sorry verkeerd gekeken. Maar alsnog haalt ie de pre orders niet in van MW2 toen dertijd.
Nee dat kan daar heb ik niet naar gekeken, echter weet je ook niet in wat voor verhouding mensen nog pre-ordenen.

Ik heb het vroeger wel eens gedaan maar met al die onzin van Battlefield 3 en 4, DLC's of early bird aanbiedingen ben ik er helemaal mee gestopt.

Hoewel het voor game developpers natuurlijk een mooie manier is om voor dat een game uitkomt geld binnen te harken aan de andere kant kan het bedrijf gemakkelijk een minder kwalitatieve game uit brengen.

Ben zelf afgehaakt na Black Ops, en hoewel ze nieuwe gameplay elementen proberen te introduceren het lijkt en speelt allemaal hetzelfde.
Het futuristische concept is eigenlijk al helemaal uitgemolken, niet alleen door CoD maar door vele andere franchises. Hierdoor willen mensen weer terug naar het oude of eens een keer iets anders.

Van deze generatie hebben we geen tot weinig WW1 en WW2 gebasseerde games. Dit zou een goede stap wezen voor de game industrie. Gek genoeg is EA/DICE de enige die luistert naar zijn fans en heeft dus idd een WW1 shooter uitgebracht waar tot zover iedereen blij mee is.
Hetzelfde kan ik niet zeggen van CoD.
Wow ziet er erg goed uit, en zal hoop ik dan (als ik de geld heb), er erg mooi uit zien op mijn 21:9 3440x1440 scherm.
Na die Battlefield 1 trailer van deze E3 ziet dit er gewoon écht zwaar ondermaats uit. Niet zozeer qua graphics, maar gewoon het totaalplaatje.
Naar mijn idee gaat cod steeds verder de verkeerde richting in..
maargoed blijkbaar is er markt voor bij de jongere generatie.. na cod 1& 2, mw4, mw2, blackops I & II, heb ik advanced warfare nog 9 uur gespeeld en was ik er klaar mee, en dit filmpje onderstreept mijn gevoel.

Ik verwacht wel veel van battlefield 1 en die zal ik dan ook gaan kopen wanneer hij uitkomt.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee