Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZiet er allemaal mooi uit maar verwacht geen garantie van hun. Want volgens hun gaat een moederbord van een telefoon(geen val schade te bekenen) maar 24 maanden mee en dan is je telefoon e-waste.... hou daar rekening mee als je iets koopt bij hun. Voor mij geen Mediamarkt meer...
KlantenserviceKansloze toko....
Moederbord van mijn telefoon is defect gegaan met 26 maanden. En volgens mediamarkt is de gebruikers duur van een telefoon vandaag de dag nog steeds 24 maanden.... dus als je garantie wilt claimen buiten de 24 maanden moet je bereid zijn naar de rechter te stappen want jouw gelijk geven zullen ze niet snel doen...
AlgemeenDuur Garmin horloge besteld bij Mediamarkt. Besteld op zaterdag, geleverd op zondag. Dat is dan ook het enige pluspunt wat ik kan zeggen. De verpakking (kartonnen doos) was al flink beschadigd. Zo had de bezorger het gekregen. Vervolgens hoor ik dat de product doos vrolijk rond beweegt in de doos (dus geen enkele bescherming, papier, plastic enz enz). Na contact met Mediamarkt besloten de bestelling te retourneren. De klantenservice kon niets, geen coulance, geen andere oplossingen. Met pijn en moeite voor elkaar gekregen dat de klantenservice in ieder geval iets op de mail kon zetten over retourafspraken. Wat waardeloos is dit zeg. Jammer.
VerzendingZie toelichting. Goedkoop karton en geen enkele bescherming over de productdoos.
KlantenserviceZie toelichting. Leek wel alsof de klantenservice haar handen gebonden waren. Ze konden en mochten niks. "We moeten de policy volgen van het bedrijf".
AlgemeenTwee keer BTW weg acties mee gedaan. Ik kreeg beide keer gebruikte producten. Ik stop met bestellen via Mediamarkt, is maar waardeloos.
VerzendingVerzending is hit and miss. Had ooit een Vaatwasser besteld maar nooit aangekomen. Kleine spullen zijn meestal wel op tijd geleverd.
AlgemeenVery good and fast usually it’s taken me about 7 to 10 minutes to make an order but here its token me 3 minutes
VerzendingVery fast I ordered the item today and it’s already shipped and it’s on the way tomorrow is gonna be here so happy 😁
KlantenserviceThe system so good when I have ordered the item I don’t think you gonna need the klantservice
AlgemeenHet bestellen en betalen ging heel eenvoudig en goede klantenservice bij MediaMarkt. We hebben zeer veel vertrouwen in MediaMarkt
KlantenserviceIk werd zeer goed geholpen door een medewerkster van MediaMarkt
AlgemeenHet betalen ging heel makkelijk niet al te veel vragen en het was heel duidelijk
VerzendingHij kwam de dag erop meteen binnen zonder enigge problemen
KlantenserviceDe klantenservice was goed ik had een vraag en er werd binnen enkele seconden meteen op gereageerd
AlgemeenKocht een samsung telefoon s24+ 512gb voor 899
Week later werd toestel 999,-
Bleek dat actie BTW weg ermee deze week starte.
Kortom , produkten met slechte marge moeten eerst duurder gemaakt worden om nog wat winst over te houden . Prima actie! In nederland noemen we dat een sigaar uit eigen doos!
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen maar ik had met mijn creditcard willen betalen. Die mogelijkheid heb ik niet gezien
VerzendingEr wordt gesteld: besteld voor 23.59 uur levering de volgende dag. Ik bestelde gisteren- dinsdag-een Philips apparaat, levering donderdag! Klopt dus niet.
AlgemeenNooit maar dan ook nooit meer koop ik iets bij de mediamarkt.
Na 3 jaar gespaard te hebben voor mijn samsung The Frame, ging ik helemaal voorbereid. cadeaubonnen, vandaar helaas de media markt, online voorraad gekeken, genoeg geld op de rekening naar de media markt.
Eenmaal in de winkel aangekomen wist de winkel medewerker me te vertellen dat het de mees belachelijke tv ooit was, dat hij veel te duur was en dat de schilderij functie echt onzin was en zonde van de levensduur.
Wat wel top was was dat de nieuwe tv standaard voorzien was van de draaibeugel waardoor de tv in portrait en in landscape modus op te hangen is.
Ik koop deze tv voor de schilderij functie. ik kijk er waarschijnlijk sporadisch tv op.
tv was niet op voorraad volgens deze behulpzame medewerker, ik moest wat beters uitzoeken.
dus ben ik sacherijnig de winkel uit gelopen. Uit pure frustratie de volgende dag de TV online besteld. waarbij hij de dag er op NIET geleverd kan worden.
bij levering twee dagen later, werd ik opnieuw teleurgesteld omdat de draaibeugel los bij de tv gekocht moet worden ter waarde van 320 euro en vrijwel uitverkocht was.
Helaas heb ik al deze teleurstellingen moeten meemaken omdat iemand mij blij wilde maken met bonnen voor de media media markt zodat ik mijn Lang verwachte TV kon kopen.
ik zal de mensen om mij heen in het vervolg beter informeren en vertellen dat mediamarkt bonnen niet gemaakt zijn om mensen blij te maken. ik had graag de luxe gehad om de TV te kopen bij een winkel van mijn eigen keuze.
Ik had vooraf ook niet kunnen verzinnen dat de mediamarkt mij zo zou kunnen teleurstellen.
Levering was niet de volgende dag binnen.
de beloofde draaibeugel was niet meegeleverd met het product.
AlgemeenMediaMarkt super bedrijf en vooral met de btw dagen kan je zeker leuke spullen vangen. Zoals een nieuwe wasmachine !!
Top morgen in huis!
Morgen al in huis!! En als het goed is ook tot aan mijn deur geleverd ik las wel dat ze bij zonder lift tot 4e etage bezorgen maar ik neem wel aan dat mijn bezorging sat tot voor deur wordt bezorgd aangezien ik wel lift heb.
KlantenserviceDuidelijk beschrijvingen en alles terug te vinden wat je te weten wilt komen op hun website bij FaQ
AlgemeenOverzichtelijke website site met veel variatie in producten.
Bij problemen of defecte producten ben ik altijd goed geholpen in de winkels.
Meerdere malen bestelling gedaan.
Komt niet altijd op de afgesproken dag aan.
50/50 als ik inmiddels moet gokken.
MIjn laatste bestelling is er na 5 dagen nog steeds niet ondanks de volgende dag geleverd volgens de site.
Na een eerste contact met servicedesk geen stap verder gekomen.
Tweede keer contact gehad en nu kon bestelling geannuleerd worden.
Het hangt enorm af van de persoon welke je aan de telefoon krijgt.
AlgemeenIk merk toch al snel dat ik voor Mediamarkt kies wanneer ik iets nodig heb qua elektronica. Ik weet namelijk dat zij goede service bieden, eerlijke prijzen hanteren en daarnaast ook 9 van de 10 keer hebben wat ik zoek. Daarnaast hebben zij, op het gebied van computerspellen, een uitgebreid assortiment dat van vele markten thuis is.
Bovendien vind ik het superfijn dat zij fysieke winkels hebben, zodat je het product in je handen kunt hebben en goed kunt bekijken voordat je het aanschaft. In vele gevallen gaat het toch om prijzige producten en wil je er wel zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Mediamarkt is wat dat betreft voor mij zeker nummer 1.
De verzending is altijd snel. In vele gevallen heb je het product de volgende dag al in huis.
KlantenserviceIk heb gelukkig nog niet veel ervaring met de klantenservice, maar voor de vragen die ik heb gehad werd ik altijd goed geholpen.
AlgemeenHet bestelsysteem is zeer klantvriendelijk. alles ging snel en vlot. Ik raad het echt aan
VerzendingDe bestelling werd gratis tot aan de deur afgeleverd, waardoor de klant zich geen zorgen hoefde te maken over transport
KlantenserviceEen dame genaamd "Loulou" heeft ons veel geholpen en alles efficiënt besteld.
AlgemeenVan 18.11.2024 – 02.12.2024 had MediaMarkt een deal waarbij je bij aankoop van een nieuwe iPhone je oude iPhone kon inruilen voor een extra €100 inruilbonus. Een mooie actie, zou je denken, maar het blijkt in de praktijk onbruikbaar.
VerzendingDe telefoon zelf werd snel geleverd, maar we wachten nog steeds op de inruilbonus. Dit duurt inmiddels al meer dan twee maanden.
KlantenserviceVan service hebben wij weinig vernomen ze lachen je liever uit dan dat ze je helpen.
AlgemeenIk heb een koptelefoon besteld, maar niet geleverd gekregen. Ik zat mij erop te verheugen, maar pas de volgende dag in de middag kreeg ik bericht dat mijn bestelling was geannuleerd. Krijg ik een 10 euro voucher voor het ongemak. Dat is prima, maar pas op een bestelling van 100 euro. Dit lost eigenlijk dus niks op. Had graag iets anders willen ontvangen, want zo maak je iemand blij met een dode mus!
VerzendingHet product is dus niet verzonden. Pas in de middag de volgende dag hierover bericht gekregen.
AlgemeenSchijnbaar heeft mediamarkt schijt aan haar klanten, koptelefoon besteld die behoorlijk scherp geprijsd was, na verloop van tijd krijg je een mailtje is geannuleerd vanwege een prijs fout.
Ik zou dat nog accepteren als echt overduidelijk een prijsfout zou zijn, maar dit product was 20% goedkoper dan eerst volgende aanbieder. Klanten service is niet te bereiken.
AlgemeenNog nooit zo’n slechte webshop ervaring gehad. Ik snap niet dat deze winkel uberhaupt bestaansrecht heeft.
Een droger besteld bij deze winkel omdat we van vrienden een bon hebben gekregen als bijdrage voor onze oude droger die stuk was. Normaal zou het nooit in me zijn opgekomen hier iets te bestellen.
Droger 1 bevatte vele deuken aan de zijkant en kon direct weer worden meegenomen door de bezorger. Toen een week gewacht op terugbetaling van geld en cadeaubon. Hetzelfde model was niet meer leverbaar.
Droger 2 uiteindelijk ook maar hier gekocht omdat we de cadeaubon hadden. Ding 4x gedraaid met dezelfde was maar telkens was er wat mee: programma kon eerst niet gewijzigd worden, stopte na 5 minuten al volledig of stopte zomaar tussendoor… en de was kwam er telkens net zo nat uit.
Met veel moeite de droger voor retour aangemeld via de telefoon. De medewerker wilde eigenlijk alleen een monteur laten komen, maar een droger die het nooit had gedaan en al meteen reparatie nodig had, daar nemen we natuurlijk geen genoegen mee. De droger is weer opgehaald en we wachten nu al 2 weken op ons geld. Er is alleen een tegoedbon ter waarde van een deel van de cadeaubon terugbetaald. Heeeeel vreemd!
We zitten nu dus al ruim 3 weken zonder droger en het heeft enorm veel energie gekost (mentaal en het 4x draaien van een kapotte droger).
Koop. Hier. Nooit.
Onvriendelijke en gehaaste bezorgers. Het werd boven neergedonderd, piepschuim werd deels verwijderd en er werd gesmeekt om een goede beoordeling.
KlantenserviceReageert zeer traag, is totaal niet bereid te helpen, interne communicatie is verschrikkelijk daar.
AlgemeenAnnuleert eenzijdig orders die prima als scherpe aanbieding zouden kunnen doorgaan. Eerst wordt er gezegd, niet meer op voorraad, vervolgens toon je aan dat je hem prima kan bestellen, wordt er geen gehoor aan gegeven.
KlantenserviceNiet oplossingsgericht, blijft hangen in papegaai-antwoorden. Een overeenkomst is juridisch bindend, maar daar heeft concern MediaMarkt blijkbaar schijt aan.
AlgemeenOp 20 januari 2025 heb ik bij MediaMarkt een bestelling geplaatst voor twee Sony WH-1000XM4 koptelefoons voor €99 per stuk. Mijn bestelling werd geaccepteerd en bevestigd, maar tot mijn verbazing ontving ik zojuist een bericht dat deze eenzijdig door MediaMarkt is geannuleerd. Er is geen reden opgegeven voor de annulering.
De koptelefoon is op voorraad bij MediaMarkt. Bovendien is €99 geen evidente prijsfout, zeker niet omdat MediaMarkt dit model eerder voor €149 heeft aangeboden en het inmiddels een ouder model is. Dit lijkt dan ook gewoon een scherpe aanbieding te zijn.
Ik heb via het contactformulier op de website contact opgenomen met MediaMarkt en wacht op een reactie. Zodra ik meer hoor, zal ik mijn review bijwerken.
Ze hebben het niet verzonden. Dat is het hele probleem.
KlantenserviceHet is mij volstrekt onduidelijk waarom mijn bestelling is geannuleerd. De enige uitleg die ik kreeg, was deze standaardreactie:
"Heel vervelend dat we jouw order moesten annuleren. De meeste annuleringen gaan via onze klantenservice. Is dit in jouw geval niet gebeurd, dan is de reden dat de bestelde producten niet meer op voorraad zijn."
MediaMarkt beweert dus dat annuleringen óf via de klantenservice verlopen óf plaatsvinden omdat het product niet meer op voorraad is.
In mijn geval klopt geen van beide redenen. Het product is gewoon op voorraad, en ik heb voorafgaand aan de annulering geen contact gehad met MediaMarkt. Dit betekent dat de klantenservice een onjuiste reden geeft voor de annulering—oftewel, MediaMarkt liegt tegen zijn klanten.
Update: Een bijzonder teleurstellende reactie van de klantenservice. Ze geven slechts aan:
"Helaas is er iets misgelopen bij het online zetten van deze koptelefoons. Je hebt hier vanuit MediaMarkt een mail over ontvangen. Onze excuses voor het ongemak."
Er wordt geen concrete uitleg gegeven over wat er precies fout is gegaan en waarom de bestelling niet geleverd wordt. Ik heb erop gewezen dat er een overeenkomst tot stand is gekomen (op grond van art. 6:217 BW), dat er naar mijn mening geen sprake is van een prijsfout en verzocht om levering van de bestelling.
Update 2: Wederom dezelfde reactie gekregen. Er wordt helemaal niks nieuws gezegd. Zie reactie MediaMarkt van 21-1-2025:
''Er is een mail verstuurd geweest in melding van deze Sony koptelefoon. Je krijgt een kortingscode aangeboden ter waarde van 10 euro.
Deze mail kan ook in je ongewenste mail terecht gekomen zijn.
Onze excuses voor het ongemak. We willen je bedanken voor jouw begrip en geduld in deze situatie en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze winkel of op onze website.''
Zojuist als reactie hierop maar een ingebrekestelling gestuurd. Ik wacht nu af wat hun reactie hierop zal zijn en zal hier uiteraard een update plaatsen.
AlgemeenHad een product besteld met een mooie aanbieding en deze werd zonder reden van opgave geannuleerd terwijl het product op het moment van schrijven op voorraad staat (wel weer de oude prijs). Leveringsplicht doen ze niet aan blijkbaar.
VerzendingNooit verzonden dus hoe moet ik daar minimaal 10 woorden aan vuil maken?
KlantenserviceGeprobeerd de klantenservice te bereiken via het online formulier met een uitgebreide uitleg om daarna tot 3x toe een error te krijgen dat ik het op een ander moment moet proberen. Hoe dan ook een hekel aan winkels die niet gewoon een e-mail adres beschikbaar maken om contact op te nemen.