AlgemeenNa lange tijd (2016) weer iets besteld via het online kanaal van MediaMarkt. Dit keer een Microsoft bluetooth muis en een Philips AirFryer. Vanwege de €3 extra actiekorting (Moederdag) via de MediaMarkt app, heb ik deze op mijn telefoon geïnstalleerd. Wat mij meteen opvalt is dat de synchronisatie van je winkelmandje en je favorieten tussen de website en de app niet vlekkeloos verloopt. Dat kan absoluut beter. Uiteindelijk heb ik de artikelen uit mijn mandje verwijderd (met foutmeldingen) en vanuit mijn favorieten opnieuw toegevoegd. Daarna het bestelproces vervolgd. Ook bij het selecteren van het verzendadres ging de synchronisatie niet vlekkeloos; ik had via de website mijn adresgegevens en telefoonnummer bijgewerkt, maar om die goed in de app te kunnen gebruiken heb ik eerst opnieuw moeten inloggen in de app. Wat ik erg positief vond is dat je een eigen leverdatum kunt kiezen, want ik ben regelmatig niet thuis. Een ander voordeel van bestellen met de app is dat ik met ApplePay kon betalen. Dat is toch wel het prettigst als je bestelt via een app.
VerzendingLevering werd verzorgd door DHL en verliep verder vlekkeloos. De spullen zaten samen in een grotere doos die net iets groter was dan de doos van de AirFryer, zodat de muis er ook in kon zonder ruimte te verspillen.