Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
30
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
-Eraser- 31 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Goede powerbank met prima bouwkwaliteit en scherpe prijs. Handig formaat om mee te nemen.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Bouwkwaliteit
  • Formaat
  • Pass-through charging

Minpunten

  • Lange laadtijd voor powerbank zelf
  • Korte USB-kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 3
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
TheLion01 5 april 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Een mooie Powerbank die veel stroom levert voor relatief weinig geld. Hij heeft een mooi design en hij straalt kwaliteit uit.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Erg robuust
  • Veel mAh's
  • Goede prijs
  • Twee USB-poorten

Minpunten

  • Lastig te verkrijgen
  • Veel webshops verkopen neppe powerbanks die hier op lijken dus het is altijd goed opletten als je deze powerbank wilt kopen
  • Groot en zwaar
  • Opladen duurt lang

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+2
raffelw 1 mei 2016

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Het is een uitstekende powerbank met een goede bouwkwaliteit, hoge capaciteit voor een erg mooi prijsje.

Pluspunten

  • Veel capaciteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Navigatiesoftware Score: 5

+2
robcoenen 13 december 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

De powerbank heeft een strak design, is stevig en het gewicht is prettig. De hoeveelheid energie die in dit beestje past is geweldig, zeker voor het formaat. Met deze prijs is het beslist geen miskoop!

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Robuust gebouwd
  • Prettig gewicht
  • Mi Product Authentication

Minpunten

  • Lange oplaadtijd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ergonomie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Whatson 9 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Prima powerbank voor deze prijs (¤11.82 incl. verzenden) Veel mAh's dus hoef je deze powerbank minder vaak op te laden.

Pluspunten

  • Hoge bouw kwaliteit
  • prijs
  • Robuust gebouwd
  • veel mAh's
  • Compacter dan 10400mAh versie

Minpunten

  • Langere levertijd dan bij een NL webshop, maar de lage prijs compenseert dat meer dan genoeg.
  • Opladen duurt een tijdje, maar gaat sneller met een iPad (3) oplader

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
FitNiX 21 juli 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Handige powerbank, met veel power, in een mooi jasje, voor weinig :-) Heel erg handig aangezien ik over een maand voor 3 wkn voor Cuba ga. Zo'n iPhone battery loopt soms toch wel erg rapido leeg.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs (¤22,97 @ 01-07-2015)
  • Veel power
  • 2x USB
  • Kwaliteit behuizing

Minpunten

  • Veel nep sh*t in omloop
  • 7-10 business days, wordt in de praktijk toch wel wat langer
  • Toch een behoorlijk gewicht, meer dan verwacht...

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Scythens 2 april 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prachtige powerbank voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • Zeer mooi design
  • Kwaliteit & Afwerking
  • Beschikt over de basis berschermingen

Minpunten

  • Enkele USB-poort
  • Geen bescherm-tasje
  • Beperkte beschikbaarheid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
mission 16 december 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Uitstekende powerbank voor een prima prijs. Helaas haperd hij af en toe wel.

Pluspunten

  • Strak design
  • Uitstekende prestaties

Minpunten

  • stopt vaak net te vroeg met laden
  • alleen micro usb kabel
  • Powerbank laad langzaam op

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
iBugged 30 juni 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Deze powerbank is een van de beste powerbanks als je vergelijkt in prijs/kwaliteit. De prijs is laag (mits je hem via China haalt) en de kwaliteit is goed! Kan mijn telefoon iets vaker dan 2,5 keer opladen op een oplaadbeurt van de powerbank!

Pluspunten

  • Prijs (in China)
  • Behuizing is mooi en stevig
  • Laden relatief snel

Minpunten

  • Geen twee USB-poorten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
semvheuvelen 4 maart 2016

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Geweldige powerbank

Pluspunten

  • kan veel telefoons opladen
  • goed met tablets
  • goede bouw

Minpunten

  • Laden duurt lang
  • aansluitingen op goedkope wijze ver weg gedrukt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 2
Prestaties Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 3

0
Blucky 20 mei 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Mooie powerbank voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • capaciteit
  • bouw
  • 2 x USB
  • stevig

Minpunten

  • zwaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Quadradial 18 maart 2017

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Besteld voor de vakantie naar Cuba. Opladen van de batterij duurt wel even, maar ik kan daardoor mijn apparaten meerdere malen in korte tijd opladen,

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Stevig design
  • 2 USB poorten

Minpunten

  • Groot
  • Zwaar

Eindoordeel

Score: 5
hastasiempre74 22 december 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Deze powerbank heb ik vorig jaar aangeschaft na een jaar heeft ie geest opgegeven.

Pluspunten

  • Rorbuust
  • Alimininum frame

Minpunten

  • Duur
  • duurt lang met laden
  • zwaar

Eindoordeel

Score: 2
jvnknvlgl 30 oktober 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Goede bouwkwaliteit, het geheel voelt stevig aan en hij overleeft het goed in je tas door de aluminium behuizing. Heeft veel capaciteit, voorziet al mijn apparaten gemakkelijk van stroom. De laadtijd van de accu zelf is echter wel heel lang. Persoonlijk mis ik wel de USB type C poort.

Pluspunten

  • Stevige behuizing
  • 2 USB-poorten
  • Laadt andere apparaten vrij snel
  • Goedkoop

Minpunten

  • Opladen duurt lang

Eindoordeel

Score: 4
Rainbow_Dash 24 oktober 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Voor een lage prijs een mooie powerbank met veel mAh's. Voelt stevig aan en is redelijk compact ook.

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel mAh's
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Nog niets gevonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
noda32 28 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

LET OP: 10400 mAh bij 3,8 Volt. Dus eigenlijk 6000+ mAh bij de 5Volt die alle USB apparaten vragen.

Pluspunten

  • Lijkt te werken

Minpunten

  • 4000mAh minder dan dat je verwacht

Eindoordeel

Score: 3
C2dr1cNewbie 27 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Ik heb deze powerbank met beschermhoes in december gekocht op dx.com voor 30 euro met verzending. Ik ben nog altijd zeer tevreden van deze externe batterij.

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • Leuke accessoires verkrijgbaar
  • Zeer lage prijs!!!
  • Mooi design
  • Mooie afwerking
  • 2 usb poorten

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Lang opladen
  • Voor sommige iets te lang

Eindoordeel

Score: 4
Joepla 15 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Goud

Na een paar mindere ervaringen met andere powerbanks (o.a. van de Action), begon het goede gevoel hier al met het uitpakken: degelijk, erg netjes. Code op verpakking om echtheid te checken. Je koopt deze beter niet in NL, maar in China (ik had hem voor EUR 12,65 met coupon).

Pluspunten

  • Robuust
  • Betrouwbaar
  • Strak design
  • Duidelijke statusLEDs

Minpunten

  • Enigszins zwaar
  • Specs aan onderzijde nauwelijks leesbaar

Eindoordeel

Score: 5
Johanson16 2 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Deze powerbank zit oerdegelijk in elkaar. De indicatieleds voor het batterijniveau zijn erg handig. Bovendien is de powerbank erg compact voor een 16000 mAh powerbank. Voor de rest gewoon plug-and-play, werkt zoals je verwacht.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Compact voor 16000 mAh
  • Gebruiksgemak
  • Uitstraling

Minpunten

  • Krasgevoelig

Eindoordeel

Score: 5
Bart.Me 15 april 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Goede kwaliteit powerbank voor een lage prijs.

Pluspunten

  • Kabels bijgeleverd voor alle soorten apparaten (zie minpunten)
  • Twee apparaten tegelijk opladen
  • Kwaliteit
  • Basis beschermingen
  • Mi Product Authentication

Minpunten

  • Helaas zijn deze kabels erg kort
  • Rekening houden met lange laadtijden
  • Groot en zwaar (maar in een tas geen probleem)

Eindoordeel

Score: 4
JozyDaPozy 5 april 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Stevige powerbank waarmee ik 5 keer m'n iPhone kan opladen. Het opladen van de powerbank zelf duurt behoorlijk lang maar in één nacht is de powerbank wel vol!

Pluspunten

  • zeer stevig
  • strak design

Minpunten

  • handleiding ontbreekt (onduidelijk wanneer ik de powerknop moet gebruiken)
  • redelijk zwaar

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 20 februari 2016

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Perfecte powerbank. Helaas is hij in nederland wat duurder dan de originele prijs, en dat is wel jammer. Je moet goed opletten dat je het bij de goede winkel haalt, want ik had een neppe gekocht, en via een heel omslachtig traject mijn geld terug gekregen.

Pluspunten

  • Sterk aluminium
  • PERFECTE prijs / mAh verhouding
  • Mooi
  • Redelijk klein voor het aantal mAh

Minpunten

  • 1 usb poort, maar dan douw je er gwn een splitter in

Eindoordeel

Score: 5
parryfiend 28 januari 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Xiaomi 16000mAh powerbank. Uitstekende powerbank voor het opladen van smartphones en tablets. Mooi afgewerkt met case van aluminium. 1micro usb in voor het opladen van de accu en 2 usb uit voor devices.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit accu
  • Xiaomi kwaliteit en afwerking met alu case
  • Handig op vakantie als je ergens heen gaat waar je weinig stopcontacten verwacht

Minpunten

  • Accu is een beetje groot en zwaar maar de capaciteit maakt veel goed
  • Er is een rubberen/silicon antislip sleeve maar die moet je apart bestellen
  • Wordt geleverd zonder oplader met een erg kort usb snoertje. Je kunt wel gewoon de oplader van je mobiel gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
Saturnus 1 januari 2016

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver (Product gekocht)

Compact apparaat waar aardig wat energie in zit. Ontwerp is Apple-achtig. De prijs is gunstig.

Pluspunten

  • Veel energie
  • Mooi ontwerp
  • Compact
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen dubbele aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
Hebski 30 december 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prima powerbank voor een lage prijs

Pluspunten

  • Prijs
  • Capaciteit
  • Aan-uit knop

Minpunten

  • Onhandige verpakking

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Powerbank?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*