Destiny maakte drie jaar geleden een aardig debuut, maar deed lang niet alles even goed. Destiny 2 is wat dat betreft een uitstekende opvolger: het neemt het concept van het eerste deel en voert dat een stuk beter uit. Vooral de aanwezigheid van een echt verhaal en beter gevulde spelwerelden maken duidelijk verschil. Daarbij komt dat de multiplayer veranderd is en dat de game als geheel een stuk overzichtelijker is. Grafisch is de stap vanaf Destiny misschien niet al te groot, maar dat maakt de game op het gebied van gameplay en geluid meer dan goed. Het schieten werkt heerlijk en dat schieten wordt doorlopend begeleid door een uitstekende soundtrack, misschien wel het meest indrukwekkende deel van de game. Al met al is Destiny 2 op alle fronten beter dan het origineel en dat is een compliment waard. Lees verder »
Geweldige game! Het mag dan wel een simpel dialoog betreffen, maar met een prachtige campagne weet men het verhaal episodisch over te brengen. Verder speelt het spel vloeiender en de laadschermen zijn vele malen korter geworden. Als je de vorige Destiny leuk vond, dan is dit niet weg te denken
Game gekocht voor pc, het verhaal is goed maar best kort, ook moet je alle dlc's kopen wil je alles kunnen spelen. Heb nu rond de 120 euro uitgegeven voor de hele game. Ook zie ik mensen zeuren over de 30fps op playstation, dit ligt echt aan de ps4....
De game is sterk anti-consument dat ik het aan niemand kan aanbevelen. De koper wordt niet bedankt en gezien als een fan, maar alleen als een persoon om zo veel mogelijk geld uit te harken. Activision en Bungie hebben een ramp van een product uitgebracht.
Pluspunten
Goede port
Minpunten
Publisher en developers logen meerdere malen tegen de consument (XP throttling, kerst-debacle)
Weinig content
Focus op geld spenderen d.m.v. Eververse
DLC's zijn matig en pusht nog meer betaalde content
Belachelijk anti-consument beleid
Voelt als Destiny 1.5 en niet als een echt nieuw deel
Op alle vlakken een verbetering t.o.v. het eerste deel. Veel meer toegankelijk voor instappers en biedt de mogelijk je eigen pad te kiezen naar hogere levels.
Audiovisuele pracht wat geheel naar beneden word gehaald door 0 content, en de content die er is is veelal gerehashed. Verder is het een zeer antisociaal multiplayer spel. Erg jammer, maar na 7 dagen heb ik t wel gezien, komende van een FPS fanatic.
Pluspunten
Audiovisueel prachtig
Coop werkt technisch goed
Op wat launch-day kinderziektes na draait het spel heerlijk soepel
Minpunten
MP game zonder chat functie
Te weinig basis content die je in DLC's moet kopen
Over versimpeld gear systeem
Geen diepgang
'Grinden' om magere endgame content te kunnen spelen
Prachtige werelden, veel te beleven en vooral een prachtig spel om met een paar vrienden te spelen. In de crucible (person vs person) of gewoon mooi samen op missies, die welke week weer veranderen. Misschien is dit spel niet voor de hardcore gamer, maar dat ben ik ook niet!
Hele toffe, mooie maar zeer goed speelbare game. Het enige waar ik me aan stoor is de besturing. Mijn sensitivity staat op 10 en nog draait het veel te traag. Ligt dit aan die slappe 30 frames per seconde, of is dit echt de stijl van Destiny?