Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekende Stroommeter tegen een heel erg scherpe prijs. Zoals alle stroommeters die ik ken heeft ook deze een te klein scherm met te kleine letters wat uitlezen lastig maakt.
Kort: Voor dit bedrag is dit de beste stroommeter die er voor consumenten te koop is.
Voor bedragen vaak onder de 15 euro krijg je een zeer nauwkeurig meet instrument dat je verder kan helpen om energie te besparen. Je kan er onverwacht hoge kosten mee besparen.
Heb je nog helemaal geen stroom meter dan kun je het aankoop bedrag heel snel terug verdienen.
Maar belangrijk ! Soms heeft de stroommeter last van een akelige "Bug".
Alle verbruik meetwaardes zijn dan exact een factor twee te hoog.
Dit is gelukkig heel makkelijk en snel te verhelpen door op de reset knop te drukken.
Daarna zijn alle meetwaardes weer normaal.
Laat je niet afschrikken door deze bug. Dit is verder een hele prettige en betrouwbare stroommeter.
Ik heb nu 5 van deze Brennenstuhl 231 meters 10 jaar in gebruik en slechts 1 heeft 1 keer gefaald.
Goedkoope en nauwkeurige verbruiksmeter. Beetje groot en soms slecht af te lezen, maar z'n hoofdtaak doet ie uitstekend
Ik begrijp niet wat er zo moeilijk is aan het ontwerpen van zo'n apparaat maar het is m'n 3e intussen. Ik had gehoopt, gezien het merk, nu een goede koop te hebben gedaan. Verschil met deze is dat onderdelen op de PCB het nog niet begeven hebben.
Accurate meter. Echter is deze in België niet zonder adapter te gebruiken. Achteraan is namelijk enkel een type Type F plug zonder penaarde voorzien. Vreemde keuze, omdat de meeste toestellen van de afgelopen 30 jaar met een hybride CEE 7/7 stekker komen.
Perfecte prijsrange. De klachten over het display vallen in het niet als je de betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden bekijkt. Lees de handleiding en bespaar veel gedoe!
Jammer dat het display en knoppen onder het stopcontact zitten en niet erboven. Het scherm licht niet op en de tekens zijn enigszins klein.
Ziet er leuk uit, helaas. Niet functioneel door te kleine karakters op display en onduidelijke menu structuur
Display zit aan de onderzijde-niet afleesbaar.
Een apparaat met 3 knoppen en een redelijk groot display moet te gebruiken zijn zonder Manuel alleen met menu- hier niet het geval.
Apparaat is weggegooid.