Gemiddelde gebruikersscore
Ik gebruik de OneUp 5000 nu een week en heb er het hele huis al twee keer mee gedweild. Hij is makkelijk in gebruik, dweilt goed schoon en motiveert me echt om regelmatiger te dweilen — precies wat ik zocht.
Bij het uitpakken komt er een logisch product uit de verpakking wat correspondeert met de TV reclame. Bij de initiële ingebruikname wordt dit bevestigd door het vuil waterreservoir en dito schone vloer. Schoonmaken is ineens anders en beter dan vroeger met de conventionele dweil.....
Echt, wat een gemak is het om een elektrische dweil te hebben! Geen gedoe om zelf de dweil steeds nat te maken, of een emmer sop te vullen, dweil uit te wringen, niets van dit alles! Het is echt een super makkelijk apparaat! Je vult de tank met water, drukt 1 keer op de doseer knop, zet het apparaat aan en je kunt lekker een stuk dweilen, totdat de afval watertank vol is. Dus je kunt lekker aan 1 stuk doorgaan met dweilen tot de schoon watertank leeg of afval water tank vol is. Ik hou totaal niet van dweilen, maar met dit apparaat is het echt super makkelijk. De vloer voelt schoon aan en het schoonmaakmiddel ruikt lekker. Een nadeel is wel dat het schoonmaakmiddel behoorlijk duur is, maar je hoeft ook niet veel schoonmaakmiddel te gebruiken per tankje.
Elektrische dweil/waterstofzuiger, makkelijk en handzaam in gebruik, maar jammer dat er geen basisstation bij is waar je de dweil in kan hangen om op te laden, zodat deze netjes aan de kant staat of hangt.