Na een XMP setje van dit type te hebben gehad en niet stabiel te hebben gekregen. Toch voor een EXPO setje gegaan en het werkt meteen op volle snelheid. Zeer tevreden mee!
Goede kwaliteit geheugen.
Hynix A die in mijn geval.
EXPO draait zonder problemen met Asus B650e Strix icm 7800X3D.
Had liever de variant zonder RGB, maar die was niet leverbaar op moment van kopen (nu nogsteeds niet zie ik https://tweakers.net/pricewatch/1961446/g-punt-skill-flare-x5-f5-6000j3040g32gx2-fx5.html).
Ik gebruik deze set in combinatie met een 7800X3D en Asus Strix B650E-E (BIOS 1616).
Bij mij draait deze set op EXPO II en dan buildzoid timings en dit lijkt tot op heden stabiel op 1.35V (VDDIO op 1.28V). Deze RAM maakt overigens gebruik van de Hynix M-die (code eindigt met 20M)
Snel geheugen en een van de weinige 64GB (2x32GB) kits die op 30-40-40-96 kan draaien. In menig test ook de snelste icm met de 7950x3d die ik heb.
Helaas lukt het me niet om met het moederbord wat ik heb (asus proart x670e) stabiel te booten (pre-boot vastloper al) met de default expo instellingen. Als ik iets terug schroef naar DDR5-5800 gaat het wel. Vast ook op te lossen met handmatig wat tweaken. Weet niet of het aan geheugen, moederbord of ram ligt.
RGB hoeft van mij niet, maar op een of andere manier was de RGB versie laatst wat goedkoper dan de non-rgb dus deze maar gekocht.