Prijs | |
Specificaties | 6,7" • 3216x1440 • 128GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
De OnePlus 9 Pro is een vloeiende en fijne smartphone in gebruik. De accuduur valt iets tegen, maar hij is erg snel op te laden met de bijgeleverde 65W-lader of de los verkrijgbare 50W-draadloze lader. Het camerasysteem presteert niet altijd even goed, maar de ultragroothoekcamera is wel een grote stap vooruit. Toch haalt de OnePlus 9 Pro het op dat vlak niet bij de concurrentie, maar hij kan nog steeds interessant zijn voor liefhebbers van snelheid, een goed scherm en prettige software met handige snufjes. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De OnePlus 9 pro is naar mijn idee een zeer goede telefoon. Het toestel werkt super stabiel en heeft buiten een paar minpunten geen negatieve kanten. Een aanrader voor iemand die een flagship zoekt voor een iets lagere prijs dan de concurent.
Prijs | Score: 5 |
Bereik | Score: 5 |
Accuduur | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Scherm | Score: 5 |
Super fijn toestel, werkt super vloeiend door het 120Hz scherm en de Snapdragon 888 chipset. Ik had eerst een Samsung Galaxy A71 en deze telefoon is een echte upgrade in elk aspect. De 4500mAh accu gaat niet altijd even lang mee, maar met de 65W oplader is dat geen probleem.
Prijs | Score: 5 |
Bereik | Score: 5 |
Accuduur | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Scherm | Score: 5 |
Vorige toestel was 8Pro, nu een 9Pro, fijn toestel echter de update naar Android12 gooit roet in het eten! Cameraproblemen van foto naar video Telefoneren lukt soms niet terug gezet van Android 12 naar 11 werkte toen weer super! Volgende update weer naar verbeterde versie van 12 weer problemen!
Voor mij valt de telefoon eigenlijk nergens in op,voor mij is deze telefoon een diepte punt, terwijl ik toch lang een trouwe One Plus fan ben geweest. Wat mij betreft is One Plus afgezakt qua prijs/kwaliteit. Hierna geen One Plus meer...
Als upgrade voor mijn OnePlus 6 gekocht. Erg tevreden mee! Prachtig scherm, bloedsnel, fijne software! Alles wat je eigenlijk nodig hebt in een telefoon als Tweaker.
Cameras zijn good maar niet zo geweldig als oneplus laat denken. Batterijduur is matig, holepunch camera ipv pop-up, zwarte kleur heeft gladde achterkant en slechte software met regelmatige bugs.