Prijs | |
Specificaties | Wi-Fi 5 • 4-poorts switch - Bekijk alle specificaties |
De Ubiquiti Dream machine (UDM) is een product in de Unifi reeks van Ubiquiti. Hierin worden de Gateway, switch, access point en controller in één apparaat gecombineerd. Ideaal voor een thuissituatie. Het heeft ruim 8 maanden moeten duren, maar de plooien in de firmware worden nu actief door Ubiquiti gladgestreken.
Mooie router voor in de woonkamer met een strak uitziend interface, helaas is het product waardeloos, twee verschillende dreammachines in huis gehad en beide terug gestuurd. Dit door onwerkbare wifi met zeer hoge packetloss (50+%)
Prima apparaat voor de veeleisende Tweaker!
Een paar jaar geleden 3 Unifi Accesspoints gekocht, maar miste de unified security gateway en draaide de software niet op een cloud key maar op een Macbook. De dream machine is de ideale aanvulling.
Uitstekend en degelijk product. In eerste opzicht prijzig totdat je de mogelijkheden bekijkt.
De overstap was even wennen, maar het is een stap die ik eerder had moeten doen. Al maakt de UDM een aantal zaken makkelijk doordat het meerdere functies heeft.
Ik heb de UDM bijna twee weken in gebruik gehad maar heb hem uiteindelijk teruggestuurd, het apparaat had teveel nukken om er goed mee te kunnen werken.
Ubiquiti UniFi is een erg fijn systeem. De WiFi dekking is nog nooit zo goed geweest! In gebruik met een Access Point op de bovenverdieping.
Goede throughput, snelle installatie en mooit ontwerp.
Super apparaat, gebruik al jaren de UNIFI access point's, dit weekend de Ubiquiti UniFi Dream Machine toegevoegd. Alles werkt perfect.
Eerst getwijfeld om een lose USG, CLOUD KEY, SWITCH & AP aan te schaffen. Uiteindelijk is de keuze uitgegaan naar de Dream Machine.
Mooi apparaat, maar mist net de pro-functies die ik wel had verwacht van een duur apparaat.
Gekocht van een mede-tweaker.
Apparaat is behoorlijk duur en vele functies zijn nog beta, WAN-speed werd gewoon helemaal niet gemeten.
Van een gerenommeerd merk verwacht ik meer, helemaal vanwege de prijs, dus weer verkocht. Wellicht dat iemand met meer tijd en expertise er meer uit weet te halen.
Zeer mooi apparaatje relatief eenvoudig in te stellen, maar wel enige netwerk kennis nodig. Niet voor de huis en tuin gebruiker.