Comfortabele muis die lekker in de hand ligt. Bouwkwaliteit is prima, en de sensor is top! De muis doet wat ik vraag.
Het enige (grote) minpunt is dat de verlichtings-instellingen niet op de muis opgeslagen worden, maar in de software. Zonder de software blijft de muis een regenboog effect geven.
De muis heeft het ongeveer anderhalf jaar volgehouden, totdat de linker muisknop (MouseButton1) alleen nog maar enkele kliks begon te registreren. Anderhalf jaar vind ik een te korte levensduur voor een muis en helaas is dit meer regel dan uitzondering bij Logitech.
Een echte muis voor gamers, ligt fijn in de hand, top kwaliteit en voor een goede prijs. Enige minpunt is dat er een snoer aan zit, echter ben ik verder zeer tevreden!
Linkermuisknop kapot na 3 jaar. Tja, als het internet vol staat met hetzelfde probleem is niet meer te spreken van een geïsoleerd incident, dan heb je gewoon een slecht product op de markt gezet.
Buiten garantie, dus Logitech bood een 30% kortingscode aan voor hun eigen store ..waarmee de prijs in de buurt komt van de gangbare nieuwprijs in andere winkels.
Prima muis maar snel stuk
De muis heeft het 30 maanden gedaan voordat de knoppen de geest gaven.
ondertussen 5 keer deze ideale muis aangeschaft puur omdat ik het een hele fijne muis vind en elke keer binnen een jaar kapot helaas.
Hierbij moet ik ook vermelden dat ik nooit wild heb gedaan met dit product dus het is echt puur door competitief game gebruik.
Voor mij is dit een van de fijnste muizen die ik ooit gebruikt heb. Goed geschikt voor handen die niet heel groot zijn. Ergonomie perfect maar levensduur is kort. Na 2 jaar gaat bij mij vaak het scroll wiel stuk/los. ( Dit is mijn 3e ) toch blijf ik deze weer kopen omdat ik hem zo fijn vind.
Prima muis, zolang ie het blijft doen. Na een jaar alweer kapot, muiswiel brak los, en niet te repareren omdat de schroeven te strak zitten en standaard schroevendraaiers er niet in passen.
Topmuis, maar bewaar je bonnetje. Ik gebruik de G403 al enkele jaren zeer intensief en kom er elke keer weer op terug omdat het voor mij de fijnste muis is. Maar helaas kan ik letterlijk elk jaar een RMA aanvragen omdat ofwel de muisknop-switches danwel het muiswiel het begeven.
Prima vervanger van de G300s die met pensioen mag en moet. Ligt uitstekend in de hand. Voor zeer scherpe prijs kunnen kopen bij amazon.de
Zeer accurate muis die geschikt is voor de grotere hand.
Hij is licht genoeg voor vingertop besturing alsook voor handpalm-grip. Het gewichtje geeft precies genoeg extra massa mocht je dat wensen.
Aanrader voor gaming, huis-tuin-en keuken gebruik.
*Na aantal weken gebruik ervaar ik het scrollwieltje als luidruchtig en nogal brak.
Een muis die prima in de hand ligt maar welke bij mij en anderen binnen 2 jaar defect is. Ik kreeg last van een "jumping" scrolwiel wat veel voor lijkt te komen. Anderen klagen over defecte muisknoppen na een beperkte tijd. De software is matig en is nodig om het licht aan te passen gezien de muis dit niet onboard opslaat.
Pluspunten zijn de soepele lange draag, het aanpasbare gewicht en de selectie voor DPI.
Geen aanrader. Ik stap over op een ander merk na de zoveelste defecte Logitech muis.Omdat mijn defecte muis geen opzichzelfstaand issue lijkt te zijn kan ik dit echt niet aanraden.
Top muis
Mooie muis die lekker in de hand ligt, RGB is mooi.
Binnen een jaar haperde het scrollwheel en werkte middle-mouse-click niet meer .
Sensor werkt goed.
De software is onbetrouwbaar.
Binnen een jaar flink ingesleten bij duim.
Waarom gaan Logitech dingen altijd snel stuk? Dit was mijn laatste Logitech product.
Fantastische muis, past goed in de hand. Perfect voor gaming doeleinde. Veel knoppen om in te stellen en zelfs losse gewichtjes om het gewicht van de muis te tweaken.
Aanrader!