Door Robert Bouma

Scrum Master

Development-round-up - Iteratie #62

06-01-2015 • 14:47

65 Linkedin

Het is tijd voor de eerste release van 2015, of de laatste iteratie van 2014 :) In elk geval heeft deze release nummer 62 en liet hij door de feestdagen een weekje langer op zich wachten, namelijk vier weken. Door die feestdagen was ook onze bezetting lager, wat resulteerde in 74 opgeloste tickets. Hier volgt weer een overzicht van de belangrijkste zaken.

Reactiesysteem

We waren er al een paar iteraties mee bezig, maar het is nu eindelijk zover; de nieuwe code van het reactiesysteem is af en gereleased. Het is voor ons nu veel makkelijker om aanpassingen te doen en nieuwe features te ontwikkelen voor reacties op de frontpage.

De eerste verbetering hebben we gelijk meegenomen en betreft het sorteren van reacties. Er was al lange tijd vraag naar en vanaf vandaag is het mogelijk om de reacties te sorteren op kwaliteit. De sortering vindt plaats op threadniveau, zodat altijd complete threads in volgorde worden verplaatst. Binnen subthreads worden reacties op een gelijk niveau ook op kwaliteit gesorteerd.

Voor elke thread wordt het totale gewicht van de reacties berekend op basis van de actuele scores van de reactie. Elk dieper gelegen niveau in de thread weegt voor 30 procent mee. Zo telt het eerste subniveau voor 30 procent mee en het tweede subniveau voor 30 procent van 30 procent. Dit betekent dat grote threads zwaarder worden gewogen dan kleine. Tegelijk hebben reacties die zich hoog in de hiërarchie van de thread bevinden de meeste invloed op de weging.

Zoals je in het plaatje ziet, kun je nu kiezen uit twee sorteermogelijkheden met elk twee mogelijke volgordes. Ook kun je deze instellingen opslaan in je voorkeuren, zodat het je standaardsortering wordt. De standaardsortering is vanaf nu die op kwaliteit: beste threads eerst. We hopen dat de fipo's en slechte reacties op deze manier verder wegzakken en het aantal goede reacties toeneemt.

Redactionele aanpassingen

Naast de aanpassingen aan het reactiesysteem zijn er nog een paar noemenswaardige aanpassingen aan de frontpage. Zo kon de redactie artikelen schrijven van het type 'Redactieblog'. Zoals de naam suggereert, gaat het hier meer om opiniestukken dan om echte nieuws- of reviewartikelen. Dit type werd echter maar sporadisch gebruikt en we hebben het dan ook omgedoopt in '.Geek-artikelen'. Onder deze noemer wil de redactie vaker typische geek-artikelen plaatsen die wellicht geen echt nieuws zijn, maar wel leuk zijn - zoals een nieuwe Star Wars-trailer, Lego-dingen, enzovoort. In de komende iteratie gaan we hier nog wat extra's mee doen, maar daarover meer in het volgende .plan. :)

Een andere aanpassing voor de redactie, en andere auteurs, is een update van de auteurspagina's. Je komt hier door op de naam van de auteur van een artikel te klikken en vindt er een samenvatting van het werk dat de desbetreffende auteur voor Tweakers heeft geschreven. Overigens is een bekend probleem op die pagina dat het sorteren van de lijst met artikelen nog niet werkt. Daar gaan we in de komende iteratie nog mee verder.

Vraag & Aanbod

Deze keer hebben we ook weer de nodige tijd besteed aan Vraag & Aanbod. Zo hebben we als betaalmethoden bitcoins en 'Niet van toepassing' toegevoegd, zoals al lange tijd werd gevraagd, en bij verzendmethoden kun je nu ook kiezen voor Digitaal. Ook wordt nu bij het aanmaken van een advertentie gekeken naar je algehele landinstellingen en eventueel meteen België als land ingevuld.

In Advertentiebeheer kun je nu gelijk een advertentie op Gereserveerd zetten, zoals in de bovenstaande afbeelding is te zien. Net als bij Vervallen en Verkocht hoeft je nu niet eerst de advertentie te wijzigen om de status te kunnen aanpassen.

Daarnaast hebben we duidelijk gemaakt dat en hoe je een advertentie op Preview kunt zetten en is het vanaf nu mogelijk om een advertentie die op Preview staat en nog niet actief is geweest weer te verwijderen. Bij het opgeven van plaatjes in een advertentie wordt nu ook duidelijker aangegeven wat de hoofdafbeelding is.

Overig

We hebben een nieuwe productheader uitgewerkt. Diverse gebruikers gaven aan grotere visuals te willen zien in de productheader. Ook uit onze statistieken blijkt dat visuals relevant zijn tijdens het product-oriëntatieproces. Een basisversie van de nieuwe productheader testen we in de komende iteratie op kleine schaal als A/B-test in de categorie Smartphones. We hopen hiermee vast te stellen of deze versie inderdaad leidt tot een betere gebruikservaring, zonder ten koste te gaan van de hoofdfunctionaliteit of de vindbaarheid daarvan.

Naast de eerder genoemde zaken zijn er nog de nodige kleinere werkzaamheden verricht. Zo hebben we de laatste, technische voorbereidingen gedaan voor de nieuwe Pricewatch-categorie Domotica, waaraan we intern nog verder werken. Ook hebben we wat gesleuteld aan de nieuwe Alternatieven-tab in de Pricewatch en kun je nu makkelijker producten op die pagina met elkaar vergelijken.

We hebben een kleine aanpassing gedaan aan de videospeler, zodat je nu bij het pauzeren van een video niet meteen een lijst krijgt met gerelateerde video's, maar deze pas aan het eind van de video te zien krijgt.

Ten slotte hebben we een prachtig nieuw speeltje op kantoor :) Met dank aan Bladeslayer, DarthSjaak en hidjedewitje, en aan zeef en Oscar the Grouch voor hun bezielende ondersteuning, staat er nu een heuse Tweak Battle-arcadekast te pronken.Je wilt niet weten hoe trots we hierop zijn. Bedankt jongens en meisje! Meer info over deze prachtige kast en het bouwproces vind je in het topic hierover op het forum.

Reacties (65)

Wijzig sortering
Hoewel ik de logica achter 'beste threads eerst' snap, denk ik dat dit met de grote fanboy topics echt een probleem gaat worden.

Hoe vaak ik wel niet een -1 heb gekregen, omdat ik iets zei wat gewoon ik gewoon kon onderbouwen maar waar fanboy-land het niet mee eens was. Die reacties verdwijnen dus helemaal naar beneden en die zie je dus niet meer tenzij je helemaal naar beneden scrolt of als je de weergave af en toe switched.

En zo zullen er wel meer zijn. Er zullen vast goede reacties naar beneden verdwijnen, puur alleen omdat fanboys een -1 geven. Lijkt me geen prettige manier van werken.
En zo zullen er wel meer zijn. Er zullen vast goede reacties naar beneden verdwijnen, puur alleen omdat fanboys een -1 geven. Lijkt me geen prettige manier van werken.
We hebben gelukkig ook trouwe serieuze moderators die de moeite zullen nemen om te checken of de reacties die onderaan de pagina bungelen werkelijk hun lage score verdiend hebben.

In de oude situatie kregen de eerste reacties, die inhoudelijk vaak geen pareltjes waren, buitensporig veel aandacht. Dat was ook niet ideaal. De volgorde van de reacties is nu dynamischer wat voor een beter verdeelde aandacht zou moeten zorgen.
Dat is mooi inderdaad, maar betekent dat niet dat het hele mismod topic op het forum heel erg van "nature" zal veranderen?

Er zal een toename zijn in klachten over thread-starters, en minder over individuele reacties dieper in die thread, zeker als de volgorde van hoofd-threads met enige regelmaat verandert.

De Pro Mods en Power Mods kunnen dus hele threads (groot of klein) ook in 1 klap (misschien 2 klappen) door slechts de eerste reactie van die thread op een andere waarde te zetten, in een andere volgorde zetten.
Aardig revolutionair voor de gemiddelde FiPo-modder als de FiPo maar blijft veranderen (in zijn extreemst).

Maar daardoor zal die thread, die nu dus "ineens" bovenaan, of in ieder geval hoger staat, gemiddeld weer meer reacties ontvangen en "gemod" worden, waardoor die thread weer meer kans heeft om "besmet" te raken, Er zulen dan weer klachten over DIE thread binnenkomen.

waardoor Power/Pro Mods DIE thread misschien weer bumps moeten geven.
Dit kan een leuke "infinite loop" van werkzaamheden opleveren voor de Pro/Power Mods, lijkt mij. Ik wens de Power/Pro Mods veel succes ermee. _/-\o_
En het grote probleem bij het naar beneden verdwijnen van reacties is natuurlijk dat de kans dat die reactie gelezen en beoordeeld gaat worden steeds kleiner wordt. In feite zou het systeem een reactie met een lage score door een beperkt aantal stemmen zo nu en dan wat hoger moeten plaatsen om deze nog een kans te geven, maar dat lijkt me niet zo handig.

[Reactie gewijzigd door Glodenox op 6 januari 2015 16:14]

Ik vind het wel een interessant idee om pas een score bij een reactie te tonen als er minimaal twee gelijke moderaties zijn gedaan. Dat zou voorkomen dat een enkele fanboy een reactie naar -1 of +3 kan modereren. Er moet wel voldoende gemodereerd worden om dit idee te laten werken. Mogelijk zorgt het feit reacties wat langer een grijze 0 houden (wachtend op twee gelijke moderaties) er voor dat er juist meer gemodereerd wordt.
Dat zal soms wel raar overkomen. Stel een reactie heeft de volgende moderaties (ieder 1x): -1, 1, 2, 3
De reactiescore is dan een grijze nul. Dan komt iemand die ook een -1 geeft, en dan gaat de score van een grijze nul naar een groene 1 want dat is dan immers de mediaan.
Klinkt goed, vind het sowieso een hele verbetering deze gewogen volgorde waardoor denk ik meer mensen sneller een interessante discussie lezen en hopelijk het maatschappelijk debat sneller vooruit komt (iets waar ik recentelijk ook het e.e.a. over heb zitten lezen [1]).

HN lost het op door de tijd mee te wegen, nieuwere berichten scoren hoger dan oudere en Reddit gebruikt een algoritme wat sneller een goede prognose kan geven van de uiteindelijke score zodat het niet puur om het totaal aantal punten gaat.

Dit zijn allemaal manieren om het lawine effect van een hoogstscorende post enigzins te remmen. Dat er ook nog redelijke lawines op t.net plaatsvinden met dit nieuwe systeeem is volgens mij nu al zichtbaar bij bijv. nieuws: FBI: Noord-Koreaanse Sony-hackers vergaten proxy te gebruiken waar de, inmiddels, eerste post 332x een +3 heeft gekregen, heel veel meer moderaties dan de rest.

Het niet te ver uit elkaar laten lopen van de "exposure" van alle posts op een topic lijkt me iets waar misschien nog wel iets in te verbeteren is. Ben benieuwd naar de ontwikkelingen en jullie inzichten rondom "efficientere discussie/debat" en dus de weging en positionering van comments op deze site. Keep us posted :)

[1] https://possiblywrong.wor...king-algorithm-revisited/
In feite zou het systeem een reactie met een lage score door een beperkt aantal stemmen zo nu en dan wat hoger moeten plaatsen om deze nog een kans te geven
Dat is ook geen optie, want een lage score met beperkt aantal stemmen kan ook een terechte lage score zijn en dan komt die ook weer naar boven.
Mischien een optie voor de moderatoren onder ons om ook te kunnen filteren op nog niet gemodereerd? Oudste eerste, nieuwste laatst. Lijkt mij wel handig imho.
Het grootste probleem wat ik er mogelijk mee heb ( hoewel ik regelmatig switch naar de +2 weergave en dan flink moet scrollen ) is dat de logica met lezen mogelijk weg valt wanneer er niet goed reageert wordt. Maar ja het is een keuze die ik wel snap.
Vraag & Aanbod

Deze keer hebben we ook weer de nodige tijd besteed aan Vraag & Aanbod. Zo hebben we als betaalmethoden bitcoins en 'Niet van toepassing' toegevoegd, zoals al lange tijd werd gevraagd, en bij verzendmethoden kun je nu ook kiezen voor Digitaal. [...]
Ik had gehoopt dat je in de PriceWatch nu ook eindelijk 'geen voorkeur' voor betaal- en verzendmethode kan kiezen èn dat dit onthouden wordt. Vaak staan winkels als Amazon onderaan omdat zij voornamelijk met creditcards werken.
Dat gaan we wat mij betreft nooit doen. Effectief moeten we dan tenslotte elke mogelijke combinatie van verzend- en betaalmethodes doorrekenen.

Usability-wise is dat een drama. Want dan moet je ook bij elke prijsregel duidelijk zien te maken welke combinatie er gekozen was. Daarnaast zal bij veel winkels dan de combinatie 'pinnen' + 'afhalen' het goedkoopste zijn en dat lijkt me niet de combinatie die je verwacht.

Verder vereist dat dat de verzendkostenregels perfect opgezet moeten zijn. Doordat er nu alleen gekeken wordt naar de combinatie die de gebruiker opgeeft is dat niet echt nodig, als de gebruiker een onlogische combinatie opgeeft, dan is dat in ieder geval een bewuste keuze geweest.
Maar ik vermoed dat er nu diverse winkels de regels zo hebben staan dat 'pinnen' met 'opsturen' gecombineerd ook een geldige uitkomst geeft (volgens de regels dan, niet volgens wat de winkel daadwerkelijk kan aanbieden).

Dat is op zich niet jouw probleem, maar zorgt er wel voor dat alle huidige regels nagelopen moeten worden. Bovendien wordt het moeilijker om waterdichte regels op te stellen, waardoor het vaker fout zal gaan.


Wat ik zelf wel graag zou willen aanbieden is dat je meerdere opties kan aanvinken. Als jij naast ideal ook mastercard en paypal wilt gebruiken, dat je dan die alledrie kan aanvinken en dat het systeem je van die drie de goedkoopste - voor zover mogelijk bij een winkel - geeft. In jouw voorbeeld zou Amazon er dan dus standaard ook tussen staan en de meeste andere winkels hetzelfde blijven tonen als nu.

Maar helaas is ook dat nog niet zo simpel als het lijkt, vooral niet omdat je ook daar weer zit met de 'standaard'-keuze (als je dus nog niet expliciet iets hebt ingesteld) en wat er moet gebeuren als iemand alles uitvinkt.
Want als we daar in die beide gevallen 'doe dan maar alles' kiezen, dan kom je precies op die geen-voorkeurproblemen die ik hiervoor noem uit :P

En daarnaast zouden we ook daarvan moeten proberen duidelijk te maken welke betaalmethode er gekozen werd en of er bijvoorbeeld een voorkeur moet zijn als er gelijke uitkomsten zijn (als zowel ideal als paypal gratis zijn, welke moet dan getoond worden en moet dat per gebruiker kunnen verschillen?)
Gewoon meerdere (alle) keuzes laten aanklikken, ze allemaal berekenen en de goedkoopste mogelijkheid (per winkel). De betaalmethode die het goedkoopst was zet je er dan ergens naast met een icoontje.

Ik beschik persoonlijk over *elk* betaalmiddel en heb geen voorkeur in gebruik. Ik zal dus gewoon de goedkoopste shop nemen en op die shop het goedkoopste betaalmiddel gebruiken.
Dus jij vindt al deze opties goed? Jij hebt creditcards van Mastercard, Visa en American Express? Jij vindt bankoverschrijving een acceptabel betaalmiddel (ik zou zelf niet die extra dag willen wachten voor een eventuele besparing van een paar cent)?
- iDeal
- Contant
- Acceptgiro
- American Express
- Bankoverschrijving
- Machtiging
- Mastercard
- Op rekening
- Paypal
- Pinnen
- Visa

Ik gok dat de meeste mensen die zeggen dat ze over al dit soort opties beschikken, uiteindelijk toch niet over allemal beschikken. En dan zegt erover beschikken nog niet dat je het ook een acceptabele optie vindt voor de aankoop die je wil doen ;)

Los daarvan komt dus dat de verzendkostenregels nu niet zo robuust ingericht zijn dat ze perfect elke situatie uitsluiten die niet mogelijk zou moeten zijn (denk aan contant afrekenen bij verzending). Nu worden die opties toch niet gekozen door gebruikers, waardoor het probleem nog niet bestaat. Maar als wij "alles" moeten doorrekenen, dan zullen er dus fouten uit voortkomen omdat er geen gebruiker meer tussen zit die zelf bewust logische combinaties uitkiest.
Dat is uiteraard op te lossen, maar zorgt er wel voor dat wij in ieder geval nog een flinke klus hebben om het uit te werken - naast de technische aanpassingen :)

Magoed, als we het mogelijk maken om zelf dingen te kiezen, dan zal het ook mogelijk worden om "alles" te kiezen (het wordt wmb alleen maar niet standaardinstelling). Dus dan kan je doen wat je wilt :)
Ik beschik over Visa, MasterCard en American Express. Die kaarten krijg ik gratis bij mijn verschillende bankrekeningen. PayPal en overboeken gaat uiteraard ook. Heb ook al wel 6+ uur gereden om wat spullen te gaan ophalen (BE > Amsterdam > BE) die ik dan cash betaal. Maar daar gaat het niet om :)

ik bestel bv. vaak bij Afuture waar ik enkel met overschrijving kan betalen als belg. Dan moet inderdaad 3 dagen wachten voor ze gaan verzenden/bestellen. Dat heeft uiteraard niet mijn "voorkeur" maar who cares als ze 50 € goedkoper zijn :D Voor hetzelfde geld echter kost het product bij bol.com evenveel en bestel ik het daar en betaal met MasterCard.

Zeker op minder courante artikelen of zaken die "einde reeks" zijn zie ik nog vaak grote prijsverschillen.

Maar zoals je zelf aangeeft is dat opgelost als je gewoon meerdere dingen kan kiezen.
Een post modderen kan niet meer op dit moment.
Ik krijg permanent in rode letters, 'Dit is niet jouw reactie'.
Daarnaast ben ik honderden boost punten kwijt,

Hebben andere gebruikers hier ook last van?
Ja en nee. Ja, ik ben ook mijn boostpunten kwijt, en nee, ik kan nog wel modereren.

Nog iets vervelends: als ik wil modereren op m'n telefoon, dan komt het modereervenstertje niet -zoals eerst- gewoon in beeld, maar aan de zijkant. Ik moet dus eerst opzij scrollen voordat ik kan modereren.

Gelukkig heb ik er alle vertrouwen in dat T.net het weer netjes oplost :)

Edit: En daar zijn de boostpunten weer :+

Edit 2: Ze zijn weer weg? 8)7


Remedie is gevonden: Modereer 1x op de pagina waar je boostpunten uit wil delen, dan zijn ze er weer. Je moet dit per pagina doen, als je op pagina X modereert en op pagina Y boost wil geven, moet je op pagina Y ook eerst modereren (Kijk op het forum)

[Reactie gewijzigd door Barts14 op 6 januari 2015 16:09]

Edit: En daar zijn de boostpunten weer :+
Hier zijn ze nog weg. Ik had er net nog iets van 1800+
Maar goed, ik heb er misschien ooit 10 gebruikt, dus zal ze niet heel erg missen.
Boostpunten hier ook verdwenen, kan wel voten.

Edit: ondertussen heb ik er 25, maar heb een vermoeden dat ik er eerst meer had (600 ofzo?) en ik die 25 nieuw heb gekregen.
Maargoed, ik gebruik ze ook nooit eigenlijk, dus t zal wel.

[Reactie gewijzigd door 434365 op 7 januari 2015 00:06]

Anoniem: 463321
@Barts147 januari 2015 08:54
Nog iets vervelends: als ik wil modereren op m'n telefoon, dan komt het modereervenstertje niet -zoals eerst- gewoon in beeld, maar aan de zijkant. Ik moet dus eerst opzij scrollen voordat ik kan modereren.
Ik merk dat nu ook op mijn telefoon. Is inderdaad irritant. Maar zal vast makkelijk te verhelpen zijn.
De boostpunten lijken me momenteel nog een beetje buggy. Soms heb ik wel boostpunten in voorraad, dan weer geen.

Modereren, zoals gemeld door de bovenstaande reacties, lijkt me echter wel nog altijd goed te werken.
Het probleem van modderaties lijkt een weergaveprobleem.
Waardoor het modmenu buiten beeld verschijnt.
modderatie op de telefoon
http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/43521236

De boost punten ben ik niet kwijt, hoewel ik niet echt bijhield hoeveel ik er reeds had.

//edit test.

[Reactie gewijzigd door svennd op 6 januari 2015 16:29]

Ik kan wel modereren, maar ik ben ook iets van 430 boostpunten kwijt ja.
.edit: oh ze zijn weer terug :)

[Reactie gewijzigd door .oisyn op 6 januari 2015 15:23]

Ik vraag me af of er bij het sorteringsalgoritme voor reacties ook gekeken werd naar de oplossing bij Reddit? Randal Monroe (gekend van XKCD) heeft hier in 2009 een blogpost over geschreven en het systeem is gebaseerd op wat Evan Miller op zijn blog "How not to sort by average rating" omschreven had. Daar wordt er wel slechts met upvotes en downvotes gewerkt, waardoor het in elk geval niet 1-op-1 overgezet kan worden naar Tweakers.

EDIT: het verschil met het nieuwe algoritme en wat er bij Reddit gedaan werd komt neer om het rekening houden met de hoeveelheid stemmen. Op zich niet onmogelijk om ook bij Tweakers te doen. Het zou betekenen dat berichten met dezelfde berekende score sneller in een andere volgorde gaan staan zonder dat er extra reacties nodig zijn. Maar dit zou enkel nuttig zijn als er veel reacties zijn met exact dezelfde totale score in het huidig systeem.

[Reactie gewijzigd door Glodenox op 6 januari 2015 16:11]

Ik weet dat er naar gekeken is maar dat het niet geschikt was voor Tweakers.
Ik zie wel één mogelijk nadeel.

Stel je voor jij (of iemand anders) schrijft een geweldig stukje ( + 3 ).

Nu ga ik en andere lekker trollen ( -1 ).

Nu zal dat niet snel gebeuren, maar dan kan een goede reactie dus onderaan komen of iemand moet ingrijpen en deze reacties verwijderen.
De sortering op kwaliteit is iets waar veel mensen, waaronder eigenlijk alle Pro en Powermods al een tijd op wachten. Goed om te zien dat de implementatie nu is afgerond :) Ik verwacht zelf veel van deze aanpassing. Hopelijk neemt het aantal FIPO's en FIPO-achtige reacties hiermee ook af. Dat is een ergernis voor veel gebruikers.

Ook het linkje naar TMF is een heel mooie toevoeging zodat hopelijk meer mensen de weg daar naartoe weten te vinden. Dit kan het aantal klachten over moderaties hopelijk helpen terugdringen. Dat is ook een doorn in het oog van een groot aantal gebruikers en zorgt veelvuldig voor een nog lagere beoordeling.

[Reactie gewijzigd door Bor op 6 januari 2015 15:06]

Ik zou je reactie niet alleen een +2 geven, ik zou 'm ook boosten. Helaas zijn mijn boostpuntjes verdwenen, dus zul je helaas zonder moeten doen.

@Developers: Buiten de ontbrekende boostpunten weer goed werk :)! Ben benieuwd hoe de nieuwe manier van sorteren bevalt.
Als iedereen jouw post +2't kom die bovenaanstaan.
Ook al is hij later dan die van svendd.
Test zelf maar!
Aangezien ieder dieper niveau voor 30% meetelt is dat niet zeker lijkt me, als iemand een +3 post onder dit niveau krijg je 30% van 3 bij jouw niveau. Samen met jouw +1 * 0.33 kom je dus zelfs boven een +2 uit. Zeer complex allemaal :-P Maar het kan nu allemaal eenvoudiger aangepast worden, dus mogelijks gebeurt er in een volgende iteratie nog een "finetuning".
Svendd heeft geen post eerder geplaatst zo te zien dus die stelling volg ik niet helemaal. Verder tellen reacties op de post ook mee omdat het gaat om de weging van de hele thread (waarbij niet elke reactie even zwaar telt).
Reactie aanpassingen zijn wel beter, enkel vraag ik me af wie gaat sorteren op "slechtste reactie eerst" :+
Dat kan soms handig bij het modderen zijn om slechte reacties op te sporen (als voorbeeld)
Anoniem: 463321
@Bor6 januari 2015 16:34
Maar waarom zou je dat willen? Om ze weer ophoog te waarderen?
Kan nuttig zijn om te checken of er mismoderaties zijn.
Maar waarom zou je dat willen? Om ze weer ophoog te waarderen?
Een laag gemodereerde reactie hoeft niet perse een slechte reactie te zijn. Een onterechte -1 kan bijvoorbeeld zo sneller opgespoord worden ipv alles langs te lopen.
...helaas zit deze bug er nog steeds in :(

Onder IE 09 / 10 / 11 verdwijnt de hamburger-toggle-button van de tracker en je persoonlijke menu, nadat één van deze twee menu's openstaat; dichtklappen is daarna (niet eenvoudig) meer mogelijk.
Die bug heb je dan ook minder dan 2 weken geleden gemeld, in de drukke feestperiode. Geef hen tenminste wat tijd om het te onderzoeken. Daarnaast merk ik ook op dat er blijkbaar nog geen andere mensen de bug gemeld of bevestigd hebben, waardoor er nog geen zekerheid is of dit aan de browser ligt of een of andere instelling/add-on/... bij jou.
Het is ook geen probleem dat de bug niet binnen 14 dagen geplet is... maar omdat ik in het officiële forum geen antwoord / reacties heb ontvangen, refereer ik er hier weer even naar.

Blijkbaar met succes- want nu krijg ik wel respons... overigens ben ik slechts de pianospeler in dezen... (don't shoot the messenger), omdat ik de bug zelf gerapporteerd kreeg via mijn Tweakers app voor WP (ongeveer 15 mensen hebben er via mij melding van gemaakt)....
Bij sortering aanpassen zijn de buttons 'Wijzig' en 'Opslaan in voorkeuren' wel verwarrrend.
Misschien bij Wijzig erbij zetten eenmalig oid ?
Anoniem: 463321
@DDX6 januari 2015 16:47
Ik had de sortering op 'oudste bericht eerst' gekozen en dat opgeslagen in de voorkeuren. Wat later was ik benieuwd waar eigenlijk de berichten zonder score terecht zouden komen als je sorteert op 'beste reacties eerst'. Maar ik kan de sortering nu niet meer wijzigen, zowel niet via de knop Wijzigen als middels de knop Opslaan (er blijft dan een wachtcirkeltje draaien). Daar gaat iets dus niet goed.
ik vond het inderdaad ook niet helemaal logisch/intuitief
Is de bitcoin optie niet gevoelig voor fraude?
Jazeker. Bitcoin is namelijk een ongereguleerd systeem waarbij alle transacties (na 3 confirmaties) permanent en onomkeerbaar zijn. Men zal dus het gezonde verstand moeten gebruiken en goed gebruik moeten maken van het bestaande Tweakers feedback systeem ;) (Wat overigens uitstekend werkt en als een groot gemis voelt op andere V&A websites!) Je eerste paar transacties op Tweakers V&A zal je dus het beste kunnen doen met de ouderwetse bank overschrijving of Paypal. Bedankt Tweakers, voor deze toevoeging! :w
Gisteren kon ik een E350M1 niet koppelen aan een advertentie, dat was wel een beetje vreemd.

Tot slot staat de wens om mijn DM's te kunnen doorzoeken na jaren nog steeds op nr 1.
Imho een standaard functie in email welke ook hoort bij Tweak DM. O-)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee