Door Wilbert de Vries

Tweakers.net 3x genomineerd als beste website

13-10-2009 • 21:39

214 Linkedin

De organisatie achter de verkiezing Website van het Jaar heeft dit jaar flink huisgehouden in de categorieën en bijbehorende genomineerden. Daar waar Tweakers.net in 2007 bijvoorbeeld nog werd ingedeeld in de categorie Internet en Telecom en vorig jaar 'alleen' in de categorie Nieuws werd ingedeeld, staan we er dit jaar een stuk beter voor.

Onder het mom van drie keer is scheepsrecht, is dit jaar namelijk elk onderdeel van Tweakers.net apart genomineerd. Zo kan de redactie een nominatie in de categorie Nieuws en Informatie in haar zak steken, terwijl ook al het harde werken van de Pricewatch wordt beloond met een eigen nominatie in de categorie Vergelijken. De organisatie is ook de enorme community van Tweakers.net niet vergeten en heeft daarom in al haar wijsheid besloten om ook GoT te nomineren in de - overigens nieuwe - categorie Community.

Wat ons betreft winnen we natuurlijk in alle drie de categorieën. Niet alleen heeft de redactie hard gewerkt om jullie in het afgelopen jaar een mooie site met goede nieuwsberichten en uitgebreide reviews voor te schotelen, ook hebben alle devvers het afgelopen jaar flink wat werk verzet door onder meer GoT in een nieuw jasje te steken en overzichtelijker te maken en is de Pricewatch nagenoeg geheel vernieuwd.

Winnen doen we echter niet zomaar, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Meedoen is eenvoudig: via een van onderstaande links kun je - tot uiterlijk 18 november 2009 - op Tweakers.net stemmen.

Onder de deelnemers wordt door de organisatie van de wedstrijd een Sony PSP Go en een 32"-lcd-tv van Samsung verloot, dus met een beetje mazzel hou je er ook nog een leuk kerstcadeautje aan over. In elk geval hopen we dat jullie massaal zullen stemmen, zodat we opnieuw een jaar lang officieel mogen zeggen wat iedereen uiteraard allang weet: dat Tweakers.net de beste site met de beste achterban is

Alvast bedankt!

Reacties (214)

Wijzig sortering
Die website van het jaar mag zelf ook wel eens wat doen aan hun eigen website. Bij het opgeven van je naam & email staat niet vermeld wat ze er mee doen terwijl dit wettelijk gezien wel moet.

In de privacyverklaring op de website staat verder ook nog een mooi stukje:
Mensen die deelnemen aan het onderzoekspanel voor websites krijgen e-mailberichten van MetrixLab, PanelPartners of Opinionbar met informatie of een uitnodiging voor een onderzoek.
Dus ook al klik je niet op "ik wil spam" ga je het toch krijgen volgens deze privacyverklaring...

Sorry, maar zo ga je mijn stem niet krijgen :/.
Je hoeft dat onderste vinkje dus niet aan te vinken, en dan krijg je dit hele gebeuren niet, alleen een bevestigingsmail van je stem.

Voor de rest krijgt tweakers uiteraard op alle punten een dikke 10, dus overal max score ingevuld :)
Je krijgt Eén keer van OpinionBar een uitnodiging of je mee wil doen, dit zit bij de bevestigingsmailtjes ... als je daar niet op in gaat, sturen ze je verder niets. :)

Uiteraard ook 9x5 voor Tweakers van mijn kant. :)

[Reactie gewijzigd door Escovan op 14 oktober 2009 12:09]

9x5 ??,
je bedoelt waarschijnlijk 3x10.... ;)
Nou, geprobeerd te stemmen maar helaas. De site is niet goed geconfigureerd:
Oct 14 00:06:45 server postfix/smtpd[***]: connect from metrixlabboy2.customers.luna.net[217.77.155.27]
Oct 14 00:06:45 server postfix/smtpd[***]: NOQUEUE: reject: RCPT from metrixlabboy2.customers.luna.net[217.77.155.27]: 450 4.1.8 <www-data@mail.websiteoftheyear.org>: Sender address rejected: Domain not found; from=<www-data@mail.websiteoftheyear.org> to=<***> proto=ESMTP helo=<metrixlabboy2.customers.luna.net>

'Gevoelige' data is met *** weggefilterd.

Oftewel, anti-spam wijst het bevestigingsmailtje linea-recta af omdat het domein 'mail.websiteoftheyear.org' niet bestaat. Lekker ingestelde website hebben die jongens :s
Heb in ieder geval even een mailtje hun kant uitgestuurd...

[Reactie gewijzigd door ShadowLord op 14 oktober 2009 00:34]

Ik heb hier even contact over opgenomen met de organisatie. Het probleem is bekend en er wordt aan gewerkt. De organisatie heeft mij verzekerd dat er geen stemmen verloren zijn gegaan. Stemmers die hun stem wel hebben uitgebracht, maar geen bevestigingsmail hebben ontvangen, zullen zodra het probleem is verholpen een 'remindermail' krijgen. Hierdoor kan deze groep stemmers hun stem alsnog valideren.

Update 10.45. Probleem is verholpen bevestigt Website van het Jaar net

[Reactie gewijzigd door Wilbert de Vries op 14 oktober 2009 10:47]

Dan hebben ze het niet goed verholpen, ik mis nog steeds 1 activatiemail en 1 bevestigingsmail...

Uiteraard veel punten voor Tweakers, besteed hier wel de nodige uurtjes :P
Jorrit,

Ik heb Wilbert hier ook al over gemaild, maar nog geen reactie gehad. Om 10:49 vanmorgen zag ik nog een keer de mail binnen komen met hetzelfde, foute, verzendadres.

Het lijkt er op dat de fix nog niet (goed) werkt....
Ik wil als ik op tweakers een product heb gevonden dat ik wil gaan kopen, altijd nog ff verder zoeken met google wat er nog meer voor informatie beschikbaar is. Dan blijkt altijd maar weer dat (bijna) alle reviews en productinformatie al op tweakers staat, en dat de eerste paar links daar ook bijna altijd naar verwijzen. Ook sites in het Engels hebben zelden nog wat toe te voegen, wat eigenlijk wel genoeg zegt over de hoge kwaliteit van tweakers.net . Daarom van mij ook de maximale score voor alle onderdelen. _/-\o_
Klopt het echter dat ik maar voor één categorie een bevestigingsmailtje ontvangen hebt? volgens mij moet er ergens wat fout zijn gegaan, maar ik kan niet nog een opnieuw mijn stem uitbrengen...... :'(
Sorry, maar sites waar ik mijn mailadres achter moet laten, zijn sites die ik ver links laat liggen.

Ook als het om Tweakers.net nominaties gaat.
De meeste hebben wel een spam email adres wat misbruikt kan worden. Ik heb ook niet mijn gebruikelijke emailadres gebruikt hiervoor. Als website snap ik best dat je een confirmatie wilt hebben d.m.v. email adres, want het is toch een gedeeltelijke oplossing tegen abuse.
En met de achterban van tweakers hebben we natuurlijk ook het voordeel dat iedereen op het idee komt om met meerdere browsers te stemmen ;)
Hehe niet te hard zeggen. Wel hip idee;)

Op die manier helpen we wel het volledige systeem om zeep, maargoed ;)
En ook nog een paar keer in incognito-mode :P
Ach en je hebt werk / school / thuis dus zo komen er wel een aantal binnen ; )
Ik vind dat iedereen 1x legaal moet stemmen. Niet vaker dus.

Een andere site zou misschien andere maatregelen nodig hebben, maar Tweakers niet hoor!

Mijn stem hebben jullie!
9x 5 sterren + 3x een 10!
mij ongeveer hetzelfde. Ik zou zeker anders stemmen als dat gerechtvaardigd zou zijn, maar ik ken weinig sites die op zoveel punten zo goed in elkaar steken, en niet op de laatste plaats inhoudelijk. Ook het niveau (lees: niet-kansloze) van de bezoekers en comments is niets mis mee, wat voor mij een reden is om sommige andere sites te mijden.

[Reactie gewijzigd door Garma op 13 oktober 2009 22:09]

Ik denk bijvoorbeeld aan een nujij.nl :)
Ik weet niet of het gemiddelde intellect daar zo laag is, of alleen maar lijkt... Wel fascinerend om te zien hoe men daar toch doorgaans, niet gehinderd door onwetendheid, binnen een post of 10-15 alle ellende in Nederland weer geweten wordt aan Wilders, Marokkanen, het Koningshuis, de Bilderberg groep, of Chem trails :Y)
Haha... nujij.nl is soms wel leuk om even te lachen maar inderdaad zou ik daar nooit posten. Het is inderdaad on-ge-loof-lijk wat het niveau van de gemiddelde gebruiker daar is! :z
Ik vind het nooit leuk om te zeggen dat iets perfect is.

Dus ik zij dat de navigatie beter kon (4 sterren dus)! Want eigenlijk gebruik ik de zoekmachine het liefst en lees ik alle soorten nieuws (dus de core, pro, games etc rubrieken kan ik niet gebruiken) en het commentaar heeft een maximale nestings diepte (terwijl dat vaak niet nodig is)

Verder eigenlijk niets aan te merken op de site, duim omhoog jongens!
Is wel eem leuk idee hopelijk winnen jullie.. :D mijn stem is iig binnen _/-\o_

[Reactie gewijzigd door 321370 op 14 oktober 2009 07:33]

Inderdaad, toen ik vakantiewerk deed in een lokale computerzaak had ik voor het eerst iets opgevangen over T.net. Nu zo'n tweetal jaren later is het nog steeds steevast mijn homepage. Mijn stem met perfecte beoordeling is reeds binnen. ;)
niks meer aan toe te voegen :p
Laat eerst die site zich dan is normaal openen, zit 2 minuten 34 seconden en nog is mijn stem niet verwerkt want de pagina liep toen vast tot 3 x aan toe :(

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 26447 op 14 november 2009 11:35]

end... canceled out.. ( nullified as it where ).
here here
hear hear of hier ook hier ook

edit: Oeps :z

[Reactie gewijzigd door SeenD op 14 oktober 2009 11:18]

Wat het ook mag zijn, ik sluit mij er volkomen bij aan!
45 sterretjes en het getal 30 in totaal.

Succes met de verkiezingen en de eventueel daar bij behorende stimulatie ;)

Mijn volledig positieve votes hebben jullie in ieder geval binnen maar zal druk aan het lobbyen slaan om mijn vrienden e.d. ook de volle 100 % te voten voor jullie!
die uitdrukking zie ik meer mensen fout schrijven dan goed :D

de raarste variant die ik ben tegengekomen is "heir, heir" :?
Als laatste is het geen "grammar" die hij verkeerd intypte, maar een betekenisfout. Tenzij je gaat meetellen dat "here" geen werkwoord is en dus niet in de verkeerde persoon kan staan...

Ontopic:

Ik krijg geen bevestigingsmail? Edit: Toch wel
Toch maar overal 5 sterren en een 10 gegeven, behalve bij de vormgeving van de pricewatch, 4 sterren. Die is er op achteruit gegaan in mho... :X

[Reactie gewijzigd door ZebeDeuS op 14 november 2009 18:42]

nee... 'hier hier' of 'hoor hoor', nogal een groot verschil qua uitdrukking en betekenis lijkt me.
Uiteraard, maar ik zie mensen steeds vaker elk dingetje van voorgaande posts verbeteren. Vervolgens post deze persoon gewoon weer exact dezelfde fout.
nou ik denk dat als ik niet weet wat ik neerpen ik daar best op aangesproken mag worden...
heeft niets met grammar-nazi te maken, sterker nog dit is geen grammar maar gewoonweg compleet verkeerd gebruik van woorden en hun betekenis...
als hier op tweakers een artikel komt over hoe goed een videokaart is en daarna bijkt dat die videokaart niet bestaat maar een processor is dan hoor je ook wel wat commentaar hoor ;) oftewel hij zegt iets maar bedoelt iets compleet anders... Erg leuk om "coole zinnen" te gebruiken maar het is o wel zo slim om eerst te weten wat het uberhaupt betekend of niet ? Anders gaan we allemaal wel onze leuke "gezegdes maken" ... it's nice when it isn't nice, en natuurlijk, it's always a sunny day when the night isnt here...

[Reactie gewijzigd door TIGER79 op 15 oktober 2009 10:06]

Hear Hear O-)

en om ontopic terug te komen:
Dat vind ik juist een van de sterke dingen van de tweakers communtiy, hier vind je tenminste mensen met kennis van zaken die inhoudelijk kunnen reageren op elkaar. Ik word altijd heel snel de reacties op nu.nl ed. zat.. :|
Grammar nazi is een internetuitdrukking.

Misschien niet aardig, maar in dit geval wel correct gebruikt. En waarom zou het niet gebruikt mogen worden? Alsof elke referentie naar de tweede wereldoorlog nu opeens kwetsend en verkeerd is. Bij deze uitdrukking wordt verwezen naar het fascistische en suppressieve gedrag van de Nazi's. Als jij daar diepere bedoelingen achter zoekt en hierdoor onbedoeld gekwetst wordt is dat betreurenswaardig, maar zeker niet het einde van de wereld.
Quote van princeton web: "derogatory term for a person who is fanatically dedicated to, or seeks to control, some activity, practice, etc."

En volgens mij was dat ook precies zijn intentie...

Dat jij je aangevallen voelt omdat je aan een term maar 1 betekenis koppelt, kun je niet op anderen afschuiven, wees wat ruimdenkender, anders overleef je een avondje TV niet.
Laat staan internet.


Overigens lijkt het me best goed mogelijk dat hij niet "Hear Hear" wilde gebruiken, maar gewoon een verengelsing van hier ook hier ook... zoals hij er ook bij heeft geschreven. Dit in tegenstelling tot Hear Hear, wat eerder betekent: Luister, Luister! (instemmend.), ligt natuurlijk wel dicht bij elkaar.


Edit: Whoops, sorry eskimo, had over je reactie heen gekeken.. maar volgens mij zitten we op één lijn ;)

[Reactie gewijzigd door Reflian op 17 november 2009 20:18]

+1Anoniem: 153298
13 oktober 2009 21:45
Ik had op 100 sites gestemt, als jullie het zouden vragen. En dan allemaal de max. score natuurlijk.

Hopelijk valt Tweakers (weer?) in de prijzen!
Vorig jaar vielen we in de prijzen in de categorie Nieuws: plan: Tweakers.net uitgeroepen tot 'beste nieuwssite'. Dit jaar maken we dus drie keer kans :)
Vroeg me ineens af of je als redacteur ook mag stemmen. Voor de zekerheid toch maar alleen gestemd op GoT en Pricewatch :)
En wat mij betreft winnen "we" ook drie keer.

Zonder "we" geen community!!!
Mag ik vragen of iemand weet waar deze nominaties op gebasseerd zijn? Grote van de website ofzoiets? Ik zit een beetje rond te kijken, en kom bij beste communities nujij.nl tegen. Ik weet niet wie dat gekozen heeft, maar je kan volgens mij nog beter het sesamstraatforum (zou het bestaan?) nomineren dan nujij. De hoeveelheid scheldwoorden en discriminatie zal er iig een stuk lager liggen.
Vaak is het zo dat bepaalde sites door stemmen of hits opvallen en daardoor een nominatie krijgen. Hierna kan je gericht stemmen op 1 van de genomineerde sites en zo zou zo'n site dus best eens hoog kunnen eindigen.
Natuurlijk gestemd,

zoals meerderen al melden :

- Zéér nette en goed functionerende website
- Fatsoenlijk niveau posters/bezoekers
Ook gestemd en helemaal mee eens. De navigatie vindt ik af en toe wat minder (en ook de FP zoekmachine, die vindt nooit wat ik zoek), maar voor de rest is deze website zeker een blijvertje.
+1Anoniem: 277160
13 oktober 2009 22:53
mijn stem hebben jullie binnen. nog steeds de site waar ik het meest aan heb;) en je kan een 26" tv winnen niet een 32". maar ja foutjes horen er bij ;)
Vreemd inderdaad. Op de homepage staat dat je een 32 inch kan winnen.

[Reactie gewijzigd door M.E.Amrani op 13 oktober 2009 23:00]

1 2 3 ... 15

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee