Apple gaat geen beveiligingsupdates meer uitbrengen voor zijn besturingssysteem OS X 10.6 'Snow Leopard'. Op 25 februari bracht Apple beveiligingsupdates uit voor zijn besturingssystemen, maar niet voor versie 10.6. Veel Mac-gebruikers draaien Snow Leopard nog.
De kwetsbaarheid in Mavericks die op 25 februari werd gedicht door Apple was een ssl-lek in dat het mogelijk maakte om de inhoud van https-verkeer te achterhalen. Apple bracht hier een patch voor uit en publiceerde ook andere beveiligingspatches voor OS X Mavericks, Lion en Mountain Lion, maar niet voor Snow Leopard. Daarmee kan aangenomen worden dat OS X 10.6 in het geheel geen beveiligingsupdates meer krijgt, hoewel Apple hier officieel niets over zegt.
Een op de vijf Mac-gebruikers zou nog het nu onveilige Snow Leopard draaien, volgens ComputerWorld. Volgens NetApplications draaien zelfs nog meer gebruikers 10.6 dan 10.7. Gebruikers kunnen verschillende redenen hebben om niet over te stappen. Sommigen zijn wellicht bang dat nieuwe versies minder soepel draaien op hun hardware dan Snow Leopard, terwijl gebruikers wellicht ook de Rosetta-software niet willen missen, Die maakt het mogelijk om PowerPC-applicaties van voor Apples overgang in 2006 naar het x86-platform te draaien. Rosetta werkt niet op versie 10.7 en latere edities van OS X.
In december van 2013 kreeg Snow Leopard zijn laatste Safari-update en in september van datzelfde jaar vond de laatste beveiligingsupdate plaats. Snow Leopard is in totaal zo'n vier jaar lang ondersteund door Apple. De periode voor ondersteuning was iets langer dan die voor 10.5, maar een paar maanden minder lang dan de 10.4-versie van daarvoor. Het is dus niet ongewoon voor Apple om geen updates meer uit te brengen na vier jaar. Omdat Apple geen officieel ondersteuningslifecycle-beleid richting gebruikers communiceert, weten veel gebruikers dit niet.
De situatie vertoont gelijkenissen met die van Microsofts besturingssysteem Windows XP. Microsoft geeft officieel aan in april te stoppen met updates voor dat systeem, na de deadline meerdere keren verschoven te hebben.