Point of View brengt 7"- en 10"-tablets met Android uit

Fabrikant Point of View heeft bekendgemaakt dat het twee op Android gebaseerde tablets gaat uitbrengen. Het 10,2"-model beschikt over Nvidia's Tegra 2-chip, met een kloksnelheid van 1GHz, terwijl het 7"-model op een 600MHz-Rockchip draait.

Het 10,2"-model in de nieuwe Mobii-serie draait op versie 2.2 van het Android-besturingssysteem, heeft een schermresolutie van 1024x600 pixels en een capacitief touchscreen. Naast de ingebouwde Tegra 2-chip is 512MB ram aanwezig. Ook heeft Point of View een microfoon, hdmi-output, een usb-poort, een 3300mAh-batterij en 512MB opslaggeheugen ingebouwd. De tablet kan verbinding maken met het internet via wifi of een optionele 3g-module.

Point of View heeft zijn eigen grafische schil over het Android-besturingssysteem gelegd. Daarbij kan worden gekozen tussen de interface van de fabrikant of de standaard-Android-interface.

Point of View Mobii Tablet 10 inch Point of View Mobii Tablet 10 inch Point of View Mobii Tablet 10 inch

De tablet met het 7"-scherm heeft een resolutie van 800x480 pixels en een resistief touchscreen. Het apparaat draait op de oudere versie 2.1 van Googles mobiele besturingssysteem. Verder is 256MB ram aanwezig en kan de tablet als webcam worden gebruikt. Het 7"-model is verkrijgbaar met 4GB, 8GB of 16GB opslaggeheugen, en daarnaast is wifi en hdmi-output aanwezig.

Beide tablets zijn vanaf november te verkrijgen. Point of View maakt niet bekend in welke landen de apparaten worden uitgebracht, maar omdat de Mobii-tablets al op de Nederlandse site van de fabrikant zijn verschenen, is een release in Nederland waarschijnlijk. Verder is nog niet bekend wat voor de tablets moet worden betaald.

Point of View Mobii Tablet 7 inch Point of View Mobii Tablet 7 inch

Door RoD

Admin Mobile

27-10-2010 • 12:47

79 Linkedin

Reacties (79)

79
79
33
2
0
37
Wijzig sortering
Klopt het opslaggeheugen bij de 10,2" wel?
ja klopt helemaal kijk maar:

Specifications 10"

*
Operating system : Google Android 2.2
*
CPU : Cortex A9 with Tegra 250 chip
*
Display : 10.1” 1024 x 600 LCD
*
Touch panel : Capacitive multi touch screen
*
System memory : 512 MB
*
NAND Flash memory : 512 MB
*
Memory card reader : Micro SD up to 32 GB
*
Multimedia : integrated microphone, HDMI output
*
Battery : 3300 mAh

Specifications 7"

*
Operating system : Google Android 2.1
*
CPU : ARM 9 Rockchip 2808 600 Mhz
*
Display : 7” 800 x 480 LCD
*
Touch panel : Advanced resistive touch screen
*
System memory : 256 MB
*
NAND Flash memory : 4/8/16 GB
*
Memory card reader : Micro SD up to 32 GB
*
Multimedia : integrated webcam & microphone
*
Extra : Integrated display stand
*
Battery : 1500 mAh
op de eigen site alweer aangepast dan??

10.2" Tablet Android

Specifications
CPU IMAP ARM 11
Memory 512MB up to 2GB DDR2
LCD display 10.2" 1024x600, Capacitive touchscreen
**Hard disk 2GB up to 16GB NAND Flash**
Operating system Android 2.1
LAN Wifi 802.11 b/g/n
Graphics output HDMI
USB Ports 1x USB 2.0 host
3G Optional
Battery type Li Polymer
Battery capacity 5500 mAh, 8 hours
Anoniem: 48923
@Nukar27 oktober 2010 13:10
dit lijkt me een hele andere
Dat kan zomaar
Ik ga even af op het linkje uit het topic zelf. En dan knippen en plakken ;)

Edit:
Zie ook al mijn fout, er zijn nu 2 modellen met 10,2"
Slechts 1 heeft die Tegra 250 chipset.
Overigens betekend dit wel in dat PoV de site nog aan het bijwerken is/ was

[Reactie gewijzigd door Nukar op 27 oktober 2010 13:17]

Dat zou erg jammer zijn, 512MB Flash is gewoon veel te weinig. Met android en 5 apps zit dat vol.

De overige specificaties zijn best aardig, maar zolang je bij Android nog steeds niet apps volledig op de SD kaart kan installeren heb je niets aan een device met 512MB.


Tevens is naar mijn mening de functie van de SD kaart reader bij een smartphone en tablet niet hetzelfde. Bij een Smartphone is het echt bedoeld als uitbreiding van je opslag. Bij een tablet zou ik het eerder zien als verwisselbare opslag zoals een DVD of USB stick. Dus nog een reden om dit apparaat met een "FAIL" te bestempelen.
Jij maakt van een tablet een laptop zonder toetsenbord. Is het dus niet, de hardware is bijna volledig gebaseerd op die van telefoons. Een USB-poort is er eigenlijk al, weet niet wie er geheugenkaartjes gebruikt alsof het een geheugenstick is (ik zou ze direct kwijt geraken ... te klein bestaat ook, voor mij zijn die kaartjes bedoeld om in een apparaat te steken en uit te halen als ze vol zijn), maar je fototoestel kan je nog steeds verbinden via de USB.
512MB lijkt me niet onwaarschijnlijk.
Je zult voor data wel een SD kaartje kunnen gebruiken.
Op de Desire HD zit ook al 768 RAM. Ja het gaat nu eindelijk een beetje snel met de mobiele gadgets. Ik zie het wel snel naar 2 gig gaan omdat je ook aan een tablet of mobiel dezelfde eisen gaat stellen als aan een (bescheiden) PC. Resolutie, Video codering en veel diverse applicaties naast elkaar draaiend.
Ram is geen opslaggeheugen, verder is het wel fijn om zoveel RAM te hebben.

OT: Waarom breng je 2 tablets uit, 1 met 2.2, en 1 met 2.1? Terwijl 2.2 echt een stuk beter werkt.
Dit zou kunnen zijn omdat de kleinere tablet niet aan Google's eisen voor Android 2.2 voldoet. Je kunt de betreffende eisen vast vinden, om dit te checken.
Als dat zo is zou dat jammer zijn want juist de producten gebaseerd op zwakkere cpu's zijn meer gebaat bij JIT compiling. Daarmee bedoel ik overigens niet dat het niet hoeft op snellere cpu's maar meer dat het op de tragere SOCs het verschil kan betekenen tussen een vloeiende of een haperende experience. Gelukkig is het altijd mogelijk deze apparaten te rooten :)

Wat ik overigens jammer vind is dat PoV zo te zien een kleiner scherm gelijk schijnt te stellen aan een meer mainstream of budget product en een groter scherm aan high-end.
Als ik kijk naar bijvoorbeeld de Galaxy Tab moet ik bekennen dat de grootte me aanspreekt omdat ik zo'n apparaat nog net van rand tot rand in 1 hand vast kan houden; dat is bij de 10" niet meer zo. Als ik die in 1 hand vast zou willen houden zou ik al snel bij een soort hoes met een handvat aan de achterkant uitkomen.

[Reactie gewijzigd door Jeanpaul145 op 27 oktober 2010 17:46]

En nog steeds snap ik niet dat er tablets met 2.2 uitgebracht worden als Google zelf al zegt dat het niet bedoeld is voor tablets...
Echter lijkt 2 gig RAM mij een beetje overdreven. Ik weet niet precies hoeveel applicaties je grofweg kan openen in android om 512mb vol te krijgen maar ik denk niet dat dit vaak voor komt in de praktijk. Laat staan dat je 2 gig vol krijgt.
8)7
No one will need more than 637 kb of memory for a personal computer.
voordat we ook 2GB vol hebben is slechts een kwestie van tijd, en daar hebben we tegenwoordig steeds minder van :)
Anoniem: 13443
@My-life27 oktober 2010 15:35
Het klopt ook niet. Het is 2GB.
Het RAM is 0.5-2GB
zie bron PoV

Ik weet alleen niet of de info op hun website klopt want als je dan gaat zoeken naar de 10.2" tablet kom je ineens op een andere uit met 512 MB DDR2 + 512 MB NAND geheugen.
Ik kan me echter niet voorstellen dat je een duurder tablet met maar 512MB geheugen uitrust.
Anoniem: 256386
27 oktober 2010 12:56
Waarom android 2.1 als 2.2 al maanden uit is. Geen flash en heeft dus ook niet de full internet experience en daarvoor schaf je het juist voor aan. Onbegrijpelijk. Komt er wel een update ervan?

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 256386 op 27 oktober 2010 13:03]

Dat is de vraag natuurlijk. Moesten ze garandaren dat er een update komt naar/tot 3.x dan zou ik het ook zo aanschaffen. Ik hoop dat in de toekeomst google beter zou communiceren over hun release cylce. En ik hoop dat fabrikanten beter zouden comuniceren over hoe (van hen of van google) en hoe lang je gratis updates krijgt. Ik vind de laatste nieuwe android zeker geen selling feature. Het schrikt mij eerder af als dit gebruikt wordt, aangezien dit zou betekenen dat binnen 6 maanden er weer een ander toestel is met enkel wat nieuwere software. Okay je kan hier meestal wel rond via custom roms enzo maar dat is toch niet wat ik wens.
Flash 10.1 op android is niet bepaald goed hoor ik van diverse personen hier in m'n omgeving. het levert absoluut niet de 'full internet experience' (onzin term).

Dus dat is al geen argument. Misschien is 2.2 gewoon iets lastiger dan 2.1 voor deze fabrikanten. Geen idee waarom, maar het zal vast goeie redenen hebben.
Je moet flash ook niet voo rj eplezier gaan gebruiken (hoewel sommige games spelen prima)... Het is vooral dat alles zichtbaar is en of toegangkelijk... Het is echt geen wondermiddel maar het is wel handig op sommigen momenten :D

Daarbij is een tegra2 chip heus wel snel genoeg om het echt vloeiend te weergeven :)
Zijn meer fabrikanten die aarzelen met 2.2 te gebruiken. wat daar de exacte reden van is weet ik ook niet precies.
Ze zijn met de ontwikkeling begonnen voordat 2.2 beschikbaar was. Eenmaal de investering in 2.1 gedaan leek de meerkost om om te schakelen naar 2.2 niet op te wegen tegen de extra inkomsten die je hebt omdat je 2.2 aanbiedt i.p.v. 2.1
Op de 10" draait wel 2.2 maar op de 7" 2.1.

Ben benieuwd naar de argumenten voor die keuze inderdaad. En natuurlijk ook of er straks wel een update naar Android 3.0 komt.
10" is in ieder geval veel beter dan 7". Wordt echter tijd dat Google of een ander bedrijf (Microsoft?) eens opstaat en een tablet-OS gaat introduceren dat echt kan concurreren met iOS. RIM is tot nu de de enige die een eigen markt weet aan te spreken en enigszins een unique-selling-point heeft, maar ik ben bang dat deze Android op de grote hoop terecht komt.

Android is simpelweg niet geschikt voor tabelts. Zelfs Google geeft dit aan. Waarom zijn fabrikanten dan toch zo dwars het te gebruiken? Naar mijn mening is het DOA.

Microsoft zou slim zijn als ze een tabletversie van hun nieuwe mobiele OS te maken, lijkt me echt geweldig werken en een hele goede concurrent voor iOS.

[Reactie gewijzigd door Dannydekr op 27 oktober 2010 12:57]

Naar mijn mening is het DOA.
Heb je ook een eigen mening of praat je altijd oude grijze mannen na?
Ik ben bang van het 2de helaas, maar dat merk je ook aan de hele post ;)
DOA is simpelweg de beste term voor apparaten als deze :) En ik roep al vanaf het begin dat een 7" tablet gewoon niet gaat werken, dit deed ik ook toen er nog geruchten waren dat Apple een 7" iPad ging maken.

Het hele doel van de tablet wordt dan voorbijgestreefd. Een iPad is al discutabel qua functionaliteit, laat staan een 7" tablet die nog dichter in de buurt komt van de smartphone. Bij een iPad kan ik enigszins nog begrijpen dat applicaties anders worden ervaren en dat men het apparaat als laptop vervanger om te internetten gebruikt.

Op een 7" variant valt dat laatste sowieso weg en dat eerste lijkt me ook veel minder het geval..

10" moet gewoon het minimum zijn.

Overigens, ik heb het over Windows Phone 7 OS voor tablets als goed idee. Dat zou je Steve Jobs niet snel horen zeggen hoor ;)
Tja in dat geval is het misschien wel je eigen mening, sorry dan ;)

Maar ik ben het er niet mee eens :+
Android is simpelweg niet geschikt voor tabelts. Zelfs Google geeft dit aan. Waarom zijn fabrikanten dan toch zo dwars het te gebruiken? Naar mijn mening is het DOA.
Aggut knul, heb je teveel naar je profeet Steve Jobs geluisterd en ben je die nu aan het napraten? Google heeft aangegeven dat 2.2 niet geoptimaliseerd is voor tablets, dat is iets compleet anders dan niet geschikt. Als je een beetje je best doet, zoals Samsung met de Galaxy Tab, dan is FroYo erg fijn werken op zo'n 7" scherm (@1024x600). Maar ik heb natuurlijk een eigen mening, ik blaat geen CEOs na.
Ik weet niet of je ooit 2.1 of 2.2 op een tablet hebt gebruikt, maar zonder heftige customization (wat ik een merk als Point of View niet toevertrouw) is het minder dan nuttig. Google raad zelfs veel partijen actief -af- om Android momenteel op een tablet te zetten omdat ze aan het werk zijn aan een versie die voor tablets is gemaakt.

Heel hip, die Steve Jobs namedrop en Apple-haat, maar je bent onredelijk optimistisch. Windows 7 is wel 'geoptimaliseerd' voor tabletgebruik en dat is nog een nachtmerrie. Tablets willen een tablet OS.
Heel hip, die Steve Jobs namedrop en Apple-haat, maar je bent onredelijk optimistisch. Windows 7 is wel 'geoptimaliseerd' voor tabletgebruik en dat is nog een nachtmerrie. Tablets willen een tablet OS.
Dit is pas grootse onzin, windows draait niet lekker omdat alles te klein is om aan te klikken met je vinger (op 7 inch iig) en het touch gedeelte nou nog niet helemaal geweldig werkt doordat je vinger een soort muis-emulator is (want het gaat nog steeds uit van een muis-princiepe)... Beide punten gaan absoluut niet op voor Android...

Van een smartphone naar tablet is een hele andere stap dan van een computer naar tablet.

En zo heftig is die customization helemaal niet, waar heb je dat vandaan? Of zei Steve dat?

Ow en laat ook is zien waar Googel ACTIEF Android 2.2 loopt af te raden want zeggen dat het niet geoptimaliseerd is namelijk niet direct af raden! Daarbij heeft Samsung het dan toch echt voor elkaar om op ze tablet 'with Google' te mogen zetten iets wat alleen mag als Google dat zelf wel wilt... Zegt toch wel duidelijk dat Google het toch wel een geschikt apparaat vindt ;)
Anoniem: 288924
@FooLsKi27 oktober 2010 15:38
Ben het geheel met je eens..

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 288924 op 27 oktober 2010 15:39]

Anoniem: 288924
@FooLsKi27 oktober 2010 15:40
Je hebt dan ook duidelijk niet het niveau van een CEO. Of enig ander niveau.
Omdat ik de term DOA geschikt vind, ben ik een Apple/Steve Jobs fanboy? Wat een rare retoriek. Zie mijn post hierboven..
Wat is er mis met android voor tablets?

Beter dan Windows 7 op een tablet :P

[Reactie gewijzigd door Gamebuster op 27 oktober 2010 13:02]

Uuuuhm Android is niet geoptimaliseerd voor tablets.... Dit is compleet iets anders dan wat jij beweert! Het OS opzich werkt prima MAAR de wijd verspreide apps zijn hier niet voor ontwikkeld en werken dus ook vaak niet. Dit is juist iets wat voor sommige een deal breaker is (daarom geeft Google een negatief advies) maar voor andere personen boeit dat geen ene meter (en daarom komen er alsnog fabrikanten met tablets uit)

Ik moet wel toegeven dat ik het vreemd vind. Ik heb al enkele maanden geleden exact zo'n tablet besteld... Specs zijn hetzelfde, uiterlijk zijn hetzelfde alleen hier staat een merknaam op en die van mij komt rechtstreeks van een fabrikant.
Zal wel niet dezelfde prijs zijn als ik heb betaald :P

[Reactie gewijzigd door Mellow Jack op 27 oktober 2010 13:13]

Link plies :)
Mooi dat je exact dit apparaat hebt gekocht zonder merkstikker, maar laat dan ook even wat meer zien....
Haha sorry dat kan ik nog niet want hij is nog onderweg (met de boot) :P zodra ik hem binnen heb zal ik hem uitvoerig testen en de plus en min punten aangeven (waarschijnlijk dan wel in een ander nieuws/forum topic) Ik heb alleen even mogen spelen waarna ik heb besloten hem te bestellen omdat ik het goed vond werken en de prijs binnen de inpuls aankoop grens was.
De enige extra info was een spec lijst maar dit komt 1 op 1 overeen (op enkele optionele mogelijkheden na zoals extra ram)
Ik denk dat Android op zich wel geschikt is, maar er moet idd nog wel wat gebeuren, in het OS zelf of in de App-sfeer.
Van mijn Android telefoon weet ik bijvoorbeeld dat je geen films kunt streamen vanaf een locale PC, en dat lijkt mij voor een tablet best belangrijk.
Ik kan op mijn Hero zonder problemen muziek streamen en films moet binnenkort ook kunnen (app is nog in bèta). Het is niet het probleem van het OS of van de telefoon, maar het gebrek aan apps die het doen.

Voor zover ik weet kan het ook (nog) niet op een iphone/ipad, maar wel op een Windows telefoon (ivm integratie van media player). (correct me if I'm wrong)
Ziet er aan de buitenkant goed uit. Mocht de batterij net zo zuinig zijn als de Ipad dan zal ik dit apparaat zeker bestellen. Alleen qua interface/gebruik ben ik nog steeds benieuwd of dat een beetje te doen is met Android op zo een tablet. Als ik hoor dat de huidige Android-versies niet echt geschikt zijn voor tablets, maar dat een volgende Android-versie dat wel meer is, hoop ik dat die versies ook op deze tablet kunnen draaien.
De accu van de Tegra variant is met 3300 mAh ongeveer de helft van de iPad, die is namelijk 25 Wh (=6600 mAh).
Ik verwacht dus dat de looptijd ongeveer de helft zal zijn van de iPad...
En dan valt het nog te bezien of Tegra even efficient is als Apple's A4 SoC.
25W = 2x 3300mAH? Hoe kan je dat zeggen zonder de spanning van beide accu's te weten? Die van de iPad is inderdaad 3.7V, maar die van de PoV weten we niet.

[Reactie gewijzigd door knirfie244 op 27 oktober 2010 14:46]

Anoniem: 34095
@Tjeerd27 oktober 2010 13:00
wat grappig ik lees: als de batterij goed is, dan bestel je 'm, ongeacht. Achteraf druk maken om het OS.
waarom die 7 inch zo'n slechte chip
die nvidia's Tegra 2-chip, in de 10 inch met een kloksnelheid van 1GHz
kan volgens mij ook makkelijk in dat 7inch model of is het budget tablet

[Reactie gewijzigd door careltjuh op 27 oktober 2010 16:33]

dan kom je weer in de knoei met de warmte. dat probleem hebben ze ook momenteel bij de ontwikkeling PSP2.
[on-topic] ziet er gelikt uit. specificaties zijn niet vekeerd.
ja en de Cortex A8 op 1GHz in de iphone dan de iphone is nog een stuk kleiner dus pov zou het op zich wel moeten kunnen in een 7inch
Die draait geen 1Ghz in de iPhone en dat is niet de Tera2 waar je het over hebt (verre van)... Tegra 2 is Cortex A9 ;)
kijk dan maar hier eens pricewatch: Apple iPhone 4 32GB Zwart bij de Processorsnelheid

en ik weet ook wel dat er in de iphone geen tegra 2chip zit maar ik zei dat er in het 10 inch model een Tegra 2-chip, met een kloksnelheid van 1GHz zit en ik denk dat die ook goed in het 7inch model kon toen zei _J7_ dat ze dan warmte problemen zouden krijgen
en toen zei ik als voorbeeld dat de chip in de iphone ook op 1ghz liep en dat die ook niet te warm word terwijl die nog kleiner was
Alsof die pricewatch altijd klopt...

Er zijn genoeg sites die aantonen dat de iPhone ~20% slomer is als de iPad, dat verschil zit hem 90% zeker in de clocksnelheid, oftewel heel waarschijnlijk draait de iPhone geen 1Ghz maar 800Mhz...
nou oke de iphone dan misschien dan niet maar er zijn wel andere smartphones die een chip met een snelheid van 1ghz hebben wat dacht je van de samsung Galaxy S
Anoniem: 256386
27 oktober 2010 15:33
er is geen android marketplace geinstalleerd (eisen van google dat de device een telefoonfunctie heeft). Wat heb je aan een tablet pc zonder apps? hoe hebben ze dit afgedekt?
Gelukkig ben je bij Android totaal niet afhankelijk van Google's market en zijn er meerder markets zoals http://www.appbrain.com/ EN http://slideme.org/ beschikbaar waar je prima gebruik van kan maken, buiten dat je natuurlijk gewoon een insatlllatiebestandje kan gebruiken om apps te installeren (die in geval van gratis apps vaak op de site van de maker te downloaden zijn)...
tnx
ik weet wel dat er een installatiebestand is voor de nieuwste archos producten. Kan dat ook op andere android 2.2 tablets geinstalleerd worden
Ziet er goed uit. Ik hoop wel voor de kopers van dit apparaat dat er ook ontwikkelaars van Android apps zijn die rekening houden met hen. Het lijkt me toch vervelend een tablet te hebben waar alleen maar apps voor zijn die geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons.

Bij iOS zie je dat er al veel 'HD' apps verschijnen voor de iPad, hoop dat dit bij Android ook gebeurt voor tablets.

Wel goed dat er een hdmi-output en usb-poort op aanwezig zijn, dat is bij een iPad dan weer niet.

De tablet kan via een 3G module verbinding maken met internet. Hoe gaat dat dan? Gaat dat via een simkaart, en is dat dan een normale of een microsimkaart?
Sowieso via een Sim en of het nou normaal is micro is zou niks uit moeten maken. KPN ondersteund alleen nog geen duo micro sim maar dat komt binnen enkele maanden (iig voor de zakelijke markt).
Volgens de specificaties heeft de 10" geen webcam, maar wat zit er in het midden bovenaan dan wel?
Dat wit-achtige rondje? Iets links daarvan lijkt iig de microfoon te zitten.
Als er geen webcam op zit is dat wel jammer, vooral als het kleinere broertje die wel heeft.
Als het geen camera is zal het wel een lichtsensor zijn..
Point Of View zit in Eindhoven, lijkt me wel dat het in Nederland op de markt komt dan!
Dit lijkt verdacht veel op die Vega die ook rond deze tijd uit komt.

http://www.androidplanet.nl/16691/alle-specificaties-bekend-van-advent-vega-tablet/

Zelfde ding, ander merkje ?

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee