Orange Belgium biedt online tv-abonnement aan voor 8,50 euro per maand

Orange Belgium begint met Orange TV Lite, een abonnement voor lineaire tv dat werkt via streaming. Het abonnement bevat twintig kanalen en er is keuze voor een versie met voornamelijk Nederlandstalige of juist Franstalige kanalen.

Voor Orange TV Lite hebben klanten geen decoder nodig. De dienst werkt via de Orange TV Plus-app voor Android en iOS, en er kan bijvoorbeeld via een Chromecast op een tv gekeken worden. Er is nog geen app voor de Apple TV of Android TV. Het is mogelijk om op vijf apparaten tegelijk te kijken en Orange Belgium laat gebruikers via de dienst ook tv-programma's opnemen en later bekijken.

Het abonnement voor online tv kan alleen afgesloten worden in combinatie met een Love- of Home-internetabonnement en kost 8,5 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Orange TV-pakket, dat 15 euro per maand kost. Daarbij krijgen klanten echter zeventig zenders; bij het goedkopere pakket zijn dat er twintig.

Er is keuze uit een pakket met vooral Nederlandstalige zenders, zoals Één, Canvas, Ketnet, vier Play-zenders en vijf VTM-zenders. Daarnaast is er een pakket met Franstalige zenders als La Une, TV5, France 2, RTL, TF1 en meer. Beide pakketten bevatten ook zenders als National Geographic, FOX en Disney.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

30-08-2021 • 14:21

95 Linkedin

Submitter: Vaganzza

Reacties (95)

Wijzig sortering
Tv vlaanderen heeft ook tv via een app. APP TV LIGHT voor 9,95 voor 38 zenders.

[Reactie gewijzigd door jeffre op 30 augustus 2021 16:40]

Idd, en voor amper 5 euro per maand extra heb je toegang tot Eleven Sports (voetbal kanalen :)).
Canal+ Series & STARZPLAY zit ook er nog inbegrepen voor 14,95
Hier een mooi overzicht
https://www.tv-vlaanderen.be/tv-abonnementen/
Netjes dat ze aangeven binnen de EU ipv wat NPO doet dat in radiospotjes zegt dat NPO Plus beschikbaar is in Europa. Groot verschil
Offtopic ook maar TVVlaanderen werkt zelfs met USA VPN (mogen ze dit wel? Rechten enzo)
Heb dit hier ook, kwaliteit is niet genoeg als je veel TV kijkt, maar de kwaliteit van starzplay is beter dan live TV (vgm starzplay FHD @ 6Mbps). Ik heb het en we gaan er mogelijks binnenkort op over (40euro of 15euro is wel een verschil (Telenet vs tvv)).

Voor af en toe eens een programma te volgen is het goed genoeg, en er is ook nog geen alternatief. (Telenet Flow, maar dat is niet apart beschikbaar en zaten limieten op van 5 apparaten waar je pas je apparaat kan verwijderen na 90(!) Dagen. Dus als je per ongeluk iets verkeerd toevoegd of verwijderd heb je een probleem)
Prijs kwaliteit is dat inderdaad een 'goeie deal', ik heb dit een paar maanden gehad, maar eerlijk gezegd is de kwaliteit van de TV Vlaanderen streams op zijn zachtst gezegd matig, in vergelijking met de kwaliteit van Yelo (die ik via de account van mijn ouders kan gebruiken).

Ik heb daarna met het EK de Telenet Flow gebruikt, deze is prijs/kwaliteit minder, maar de kwaliteit van de weinige streams die er is, is wel vele malen beter. Ik ben echter recent overgeschakeld naar Orange met internet en volgens Telenet is het niet mogelijk om enkel Telenet Flow af te nemen. Ik heb sinds het eind van het EK echter geen tv meer gekeken dus momenteel is het geen gemis.

Voorlopig ga ik het proberen via vtm go en vrt nu om gratis te kijken, maar ik ben gerust bereid om ergens rond de 10 euro te betalen voor de wife acceptance factor om gewoon 1 simpele app te hebben op mijn tv waar ik alle courante belgische zenders kan bekijken.

Zolang Orange alleen via casten werkt en niet rechtstreeks op mijn (Samsung) tv, zie ik geen voordeel om te betalen aangezien vrt nu casten ondersteunt en vtm gewoon een app beschikbaar heeft. In de vier/vijf/zes zenders heb ik geen interesse. In de play4/5/6 programmatie heb ik toch geen interesse.
Het gebrek aan een VrtNU app voor Android tv zou in september ook ein-de-lijk opgelost moeten worden. Er zijn eindelijk managers aangesteld die inzien dat dit echt wel een gebrek was. Dat casten is toch net wel wat meer gedoe als zo'n native app.
Ja dat lost voor Samsung/LG eigenaars nog niks op jammer genoeg. Ik hoop dan meteen dat ze net zoals Telenet en TV Vlaanderen voor iets hybrid gekozen hebben zodat Tizen ook meteen deftige ondersteuning krijgt.

Maar elke stap in de goede richting is welkom uiteraard.
Dat komt er ook aan. Development is gedaan, nu een kwestie van testing na de huidige beta van Android tv. Er komen ook nog apps voor LG, de Proximus box en Telenet box aan.
Dat is zeer goed nieuws! Weet je een timing?
Timing is altijd een gevoelig punt. Gezien alles quasi klaar is, zou ik nog later dit jaar verwachten. Mijn vermoeden is dat zeker de publieke beta voor de andere platformen dit jaar opstart, dus registreren maar? Zie ook hier: https://www.vrt.be/nl/ove...de-nieuwe-android-tv-app/
En bij Vier/Vijf/Zes die ze vrij recentelijk vernieuwd hebben naar GoPlay, kan je nog niet eens casten 8)7

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 30 augustus 2021 21:29]

Op de nieuwe Chromecast+Google TV kan je VRT.nu bekijken via de add-on op de Kodi player. Vind het persoonlijk zelfs vlotter werken dan via de Android app.
Voorlopig ga ik het proberen via vtm go en vrt nu om gratis te kijken, maar ik ben gerust bereid om ergens rond de 10 euro te betalen voor de wife acceptance factor om gewoon 1 simpele app te hebben op mijn tv waar ik alle courante belgische zenders kan bekijken.
Kodi + Retrospect werkt zeer goed, vind ik.
Telenet heeft het ook zie ik net, de TV-Flow app:
https://www2.telenet.be/r...roducten/telenet-tv/flow/

voor 9,50 per maand. wel slechts 14 nederlandstalige zenders

[Reactie gewijzigd door lovly_1 op 30 augustus 2021 16:53]

Maar telenet flow is alleen mogelijk in combinatie met hun internet abo.

TV vlaanderen kan zonder andere TV vlaanderen diensten. Iemand een idee of dit met orange ook het geval is?
Staat in de tekst:
"Het abonnement voor online tv kan alleen afgesloten worden in combinatie met een Love- of Home-internetabonnement en kost 8,5 euro per maand."
Jammer, anders was ik per direct klant. Maar geen kabel hier in huis, enkel VDSL.
Met tv vlaanderen kunde wel niet opnemen.
Max 7 dagen terug kijk tv
Ik vraag me wel af hoe dat opnemen van Orange in de app zal werken...
Belgium laat gebruikers via de dienst ook tv-programma's opnemen en later bekijken.
volgens de newspost wel dus.
Inderdaad, had het net ook gezien... Vraag me dus wel af hoe dat net gaat werken: "een maand beschikbaar" of zo?
Bij Telenet tv flow is het idd zoiets, 60 dagen worden opgeslagen items bewaard in de cloud - kan je on demand dan streamen en meestal (voorlopig althans) de reclameblokken doorspoelen.

Bij Orange zal het, veronderstel ik, niet veel anders zijn.
Dat weet ik en dat is nog steeds raar, want precies dezelfde dienst in Nederland, CanalDigitaal kun je 100 uur cloud opname doen.
Er is nog geen app voor de Apple TV.
Er lijkt ook nog geen Android TV applicatie te zijn. 'Casten' kan natuurlijk wel, maar dat is niet altijd even comfortabel.

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 30 augustus 2021 14:25]

Ik heb even vergeleken met de gewone Orange TV app en er zit toch een aanzienlijk kwaliteitsverschil in casten vs via de digibox kijken.

De digibox doet 1920 x 1080 aan 50hz. De chromecast doet dezelfde resolutie aan 60hz, maar toch ziet het beeld op de chromecast er minder scherp uit en zeker minder vloeiend.

Ik weet niet of dit beter is in de Orange TV plus app. Ik heb de app eens proberen te koppelen, maar dat werkt natuurlijk niet zonder effectief een online TV abonnement te hebben.
De data die op een digibox bekeken wordt gaat dan ook niet van je 'unlimited' van 750GB af.
Bij TV Flow wordt er gestreamed en gaat de data wel van je 750GB af. Dus voor je volume is het dan ook 'beter' dat de kwaliteit iets minder is vanwege bovenstaand.
correct me if i am wrong.
De limiet is ondertussen 3TB ipv 750GB.
Ik zie het. na even zoeken. thanks for the update :D
Niet onbelangrijk! Bedankt voor de info!
Hmm dat is wel interessant. Mijn vrouw wilt af en toe televisie als er een WK of EK is ofzo. Is er ook zoiets in NL beschikbaar? Om dan voor een maand televisie te nemen.

Edit: thanks @ all :)

[Reactie gewijzigd door SeenD op 30 augustus 2021 15:36]

NLZiet blijkbaar als ik de post boven de uwe lees :P
WK en EK kun je als het om voetbal gaat via npostart / nos.nl kijken. Verder kun je voor 14.95 canal digital streamen. En voor 7.95 heb je NLziet met alle Nederlandse zenders.
Soms iemand een optie om BBC te streamen?
Vroegah kon dat nog via een VPN met iPLAYER maar nu lukt me dat niet meer.
Heb ik hier wel werkend :X
Zoals "GekkePrutser" al aangeeft, NLZiet bied online televisie aan in Nederland :)
https://www.nlziet.nl/nl/
www.npostart.nl . EK en WK voetbal wordt op de publieke omroep uitgezonden en is dus gratis. Eventueel hang je een DVB-T2 antenne aan je tv (of snor je ergens een Chinese wokkietokkie decoder op voor FTA), je hebt dan ineens je regionale zender op tv zonder maandelijkse kosten :) .
https://www.npostart.nl/live/npo-1

Gratis, ook kan je via de kabel of DVB-T2 antenne ook Nederland 1, 2 en 3 kijken, tenminste ik wel.

(heb geen Ziggo, alleen glasvezel internet)

[Reactie gewijzigd door JDx op 30 augustus 2021 14:38]

Mocht je nog wat meer nodig hebben dan NLZiet, dan is er nog Canal Digitaal voor €15pm. Dan krijg je ESPN 1-4, Nickelodeon, History, Playboy TV (zeer belangrijk) en nog rond de 72 kanalen.
Wij kijken ook af en toe televisie en lenen daarvoor de inloggegevens van het Ziggo account van familie. Dat werkt tot nu toe prima. Verder hebben we wel abonnementen op NPO Plus, Videoland, Netflix, Disney+ en Prime Video waardoor we best veel kunnen kijken op die manier.

EK en WK kun je sowieso gratis via NPO kijken
Nadeel van Ziggo accounts uitlenen (of voordeel voor de lener?) Is dat je er het hele abonnement mee kunt aanpassen, zender pakketen, films mee kunt bestellen, opnames kunt plannen en verwijderen etc.

Ik zou het niet uitlenen....
Waarom wil men überhaupt nog TV? De meeste tv programma's kun je voor 90% ook online zien achteraf of zelfs live via streaming. Je moet gewoon ff een account aanmaken (werkt zo bij Een, VTM, Play). Sport kijk ik via Eleven. En films en series gaat via Prime en Netflix en via P2P ;) Wat is nog het nut van lineaire tv?
lineair, streaming, live whatever.

het gaat erom dat je voor reguliere "uitzendingen" aparte pakketten/abo's moet nemen en alle bijbehorende rotzooi op de koop toe moet nemen.
Ik wil gewoon mijn eigen pakket samenstellen en alleen daarvoor betalen.

Maar ja dat zal wel weer te consument vriendelijk zijn :X
Dat werkt prima voor veel zenders, behalve voor goplay. Ze hebben nog steeds geen app (of ik kan hem toch niet vinden), wat het streamen richting tv toch een stuk minder toegankelijk maakt.
SBS Belgium maakt deel uit van de Telenet/Liberty Global groep.

Je weet wel, zij die naast reclameruimte ook kabeltv verkopen

Zij gaan niet zitten springen om een light reclame ervaring te bieden, rechtstreeks op hun jouw tv.
HDMI-tje van je laptop naar je tv ;) Ok, dan moet je telkens opstaan om 'm te bedienen, maar dan beweeg je af en toe nog eens, da's ook gezond. Of anders draadloze muis en toetsenbord ;) Corsair K83 :p
daarvor heb ik "web video caster" aangekocht. Werkt perfect!
https://www.webvideocaster.com/home
De in app aankoop is wel niet gedeeld met het gezin... dat is een minpunt.
Voor m'n vrouw:
- opnemen van afleveringen en kunnen bekijken wanneer ze wil
- terugkijk tv
- doorspoelen van de reclame
- gemak van een bakje (niet iedereen is handig met de gsm, casten,..)
Die eerste 2 kan je online zo goed als altijd (voor de Vlaamse zenders), al zijn sommige series maar een beperkte periode beschikbaar, maar dat valt heel goed mee. Reclame doorspoelen kan online niet, maar die is veel beperkter dan via een decoder en de tijd staat er zelfs bij, dus je kan makkelijk even wat drinken halen of eens naar het toilet gaan. Het gemak van een bakje kan je niet snel vervangen, maar daar heb ik zelf geen moeite mee. Laptopje aan tv gekoppeld die ik via een app inschakel d.m.v. wake on lan en een Unifying muis in de zetel werkt voor mij even makkelijk en beter dan de meeste van die brakke remotes.
Ik ben blij voor jou dat je via een laptop aan de tv gelukkig bent om zo te werken. En afzonderlijk alle zenders wil bekijken via hun website dan...
Doorspoelen van reclame zal binnenkort net meer mogelijk zijn op de Belgische zenders via decoders.
https://tweakers.net/nieu...t-niet-meer-mogelijk.html
Nu weet ik niet hoe het in België zit. Maar als je via de zender website/app kijkt zit je meestal op 5 a 7 ads voor hij begint.(en dan ook nog vaak de zelfde). Dus dan betaal ik maar al te graag 8 euro voor NLziet. (Wat dit is alleen niet provider gebonden)

[Reactie gewijzigd door loki504 op 30 augustus 2021 15:00]

Alles samenhangen via Kodi is ideaal. Jammer dat het voor sommige diensten nog niet werkt of expliciet geblocked wordt. Telenet-tv bijvoorbeeld. Eén en VTM Go werkt prima op Kodi.
Nice, beetje zoals NLZiet dus.

Lijkt me een veel betere optie dan gewoon TV eigenlijk. Gewoon kijken via de app via een aangesloten eigen box (of smart TV) en je hebt zowel live TV als terugkijken in een. En het kost niet veel.

Alleen jammer dat het alleen bij een lijn van orange kan (anders dan bij NLZiet wat op elke provider werkt, zelfs in het buitenland)

Ik heb nu alleen NLZiet (woon in het buitenland) en ik hoop eigenlijk nooit meer terug te hoeven naar zo'n settopbox.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 30 augustus 2021 14:26]

NLziet heeft naar mijn idee hun content-restricties redelijk goed voor elkaar; ik kan via een vpn niet kijken (of slechts heel kort) en zonder google services (grapheneOS) doet de app al helemaal niets.

Hoe is jouw ervaring met vpn gebruik, jij kunt wel vanuit het buitenland NLziet kijken?
In de gehele EU moet het werken. Ik heb het een dikke twee jaar in Duitsland gebruikt zonder VPN oid - nooit problemen mee gehad. Op vakanties in Spanje werkte het ook altijd zonder VPN.
Als ik een VPN gebruik dan is het de VPN naar mijn huis. Daarmee werkt het dus gewoon want dan zit ik op mijn Nederlandse particuliere thuisnetwerk.
Ja, dat hele tijd opnieuw inloggen is behoorlijk irritant bij NLZiet. Maar zonder VPN werkt het niet in VK

[Reactie gewijzigd door alienfruit op 30 augustus 2021 18:40]

Ik zit in Spanje en heb geen last van beperkingen. Ik gebruik geeN VPN. Ik kijk op een Amazon Fire TV stick. Op mijn telefoon gebruik ik het nooit (niet eens geinstalleerd)

Maar ik kijk er niet zoveel naar moet ik bekennen. Ze hadden een aanbieding van 3 maanden voor een tientje en die heb ik genomen. Dus misschien zijn er wel programma's die geblokkeerd zijn en heb ik dat niet gemerkt.

Ik dacht trouwens dat contentwalls in de EU niet meer mochten?

Op hun site staat zelf dit:
NLZIET is te gebruiken in heel de EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn.
Dat laatste daar voldoe ik dus niet aan maar ik heb nog wel een Nederlandse rekening en ik geloof dat ik daar ook mee betaald had.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 30 augustus 2021 22:25]

hmm, ik zit zelf in nederland maar vaak achter een vpn, dan werkt de app wel maar streams geven een errormelding (geldt ook voor nos.nl filmpjes bijvoorbeeld)
NLziet even opgezocht:
Kijk alle programma’s van de Nederlandse tv in één app.
Kijk live, terug en vooruit.
€7,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.
Zo, mooi aanbod. Wist ik niet. En ergens zag ik "200.000 abonnees" in 2020.
VTM go biedt live TV op alle TV zenders gratis op hun app en deze werkt ook met Android TV. Een beetje wat NPO start in Nederland biedt zeg maar. De VRT is ook gratis te kijken via site en app maar werkt nog niet met Android TV. Het enige dat je dan zou missen is de play zenders maar om daar nou voor te betalen...
Precies, NL 1 (en 2) is vrijwel altijd voldoende voor bijvoorbeeld het Journaal of een sport evenement.
Ik kan de VRT NU app wel op mijn android tv installeren, gewoon via de play store je android tv device selecteren https://play.google.com/store/apps/details?id=be.vrt.vrtnu
Weet iemand met welke resolutie ze streamen?
Indertijd met Stievie werd er op 540p gestreamed, wat dus om te huilen is. Dat is amper beter dan wat je van de analoge kabel krijgt.
Kan je opnames maken?
Kan je uitgesteld kijken?
Tot hoeveel dagen kan je terugkijken?
Gaan we hierbij ook verplicht naar reclame moeten kijken (niet door te spoelen)?

Man man, wat zijn ze weer karig met info bij Orange.

Een tijdje kabelinternet gehad bij Orange. Echt triestig gebeuren tov Telenet. Je zat met een soort van FUP policy, waarbij je met dal- en piekmomenten zat. Maar niemand die kon zetten welke uren piek en welke dal uren waren, of hoe veel van je FUP je al gebruikt had in een maand.
Als je geluk had, kon je op je maandfactuur zien hoeveel data je verstookt had, maar meestal was daar de boodschap geprint dat door een technisch probleem ze informatie niet konden tonen.
Zodra hun promo voorbij was, onmiddelijk terug naar Telenet gegaan. Duurder, maar hun klantensystemen werken ten minste deftig.
Wat maakt het net uit wanneer dal- en piekuren vallen en hoeveel de FUP net is? Als je erover gaat, als, zul je het wel merken of horen, denk ik dan. Ik vind het net geweldig bij Orange. Ik download wat ik wil, wanneer ik wil, damn, ik weet zelfs niet eens meer hoeveel ik maandelijks net down- en upload.

Vroeger, bij Telenet, was het angstig kijken naar de Telemeter en hopen dat de maand snel om was zodat je terug van 0 begint. Geeft mij persoonlijk heel wat meer stress en gedoe dan gewoon "onwetend" te kunnen doen wat en wanneer ik wil.
Als ik me niet vergis was de FUP bij orange 750GB, waar ik geregeld erg dichtbij kwam. Ga je er over, krijg je smallband. Dat wil weten voor ik op smallband wordt gezet.
Het is toch gewoon te belachelijk voor woorden om met data caps te werken waarbij je niet kan zien hoeveel je gebruikt hebt.
Telenet had ook dezelfde FUP van 750GB ( wel anderen uren en zelfs nu 3TB bij nieuwste formules), waarbij je interactieve digitale tv niet werd meegerekend (bij Orange wel) en je kon dus wel zien hoeveel je nog kan gebruiken voor je op smallband komt te zitten
en die is nu veranderd naar 3TB per maand, en piek en dal volgt gewoon dezelfde tijden als die van telenet :) ja ik ben best tevreden bij orange :)
Wanneer komt er nou eens een mogelijkheid om als klant ZELF te kiezen welke zenders je wilt zien en alleen daar voor te betalen?
In plaats van doodgegooid te worden met pakketten waarvan je 75% nooit bekijkt..
https://www.totaaltv.nl/n...ur-en-gepasseerd-station/

Op papier leuk maar is veel te lastig om te regelen.
T-Mobile heeft het een tijdje gehad. Maar naast een basis prijs van ik meen 5 euro p/m betaalde je ook nog eens 1 a 2 euro per zender. Totaal niet haalbaar.
Dat ligt niet noodzakelijk aan Telenet, Proximus, Orange, ... hoor. Zij betalen ook voor deze zenders aan bedrijven zoals DPG, Disney, Viacom, ... en daar wordt kijhard over onderhandeld. Die bedrijven willen dan ook graag al hun zenders slijten en een deek van het akkoord kan gewoon zijn dat bepaalde zenders samen moeten doorgegeen worden of niet afzonderlijk verkocht mogen worden. Ik ben zeker dat de priijs hoger zou liggen als ze je elke zender afzonderlijk zouden laten kiezen.

Door de opkomdt van streamingdiensten en omdat veel van deze bedrijven zelf een streamingdienst hebben, krijgen de providers in de toekomst wat meer munitie om goedkopere prijzen af te dwingen en misschien per zender te gaan werken.

Daarnaast... ik kan bij Disney+ ook niet kiezen om alleen voor Marvel of Star Wars te betalen (en zeker 10 zenders die je nooit kijkt zijn eigendom van Disney, maar die 11e misschien wel :)).
Precies. Het enigste dat ik mis is de BBC. Die zie ik bij TVVlaanderen nergens. Ik kijk nu op iPlayer via vpn, maar streamen van iPad naar tv lukt niet. Vanop MacBook wel.
Orange moest wel, telenet bied ongeveer hetzelfde aan voor 9.5 euro.

In tegenstelling tot orange is er bij telenet wel een app voor zowat elk platform. Gebruik het nu al een paar maand en best in orde.
Heb je niks aan, geldt pas als je een love pack neemt. Dit is geen NLZIET omdat niet provider afhankelijk is. Tv Vlaanderen app tv werkt met eender welk internet en is zoals NLZIET een losse service. Laat u dus niet vangen door orange.
Ik lees je geen onderbouwing bij geven dat je er door die combinatie als klant niets aan hebt. Daarbij staat er in het nieuws dat het ook bij home pakket beschikbaar is.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee