Elden Ring verschijnt op 21 januari 2022 voor consoles en pc

Bandai Namco brengt Elden Ring in januari 2022 uit voor consoles en pc's. Ook is er voor het eerst gameplay getoond van het spel. De game is een rpg die is ontstaan uit een samenwerking tussen FromSoftware en schrijver George R.R. Martin.

Elden Ring werd op de E3 van 2019 aangekondigd, maar daarna bleef het lang stil rondom de game. Tijdens het Summer Game Fest is een uitgebreide trailer getoond waarin voor het eerst gameplaybeelden te zien zijn. Ook heeft de Elden Ring-website een update gekregen met meer informatie over het spel.

De game is een fantasy-rpg die zich afspeelt in een wereld gecreëerd door Hidetaka Miyazaki van FromSoftware en auteur George R.R. Martin. FromSoftware is bekend van Bloodborne en de Dark Souls-games. Martin is een beroemde schrijver van de fantasyboekenserie A Song of Ice and Fire.

Elden Ring zal verschijnen voor de Xbox- en PlayStation-consoles van de huidige en vorige generatie en komt ook naar de pc. In de trailer is het Steam-logo te zien, of de game ook naar andere downloadwinkels komt, is nog niet bekend.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

10-06-2021 • 22:00

70 Linkedin

Reacties (70)

70
64
30
5
0
29
Wijzig sortering
Na Demons Souls is dit dé game waar ik het meest naar uitkijk.

Ziet er echt weer ongelooflijk uit, om ook centraal met zijn allen te kunnen discussiëren heb ik alvast een Topic aangemaakt.

Hoop jullie daar allemaal te zien ;)

https://gathering.tweaker...message/67658280#67658280
Heb alle Soulsborne games + Sekiro uitgespeeld dus ga dit ook wel vet vinden, maar vind het ergens wel jammer om te zien dat ze qua engine niet echt innoveren. Die begint er nu wel een tikkeltje achterhaald uit te zien.
Ik snap wel wat je bedoelt ja. Zeker omdat ik ook demon souls remake heb uitgespeeld in november dus als je dit dan meer dan een jaar later speelt valt het grafisch niet mee nee. Ach ga hem sowieso wel spelen. :)
Let wel dat Demon's Souls door een andere studio in een andere engine gebouwd is (Bluepoint Engine, zelfde als de Shadow of the Colossus remake).
Ja het is gewoon nog een jaar of 2 wachten alvorens de PS4 niet langer genoemd en ondersteund wordt. Tot die tijd hoef je er echt niet op te rekenen dat je iets 'next gen' gaat zien. Je mist gewoon een te groot deel van de markt als developer. Dat gezegd hebbende vond ik het er ook niet bijzonder mooi uitzien. Hopelijk is de gameplay gelijk die van Sekiro, want die combat mechanics waren by far and away de beste die ik ooit heb mogen ervaren.
Hoor je meer, toch snap ik het niet goed…

Ben geen coder ofzo maar kun je niet een aparte versie uitgeven met hogere resolutie textures/shaders, die door de hardenschijven van de nieuwe consoles (met superhoge bandbreedte) snel ingelezen kunnen worden?

En op PC kan ik toch ook bepaalde effecten aan of uit zetten, zoals raytracing en screen space reflections etc..

Waarom zou een vorige generatie consoles je dan tegenwerken in het maximaliseren van je game?

Hoop dat iemand hier wat meer over kan zeggen.
Zie Cyberpunk PS4 release vs nextgen. Ontwikkelen voor meerdere platformen met grote prestatieverschillen en technologie 'gaps' is zeer moeilijk.
Ja goeie, prima voorbeeld inderdaad dat het blijkbaar moeilijk is / veel tijd kost.

Probeer te begrijpen waar ‘m dat nou in zit.

Cyberpunk liep inderdaad voor geen meter op de laatste gen. Maar zag er trouwens op de nieuwe gen wel goed uit (afgezien van bugs).
Tip ik speel Cyberpunk ingame alleen nog maar tussen zonsondergang en opkomst en dat maakt een wereld van verschil op consoles want de graphics en details van dichtbij zijn prachtig vooral met voertuigen, wapens, kleding en cyberware, hoofdpersonages.

Maar van een verre afstand lijken gebouwen blokkendozen en van dichtbij zien de vijanden er soms uit als of dezen uit het XB360 tijdperk komen.. met meer donker en lichteffecten wordt het dramatisch beter ;)
Omdat je toch rekening moet houden met oude facetten. Ratchet en Clank heeft bijvoorbeeld een stijl van levels wisselen die niet werkt op PS4. Zo zijn er meerdere bottlenecks voor lastgen consoles
Wat mij opviel is dat het er aan de ene kant wel mooi scherp uitziet, maar dat er iets net niet klopt ofzo, vind het moeilijk precies de vinger erop te leggen. Misschien is dat dan indderdaad de (blijkbaar oude) engine?

Als de oude hardware geen nieuwere engine aan kan/ondersteund die wel soepel loopt, doen ze misschien wel net wat jij voorstelt, maar is dat ook precies wat maakt dat ik het er net niet goed uit vind zien.

Aan de andere kant, misschien spreekt de stijl me ook gewoon wel niet aan - dat wil zeggen, voor mij lijkt het meer een samenraapsel van stijlen die net niet bij elkaar passen, of is dat het genre?
Wat ik zie zijn dingen als het haar van het karakter; het is duidelijk te zien dat het een texture op een 2d oppervlak is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het haar in de FFVII Remake.
Cyberpunk rendert in de afstand vaak te langzaam terwijl veel textures vaak al aan de lage kant zijn van steen, beton, staal, etc. terwijl glas, marmer, neon, voertuigen, wapens, kleding, cyberware, hoofdpersonages, etc. veel details krijgen.

Sommige Smart wapens vragen ook nogal wat rekenkracht met die tientallen projectielen en voeg daar nog tijd effecten aan toe met een Reflex build waar je auto's mee kunt bij houden en het systeem staat op volle toeren..

Het zal inderdaad ook niet helpen dat de ontwikkeling van Cyberpunk oorspronkelijk voor de vorige generatie was maar dat idee heb ik ook met Horizon zero dawn 2 die voor zowel de PS4 en PS5 geoptimaliseerd is en er op beiden prachtig uit ziet dus het zou wel mogelijk moeten zijn.
In welke downloadwinkels de game verschijnt, is nog niet bekendgemaakt
Aan het einde van de trailer zie je in ieder geval Steam.
Scherp, toegevoegd :)
Gek dat het logo wel in deze trailer staat, maar volgens mij niet in de trailer die getoond werd tijdens de show (of kort daarna op het YT kanaal van Bandai stond).
Dit lijkt toch weer een standaard from software verhaal, wel lore maar bijna geen plot. Vreemd dat GRRM zich daar voor leent.
Dit lijkt toch weer een standaard from software verhaal, wel lore maar bijna geen plot. Vreemd dat GRRM zich daar voor leent.
Omdat?
Er zijn allereerst meerdere manieren om een 'verhaal te vertellen', dus waarom zou GRRM perse 'een plot' nodig hebben?
Hij zit als adviseur in het project, niet als (script) schrijver voor een filische en erg story driven Naughty Dog game of wat dan ook.

Het zou eerder een eer moeten zijn om deel te kunnen nemen aan een project van de studio die een aantal van de vetste werelden heeft gecreeerd in gaming. Als iemand die zelf ook graag werelden creëert, zoals ook Tolkien.

Sterker nog, ik vroeg me tot dusver meer af waarom ze GRRM nodig hebben. Ook enorm benieuwd naar zijn rol in dit project en wat hij eraan heeft toegevoegd. Hopelijk komt dat in een interview nog aan de orde.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 11 juni 2021 12:37]

Omdat hij toch voornamelijk bekent staat als personage schrijvers en personages drukken hun persoonlijkheid voornamelijk uit in (intern) dialoog, niet lore en bossfights. Zoals je zelf zegt, waarom hebben ze GRRM nodig?
George R.R. Martin… we zullen dus de laatste games in deze serie nooit gaan mee maken :p

Geintje natuurlijk, maar hij zou misschien beter bezig kunnen zijn met het schrijven van een verhaal voor zijn fans ipv elke keer weer met andere projectjes bezig te zijn.

Bovendien is een goede schrijver niet per definitie een goede game maker. Het verhaal voor een game moet zich op een hele andere manier vertellen dan hoe een boek dit doet.
Ik ben dus sceptisch maar ik hoop oprecht dat we hier een goede game van zullen zien.

Als George R.R. Martin ergens goed in is, is wel onverwachte twisten aan een verhaal geven. Ik hoop dat dit ook terug te zien is in deze game zodat we een keer iets anders voorgeschoteld krijgen. Ik ben wel toe aan iets anders dan wat we de laatste jaren zien.
Alsof het verhaal dan ook maar enige rol speelt in een Soulsborne game. De helft van de tijd begrijp je amper iets van de Lovecraftian compleet gestoorde cosmic horror lore. Instabuy!
Zeker wel, het is mysterieus en laat je raden en de gaten invullen. Als je naar Vaati's video's kijkt (naderhand) dan valt alles ook ineens samen, en blijken dat er veel details zijn die je gemist hebt of waar je niet het verband bij gelegd hebt.
Dat is toch net EXACT wat ik bedoel. Je moet achteraf naar filmpjes lopen kijken om het verhaal überhaupt te snappen.
en toch hoop ik dat ze bij Elden Ring het verhaal kunnen nailen. Ik realiseer me ook dat het een beetje tegen de design filosofie in gaat van From SW games. Ik merk in Bloodborne (mijn eerste From game) dat ik een verhaal mis. Niet zo tijdens het gamen, de gameplay is heerlijk zelfs op 30 fps en houd mij te lang bezig. Maar ik heb niet de sterke drive om dit iedere dag op te moeten pakken en ik heb het idee dat het gewoon komt door gebrek aan een verhaal. Wat is nou werkelijk het doel van het spel, anders dan uitzoeken hoe je het moet uitspelen ben ik niet gekomen }>
Neemt niet weg dat ik nu DeS, DS trilogy en Sekiro op mijn lijst heb gezet om te spelen. De gameplay is toch echt verslavend. Elden Ring gaat er dus zeker ook komen

[Reactie gewijzigd door cold_as_ijs op 11 juni 2021 10:12]

Ik ben zelf wel fan van de boekenreeks maar ik hoor wel vaker rumours dat die man gewoon een "writers block" heeft of hij kan zelf niet meer de eindjes aan elkaar knopen van het verhaal. Hoe lang geleden was het niet dat a dance of dragons was uit gekomen? Misschien doet hij juist die andere projecten omdat hij geen inspiratie meer heeft oid. GOT is toch z'n kindje denk dat hij het zeker toch wel wil af maken. Als hij inspiratie had had hij Winds of winter al lang af.

Maar meer on topic, ziet er zoals gewoonlijk vet uit. From software is een developer met constante kwaliteit , behalve dan Dark souls 2 ;)

Vraag me af in hoeverre Martin daadwerkelijk heeft meegeholpen aan de game. Ziet er meer uit als een dark souls wereld dan iets wat Martin heeft bedacht. Als dit Dark Souls 4 genoemd zou worden zou het niet misstaan. Allicht plakken ze alleen z'n naam erop zoals Ubi doet met Tom Clancy. Soort inspiratie bron.

[Reactie gewijzigd door munitqua op 10 juni 2021 22:52]

meer on topic, ziet er zoals gewoonlijk vet uit. From software is een developer met constante kwaliteit , behalve dan Dark souls 2 ;)
Dark Souls 2 staat hoger in mijn lijstje dan Dark Souls 1. Ik snap dat mensen daar de interconnectiviteit van de levels subliem vinden, maar ik heb Dark Souls 2 toch met veel meer plezier gespeeld en ook vaker gespeeld. Plus dat Majula de beste safe haven ever is.

Ja, je kan merken dat het door een ander team ontwikkeld is, niet onder directe begeleiding van Miyazaki zelf. Maar ondanks wat stijl verschillen en experimenten vond ik de kwaliteit niet ondermaats. Zeker niet na de Scholar of the First Sin release met wijzigingen in spawns, item locaties etc.

[Reactie gewijzigd door DimitryK op 11 juni 2021 07:22]

100% mee eens, DS2 staat bij mij ook hoger. Ik heb er enorm van genoten!
Ik zie wat invloeden van scandinavische mythologie, volgens mij had GRRM daar ook wel een handje van. Zijn interesse was eerder in Engelse geschiedenis, alhoewel de scandinavische invloed daar ook best hoog is.

Mbt zijn schrijfwerk, hij had even wat anders gedaan en een prequel geschetst, zodat HBO materiaal heeft voor hun nieuwe serie. Ik ben er vrij zeker van dat hij daar veel meer aan verdient dan aan zijn boeken. Vandaar ook zijn prioriteiten.

Maar aan de andere kant, wat hij in elkaar flanst qua worldbuilding is behoorlijk groot. Ik denk ook dat hij veel dingen in een nieuw licht en op een andere manier gaat doen nu dat de TV serie klaar is (en in de laatste seizoenen afgeraffeld is). Het zou me echt niet verbazen als hij nu een ander einde heeft. Of dat het in grote lijnen hetzelfde is maar veel beter verteld wordt.
Scholars was gewoon een fijne game hoor. Ik kon de wat meer kleurrijke wereld wel waarderen. Ik kon me niet helemaal vinden in het feit dat je moet levellen om uberhaupt een beetje normale invincibility frames te krijgen maar dat maakt de game niet direct slecht.

Moeilijk, dat wel. Van de drie games vind ik DS2 toch wel het meest onvergeeflijk.
Als het aan From Software ligt zal je de lore bijeen kunnen puzzelen ;)

Stiekem hoop ik dat ze ook even naar Vaati hebben gekeken op youtube, heeft me destijds over de schreef getrokken om DS1 voor de derde keer aan te schaffen.
(Switch-remastered)
Volgens mij wordt het ook met name geadverteerd met 'een wereld bedacht door...'. Denk ook niet dat GRRM zelf aan het coderen heeft, maar verantwoordelijk is voor enkele ideeën en concepten en de regie en uitwerking door FromSoftware wordt gedaan.
Wat is er mis met de graphics? Ik vind het er prima uitzien. Zeer sfeervol en zo te zien loopt het goed. De gameplay maakt een game, niet de graphics.
Dat shot op de brug alleen al laat zien hoe immens groot het wordt. Headsdown most anticipated game op dit moment voor mij
“Hands down” en ik kijk er ook naar uit ja.
haha bedankt voor de correctie!
Denk dat er verwachtingen zijn geschept door de Demon's Souls remake. Niet helemaal eerlijk natuurlijk... een gespecialiseerde studio die de kracht van de PS5 volledig kan benutten vs een studio die rekening te houden heeft met cross gen en meerdere platformen.
Wat is er mis met de graphics? Ik vind het er prima uitzien.
Waarschijnlijk met een aantal next gen games zoals Horizon, Ratchet en Clank en zelfs Demon's Souls R, zullen sommigen denken... Meh... Beetje 'rauw' dit.
Maar in de basis is eigenlijk elke souls game dat altijd geweest. Met Bloodborne (en de toen nieuwe engine) is dit een beetje veranderd. En vergeet ook niet hoe belachelijk lekker Dark Souls 3 eruit zag. Je moet uiteraard wel vergelijken met de cross platform games, niet DSR.

Maar zet Sekiro naast Ghost of Tsushima en je ziet meteen het verschil. Rauw en hard enerzijds en de zachte filmische schoonheid die Ghost is. En dan is Sekiro eigenlijk de From game met de minst bizarre designs.

Souls games hebben het altijd van artstyle, worldbuilding, level design, lore en mechanics moeten hebben. Nooit van super duper high fidelity. Niet gek, want het is in principe een niche serie. Die uitgegroeid is tot een heel eigen genre. Maar het is niet mainstream, zal het hopelijk ook nooit worden en de betekent helaas ook dat het nooit COD geld zal harken. Dat heeft mede invloed op het beschikbare budget voor de hoeveelheid fidelity.

Maar dat gezegd hebbende. Na een Summer Game Fest, wat echt eindeloos leek te duren, was Elden Ring het wachten waard. Wat een verademing. Eindelijk weer die (intussen bijna vertrouwende) FromSoftware designs, de grotere wereld, nieuwe mechanics en ook...wat een muziek.

Elden Ring ziet er zowel vertrouwd als vernieuwend uit. Als was deze 150,- dan zou ik hem nu pre-orderen :)

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 11 juni 2021 09:48]

Ben benieuwd of er een winkel een avond release gaat doen, dan ben ik van de partij. Ps5 ook direct available dus heel erg leip
Graphics zien er gedateerd uit, maar Dark souls achtige games van From Software zijn eigenlijk altijd wel goed, dus koop hem ooit wel een keer.
HYPE! (Instant buy) op z`n twents gezegd `t spiet mie donders ! Maar ik moet echt alle fromsoft games hebben.... Stomme is, ik vond Sekiro dan weer de minste(prima vermaak verder), was naar mijn gevoel t minst souls like, deze heeft die look and feel wel.
Welke gameplay beelden dan precies? Ik heb in die 3 minuten alleen maar prerendered dingen gezien met 2sec gameplay...
Ik heb in die 3 minuten alleen maar prerendered dingen gezien met 2sec gameplay...
Heb je de goede trailer wel aangezet?? :|
2 seconden? Dat is een grap toch? Heb je ooit eerder een Souls game gezien? Of een game in het algemeen.

Waarschijnlijk is 90% in engine als het niet meer is. Bovendien zit de trailer bomvol met gevechten, lopen, (beest)rijden, trapklimmen, magic, boogschieten en een paar cutscenes.

Dat een camera een andere 'angle' heeft betekent niet dat het ineens GEEN gameplay beelden zijn. Hoe jij aan die 2 seconden komt...??

Het is waarschijnlijk eerder andersom. Enkele seconden pre-rendered custcene en de rest allemaal in game. Kun je ook binnen no time zien aan het verschil in textures.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 11 juni 2021 10:14]

Of we begrijpen elkaar niet of jij hebt een andere video gezien. Als je de video bekijkt die bij dit artikel staat vermeld zie ik enkel shots vanuit een prerendered oogpunt die in een game op geen enkele manier zo wordt getoond. En zo gaat het hele filmpje. Heel even zie je het vanuit het daadwerkelijk oogpunt. Maar dit is op geen enkele manier een gameplay trailer.

Het kan wel de ingame engine zijn maar dat heeft niks te maken met gameplay. Zoals je de beelden in dit filmpje ziet ga je de game echt niet spelen.
Oke dan zit er inderdaad enorme ruis op de lijn vanwege wat jij 'pre-rendered' noemt en vooral de claim
maar dat heeft niks te maken met gameplay
Het heet -> gameplay reveal. En wat de camera laat zien zijn shots van hoe de game gespeeld wordt, alleen vanuit een andere 'hoek. Een ladder klimmen, slag, stoot of vliegende bok(?) gaat er straks, behalve de camera angle, niet heel anders uitzien. De bok zou een cutscene kunnen zijn btw, maar je snapt wat ik bedoel.

En natuurlijk is het doel van deze reveal om een paar antwoorden te geven, maar nog meer vraagtekens op te roepen. Zoals, wrtf is die bok situatie dan?! En bij een volgende trailer pak je iets meer het 'playthrough' perspectief. Ander type trailer, ander doel en vooral veel rustiger. Dat is die gameplay trailer die jij bedoelt.

Maar dat doe je niet, als je 2 jaar niks van je hebt laten horen na je daadwerkelijk en volledig pre-rendered 'announcement trailer'. Nee, dan kom je er opnieuw in als een bom. Kijk -> dit is hoe de game er daadwerkelijk uit gaat zien. En juist bij een souls game pak je natuurlijk de grote angle panorama shots om te halen zien hoe groot de wereld is. Vervolgens weer up close of gevechten te laten zien, die daadwerkelijk door iemand gespeeld zouden kunnen zijn. Dat is echt iets anders dan 'pre-rendered'.

Anyway, als ik de hype levels van fans een beetje check (niet echt op Tweakers uiteraard), die gaan gewoon compleet door het dak. Echt een dijk van een trailer dit.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 11 juni 2021 12:26]

Ik vind het een prima trailer hoor maar ik zie gewoon niks van de gameplay. Op welk moment in de video zie je dan echte gameplay hoe het er straks uit komt te zien? Ik zie nergens een HUD of enige vorm van mechanics. Dit zijn wat mij betreft bij elkaar geplakte beelden met een ingame engine en wat camera angle's die je normaal zo nooit in een game ziet.
[/quote]
Op welk moment in de video zie je dan echte gameplay hoe het er straks uit komt te zien?
[/quote]
Continu. Je begint langzaam ook steeds verder terug te krabbelen. Je vertrekpunt ging over alleen maar pre-rendered en 2 seconden gameplay. Je weet zelf denk ik ook wel dat dit gewoon een ronduit domme opmerking is. Je hebt geen HUD nodig of de exact camera angle om een idee te geven wat wat de gameplay gaat zijn.

"Its all gameplay", Isla Hink en "A jump dude. Jump attack?", Brad Ellis. Aldus Easy Allies live reactions. Ik zag zo snel nog geen reactie of breakdown video van Vaatividya. Maar die gaat zonder twijfel de gameplay tot op het bot analyseren nav deze trailer, net als bij de vorige game: Sekiro.
Waarin onder andere de Mikiri Counter (wat net als een jump attack een mechanic is) werd geteast. En surprise surprise, die zat 1-op-1 in de final game... mind.... blown.

Maar goed, blijf vooral bij je standpunt. Alles is pre-rendered. Ik ga even koffie scoren en verder met mijn leven.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 11 juni 2021 14:21]

Ik heb de video nog eens bekeken en zie letterlijk alleen maar prerendered beelden die op geen enkele manier daadwerkelijke gameplay toont. Volgens mij begrijp je niet helemaal wat gameplay beelden zijn. Dat zijn beelden van de game hoe het straks daadwerkelijk speelt. Zet er wat bombastische muziek boven wat ook niet in de game zit op die exacte momenten en voila, je hebt een trailer voor de fanboys. Je hebt hopelijk wel door dat dit gewoon marketing is..

Verder een prima trailer hoor, maar gameplay? Nope
De video van 3 minuten laat minstens 1 minuut gameplay zien en 1 minuut voor baas intro's en verhaal en 1 minuut aan mogelijke gameplay zoals paardrijden en paardspringen etc. Elden Ring lijkt veel meer open en groter dan Dark souls dus waarom zou de gameplay ook niet meer Avontuurlijker zijn dan Soulsborne.
Nou vooruit, ik heb de video nog een keer bekeken. De enige echte gameplay momenten die er in zitten kun je heel kort zien op:

1:27 - 1:31
1:38 (1sec)
1:59 (1sec)

De rest is gewoon prerendered in de engine vanuit een andere camera angle.

Ik begrijp niet waarom men dat niet ziet. Als je een gameplay video van Sekiro kijkt dan zie je toch ook iets compleet anders dan in deze trailer?

https://www.youtube.com/w...nnel=Play4GamesPlay4Games

Vanaf 1:30 dit zijn gameplay beelden. Die exacte beelden zie je ook terug in de Elden Ring trailer op de tijdstippen die ik noem. De rest is gewoon cinematic. Ik zou niet weten waarom de camera daar anders zou zijn dan in Sekiro gezien ze gewoon doorbouwen op de mechanics en engine daarvan. En dat kun je ook overduidelijk zien dat de gameplay hetzelfde zal zijn als de opzet in Sekiro (uiteraard met nieuwe dingen etc).

Dit is gewoon een supermatige gameplay trailer en laat werkelijk niks zien. Maar als je het puur bekijkt als trailer ziet het er prima uit.

[Reactie gewijzigd door biggydeen2 op 12 juni 2021 06:44]

Omdat de ontwikkelaars net als op de PC een andere kijk hoek en kijk afstand kunnen gebruiken betekent niet dat het geen gameplay is 8)7 dan zou een heel spel waar je de afstand van de camera kunt bepalen ook geen gameplay zijn.

Er is Gameplay waar een persoon bestuurt en waar het spel op reageert en er is Cinema waar geen besturing mogelijk is en jij blijft maar excuses te verzinnen terwijl de enigen die weten wat gameplay is en wat cinema is de ontwikkelaars zijn maar nee jij zegt dat er 2 seconden gameplay zijn en de rest cinema is.
Kom op, letterlijk alles wat je ziet in de video wordt niet bestuurd maar is gewoon pre-renderend. Denk je dat je op deze manier op je paard in de wereld rondfietst? Natuurlijk niet, gewoon cinematisch dus.

Gameplay zijn bij mij ingame beelden waarbij je de game te zien krijgt hoe jij hem als speler straks ook te zien krijgt op je eigen scherm. Dit is gewoon een cinematic trailer met de ingame engine. Het is mij totaal niet duidelijk hoe de game er straks uit komt te zien op basis van deze trailer (Ik ken Sekiro dus heb wel een groot vermoeden). Het is mij dan ook een raadsel dat dit wordt gezien als gameplay trailer.

Zo kun je alles wel als gameplay bestempelen. Het ziet er alleen op je eigen scherm straks heel anders uit 8)7

[Reactie gewijzigd door biggydeen2 op 12 juni 2021 17:49]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee