'Apple Powerbeats4 krijgen H1-chip en accuduur van vijftien uur'

Er zijn afbeeldingen en details van Apples Powerbeats4 verschenen. De bluetoothoortjes zouden net als de Pro-versie een H1-chip krijgen voor gebruik met Siri. Het ontwerp is iets aangepast en de accuduur zou verbeterd zijn.

Uit de afbeeldingen die WinFuture online heeft gezet, is op te maken dat de kabel die de twee oortjes verbindt, iets is aangepast. De kabelhouder gaat nu achter het oor langs; bij de Powerbeats3 loopt de kabel via de voorkant. Het nieuwe model heeft opnieuw een behuizing die tegen water kan, en is gericht op sporters.

Apple zou de Powerbeats4 voorzien van de H1-chip, die ook in de Powerbeats Pro en de AirPods van de tweede generatie zit. In de Powerbeats3 zat nog de W1-chip. De H1-chip laat de oortjes sneller verbinding maken met apparaten en brengt ondersteuning voor het 'Hey Siri'-commando. Opladen gaat via een Lightning-aansluiting en vijf minuten laden zou goed zijn voor een uur muziek luisteren.

Volgens WinFuture belooft Apple bij de Powerbeats4 hetzelfde 'krachtige en gebalanceerde geluid' als bij de Powerbeats Pro. De accuduur zou vijftien uur bedragen, bij de Powerbeats3 is dat twaalf uur. Wanneer de nieuwe oortjes uitkomen, is nog niet duidelijk. Apple zou weer 200 euro vragen voor de sportoortjes. De huidige versie is te koop voor zo'n 140 euro, maar werd in 2016 ook geïntroduceerd voor 200 euro.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

09-03-2020 • 15:38

53 Linkedin

Reacties (53)

53
52
37
10
0
15
Wijzig sortering
Ik vind draadloze oortjes en andere dingen die op accu's werken een zorgwekkend probleem milieu technisch gezien.

Wanneer ik een hoofdtelefoon met draad heb (gekocht) kan ik hiermee jarenlang probleemloos plezier van hebben.

Bij draadloze hoofdtelefoons met accu's heb je al binnen 2 jaar te maken met een behoorlijke degradatie van het beloofde accuduur in vergelijking met toen je het apparaat nieuw kocht. In plaats van 15 uur zal het misschien maar 5 uur zijn als je geluk hebt.
Een batterij/ accu vervangen kan tegenwoordig niet zomaar gedaan worden omdat de fabrikant besloten heeft dat het in feite een "korte" levensduur moet hebben (tel daarbij op nog software support van maximaal 2 a 3 jaar) . Daarna mag je doodleuk weer met geld wapperen.
Eindresultaat is: dat jij deze draadloze oortjes weggooit en e-waste afvalberg blijft toenemen.
Anoniem: 1330988
@aliberto9 maart 2020 19:55
Ik vind draadloze oortjes en andere dingen die op accu's werken een zorgwekkend probleem milieu technisch gezien.
Als je dat een probleem vindt dan zou ik me vooral maar eens zorgen maken over de kledingindustrie, of het feit dat de wereld zonodig auto's op meer ethanol wil laten rijden omdat dat zgn zo goed is voor het milieu, of alle uitstoot van fijnstof door containerboten en zo ongeveer alle vrachtwagens en bussen wereldwijd. Of het feit dat tweederde van de wereld (lees: zo ongeveer heel Azie) nog amper of niet aan recycling doet en alle plastic in zee flikkert want "nature take care." En ja, alle e-waste is een verschrikking en ook deze oortjes dragen daar helaas aan bij maar als je dit echt een belangrijk onderwerp vindt dan zijn er enorm veel zaken die je kunt ondernemen om je eigen footprint te minimaliseren. Als je je bijv realiseert dat het verven van een enkel kledingstuk gemiddeld 10.000 - tienduizend - liter water kost dan doe je misschien wat langer met die trui of dat tshirt en al helemaal die jeans. Breng oude, afgedankte spullen naar de kringloopwinkel ipv de vuilnisbak want daar wordt het nog gretig afgenomen. En natuurlijk als iets kapot gaat dan heeft de kringloopwinkel minder zin maar wellicht kun je dan de mini accu's uit deze oortjes slopen en die apart in de KCA-bak dumpen. Zomaar een paar ideeen.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 1330988 op 9 maart 2020 20:10]

Als je dat een probleem vindt dan zou ik me vooral maar eens zorgen maken over [...]
Jouw post klinkt alsof e-waste een "kleiner probleem" is dan o.a. de kledingindustrie, of het plastic wat in het milieu terechtkomt.
Dat slaat natuurlijk nergens op. Alle afval is erg, ook e-waste met zijn zware metalen, die ook lekker lang doorwerken in organismen. E-waste is niet te verwaarlozen. Momenteel verscheept het westen daar flink wat van naar arme landen in Azie, waar het ook in water terechtkomt met alle gevolgen van dien voor landbouw en visserij. Dat wordt wereldwijd geëxporteerd, en komt ook op je bord -of in je appeltaart- terecht hier in Nederland.
Anoniem: 1330988
@Fireshade10 maart 2020 10:19
Jouw post klinkt alsof e-waste een "kleiner probleem" is dan o.a. de kledingindustrie, of het plastic wat in het milieu terechtkomt. Dat slaat natuurlijk nergens op.
Uiteraard is het ene probleem groter dan het ander en de wereld kan het zich niet meer permitteren om geen prioriteiten te stellen in een plan van aanpak. Je mag je wat mij betreft om elk probleem bekommeren. Mijn punt was allereerst om verhoudingen te schetsen waar een ieder naar eigen inzicht verder zijn ding mee mag doen, en daarnaast om te duiden dat op een grote berg afval een device met minuscule accu's inderdaad weinig impact heeft. Ik heb, wonend in Azie, al ruim 10 jaar lang de destructieve impact van dit continent mogen aanschouwen. Ik heb in eerste persoon bossen zien verdwijnen en koraalriffen in puin zien vallen dus nee, ik maak me niet zo snel druk om nog een device met een batterijtje zolang er nog veel grotere problemen zijn die snel getackeld moeten worden.

De westerling laat ondertussen onbewust en onbedoeld grote steken vallen en dat is zonde want zij/wij kunnen een enorm verschil maken door naar ons hele koopgedrag te kijken. Uiteraard is het prima als je ook dit soort kleine oordopjes meeneemt maar je kunt ook teveel focussen op een probleem en daardoor andere problemen van veel groter formaat zomaar over het hoofd zien. De kledingindustrie even als voorbeeld van de tweede meest vervuilende industrie ter wereld, iets waar zo weinig mensen zich bewust van zijn. Het is verder slechts bedoeld als een kleine bijdrage aan een stukje besef. E-waste is zeker een probleem maar er zijn wereldwijd (helaas) nog veel grotere problemen die nog veel sneller getackled moeten worden.

Er is een oerwoud aan problemen die allemaal opgelost moeten worden maar je begint daar waar je het snelst het meest terrein kunt winnen. Triage noemen ze dat in de medische wereld. Doe bijv langer met alle spullen in je kledingkast en je impact is al vele malen groter dan iemand die een paar oordopjes weggooit. That is all.
Mooie drogredenatie. Het topic hier is electronica, niet kleding. Dat Aliberto tegen e-waste is wil niet zeggen dat hij zich ook niet druk maakt om enkele/alle andere problemen die jij opsomt. Sowieso betekend problemen met auto's, kleding, vlees etc. nog niet dat we e-waste niet hoeven aan te pakken. Het zijn allemaal uitwassen van een niet-duurzame samenleving.
Doe dit nog eens nakijken....
Als je je bijv realiseert dat het verven van een enkel kledingstuk gemiddeld 10.000 - tienduizend - liter water kost dan doe je misschien wat langer met die trui of dat tshirt en al helemaal die jeans.
Doet de geloofwaardigheid van je verhaal geen goed...😉
Anoniem: 1330988
@SnowLeopard10 maart 2020 16:53
En toch is het zo. Ik werk voor een kleding productie bedrijf. Je hoeft mij niet te geloven maar ipv de moeite te nemen om dit soort reacties te posten daag ik je uit om die moeite eens in wat onderzoek te stoppen.
Mijn BEOPLAY 7 heeft een verwisselbare accu. 1 van de redenen waarom ik juist die heb gekocht. Als de accu dood is, koop ik een nieuwe accu.
Tja, je kunt ze ook gewoon recyclen bij Apple.
Ruil je in aanmerking komende device in voor een Apple Store-cadeaubon.Als het niet in aanmerking komt voor een tegoed, zorgen wij dat het gratis wordt gerecycled. Ongeacht het model of de staat van je device, kunnen we er voor jou én voor het milieu iets goeds mee doen

Dat kost ze blijkbaar zelf geld maar ze doen het wel.

Het probleem zit naar mijn mening nog eerder in de mens. Echt goede recycling is in nederland ver te zoeken en de meeste mensen geloven er ook al niet meer in (gezien alles de verbrandingsoven in gaat). Nu China ons afval niet meer klakkeloos overneemt, krabt men zich achter de oren.
Uiteraard moeten we ons zorgen maken over e-waste maar laten we eerst maar ons normale afval onder controle krijgen.
Mwoah, dit is een beetje populistisch. Net na het verschijnen van Airpods Pro verschenen overal dit soort berichten. Natuurlijk heb je wel gelijk, deze apparaten hebben een relatief korte levensduur.

Echter is het aandeel van draadloze oortjes in de totale berg e-waste best wel klein. Het zijn piepkleine apparaatjes met een piepkleine accu. Desondanks had Apple wat mij betreft iets mogen inbouwen om de accu te sparen. Supersnel opladen bijvoorbeeld, dat is handig maar meestal niet nodig. Als ik een uurtje of 2 geluisterd heb dan ben ik voorlopig wel weer klaar en mogen mijn oordopjes de hele nacht erover doen om opgeladen te worden. Dus ergens had een knopje 'snelladen' mogen zitten.

Aan de andere kant maakt dit het product minder gebruikersvriendelijk. Je hebt altijd weer mensen die dat knopje niet kunnen vinden of niet begrijpen waar het voor is (en vervolgens Apple gaan bellen want 'mijn oortjes laden traag op').
Het probleem is niet de hoeveelheid die dit specifieke geval aan afval oplevert, het probleem is de mentaliteit van de consument en de bedrijven die hier op inspelen. Want het zijn niet alleen de oortjes, het zijn inmiddels ook laptops, tablets, telefoons, smartwatches, bt speakers ETC ETC. Die economisch technisch gezien niet de moeite waard zijn om de accu's te vervangen. Een iphone heeft misschien 5 jaar lang updates en kan best nog mee komen, de accu vaak niet meer (of je krijgt de software grapjes van apple). Ik noem hier apple maar het zijn alle fabrikanten die dit doen.
Van een iPhone of een iPad kan je nochtans de accu wel tegen een redelijk prijs laten vervangen, als je die na een paar jaar om de accudegradatie wegdoet is dat gewoon zonde.

Bij deze oortjes moeten we het maar afwachten maar ik verwacht dat het vervangen van de accu niet rendabel is.

Dat gezegd hebbende snap ik wel dat er steeds meer voor draadloze oortjes wordt gekozen. Het is gewoon zo ontzettend veel handiger in veel gevallen.
Naja iFixit heeft ze open gehad, succes maar die accu's kunnen ze niet vervangen. Naja kan wel, maar het lukt je niet zomaar om die oortjes dan weer in elkaar te krijgen :P

/en die iPhones en iPads worden ook steeds moeilijker hoor, helemaal nu die iPhones water dicht worden/

Ik heb eigenlijk altijd gedroomd van het wettelijk "afdwingen" van vervangbare accu's in producten, als we dat maar lang genoeg hebben gaat de ontwikkeling ook vanzelf de kant op om met verwisselbare accu's meer te kunnen. AirPods hadden ongetwijfeld ook ontworpen kunnen worden met een verwisselbare accu. Als tegen prestatie iets mindere batterij duur? van 5 uur naar 3,5? duurzaamheid van producten wordt echt steeds en steeds belangrijker.
Nyah het vervangen van een accu is prima mogelijk, het zit er meer in dat je 'm daarna dus met zo'n plastic sealtje - vaak hooguit een euro of twee inkoop p/s, bulk 2-3 dubbeltjes - weer waterdicht moet maken.

Net zoals bij een horloge is dat 't een precies werkje, dus daar betaal je helaas ook een stuk extra voor. Hij kan verder prima dicht zonder een seal, maar of je dat ook écht wilt is een tweede.
Dit is juist niet populistisch. Dit willen meeste mensen juist niet horen. Onder andere het parool heeft er al over geschreven over dit probleem: https://www.parool.nl/ned...het-milieu-zijn~bb8d41d8/ Deze dingen zijn op geen enkele manier te recyclen omdat alles zit vastgelijmd. En als je kijkt hoeveel van die airpods verkocht zijn, kun je dat niet echt een kleine hoeveelheid noemen. Fabrikanten zouden veel meer op duurzaamheid en repareerbaarheid moeten ontwerpen ipv hun hele verdienmodel op "planned obsolescence" te baseren.
Mwoah, dit is een beetje populistisch. Net na het verschijnen van Airpods Pro verschenen overal dit soort berichten. Natuurlijk heb je wel gelijk, deze apparaten hebben een relatief korte levensduur.

Echter is het aandeel van draadloze oortjes in de totale berg e-waste best wel klein. Het zijn piepkleine apparaatjes met een piepkleine accu.
Je vergeet ff dat dit wel de plastic berg ook aanvult ?
Apple-hardware gaat langer mee dan de meeste concurrentie. De iPhone 5S bijvoorbeeld uit 2013 krijgt nog steeds beveiligingsupdates en is daarmee nog prima bruikbaar. Als je je druk maakt om de waste, zou ik daar eens beginnen.
Wat is dat gezegde ook alweer ? het zijn de kleine dingen die het em doen ? alle kleine beetjes helpen ?
Ik gaf enkel aan dat het niet alleen om het piepkleine accuutje gaat maar ook plastic.
Maak ik mij druk ? ik doe zelf wat ik kan om mijn eco footprint klein te houden/steeds verder te verkleinen, oh en ik gebruik een Iphone SE...

Waste..., welke foon word het meest vervuilend geproduceerd ? en zo komen we in een hele andere discussie die eigenlijk over de nieuwe oordopjes van Apple gaat/zou moeten gaan hahaha ;)
Off topic off...
Dat is zeker een voordeel van apple alleen zijn de telefoons steeds moeilijker te repareren. Het eerste is dan ook een belangrijke reden waarom ik voor apple ben gegaan, hetzelfde met de oude macbooks. Maar als er nu iets vervangen moet worden dan weet ik niet als apple nog steeds de meest duurzame keus is.
Nouja, een softwarematige instelling zou hier dus de oplossing voor zijn.
Had je die soort mensen ook met voedingen waar je 115 en 230 volt op kunt kiezen? Want voor zover ik weet zijn zo'n zaken gemeengoed en vind ik dat je zo'n mensen die niet 2x na kunnen denken ook maar gewoon hun eigen fouten moet laten leren maken.
Zolang jij goed/netjes met je snoertje om gaat wel ja, genoeg die dan al kapot zijn omdat er knik ergens in kabel zit.
Bij mijn Sennheiser's kan ik ook gewoon het snoertje vervangen.
Qua kosten een stuk minder dan het vervangen van de koptelefoon.

* Pjottski is spuit 11

[Reactie gewijzigd door Pjottski op 9 maart 2020 18:15]

Dat snoertje is bij een beetje hoofdtelefoon (zeg: van hetzelfde bedrag als deze powerbeats 4 zullen zijn) gewoon te vervangen. En een snoertje is geen chemisch afval, zo'n accu wel.

Niettemin heb ik een draadloze hoofdtelefoon omdat bedraad met NC eigenlijk niet of nauwelijks te vinden is. Gelukkig wel met een accuduur van 30 uur, dus ik hoef minder vaak te laden (1x per week) dan met deze en als de accu tot 33% daalt is dat nog altijd ~10 uur, wat meer dan een dag is :)
Waar ik heel vaak last van heb dat de AUX kabeltje na een jaar > stuk gaat en dan kan ik mijn product ook weggooien.
Kan het er alleen maar mee eens zijn.
Persoonlijk zie ik een kabel ook niet echt als hinderlijk, zeker niet met koptelefoons waarbij je zelf de kabel kunt vervangen (mocht die te kort zijn bijv).
Dan gooi er nog bij dat het geluid ook beter klinkt. goedkoper is, duurzamer en universeler te gebruiken (er nog even vanuit gaande dat het gros een 3.5mm jack heeft).
Ik heb de Airpods Pro gekregen van m'n werk ... ik heb ze even geprobeerd en teruggegeven. Ik gebruik nog steeds veel liever m'n $30 ChiFi oordopjes (met custom molds die ik al 10 jaar heb). Kan het qua geluid niet tegenop.

Er zijn natuurlijk zeker wel use cases voor wireless hoor, maar of die nou echt opwegen tegen de gevolgen ... Er zijn toch nog wel kleine dingen die we kunnen laten t.b.v. het milieu?
Al vind ik in deze dat de bedrijven, gezien hun omvang, maar ook zeker gezien hun (inhoudelijke) kennis, een verantwoording hebben hier beter mee om te gaan. Daar zouden meer richtlijnen en wetten voor mogen komen. En zeker voor de manier van adverteren. Net zoals "roken is dodelijk" en "lenen kost geld" zou er moeten komen te staan bij milieu ineffeciiente producten: "denk aan het milieu" ofzo ...
Ja, de consument bepaald door het te kopen, maar ik denk dat het gros gewoon niet nadenkt over / weet wat die gevolgen zijn, die zien gewoon een kecke gadget met allemaal mooie beloftes.
Maar die vorm van misleidend adverteren en informeren vind ik misschien nog wel kwalijker zoals dat nu massaal word toegepast in de voedselindustrie. Ook zoiets ...

[Reactie gewijzigd door xs4me op 10 maart 2020 00:11]

Meestal is binnen 2 jaar mijn headphone jack op de telefoon niet helemaal jovel meer. Want die dingen zijn er niet op gebouwd om met je telefoon in de broekzak te gebruiken.

Mijn telefoon gebruik ik langer dan 2 jaar en 1 van de belangrijke functies van mijn smartphone is het gebruik als walkman. Waar ik deze problemen niet mee had en ook niet met discmans, beide waren toch wel wat lomper in de broek/jas zak.

Zelf heb ik niet zo'n last van die degradatie. Mijn headsetje gaat door heel wat minder laadcycles heen dan mijn smartphone. ~1 keer per week vs dagelijks.

Dan maar bluetooth headsetje.
En hier zijn we weer met geneuzel dat niet hoort te zijn. Beetje liggen zeuren over e-waste terwijl Apple gewoon heel hard recycleert en aandacht besteedt aan de materialen die gebruikt worden.

Jouw bedrade hoofdtelefoon kan vele malen schadelijker zijn dan 5 AirPods bij elkaar. Als jouw hoofdtelefoon met zeer schadelijke materialen is gemaakt en moeilijk te recycleren is dan heb je pas e-waste. Het is niet dat je je hoofdtelefoon 20 jaar lang gaat gebruiken. Ook bedrade koptelefoons worden op een regelmatige basis vervangen door nieuwere modellen.
Oo het moment een sennheizer hd4.50, gaat na eennjaar nog steeds dagen mee (langer dan de magere 15uur die ze beloven en dan is die al meer dan een jaar oud.) daarnaast let ik er zelf op dat mijn headsets ook de optie met snoer hebben (want om 1 of andere vage reden koop ik altijd draadloze headsets die niet met mijn laptop kunnen verbinden...) indien de accu op is, schroef ik hem open of ga ik verder met enkel kabel.
Dan koop je toch een hoofdtelefoon met draadje. Wie houd je tegen?
Ik ben het eens dat al die onvervangbare accu's erg slecht zijn, maar ik heb na 2 jaar mijn bedrade oordopjes er ook wel doorheen gesleten als mijn telefoon in mijn broekzak zit.
Vaak kan je een losse (reserve) kabel kopen en de oude met d.m.v. een jackplug loskoppelen. Tenminste bij Sennheiser is dit wel zo.

@Carlos0_0

[Reactie gewijzigd door aliberto op 9 maart 2020 17:11]

Sommige hebben inderdaad losse kabels klopt, dan heb je geluk en is ander kabeltje probleem zo opgelost :).
Zoals mijn over ear JBL E55BT koptelefoon, daar houd ik het dan ook maar bij.
Vind een koptelefoon ook gewoon veel prettiger dan doppen in m'n oor.
Misschien is het ergens anders te vinden, maar had naar mijn idee nuttige info in het artikel geweest : Hoe laad je deze oortjes op? Wat voor aansluiting gebruiken ze daarvoor ? Lightning of USB-C?
Lightning, voeg ik toe, wel nuttige info inderdaad :)
Heb je hem al gesubmit naar tweakers?
Wel als het van het merk Beats is, want sinds deze teardown (15 euro aan onderdelen voor een hoofdtelefoon die voor 200 euro werd verkocht) heb ik een gezond wantrouwen tegenover het merk Beats, want in dit geval verhoudt de prijs zich niet tot de kwaliteit.
Wel als het van het merk Beats is, want sinds deze teardown (15 euro aan onderdelen voor een hoofdtelefoon die voor 200 euro werd verkocht) heb ik een gezond wantrouwen tegenover het merk Beats, want in dit geval verhoudt de prijs zich niet tot de kwaliteit.
Ik zal niet ontkennen dat alles wat Beats verkoopt best prijzig is. Vergeet alleen niet dat R&D kosten heel erg hoog kunnen zijn. Ook die kosten moeten terug verdiend worden.

Dat iets voor €15,- gemaakt kan worden zegt niks. Je hebt R&D, marketing, shipping etc. Ik gok dat ze zo'n €50,- kosten maken voor elke set.
Nou niet overdrijven.
Met €200 zit je wel een beetje aan de bovenkant voor wat de "normale" gebruiker wilt betalen.

Ik heb zelf de Bose sooundsport free en alhoewel het geluid/pasvorm superieur zijn.
Mis ik wel het gemak, want af en toe @#@*
En er groeien 2 paddenstoelen uit mijn oren 🤪

[Reactie gewijzigd door Sinned123 op 9 maart 2020 16:03]

Oortjes van 200+ euro waren er al heel lang voordat Apple met de Airpods kwam.

Men doet alsof Apple deze prijzen heeft geintroduceerd maar er kraaide geen haan naar oortjes van 200-400 euro die ook nog eens gewoon "normale" oortjes waren met wat extra specs.
Ik heb zelf de Bose sooundsport free en alhoewel het geluid/pasvorm superieur zijn.
Mis ik wel het gemak, want af en toe @#@*
En er groeien 2 paddenstoelen uit mijn oren 🤪
Jaybird Vista's eens proberen.
Geluid is erg goed (geen Sennheiser Momentum uiteraard), pasvorm prima (geen problemen), IPX7 (voor mij een must), erg fijne app en zodra uit de oplaaddoos automatisch connected (kost geen secoden? Ongetwijfeld is dit bij Apple devices weer een stapje sneller, maar hoe ver moet die race gaan.

Je hebt geen active NC, maar bij in-ear vind ik dat overkill anyway. Ik gebruik earbuds specifiek voor sporten, maar voor het betere genot van muziek switch ik weer naar mijn Sony headphones. En dan valt het geluid echt niet tegen op die Jaybirds. Ben zelfs behoorlijk verrast.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 9 maart 2020 16:32]

Active NC bij in-ear zoals de AirPod Pro is een verademing. Het maakt echt een wereld van verschil, helemaal als je de muziek niet voluit hebt staan.
Tijdens het rennen of fietsen heb ik echt nauwelijks ongevingsgeluid. Active NC bij koptelefoon.. sold. Bij in ear echter? Nog niet om.

Maar de grootste turnoff bij airpods vind ik de slechte prijs/geluidskwaliteit verhouding. Nooit een strongsuit geweest van Apple. Even los van hoe belangrijk je zoiets vind natuurlijk.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 9 maart 2020 19:25]

Klopt maar ik had het over de AirPod Pro`s, die zijn in-ear.

De prijs is fors maar het gebruiksgemak is voor mij het geld waard.
Ja zag het te laat. Pro's hebben noet die weirde in hang vorm :P

Maar indd. Ieder heeft zo zijn eigen doel. Er is niet 1 set die alles perfect doet
Ik heb ze ook nog maar werd er uiteindelijk niet goed van, ook zitten ze niet lekker in me oren.

Het komt denk ik dat ze voor oordoppen relatief groot/zwaar zijn, waardoor ze niet goed blijven zitten(normaal met bose nooit last van).

Ook de case is vrij groot hierdoor, die niet effe makkelijk mee neemt.
Ben toch overstap naar Apple pro oortjes gegaan ja duur, maar haal er veel plezier uit dan de bose( de bose ook heel erg veel windruis erg irritant).
Je kunt nog gewoon voor de Powerbeats Pro gaan als je 250 euro uit wil geven.
Het is knap hoe Apple het voor elkaar krijgt om zo’n lange speelduur en gebruiksvriendelijkheid ten opzichte van reguliere Bluetooth met zo’n kleine accu te realiseren.
Als die H1 net zo betrouwbaar is als de T2 chips in hun computers dan zou ik er maar ver van uit de buurt blijven.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee