Afbeelding toont Samsung Galaxy Buds+ bij S20+ en S20 Ultra

Samsung lijkt de Galaxy Buds+-oortjes gratis te gaan leveren bij preorders van de komende Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra. Een afbeelding toont de oortjes met de toestellen, voorzien van de tekst over de gezamenlijke levering.

De afbeelding lijkt een officiële banner van Samsung te zijn en is via Twitter gepubliceerd door de bekende leaker Evan Blass, van evleaks. Op de afbeelding zijn de Galaxy Buds+ en het hoesje van de draadloze bluetoothoortjes te zien. Ook is op de banner het grote camera-eiland van de S20 Ultra zichtbaar. De afbeelding noemt alleen de S20+ en S20 Ultra die de oortjes bij preorders krijgen, niet de S20.

Volgens geruchten krijgen de Buds+ een grotere accu, maar geen actieve ruisonderdrukking. Vorige week verschenen de, naar verluidt, officiële productafbeeldingen van de S20-serie. Samsung houdt op 11 februari een evenement en de verwachting is dat het bedrijf de serie daar zal aankondigen. Ondertussen publiceert Ishan Agarwal de officiële zwarte en grijze beschermhoesjes van de smartphones.

Samsung S20+ Ultra Buds+

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

27-01-2020 • 07:32

86 Linkedin

Submitter: TheVivaldi

Reacties (86)

86
81
29
1
0
40
Wijzig sortering
Het was natuurlijk te verwachten, maar had samsung de camera's echt niet mooier weg kunnen werken dan dit?
Hoewel ik het wel met je eens ben, is het probleem maar relatief. Een high end toestel is zo kwetsbaar dat een hoesje onontbeerlijk is.

Zo heb ik om mijn S10+ een ultra dun aramide hoesje van pitaka, zodat de telefoon met hoes eromheen in de remote controller van mijn DJI drone past. Zelfs dit ultra dunne hoesje vangt het uitstekende deel van de camera's perfect op. Waardoor de hoes en camera eiland een geheel vormen. En het dus niet meer opvalt.

Alleen als je zo'n toestel als dit zonder hoes gebruikt, zou het echt lastig zijn.

Persoonlijk heb ik liever een wat (iets) dikkere telefoon, zodat er een grotere accu in kan en de camera's niet meer uitsteken en als er dan meteen een sterke achterkant op kan (zoals aramide) heb je een telefoon die gewoon gebruikt kan worden zonder dat je weer een hoes moet kopen. Glas is leuk, maar veel te kwetsbaar.
Ergens onbegrijpelijk dat zo'n duur toestel gemaakt is om stuk te gaan bij normaal gebruik waardoor mensen hoesjes ed blijven aanschaffen. Voor de commerce alleen maar leuk natuurlijk maar bieden fabrikanten en winkels op deze manier niet een "ondeugdelijk" product? Immers zonder hoesje is een beetje telefoon binnen twee weken stuk tegenwoordig.
Stuk te gaan bij normaal gebruik? In de afgelopen 10 jaar, waarvan circa 5 zonder hoesjes, heb ik nog nooit een scherm defect of anderszins gehad. Vriendin evenmin. Ouders evenmin. En van vrienden en collega's bij wie wel, is er toch altiid een val op de grond aan vooraf gegaan.

Dus welk normaal gebruik ben jij tegengekomen dat resulteert in het noodzakelijk maken van een hoesje met als doel de telefoon te beschermen?

Ook een dure telefoon als deze kun je prima zonder hoes gebruiken. Verdere screen protectors zijn ook overbodig. Mits normaal gebruikt. Hoesjes kunnen echter wel een functionele toevoeging geven. Zoals het makkelijk neer te zetten maken van de telefoon om films te kijken in de trein bijvoorbeeld. Of het ruimte bieden aan een klein aantal pasjes.
Ik ken iemand bij wie het toestel spontaan barstte. Lag gewoon op zijn bureau.

Bij mij lag er een telefoon bovenop (!) in mijn tas, ik fietste naar huis, deed thuis mijn tas weer open, dat ding lag nog steede bovenop, en had enorme basten erin zitten. Hoeft niet altijd vallen te zijn dus helaas
Yep, heb ik ook gehad, met de oneplus 6, had hem vrij vlot na release ontvangen, had hem geloof ik een maand, was koffie gaan halen loop terug en zie de kras zitten.. wat een scheur in het glas bleek te zijn buiten het midden van het toestel, 'toevallig' ontstaan bij de simkaart tray (zwakste punt van de behuizing kennelijk). --op de foto zie je ook de leren hoes waarin het toestel zat--.
Natuurlijk eigen schuld volgens oneplus...terwijl zij de bewijs last hadden.

[Reactie gewijzigd door D0gtag op 27 januari 2020 12:47]

Hier een s4 mini (mijn toestel toen) en een xioami mi mix 2 (een gozer die ik ken) die kapot gingen. Mijn tweede s4 mini kon je gewoon tegen de muur aan gooien zonder problemen. Wisselt ook per unit zelfs.

Ik heb wel het gevoel dat wat oudere telefoons steviger zijn, omdat ze wat dikker zijn. Een paar jaar terug viel je telefoon, achterkant en batterij lagen eruit, je zette m weer in elkaar en alles werkte als een zonnetje
Normaal is een relatief begrip: in mijn klaslokaal op het VO hangt een telefoontas met 32 vakjes; bijna alle telefoons hebben een kras of barst in het scherm. Voor een scholier normaal 8)7 En daar zitten zeker een aantal high end toestellen bij.
Nou dan zit je in een zeldzaam voorzichtige bubbel, want ik zie echt elke dag kapotte schermen in onze showroom en ik heb klanten uit heel het land en met alle verschillende achtergronden. Heb er zelf een tough hoes omheen zitten en dan is maar goed ook, maar ik ben dan ook werkelijk een slecht voorbeeld :)
Heeft toch niks met duur te maken.
Een auto van 5-ton kan even goed kapot als een auto van 2k.
Maar ze zijn iig wel zo slim om een auto niet helemaal van glas te maken.
En auto hoeft ook niet draadloos op te laden :)
Er zijn materialen waarmee je draadloos kan opladen en die steviger zijn dan glas
Inderdaad. Mijn oude HP Pre 3 kon ook prima draadloos opladen ondanks dat de achterkant van plastic was.
Maar ze zijn iig wel zo slim om een auto niet helemaal van glas te maken.
Weinig met slim te maken. Samsung heeft lang plastic gebruikt, kreeg daar langs alle kanten kritiek op, en is dan overgegaan op meer "premium" aanvoelende materialen. Dat is wat het publiek wil, dat is dus ook wat het publiek krijgt.

En voor de goede orde: nee, met "het publiek" bedoel ik niet elke potentiële koper ter aarde. Maar wel de meerderheid van de kopers. Mocht de meerderheid de mening aangedaan zijn dat plastic beter is en ze dat dus echt wel willen, dan zou men dat ook wel zo blijven doen. Quod non.

Mij maakt het allemaal weinig uit, ik heb altijd al hoesjes gebruikt. Mijn Nexus 5 was mijn laatste plastic smartphone, die had ik ook gewoon in een hoesje. Soort slimline transparante TPU case, voegt weinig bulk toe en beschermt best goed. Dus welk materiaal die achterkant ook is, het zit toch weg enb eschermd. Verder is het enige wat ik ooit kapot heb gehad aan een smartphone het scherm, dat is nu eenmaal van glas en daar zijn weinig betere mogelijkheden. Plastic schermen vind ik gruwelijk.
De meeste auto's zijn van metaal. Ik heb diverse metalen telefoons gehad waaronder de M7. Het nadeel is geen draadloos laden maar verder was dit toch wel hoe ik nu ook graag weer een telefoon zou hebben. Plastic zou best kunnen maar niet op de manier zoals Samsung het in het verleden heeft gedaan, daar was ik ook niet blij mee. Ooit even vergeten dat ik mijn S3 in mij kontzak had gedaan toen ik ging zitten. Dat ding brak dwars doormidden..
Voor 2k koop je geen nieuwe auto en die auto valt niet uit elkaar bij de eerste drempel als je er geen hoesje omheen gedaan hebt.
Dan nog oke om het te voor jou beter te doen.

Al koop je een auto van 10k een city car (fordKA) nieuw of een LaFerarri van 2 miljoen. Als ze de muur raken met 120km of wat dan kaduuk auto ongeacht welke prijs je betaald ;)

Of ze vallen van een brug wat 10m hoog is of wat dan ook.

[Reactie gewijzigd door tdlaccount op 27 januari 2020 08:08]

Als je mijn S10 met hoesje tegen een muur gooit en eentje zonder hoesje dan zal de schade bij beide niet extreem veel verschillen. Zelfde met een auto van 10k en een LaFerrari met 120km/u :P
Een hoesje heeft ook zijn grenzen. Maar als je s10 uit je hand valt helpt een hoesje wel degelijk ipv eentje zonder hoesje
Het is ook een feit dat er geen ondeugdelijk product wordt geleverd. Zolang je hem niet uit je handen laat vallen is er niks aan de hand.wat me wel verbaasd, ook bij mezelf overigens, is hoe labiel de mens is... we kunnen niet eens iets vast houden zonder het te laten vallen zo nu en dan. Waarom is dit zo? Ik denk wel door de formfactor van het toestel. Ik heb zelf een lompe uag hoes om mijn note 10+ en deze had ik ook om de note 9. Als die hoes er eenmaal om zit laat ik het toestel bijna nooit meer vallen. Hij is max 1 keer gevallen in een jaar. Zonder hoesje ga ik de telefoon meer behandelen als een delicaat iets waardoor ik juist sneller het ding laat vallen.
Mijn s8 viel binnen een week zonder hoesje uit mijn hand op een houten vloer en had een barst in het scherm. Waarschijnlijk precies op een hoek. De 2 jaar die ik hem had met hoesje (hardcase) is die nog een paar keer gevallen, op beton onder andere, zonder enige schade.

Hij valt trouwens zo nu en dan ivm mijn werk;-) heeft in mijn geval niets te maken met labiel zijn haha

Ik zeg niet dat ze ondeugdelijk zijn, maar kwetsbaar zijn ze wel degelijk. Misschien had ik precies pech die keer, is ook de enige keer dat ik (val)schade had aan een toestel in 18 jaar tijd.
Ligt ook aan het gebruik natuurlijk. Bij een gsm kun je verwachten dat deze in een broekzak zit, overal mee heen gaat en ergens tegen moet kunnen. Stel, je zou een schroevendraaier van een monteur net zo breekbaar maken als de huidige gsm's, geen enkele monteur gaat dat pikken en zegt direct dat het ding rotzooi is. GSM toestellen mogen ze echt wel eens wat steviger gaan maken ipv compleet van glas, dat is gewoon geen handig materiaal om zo'n toestel van te maken.
En daarbij helpt menig hoesje ook te beschermen voor krassen als je hem met het scherm op tafel legt (bv om even niks te zien). Ik denk niet dat menig fabrikant nog een voorkant gaat maken waarbij ie niet helemaal op tafel ligt. En zulke krassen zijn niet groot, maar bij elkaar telt het wel op.

Niet iedereen gebruikt zijn telefoon op dezelfde manier. Daarom is voor veel mensen een hoesje wel een uitkomst en de reden dat fabrikanten er ook niet zoveel aandacht aan besteden.

Voor mij is het simpel. Ik koop een hoesje en kan daarmee makkelijk een nieuw hoesje eropheen doen als de huidige versleten is. Je kunt niet ineens de buitenkant van je toestel vervangen. Bij mijn headset kan ik ook de oorschelpen vervangen, zodat ie na een tijdje weer helemaal netjes eruit ziet en dus ook veel langer mee gaat (want met de hardware zelf is niks mis). Ik heb al jaren hele dunne hoesjes. Voornamelijk om de hoeken en het scherm mee te beschermen en zie dat er toch aardig wat krasjes voorkomen zijn. Ik ben zo nu en dan wat onhandig en dan is dat gewoon een uitkomst. Ik denk dat ik daarmee niet de enige ben. Mijn ouders hebben er zelfs hun pasjes aan vast zitten, waarmee ze ook geen portemonnee meer mee hoeven te nemen voor de meeste uitstapjes. Mijn zus heeft een steviger ding vanwege haar hele jonge dochter die nu alle aandacht op eist. Iedereen heeft andere redenen om een hoesje te willen, of dat nou nodig is of niet.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 27 januari 2020 11:50]

Klopt bij een auto kan je geen hoesje er om heen doen.
Maar het voorbeeld is het zelfde.

Het maakt niet uit of een product (merknaam) duur of goedkoop is het kan even makkelijk kapot.
Een auto heeft ook standaard bumpers om de meest voorkomende schade te voorkomen/makkelijk repareerbaar te houden.

Glas breekt, metaal drukt, plastic, zeker rubber, blijft bijna altijd intact.

Zonder dit materiaal gaat het eerder kapot, of je nou een duur of goedkoop product hebt.
Dat is niet helemaal een eerlijke vergelijking. Een telefoon valt niet uit elkaar bij normaal gebruik. Daaronder versta ik: in je broekzak hebben, op tafel neerleggen, in de houder van je carkit enz. Het laten vallen van je telefoon is niet normaal gebruik en kun je niet vergelijken met het over een drempel rijden van een auto. Het laten vallen vergelijk ik meer met het tegen een paal rijden.

Nu laat je veel makkelijker een telefoon uit je handen vallen dan dat je met je auto een paal raakt (vrouwlief uitgesloten natuurlijk) dus wat dat betreft heb je wel een punt. De fabrikanten zouden de telefoons duurzamer kunnen bouwen zodat ze minder snel stuk gaan. Echter, dan ziet zo'n ding er meteen een stuk minder aantrekkelijk uit en je kunt je ook bedenken waarom ze dit zouden doen. Laat jij lekker je telefoon stuk vallen, verkopen wij je wel een nieuwe!

Zijn er niet al eens wat robuustere telefoons op de markt gekomen? Ik vermoed dat die niet erg populair waren.
Vroeger hadden we ook auto's die makkelijk tegen een paaltje konden rijden met de rubberen bumpers. Tegenwoordig is het ook allemaal bodywork en moet het meteen gerepareerd en gespoten worden. Dus in die zin is de vergelijking niet zo heel raar. We willen gewoon mooie spullen en hoewel we niet vaak de telefoon laten vallen of een paaltje meepakken, willen we wel zoveel mogelijk kosten besparen.

Een hoesje staat me verder toe een toestel te personaliseren en voor kleine schade te behoeden (met name krassen die je niet ziet aankomen). Hiermee vind ik het ook minder problematisch om mijn toestel even naar je toe te gooien als je aan de andere kant van de bank zit. Wat ik zonder hoesje niet zou doen.

Er zijn wel stevige toestellen, maar die zijn meer bedoelt voor op de bouw.
Niet in Nederland nee ;)

Maar los van dat: het punt is dat je bij auto's ook goedkoop en duurkoop hebt, net als bij smartphones. Of vind jij dat er geen verschil zit tussen een Mitsubishi Space Star van 10K en een BMW van 40K?
En dat is dat juist helemaal de bedoeling immers Planned Obsolence (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Planned_obsolescence)
Vorige week ging nog onze 7 jaar oude Samsung wasmachine kapot, nadat de warmtepomp-droger al twee jaar geleden zijn eerste dure reparatie had gehad. Letterlijk geen enkele monteur wou langskomen, allemaal dezelfde melding : 7 jaar dat is een nette leeftijd voor een Samsung. Daar worden ze op gemaakt. Er moet een nieuwe moederbord in van pakweg 300 euro excl montage. Oftewel wasmachine van 500 euro is na 7 jaar volledig afgeschreven.
Tja ik gebruik nu al bijna 1 jaar de S10 zonder enige vorm van protectie, mijn s7 edge daarvoor 3 jaar lang hetzelfde. Dus is het echt nodig.....
gelukkig zijn er speciaal voor die vakken ook speciale telefoons.

tja een monteur met zo`n toestel is natuurlijk ook vragen om problemen als je er geen hoesje om doet.
monteur moet vaak in allerlei hoekjes enz. dat die sneller stuk gaat dan iemand op kantoor.

ik ben best actief ( werk veel) maar de telefoon is in perfecte conditie
Alles is natuurlijk relatief, net als het 'onontbeerlijk zijn van een hoesje van de oh zo kwetsbare high end telefoon'... Hier namelijk een S10+ die ondertussen een maand of 9 zonder hoesje gebruikt wordt.

Ik vind een hoesje juist afbreuk doen aan een/de telefoon en, hoe minimaal ook, het toestel net weer iets lastiger te bedienen maken... (De S10+ is echt al de max voor mijn kleine handen, laat staan met een hoesje eromheen. Heb het tijdelijk geprobeerd, vond het gewoon niet prettig...).

Dus ja, als je hem inpakt/het verstopt is het geen issue nee.... maar, en ik zal niet de enige zijn, als je hem gebruikt zonder hoesje natuurlijk wel.

Overigens heb ik hier geen probleem met het 'eiland' op de S10+, en heb liever een top camera met eiland dan matige camera zonder... betere batterij zou altijd een mooie oplossing zijn en idd, liever iets dikker maar ok.
Dat er extra aankopen nodig zijn om dat weg te werken en zorgen dat de telefoon tegen een stootje kan is natuurlijk ergens wel wat raar. ;) Gelukkig is de beste manier een gemakkelijke; stemmen met de portemonnee. ;)
Het is niet alleen beschermen, ook personaliseren tegenwoordig. En ik vervang liever een hoesje dan de telefoon. Ook goedkoper
Hoezo is een hoesje echt nodig? Ik gebruikte mijn iphone x 2 jaar zonder enige vorm van bescherming, nu sinds september gebruik ik de 11 pro zonder enige bescherming en dat gaat echt prima. Al 2x op de stenen gevallen, paar krasjes meer niet eigenlijk
Ach, totdat je het misschien een keer verkeerd laat vallen. Ik zie in mijn werkomgeving heel erg veel iphones bij collegae, en zie ze vaak met een kapotte achterkant of scherm. Bij sommige iPhones kost het vervangen van je achterkant 500 euro dus het ligt net aan het risico wat je bereid bent te lopen.

Ik neem het niet, en dan is mijn telefoon ook nog eens veel goedkoper om te repareren.
Nja hoe groot is het risico, als persoonlijk voor mij alleen mijn iphone 4 ooit een gebroken scherm had, nadat iemand anders hem van de trap liet vallen. Ik laat mijn telefoons regelmatig de stenen zoenen, maar nooit van grote hoogte en tot nu toe is het al bijna 10 jaar goed afgelopen. Echter heb ik tussendoor altijd een 2de toestel gehad en dit was een samsung. De s9 heb ik 1x laten vallen en was meteen kapot voor en achterkant. Zelfde verhaal voor de S7. Misschien is het toch dat een samsung iets dunner glas heeft ofzo? het kan haast geen toeval zijn, lijkt me erg sterk in elk geval.
En als je toestel dan op de achterkant valt valt je op de camera's, omdat deze geen opstaand 'stootrandje' hebben in het hoesje?
Dat vangt het hoesje toch op, omdat de camera's niet boven het hoesje uitsteken?
Het hoesje zoals beschreven ligt dat juist exact op camera hoogte. Dit betekent dat de klap die de camera opvangt net zo groot is als die van het hoesje.
Nou, ik heb het hoesje om mijn telefoon en ik heb die nu in mijn hand. De camera's zitten iets onder het hoesje. Niet veel, het zal een halve mm zijn, maar er duidelijk onder. Dus helaas, je hebt ongelijk.

[Reactie gewijzigd door JUST_me op 27 januari 2020 17:36]

Ik had nog niet van die Pitaka gehoord. Lijkt een beetje wat OnePlus bij mijn 5T verkocht. Ziet er wel aardig uit al ziet ie er wel prijzig uit. Staat ook nergens in NL in webshops volgens mij. Is het de prijs waard dan?
Ja, zeker. Kostte me 4 tientjes ofzo. Zeer goed afgewerkt en het beschermt echt goed. Al meerdere telefoons met deze hoesjes gehad.

Het ziet er sjiek uit en maakt de telefoon niet veel dikker. Is de oneplus hoes ook van aramide of carbon oid?

En tsja, 4 tientjes op een telefoon van 800+ euro. Het is belachelijk dat het 'nodig' (de meningen verschillen nogal) is, maar goed.
Die van OnePlus was/is ook carbon ja. En ik bedoel niet zozeer dat ie duur is, maar wel duurder dan anderen. In verhouding dus wat duur. Die van OnePlus was ook maar de helft bv.

Maar ik begrijp dat je hem er al een tijdje op hebt. Verder nog opmerkingen erover?
Nee, niet echt. Ze bevallen uitstekend. Je moet er alleen rekening mee houden dat het hoesje er moeilijk af te halen is. Omdat het zo stijf is.
Ik heb al bijna een jaar de S10 zonder hoesje en zonder problemen. Als je er voorzichtig mee omgaat en niet onhandig bent hoef je er echt geen hoesje omheen.

[Reactie gewijzigd door unilythe op 27 januari 2020 14:14]

Ik vind het vooral slecht uitzien bij de Galaxy S20 Ultra. Het is jammer dat met zoveel cameramodules niet het oude ontwerp van de S10 kunnen behouden.
Ja, alleen zit er wel (waarschijnlijk) een 10x optische zoom in de ultra verwerkt. Dat mechaniek moet ook ergens verwerkt worden. Ik vind het al knap dat ze het überhaupt in een telefoon weg kunnen werken.
Liever het nog oudere design van de S8 zonder camera gat in het scherm.
Hoe kan je als merk je nog onderscheiden qua smatphone formfactor? Door een opvallend camera-eiland. Best logisch dus.Of het mooi is laat ik aan een ieder.
valt mee, hoesje met battery pack inside en die helpt bij vallen. ik heb liever een geweldige camera dan een die netjes is weggewerkt. ik betaalde 500 euro voor mijn S7 en dan de upgrade naar de S20+ of die met het grootste scherm vind ik wel een mega stap. een mobiel kost tegenwoordig meer dan een laptop.
ze hadden gelijk een dikke accu in kunnen bouwen.. gemiste kans weer.
Anoniem: 176636
27 januari 2020 08:00
We kunnen er allemaal wel een heel groot probleem van maken, maar aan de andere kant willen we dunnere telefoons, scherpere foto's... Kortom je zult concessies moeten doen en laten we eerlijk zijn hoevaak kijk je naar je achterkant van je telefoon. Het zou mij persoonlijk echt een biet zijn zolang de techniek maar goed werkt en een juiste experience geeft.
Eigenlijk valt het mij op dat mensen klagen dat telefoons te dun zijn, dat de accu groter mag (en toestel dikker) en dat fabrikanten minder functionaliteiten moeten weg halen.

Wat ik wel steeds vaker hoor is dat telefoons gewoon te groot zijn, veel mensen die ik ken willen liever iets dat max de maat is van een Galaxy S10e omdat het anders gewoon te groot is.
Grappig ik hoor mensen juist anders klagen. Bijvoorbeeld de nieuwe Iphone XR blijkt erg dik te zijn. Qua formaat heb je genoeg keuze bij Samsung dus dat mag geen probleem zijn.
Welke functionaliteiten halen ze dan weg?
Het ligt ook maar net aan wie je kent, ik merk vaak dat qua gaming dat in mijn omgeving enorm kan verschillen.

Sowieso de bekende klacht is de headphone jack, en niet zozeer omdat men geen BT wil maar omdat de meeste mensen die ik ken beide wollen gebruiken (omdat bijvoorbeeld hun BT headset leeg is, dan zit je met gebakken peren tenzij je een adapter hebt)

Andere klacht is een meer recente en komt minder vaak voor, vinger afdruk scanner die weg is, of traag werkt omdat deze onder het scherm zit.

Te korte accu duur is ook iets wat ik vaak hoor, het vaakst zelfs.

Er zijn wel meer dingen, maar wat mij het meeste opvalt is dat qua leeftijd het weinig uitmaakt in mijn kringen wie klaagd, het maakt ook weinig uit hoeveel iemand te besteden heeft.

Ik zelf heb gelukkig van de 3 bovengenoemde geen last, maar ik kan mijn voorstellen dat het irritant is.
Fabrikanten: alles moet groter

60%van de consumenten (in mijn omgeving zo ongeveer iedereen): ik wil een kleine telefoon

Snap er ook niks van. En ik ben zelf hoesjes gaan gebruiken omdat ik de telefoons van tegenwoordig irritant dun vind, en glas is vreselijk. En glad. Mijn telefoon glijdt evht overal van af zonder hoesje
Mijn laatste compacte telefoon was de Nexus 4, daarna werd het allemaal groter en groter.

Dat de achterkant van glas is kan ik mee nog leven, maar een te groot toestel die je niet lekker vasthoudt met 1 hand erdoor met een glibberige glazen achterkant is smeken om kapot te gaan.

Dus je pakt een hoesje, wat ook nog die extra paar mm breedte geeft, het is gewoon niet leuk meer als je een capabel toestel wilt (de S10e was mij persoonlijk te duur, maar als ik Samsung zo zie zat de opvolger doodleuk groter wezen)
Snap persoonlijk ook niet dat ze de opvolgers weer groter maken, zoveel mensen namen juist de s10e vanwege het kleine formaat. Ik was zelf aan het sparen voor de s11e, maar ja, nu en een enorm scherm, en weer gebogen, een geen mogelijkheid tot normaal mijn oortjes aansluiten. Dagdag Samsung 😂

Ik had hier de s4 mini, nog steeds mijn favoriete toestel, maar wilde daarna de s6 mini kopen, en die kwam nooit uit. Baal er nog steeds van
Dik en groot zijn 2 dingen..

Ik wil bv mijn telefoon niet breder hebben dan 70mm

Maar of je dan 8 of 10mm dik is maakt mij niet zo veel uit

1mm dikker geeft flink wat volume tov 1mm langer of breder.
Ik heb liever een 9mm toestel die 65mm is (want kleine handen), dan een 8mm toestel die 75mm is.

(Mijn toestel is 71mm, te groot dus maar echt andere keuze had ik niet qua prijs vs performance)
Tuurlijk wel, 1mm dikker is procentueel een veel grotere toename dan breder/langer.

Even een rekenvoorbeeldje uitgaande van de S10, 149.9 lang x 70.4 breed x 7.8 dik:
Standaard: 149.9*70.4*7.8 = ~82300mm^3

1mm langer: 150.9*70.4*7.8 = ~82900mm^3 ~0.67% toename in volume
1mm dikker: 149.9*70.4*8.8 = ~92900mm^3 ~13% toename in volume
Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik weet niet waar ik zat met mijn hoofd.
Dat zou erg mooi zijn gratis de Galaxy Buds+ goede vervanger op mijn huidige Gear IconX 2018 die veel problemen heeft. Alleen ben ik benieuwd hoe duur het gaat kosten. Ik ben benieuwd hoe duur het bij T-Mobile per maand gaat kosten. Van de week geweest voor de Galaxy S10+ €46,50 per maand maar ik wacht tot de S20(+)/Ultra. Ik heb ook geen haast want mijn huidige Galaxy S8+ doet het nog steeds goed.

[Reactie gewijzigd door van der Berg op 27 januari 2020 11:26]

Iemand ervaring met noise canceling op earbuds, bijv. die van Apple? Werkt het goed voor zulke kleine oortjes, is het een gemis dat die van Samsung het niet hebben?
Kom je hier al zo lang en weet je nog niet dat dat vragen voor het forum zijn?

Maargoed er zit geen ANC in de buds van Samsung, wel blokkeren ze passief veel geluid. Als ik af moet gaan op hoe collega's mijn aandacht proberen te krijgen als ik een Sony 1000xm3 op heb of mijn collega z'n Galaxy Buds zou je bijna kunnen stellen dat er geen verschil is.
Oh ik dacht dat we het wel konden hebben over of het wel of geen groot gemis is dat de Samsung oortjes geen ANC hebben..
Dit is een plek om discussies te voeren, niet ervaringen te vragen.

Maar kijk de discussie is al lang en breed gevoerd bij een artikel speciaal over het niet implementeren van ACN:
nieuws: 'Galaxy Buds+ krijgen grotere accu maar geen actieve ruisonderdrukking'
Je moet verschil maken tussen active en passive noise cancelling : Dit is een mooi stukje leesvoer.

Bij mij zitten de Apple earbuds niet lekker/comfortabel maar als je goed zittende buds hebt, van welk merk dan ook, zal je over het algemeen weinig missen als er geen active noisecancelling op zit.
Opvallend dat je bij de S20 geen pre-order bonus krijgt, waar je deze bij de S10 nog wel kreeg. En dat terwijl(volgens geruchten) de adviesprijs wel weer omhoog is gegaan. Jammer aangezien dat het juist interessant kan maken om zo'n toestel gelijk aan te schaffen en de aanschafprijs nog een beetje verzacht. De Galaxy Buds waren voor mij vorig jaar in ieder geval genoeg reden om voor een s10 te gaan i.p.v. een S9.

Daarnaast is de S20 voor veel mensen al groot zat en zijn de camera's op de duurdere modellen voor de minder frequente gebruiker ook overkill.

[Reactie gewijzigd door TheDukemaster op 27 januari 2020 08:34]

Dat komt omdat de S20 eigenlijk de S10e van vorig jaar is, dus de "budget" versie. Daar zat vorig jaar volgens mij ook geen pre-order bonus bij.
Ter compensatie van de missende headphone jack, mogen ze ze wel geven ja.

Nu even serieus: vaak is zo'n promotie-actie als een apparaat net uit is, maar komt er nog 1 een paar maanden later. Zo heb ik bij mijn tab S5e ook nog een charging dock gekregen, terwijl ik die pas sinds december heb. Nog even geduld hebben dus, en dan kun je later een leuk apparaat scoren mett promotie-acrie voor een veel lager prijsje.

Ik ga ook deze generatie overslaan, mij veel te groot, geen plat scherm meer en geen headphone jack :/. En wat is het camera-eiland vreselijk lelijk en wat steekt die vreselijk ver uit. Ik zie mezelf ook al een barst erin krijgen en oz alle camera's verpesten
Betaal je uiteindelijk niet voor de Galaxy buds? Samsung telefoons houden niet heel lang hun waarde. Als de S20 ongeveer 900 euro kost bij launch en na een paar maanden zakt in waarde is het toch niet echt waard? En de buds+ hebben niet echt meerwaarde dan de normale buds die nu voor 100-110 euro te koop zijn.
Het is wel typisch dat Samsung altijd met cadeaus moet smijten om die dure S-lijn aan de man te brengen.

Wacht drie maanden en je bent minimaal 200 euro goedkoper uit.
Als heb wacht tot 1a2v weken na introductie kun je hem wel voor 50 of 100 tov advies prijs krijgen ja. Maar daarna valt het eigenlijk wel mee..

pricewatch: Samsung Galaxy S10 128GB Zwart

Als je daar kijkt na de prijs ontwikkeling
Uiteindelijk ging een S10 van 900 euro in maart 2019 naar 550 euro afgelopen weekend. Ben je een jaar verder, dat snap ik.

In Duitsland is Samsung sowieso voordeliger omdat men daar niet met promoties werkt. Daar komt ook vaak de import vandaan welke Belsimpel o.a. verkoopt. In Nederland betalen we Samsung om die promoties aan te bieden.

Een wassen neus dus.
Uiteindelijk ging een S10 van 900 euro in maart 2019 naar 550 euro afgelopen weekend. Ben je een jaar verder, dat snap ik.
De echt dure telefoons kelderen sowieso moeilijk hard in waarde de laatste tijd. Zowel bij Samsung, als bij LG en Huawei, maar zelfs bij Apple nu. De XS van 1159 euro was na een maand of 14 nog 650 euro. 500 euro in een jaar eraf, dat is echt ongekend veel.

Ikzelf koop mijn android toestellen ook altijd na +- een half jaar om honderden euro's te besparen. Uitzondering is mijn huidige telefoon, de Asus zenfone 6. Die heb ik op release dag besteld, maar vond 500 euro al scherp geprijst.
Dus je bent ~100 euro goedkoper uit na 2 maanden, dat is minder dan die sigaar uit eigen doos je oplevert :Y)
En dan heb je een jaar aan ondersteuning gehad, hoe later je hem aanschaft, hoe minder lang dat traject is.
Terecht dat dit gemind wordt, ik mag dan wel veel van Apple hebben, ik heb volkomen onafhankelijk als het dit soort dingen aangaat.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee