PlayerUnknown's Battlegrounds komt waarschijnlijk naar de PlayStation 4

De kans is groot dat PlayerUnkown's Battlegrounds naar de PlayStation 4 komt. De autoriteit die games beoordeelt in Zuid-Korea, The Game Rating and Administration Committee, heeft de PS4-versie van PUBG al beoordeeld.

De beoordeling van PUBG voor de PlayStation 4 staat op de website van de GRAC. Wanneer het spel in Zuid-Korea uitkomt en of het om een wereldwijde release gaat, is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk wat de PS4-versie gaat kosten. De Xbox One- en pc-versies kosten dertig euro.

PUBG is sinds 12 december 2017 verkrijgbaar op de Xbox One. Waarschijnlijk heeft Microsoft een exclusiviteitsdeal van een jaar bedongen. Dat zou betekenen dat de PS4-versie in december dit jaar kan verschijnen. De game is ook al beschikbaar voor de pc, Android en iOS. Als de PlayStation 4-versie uitkomt is de Nintendo Switch nog de enige console waar PUBG op ontbreekt.

PlayerUnknown's Battlegrounds is ontwikkeld door de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Bluehole en PUBG Corporation. Sinds augustus is de ontwikkelaar bezig met een grootscheepse campagne om bugs in de game op te lossen. Daar is drie maanden voor uitgetrokken.

Door Loïs Franx

Redacteur

19-09-2018 • 14:19

87 Linkedin

Reacties (87)

87
84
41
6
0
32
Wijzig sortering
Nu COD:Blackout er aan komt, staan er nou echt nog mensen te springen om dit bugfestijn te spelen? :+
Niet iedereen is fan van CoD. Zelf trekt die game me totaal niet terwijl ik PUBG qua setting wel vet vindt. Meer realisme dan bombarie zeg maar. PUBG heeft dan ook het geluk dat het de enige semi-realistische BR-game is. Als je daar van houdt dan heb je simpelweg niet veel keuze.
BF5 BR dan? :D

Nee ik snap je totaal, ik heb PUBG in mijn steam library sinds vorig jaar ergens. Maar de game draait gewoon nooit lekker van start tot finish (voornamelijk aan het begin) en ik ben een pietje precies dat een hekel heeft aan server lag, fps lag, alle soorten lag en clunky gevoel. Dus voor mij is PUBG een miskoop, gezien de focus op content en onkunde in het verbeteren van de core functies.

Ik ga d'r ook van uit dat PUBG op de PS4 geen crossplay heeft (weet sowieso niet of ze dat van plan waren op consoles, maar Sony kennende zal dat niet gebeuren) en zullen ze moeten concurreren met CoD en Battlefield, dus loop je het risico op lange lobby wacht tijden door een potentieel kleinere PS4 Community.
Er is wel veel veranderd in pubg sinds de afgelopen maanden. Zelf heb ik op mijn gtx1060 steady 70-80 FPS gedurende een hele game zonder framedrops.
Tjah ik haal ook stabiele framerates met mijn gtx1070 maar dat is het probleem niet echt. Het probleem is looten en dan voornamelijk in de eerste paar minuten. Als je pech hebt is de loot nog niet eens gespawned, en is het wel gespawned dan moet je rustig looten anders laat ie het lekker liggen en kun je 20x op F bashen wat je wilt maar het blijft lekker op de grond liggen. Dit is iets wat CoD duidelijk beter doet. Hit registratie is ook om te huilen in PUBG, waar de computer met de meeste lag het grootste voordeel heeft (zoals vroeger ook in Counter Strike het geval was).

Veel veranderd ben ik het ergens niet mee eens. Er is inderdaad wat veranderd, maar het tempo waarin dat gebeurt is natuurlijk te triest voor woorden voor een miljoenen bedrijf. Zelfde als dat ze eerst Miramar (waar iedereen die ik ken een hekel aan heeft) en Sanhok gingen maken ipv basic game features te repareren.

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb de game grijs gespeeld en het is de enige BR game die een beetje realistisch is (al mogen ze voertuigen en dergelijke flink aanpakken, zoals het over de kop gaan met een buggy, dan blijft je teammate gewoon lekker achterop zitten. Nep dus).

CoD daarintegen speelt echt lekker, maar is mij net iets te vlug en helaas nepwapens. Nu nog kijken wat BF gaat doen met hun BR mode.
Looten met F kan inderdaad laggy zijn, altijd met tab de loot window openen en gewoon slepen. Veeeel sneller (doe dat trouwens nu altijd in het spel, gebruik F nooit meer)

Cod speelde inderdaad vloeiend en lekker, maar ook voor mij is die chaos te veel. Net fortnite en daar heb ik een gruwelijke hekel aan.
Ja klopt maar de tab interface blokkeert je zicht en dat is voor de eerste paar secondes (zeker in drukke gebieden) cruciaal. Maar inderdaad met TAB looten gaat stukken sneller.
Heb je wel een punt, maar spring zelf nooit op milibase / pochinki ofzo. Altijd iets rustigere gebieden, dus vandaar dat ik nooit die problemen ervaar. Zelf nu 500 uur in pubg zitten en alleen de eerste 100 uur wat problemen ervaren toen het spel nog in early acces / beta was.
Pochinki life, zou willen dat ik enkel die map hoef te spelen, ik land altijd in Pochinki haha :P
In mijn techniche opzichten doet COD het juist hier veel slechter op..... PUBG servers hallen sinds kort een steady 60 tick rate, waar cod ook voor gemaakt is maar in de praktijk nooit boven 20,5 ticks uitkomt.... ook heb je bij cod veel meer ping. weet niet of ze dat zo snel hebben kunnen oplossen.
Same here. Tegelijk af en toe ook Streamlabs aan voor streaming op Twitch. En dat dan gecombineerd met een whopping i7 2770k :p
Is ook nog maar een kwestie van tijd. Ik denk dat de houterigheid, performance en afwerking mensen wel gaat beïnvloeden of ze nog terug gaan nadat ze COD hebben gespeeld. Er is namelijk nog wel meer wat COD beter voor elkaar lijkt te hebben dan alleen maar te kijken naar de setting.
Heb de open beta van cod gedaan, veel te hectisch en snel. Pubg is wat meer tactisch en rustiger, spreekt mij veel meer aan dus ik ben al terug naar pubg en ga zeker geen COD halen.
Ben nog wel benieuwd naar de Battlefield battle royale modus.
Ik heb 1x in me leven BF gekocht, en is ook gelijk laatste keer. Ik zal nooit meer BF kopen, ook niet voor BR.
Ik ga voor het eerst een COD Game kopen alleen voor BR, of ik speel het lang of na 2 uur heb ik het verwijderd.
Rainbow 6 gekocht, na 2 uur spelen verwijderd. Het gevoel die ik heb CS heb, was in Rainbow 6 ook. CS heb ik vanaf 2000 tot 2014 gespeeld.
Vorig jaar PUBG gekocht, elk vrij uur die ik had heb ik gespeeld. z'n 1100+/- uur. Ik vind het zeker rustiger, en soms lekker veel acties, dat je tussen 3 a 4 teams zit. Heerlijk als je eruit komt.
Heb de COD beta gespeeld, maar toch is Pubg wat mij betreft het spel. Het tempo ligt veel lager en het speeld stategischer. Maar ieder zn ding
Heb COD: Blackout gezien maar dat spel trekt me totaal niet op dit moment.

Heeft inderdaad minder bugs erin zitten maar de gameplay op zich is zo chaotisch en onoverzichtelijk/omslachtig gemaakt.

Geen idee wie het loot systeem heeft verzonnen maar die mogen ze gelijk eruit sturen, je zit soms wel 10 seconden stil om je gear aan te passen...

Maarja ieder zijn ding hé.. mensen zullen altijd PUBG afraden omdat ze er zelf niet zo goed in zijn en daarom is het een kut spel.
mensen zullen altijd PUBG afraden omdat ze er zelf niet zo goed in zijn en daarom is het een kut spel
Dat dus. Zelf ben ik capabel om snel te draaien en dan voor de kill te gaan, maar wanneer ik met vrienden speel kan ik me wel opvreten aan hun langzame looten, de volle seconde om te richten, niet horen waar die voetstappen vandaan komen en vervolgens super verbaasd/verontwaardigd zijn over het feit dat ze "instant" kapot geschoten worden. "wat een kutspel, wordt er alleen maar chagrijnig van". Heb ze al meerdere malen moeten zeggen dat dit niet eentje voor hen is :p
Ja dat had ik in het begin ook, pure frustratie van waarom het niet wilt lukken.
Gewoon in blijven volharden en steeds het spel beter onder de knie krijgen. Vrienden die het veel minder spelen merk je ook gewoon aan dat ze al moeite hebben met de basisprincipe van het spel.
Sommige landen met 10 man in een stad en gaan eerst vrolijk van alles looten zoals boosters en een backpack terwijl anderen rushen voor een wapen al is het maar een pistool en die schiet hun dan neer en vervolgens hoor je dingen over Discord komen van "Hoe kan hij zo snel een wapen vinden dan?"

Zie het zelf ook vaak genoeg, dan kom je samen met iemand anders een ruimte binnen en hij rent dan gewoon voorbij een UZI (misschien in de hoop op iets beters) en dan schiet ik hem paar seconden later neer als hij net een wapen heeft gevonden en het magazijn aan het laden is.
Nope, ik ga inderdaad lekker COD spelen. :D
Maar op de telefoon is PUBG opzich wel leuk, en die wissel ik dan af met Free Fire. :)
Heb vanuit Tencent bevestigingsmail gekregen dat men ook kijkt naar AppleTV versie :-) , naar aanleiding van mijn vraag naar hun.
Kun je een controller verbinden met de AppleTV, dat zou perfect zijn! Dan wordt het een soort van Nvidia Shield.
Ja kan al lang (MFI controlers), heb zelf Nimbus Steelserie.
Deze werkt ook goed met Emulator Provenance (via sideloading te installeren)

Had deze vraag gesteld bij Tencent vanwege desinteresse bij Epic voor een AppleTV Fortnite versie.
Ondanks de bugs en des-optimilisatie blijft PubG zijn eigen smaak hebben, en voelt veel realistischer en serieuzer aan dan CoD:BO, die weer zijn eigen niche vervult.
Er is niets van realism gevoel in CoD... PUBG net als DayZ van ArmA 2 (niet standalone) gaf je een realistisch gevoel door de graphics, atmosfeer en ook gun mechanics, waardoor je meer adrenaline hebt in een BR-game. COD Blackout is gewoon hetzelfde zoals altijd alleen op een grotere map, het voelt niet aan als een warsim ofzo, het is de zoveelste kiddie BR met rushen en springen als autistjes ipv trage gameplay, zoals alle oorlogen in het echt leven.

[Reactie gewijzigd door NorMath op 19 september 2018 20:20]

De beta van CoD was net zo buggie als PUBG. Gelukkig komt nu de realisatie dat battle royal met 64-100 man eigenlijk helemaal niet zo makkelijk is. Daarnaast is Cod een enorm kiddiefest met aapjes, laserguns en zombies. Past mooi tussen Fortnite en PUBG, maar is zeker geen waardige vervanger.
Jazeker. Ik heb COD Blackout ook gespeeld en vond deze game echter minder goed dan PUBG. Het voelt meer Arcade achtig aan, het zit wat mij betreft tussen PUBG en Fortnite in (logisch ook). PUBG voelt tactischer, strategischer, terwijl COD Blackout meer rennen en aimen was.

Ook in COD zaten er nog genoeg bugs, desync, rubber banding en andere problemen waar PUBG last van heeft (gehad).
Zie ook: https://youtu.be/1T2ohLYKlkg

Echt lekker voor elkaar hebben ze het nog niet.


Kortom, er is denk ik zeker markt voor beiden.

[Reactie gewijzigd door cmegens op 19 september 2018 19:09]

Ben benieuwd hoe PUBG zich straks staande kan houden op de PS4 vergeleken met bijvoorbeeld Call of Duty Blackout. Krijg het idee dat de algemene opinie over dat laatste spel behoorlijk positief is (met uitzondering van een aantal balans probleempjes en wat bugs uiteraard). In de staat hoe PUBG nu is, helemaal op Xbox, zie ik nog niet zo snel dit heel populair op de PS4 worden.

Al zie ik het graag anders hoor, heb het speel erg veel gespeeld op de PC maar merk ik toch dat ik het bijna niet meer speel.
De game is in een redelijk goede staat nu op de Xbox, heeft zeker even geduurd!

Call of Duty Blackout is zeker een interessante concurrent, iets meer arcady though.
Persoonlijk hou ik van 3rd person views, wat voor mij een geprek is bij CoD (logisch, altijd FPS geweest).

In m'n huidige friends list speelt iedereen Fortnite, Destiny 2 en PUBG, vinden CoD Blackout interessant, maar niemand die de game ook daadwerkelijk gaat kopen.

Ik zie overigens meer spelers overstappen van Fortnite naar CoD, dan van PUBG naar CoD. I kan helemaal fout zitten natuurlijk, niemand kan de toekomst voorspellen.
Hm ik begrijp eigenlijk niet waarom Fortnite A. zo populair is en B. waarom het uberhaupt vergeleken wordt met PUBG. De games lijken niet eens op elkaar, zowel in gameplay niet als in graphics niet. Fortnite is echt zeer onrealistisch en heeft gameplay die ik persoonlijk nergens op vind slaan (hoezo kun je instant muren bouwen?)

CoD komt imho dichter bij PUBG dan bij Fortnite. Dus waarom zouden Fortnite spelers dan massaal overstappen naar CoD? Ik bedoel als het ging om wat meer realisme zouden ze wel PUBG spelen ipv Fortnite lijkt me.
Fortnite is uiteindelijk in de gameplay best arcady, PUBG gaat richting semi-sim (niet voor niets begonnen op basis van ARMA). Dit is niet voor iedereen aantrekkelijk.

CoD is qua setting misschien meer te vergelijken met PUBG, maar qua gameplay best arcady. Iets dat de massa meer zal trekken.
Het voelt aan als een bijelkaar geraapte zooi. Het was een kwestie van tijd voordat een AAA developer met een gepolijste BR modus zou komen. Moet zeggen dat Treyarch het goed heeft opgepakt, was enigszins sceptisch maar na de beta van afgelopen weekend ben ik positief gestemd. PUBG mag me nu wel gestolen worden.
Blackout paar dagen geprobeerd, het is gewoon COD dus heel snelle gameplay . Ik vind juist de tragere gameplay leuk bij PUBG.

Het voelde mij meer aan dan een gewone FPS en minder een BR.
Qua movement is het wel snel, maar de Time To Kill ligt bij COD nog vrij lang, dus dat compenseert wel weer wat. De vraag is hoe groot de markt is voor een game als PUBG als COD eraan komt. Ik zal niet verbaasd zijn als er een heleboel naar COD gaan, niet in de laatste plaats omdat er nog wat meer afwisseling in zit met de normale multiplayer.
Voor mij geen probleem als het diegene zijn die altijd naar hard drops zoeken en in de eerste paar minuten dood zijn.

Die TTK vond ik toch erg laag hoor, maar het is niet louter dat, de grootte aantallen loot, snelle lopen, voertuigen, map opbouw ,wapens, alles is gewoon gericht naar een snellere/andere gameplay.
Sneller is het zeker, maar dat er meer loot ligt? Ik heb de beta gespeeld en de loot was ver te zoeken. 1x naar die hydro dam gegaan en er lagen aan 1 kant (wat toch best groot is) maar 2 of 3 wapens.

Overigens vind ik de game best goed, maar net wat te snel allemaal en dat is jammer.
Ik had precies hetzelfde, COD voelde als een mis tussen pubg en fortnite aan. Qua graphics zat het er ook wel tussen in en qua speelstijl ook. Een stuk sneller / hectischer dan pubg, maar niet zo chaotische als lolnite.

Ik blijf bij pubg tenzij battlefield me kan overhalen.
Nice! PC-versie is nog lang niet af en bevat meer dan genoeg bugs. De Xbox-versie is nog een groter drama. Je zou zeggen dat het ze simpelweg niet lukt alles op de rit te krijgen. Wat doe je dan? Releasen op nóg een ander platform. Nee joh, goed plan! :+ Nog meer mensen die kunnen bitchen over dat PUBG iets teveel frustraties bevat door de bugs en niet helemaal goed geïmplementeerde features.
Welke bugs op PC versie?
Je hebt er diversen, zoals:
- wapens en gear van vrienden en vijanden die zomaar in de lucht hangen omdat ze net uit beeld zijn.
- Netcode die nog niet goed functioneert, beschoten worden om een hoek als gevolg.
- met de pan door de muur iemand kunnen raken
- plekken waar je nog altijd vast kan komen te zitten/hangen omdat de map niet goed gemaakt is.

Voor nog meer kan je ook ff google gebruiken, dit is een shortlist zo uit m`n hoofd.
Buiten die eerste wat heel sporadisch gebeurt, 2 is voor zover ik zie en heel pak beter met update 19 en gelijkaardig aan wat blackout heeft nu.

Laatste nooit meegemaakt en de 3e, tja de kogelvrije pan gaat door muren .
of het nou sporadisch gebeurd of niet, het is een bug en je vroeg om bugs op te noemen dus vandaar. het zou nooit moeten voor komen om het geen bug te laten zijn.
beter is niet goed, er zijn nog steeds problemen met de netcode en lag etc. die ook aangepakt kunnen worden, eerlijk is eerlijk het is wel veel beter geworden sinds toen ik begon met PUBG maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.
Ja idd is een bug die men hopelijk snel oplost maar om dan van "veel bugs" te spreken alsof het spel bijna onspeelbaar is vind ik wat overdreven.
Nou, ik vind het goed irritant dat die wapens blijven hangen, vooral richting endgame, ben dan al on edge. En het gebeurt niet sporadisch, heb het meer dan de helft van de potten.

Tevens krijg ik regelmatig een kogel in mijn hoofd terwijl ik al weer achter een muur of steen sta. Ik vind dit gamebreaking. Sowieso is de registratie van hits regelmatig bagger. De netcode klopt gewoon van geen kant. Pubg werkt gewoon heel beroerd. Ondanks hetgeen wat ze wel al allemaal gefixt hebben. Naast de cheaters maar dat houd je toch in populaire games.
Dit is vooral een probleem in third person (wat ik an sich al nep vind, want iemand op de grond kan op het dak kijken).
Met alle respect, ik speel deze spel niet maar jouw verdediging ''sporadisch gebeurt'' dan is het blijkbaar vaak genoeg.

Bij punt 4 kan je dus blijkbaar zeggen ''nooit meegemaakt'' maar niet bij punt 1, dan denk ik toch dat het wel vaak genoeg voorkomt.
je poppertje loopt nog steeds als pinokkio...
Geen bug maar een feature ;-)
volgens mij moeten het mensen voorstellen, toch? nou als een mens zo loopt dan mag je mij wegdragen.
Ja echt onspeelbaar hoor.
onspeelbaar niet anders spelen er geen miljoen mensen deze game

maar het doet wel wat aan de ervaring van de game
Denk je dat de ontwikkeling van PUBG op een nieuw platform een negatieve invloed heeft op de ontwikkeling van het spel op de andere platforms heeft? Denk dat, dat minimaal is en dat je dit gewoon los van elkaar moet zien.

Wel is daarbij de kans klein dat hij op PS4 wel fatsoenlijk gaat draaien en daar inderdaad gezeik over komt.
Grote kans dat de basis de PC-versie is en die bevat meer dan genoeg ellende. Dus de basis van de PS4-versie is sowieso al niet goed. Dan begin je al met een achterstand.
Hangt er vanaf of ze een apart team hebben voor de release, maar er gaat gewoon tijd zitten in kennisoverdracht en inwerken van mensen of het delegeren van mensen die dus niet andere zaken kunnen oppakken. Maar de Xbox release hield ze ook niet tegen toen de PC versie nog een brabbelwerkje was
Weet wel zeker van niet.
Waar denk je dat de resources vandaag komen.
Wordt echt geen 2e team voor opgesteld.

Meerder keren meegemaakt dit.
AAPG prachtig spel op pc.
Launch op ps4 pc community kan makkelijk genegeerd worden
Tja, PUBG is nu nog enigszins populair, dus ik vermoed dat ze liever een flinke zak geld pakken en zich daarna gaan druk maken om de prestaties en bugs.
denk dat deze game eerder dood is dan dat alle bugs goed zijn verholpen :P

net als de voorganger h1z1

[Reactie gewijzigd door erwinwernars op 19 september 2018 14:32]

Grote kans, maar dan hebben ze zich al wel rijk gemaakt met hetgeen er staat
Dat weten zij waarschijnlijk ook. :*)
Vorige week nog ff getest op de xbox one x of de framerate stabieler is geworden. Nog steeds erg onacceptabel. Laatste patch hebben ze graphics omlaag gezet. Die moet ik nog testen.
Ben wel benieuwd hoeveel bugs en dergelijke in de ps4 versie zullen zitten, want volgens mij is Sony daar iets strenger in dan Microsoft, maar ik denk niet dat het een compleet werkende game zal zijn.
Nee Microsoft heeft een Game Preview programma, net zoals Steam dat heeft. Microsofts eisen voor een full release zijn hetzelfde.
Maak het spel eerst eens fatsoenlijk af in tegenstelling tot geld harken voor een product dat nog steeds vol met bugs zit. :(
We kunnen wel concluderen dat een jaar exclusive voor Xbox One de grootste fout was van het team achter PUBG. Fortnite heeft een jaar de tijd gehad om rustig een roll out te doen op letterlijk elk platform en een gigantische playerbase te claimen.

Nu moet PUGB niet alleen met Fortnite maar ook met alle grote titels gaan concurreren zoals Call of Duty die deze gameplay de komende weken introduceren.

[Reactie gewijzigd door TheJoe op 19 september 2018 15:22]

En toch is dit niet eerlijk te vergelijken. Fortnites BR mode is altijd Free to Play geweest. Als Fortnite ook €30 gekost had, was het dan ook zo populair geweest? Ik denk namelijk van niet, Fortnite heeft namelijk meegelift op het succes van PUBG en doordat er geen PS versie is/was hebben ze snel marktaandeel kunnen pakken.

Ik werk veel met kinderen (en Fortnite wordt onderhand door ieder kind/tiener gespeeld) zou dit ook zo zijn als al die ouders het spel hadden moeten kopen voor ze? Ik weet het zo net niet. Fortnite was de enige f2p battle royale game op de markt en de enige die speelbaar was op de PS.
Microsoft moest een game hebben bij de launch van de One X. Die was er niet en PUBG was wel de populairste game op dat moment. PUBG zou altijd al naar de consoles komen alleen zorgde MS voor tijdelijke exclusieve deal.
Denk dat dit eerder een win is voor de makers ipv voor Playstation en gamers iedereen is op Fortnite.

[Reactie gewijzigd door trui op 19 september 2018 14:35]

Niet iedereen, bijna iedereen die ik ken vindt het een groot K spel (me included).
Beter komt escape from tarkov naar de ps4. is een veel betere game
Die kwam er toch ook aan? Ik denk alleen dat de markt daar niet echt naar is op consoles. Dat zal altijd wel een soort indie-titel blijven denk ik.
Misschien is het handig voor ze om eerst eens de PC & Xbox versie goed af te maken?

Alle BattleRoyale spelers gaan toch CoD en BFV kopen aangezien die ook met een BattleRoyale modus komen.
Laat ze eerst maar de xbox one versie fixen. De full release kreeg net zelfs al een downgrade....

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee