Nvidia brengt pc-versie GeForce Now naar Shield-box met Android TV

Nvidia heeft zijn streamingdienst voor games GeForce Now een update gegeven op de Shield-settopbox met Android TV. De update houdt in dat de dienst voor pc en Mac nu ook op de Shield draait.

GeForce Now, zoals Nvidia die begin vorig jaar aankondigde voor de pc en Mac, komt binnenkort naar de Shield, schrijft Engadget op basis van een aankondiging van Nvidia. Dit is de bètadienst waarmee gebruikers hun eigen games, mits die ondersteund worden en gekocht zijn via Steam, Uplay of Blizzard Battle.net, kunnen installeren op een gevirtualiseerde game-pc in de datacenters van Nvidia. Er is 1TB beschikbaar en Nvidia draagt zorg voor het updaten van drivers en games.

De dienst is met name bedoeld om gamen op hoge instellingen en met goede framerates mogelijk te maken op minder krachtige hardware. Vereist is dat een gebruiker minimaal een 25Mbit/s-verbinding heeft. Tijdens de gratis testfase kunnen gebruikers maximaal vier uur een game spelen. Waarschijnlijk dienen ze bij de uiteindelijke introductie een bepaald bedrag voor een bepaald aantal uur te betalen maar wanneer de dienst commercieel aangeboden wordt en wat de prijzen dan worden is onbekend.

Met de update vervalt de bestaande dienst voor het streamen van games die al aanwezig was op de Shield. Deze heette verwarrend genoeg ook GeForce Now maar was op andere leest geschoeid. Dit was namelijk een abonnementsdienst. Voor 9,99 euro per maand konden spelers ongelimiteerd games uit een collectie van zestig titels draaien op hun systeem.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

10-07-2018 • 19:52

52 Linkedin

Reacties (52)

Wijzig sortering
Heb dit al eens getest op de SHIELD met wat beschikbare games in de library. Ik was oprecht verbaasd hoe goed dit wel niet werkte! Als je een casual gamer bent, niet veel geld uit wilt geven maar wel een volwaardige game-ervaring wilt, dan is dit echt de ideale manier om alsnog te kunnen gamen. Input-lag viel me eerlijk gezegd niet eens op.

Enige punt is dat je wel een hele goede verbinding moet hebben. Ikzelf heb 200mbit van Ziggo, bekabeld, wat meer dan voldoende bleek, maar kan me voorstellen dat zaken als Wifi & mindere bundels hele andere resultaten zullen geven.

[Reactie gewijzigd door Dannydekr op 10 juli 2018 20:08]

Beste server is "EU central 2" op wifi haal ik daarmee 16ms latency, bekabeld zo'n 12ms. Dat is minder dan 1 frame vertraging bij 60hz.
Deze kun je handmatig kiezen bij de app in de settings op de Nvidia shield TV.
16 ms om jouw input naar de server te sturen. Vervolgens moet het verwerkt worden in een frame + 16ms, daarna rendered de frame met het resultaat + 16 ms. Voeg daar 16ms bij om het weer terug naar jouw tv te sturen = 64ms
16ms latency, ofwel 16ms round-trip. Ofwel:
8ms om je input naar de server te sturen
Verwerken in een frame: Laten we aardig zijn en zeggen dat dit inderdaad 16ms is
8ms om het frame terug te sturen
TV latencies zijn absurd laag, in de trend van 5ms of minder
Totaal: 40ms.

Zowel de 16ms van de server als de 5ms om het naar het scherm te sturen zijn ook nodig als je gewoon op je PC werkt. Ofwel: De shield is, letterlijk, 16ms "trager" dan wanneer je op de PC aan het werk bent. Ware het niet dat je PC naar de spel-server ook een vertraging heeft die nVidia veel beter kan managen. Het resultaat zal al snel een paar ms schelen waardoor de vertraging van de Shield ten opzichte van je game PC op mischien 10ms uit gaat komen.

Niemand beweert dat je dit met competitieve FPS moet gaan doen. Maar voor Diablo, of zelfs WoW is dit geen enkel probleem.
Wat? Tv input lag is juist bijna altijd crap. 25 ms is al goed, 50 kom je ook vaak genoeg tegen. Game mode helpt vaak iets maar ze blijven veel trager dan (vooral game-)monitoren.
Je kan ook een monitor aansluiten op je shield.
Tuurlijk, maar ik reageerde specifiek op de uitspraak "TV latencies zijn absurd laag, in de trend van 5ms of minder" hierboven. En dat is bullshit.
En niet vergeten dat ik zei dat dit op wifi is. Op ethernet behaal ik slechts 11 a 12ms.
En je kunt op de laptop bijvoorbeeld wel pubg spelen maar daar scheelt elke milliseconde een belangrijke rol. Echter vraag ik me af of dit verschil misschien enigszins wordt gecompenseerd door de locatie van de servers ten opzichte van alle andere spelers waardoor je misschien een lagere in-game ping krijgt.
Maar voor single player games is het erg goed te doen met slechts WiFi in mijn geval.
Ik was zelf ook verbaasd hoe goed het werkt.

Tevens kun je zelf de instellingen wijzigen van de graphics in game. Deze kun je gewoon op 4k zetten en alles op ultra. Dat speelt prima en wordt gewoon gedownscaled naar 1080p.
De berekeningen worden door Tesla gpus gedaan volgens mij. De load zal wel verdeeld worden o.i.d. waardoor je het niet kunt vergelijken met een server waar een specifieke videokaart aan verbonden zit. Maar daar weet ik niet genoeg vanaf.
Dat klopt niet helemaal :p
Een ping is de tijd tot aan de reply dus al heen en terug ;)
De verwerkingstijd van een frame op de server hoeft natuurlijk ook niet per de 16 ms te zijn, die hoeft niet trager te zijn dan jouw eigen pc afhankelijk van de hardware en configuratie.
Waarom is de tijd op de server gelijk aan je ping? Dat lijkt me erg bijzonder. Het enige wat je kunt meten is je round trip time. Hoe lang die server erover doet om je frames te verwerken lijkt me enigszins variabel.
kan, mijn wifi is niet al te best, soms heb ik ineens een paar seconden een time out
ik ben er ook een grote fan van, gebruik het nu al tijden op mijn laptop nog wel via wifi signaal is dan niet zo betrouwbaar en dat merk je gauw. Maar binnenkort bedraad ben dan benieuwd hoe stabiel het dan is.

mocht het goed zijn dan is dit the way to go for gaming.
Ik gebruikte zelf soms GameFly op mijn LG TV met WebOS en ook dat verraste me enorm! Kon Borderlands prima spelen zonder echt het gevoel te hebben dat ik echt last had van Lag of iets wat me in de wegstond van een goede game ervaring en ook Drift deed het meer dan prima en dat allemaal op een puike in-game resolutie!

Uiteindelijk nooit het abbo afgenomen maar het feit dat het kan met een controller direct in je TV geplugged (schijnt ook met enkele bluetooth controllers te gaan maar dit zelf niet getest) is echt een hele toffe ervaring
Aannames aannames.

Bij de meeste consoles heb je aanschaf console + aanschaf game + maandelijks abonnement. Daarbij wordt de console na een paar jaar afgedankt door de fabrikanten en moet je doodleuk mee naar de nieuwe versie van de console wil je nog de nieuwste games kunnen spelen.

Als je dat bij elkaar optelt dan zou de dienst van nvidia nog wel eens veel goedkoper uit kunnen vallen.

Zo super fantastisch zijn consoles nu ook weer niet met de beeldkwaliteit. De oplossing van nvidia geeft prima beeld en is juist niet hardware afhankelijk. Daarbij is het systeem (laptop/desktop) nog bruikbaar voor veel meer andere doeleinden. Iets wat een console nooit zal kunnen.
Beeldkwaliteit is waarschijnlijk beter dan console. Je kunt zelf net als op een pc de instellingen wijzigen en de resolutie op 4k zetten met alles op ultra.
De compressie is ook niet verkeerd, bij een goede verbinding moet je echt goed kijken wil je zien dat het een stream is. Als je aan het spelen bent zie je het al helemaal niet meer.
Daarvoor is er wel een minimum van 25mbit/s en een aanbevolen 50mbit/s verbinding nodig. Dat zijn goede getallen voor compressie. Geen idee of het h.264 of h.265 is.
Ik doe het met shadow tech, hiervoor betaal je maar 32 euro per maand voor onbeperkt gebruik. En krijg je een eigen virtuele machine met een eigen GTX 1080

De stream werkt prima met Intel HD of Nvidia kaarten, alleen met bepaalde AMD kaarten heeft ie wat problemen op dit moment mee.

Het is nog niet officieel gelanceerd in NL, maar als je kijkt hoe goed het werkt. Kan het alleen maar veel beter als ze hier data centers hebben.

Dit krijg je er voor, opslag is ook nog los uitbreidbaar

CPU INTEL XEON 8 dedicated threads
GPU NVIDIA GTX 1080 equivalent
STORAGE 256GB Secured
MEMORY 12GB DDR4
Ultra fast fiber included - 1Gb/s down / 100Mb up

[Reactie gewijzigd door mysterieworld op 11 juli 2018 10:39]

hiervoor betaal je maar 32 euro per maand
3840 euro per 10 jaar.. daar kun je ook aardig wat PC van kopen.
10 jaar is niet realistisch
- het is door de front moderatie bepaalt dat het onzin is dat een pc 10 jaar meegaat

https://tweakers.net/nieuws/140531/dram-prijzen-zullen-in-derde-kwartaal-van-2018-licht-stijgen.html?showReaction=11731879#r_11731879

- je kan niet in de toekomst kijken. Misschien zijn er over 2 jaar technieken die je huidige hardware qua prijs waardeloos maken. Als je via de cloud werkt kun je makkelijk overschakelen.
Ik zei toch niet 1 PC? Voor 3840 kun je best 2 of 3 PCs kopen, zeker als je ook nog wat terug krijgt voor de oude PCs.
Vergeet niet dat je ook met streaming nog wat hardware zelf moet kopen.
- het is door de front moderatie bepaalt dat het onzin is dat een pc 10 jaar meegaat
Ik zie gewoon nog Core Duo en Core 2 Duo systemen uit 2006 in gebruik.. En ook i3s en i5s vanaf 2010 verwacht ik in 2020 gewoon nog te zien, zeker met wat extra RAM en een SSD. En een nieuwe (tweedehands) videokaart.
Misschien zijn er over 2 jaar technieken die je huidige hardware qua prijs waardeloos maken.
Ik hoop het, maar ik ben bang van niet.

[Reactie gewijzigd door Olaf van der Spek op 11 juli 2018 10:06]

Je vergelijking met betaling van het bedrag in 10 jaar gaat niet op. Stream prijzen kunnen dalen, bijv door concurrentie, je kunt switchen, je kunt ook een jaartje stoppen. Je kunt nieuwe hardware voor hetzelfde maandbedrag.krijgen over 2 jaar... De dag dat je iets installeert in je pc is de dag dat je al 10-20% van de waarde kwijt bent.

Well, the Radeon RX 680 according to my sources will be powered by the Navi GPU architecture and feature 8GB of GDDR6 memory, with the performance of the GTX 1080 to GTX 1080 Ti or so. We should expect a price of somewhere in the $299-$399 range, and will battle the GTX 1080 Ti at higher resolution games because of its faster GDDR6 RAM.
Read more: https://www.tweaktown.com...gpu-gddr6-2019/index.html
Stream prijzen kunnen dalen, bijv door concurrentie, je kunt switchen, je kunt ook een jaartje stoppen. Je kunt nieuwe hardware voor hetzelfde maandbedrag.krijgen over 2 jaar... De dag dat je iets installeert in je pc is de dag dat je al 10-20% van de waarde kwijt bent.
Prijzen kunnen ook stijgen, diensten kunnen stoppen (hoeveel streaming diensten zijn er niet al gestopt?). Een jaartje stoppen kan, maar heb jij in de afgelopen 10 jaar een heel jaar niet gegamed?
Je kunt nieuwe hardware voor hetzelfde maandbedrag.krijgen over 2 jaar...
Klinkt goed, maar dat kost de aanbieder natuurlijk ook aardig wat.
with the performance of the GTX 1080 to GTX 1080 Ti or so.
Elk jaar horen we dezelfde geruchten.. helaas worden we vaak teleurgesteld.

En ook hier, welke beeldkwaliteit / resolutie / framerate wordt echt geleverd? 2160p60? 2160p30? 1080p120? 25 mbit/s is niet zoveel..

[Reactie gewijzigd door Olaf van der Spek op 11 juli 2018 10:40]

Een computer schaf je echt aan en dat bedrag ben je dan direct kwijt. Het abonnement kun je tussendoor gewoon stop zetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of wanneer je verwacht een tijdje niet te kunnen gamen. Waar je bij de nvidia dienst doorlopend upgrades ontvangt voor het abonnementsgeld koop je in het andere geval hardware welke gewoon een beperkte levensduur heeft voor het gamen. Dan moet je al snel in gaan leveren op de resolutie of de beeldkwaliteit om de game toch nog te kunnen spelen.

De nvidia dienst is nog redelijk nieuw en een van de weinigen die beschikbaar is. Met een beetje concurrentie gaat de abonnementsprijs nog wat omlaag.

De systemen waarvan jij aangeeft dat ze nog in gebruik zijn, dat kan best het geval zijn maar op een i3 van de eerste generatie of een core 2 duo zijn games als een Doom al niet meer te spelen laat staan de zwaardere games. Dus leuk dat de hardware in de basis na 10 jaar nog steeds functioneert maar dat betekent niet dat het ook nog functioneel is voor bijvoorbeeld gamen
Mwoa, je kan er nú misschien een systeem van halen gelijk aan de specs die zij bieden, maar over 9 jaar is die machine dan wel echt op z'n laatste benen en "claimen" ze bij shadow tech dat je "gratis" upgrades blijft krijgen. Daarnaast; stel je hebt over een jaar die PC niet meer nodig, dan zet je je abbo stop en ben je 360 euro kwijt. Ik denk dat je in dat jaar meer afschrijft op die PC.
gelijk aan de specs die zij bieden,
Een GTX 1080 klinkt leuk maar is de kwaliteit van de stream echt gelijk aan de kwaliteit die een lokale 1080 levert?
En zoals ik op Bram antwoordde bedoelde ik niet dat je maar 1 PC van dat geld zou kopen.
hardware wordt om de tijd geupgrade, en daarna komen er in de korte toekomst goedkopere abonnementen.

Dus stel voor je hebt genoeg aan 1080p, zou je de GTX1080 kunnen aanhouden voor een lagere prijs

[Reactie gewijzigd door mysterieworld op 11 juli 2018 10:11]

Ik las 'maar 32 euro per maand' ook met een grijns op m'n gezicht. Zie dan ook een jongere voor me met een kekke Iphone X, duurste Netflix abo, Spotify abo en private lease auto. En dan raar opkijken als er ooit een huis gekocht moet worden waar je geen hypotheek voor kan krijgen omdat je overal maar duurbetaalde abo's afsluit aan de lopende band. :+
Tja het is natuurlijk maar hoe je het bekijkt. Hobbies kosten geld.

Er zijn er genoeg die telkens de meest recente grafische kaart spelen omdat ze een paar FPS lager zitten dan hun vrienden. Als je het met die uitgaven vergelijkt is het inderdaad "maar" €32 per maand :P
Tsjah, het was ook ietwat gechargeerd gepost van mij. Zal vast niet zo zijn, maar goed, ik hoor vaak jongeren om mij heen die echt voor alles lukraak abonnementen afsluiten voor bij elkaar vele honderden euro's in de maand en ook echt in de veronderstelling zijn dat het 'goeie deals' zijn allemaal. Dat het ze op een of andere manier geld bespaart. Iig, op die manier proberen ze het aan zichzelf te verantwoorden denk ik. Het enige voordeel bij dit soort constructies is m. i. meestal dat je direct iets hebt. Direct iets hebben is alleen in de echte wereld meestal iets wat juist het meeste kost. Je hebt het direct en hoeft niet te sparen en wachten. Dat je vaak iets tijdelijk in bruikleen hebt in plaats van koopt met evt. restwaarde, daar staan ze niet bij stil.
Maar goed, bovenstaande is wat anders dan idd geld uitgeven aan een hobby. Ondanks dat het maandbedrag m.i hoog is, kan je in dit specifieke geval allicht ook je abo stopzetten als je bijv. even wat weken te druk bent om te gamen.
Een deel zit hem natuurlijk in het gemak voor veel personen. Waarom zou je iets uit moeten gaan zoeken als het al kant en klaar voor je beschikbaar is. Sommige hebben daarbij inderdaad weinig besef van wat ze maandelijks kwijt zijn.

Zelf doe ik bijvoorbeeld rustig 4 jaar met mijn smartphones (momenteel de Nexus 6P). Bij spotify deel ik samen met 5 anderen een family abonnement.

Mijn game desktop is inmiddels al weer een paar jaartjes oud en doet het nog prima met een 970 strix OC. Maar je begint wel te merken dat sommige games in hele hoge resoluties net niet meer op het maximum gespeeld kunnen worden. Wat mij betreft blijft het systeem nog een paar jaar en zou voor de laatste paar jaar de nvidia dienst wel een optie zijn.

Mijn huidige laptop loopt het op zijn einde (inmiddels 6 jaar oud) en het is wel prettig dat als je naar vrienden gaat dat je dan niet heel die desktop mee hoeft te nemen. Nu krijg ik deze week een nieuwe laptop van het werk, maar ja ik moet er zakelijk verplicht 5 jaar mee doen dus dan is de dienst van nvidia ook op dat systeem voor de laatste 1-2 jaar bijvoorbeeld een mooie optie.

Ach en mijn andere hobbies zijn veel prijziger. Zoals als vrijwilliger bij Scouting 36 jongeren begeleiden naar de Wereld Jamboree. Dat kost ook even €3375,-. En ja ik heb ook gewoon een huis met een hypotheek :P

De ene persoon geeft het nu eenmaal graag uit aan een dure auto / smartphone / gamepc / etc en de andere gaat reizen / koopt een duurder huis / enz.

Voor mij is de prioriteit in het leven toch echt wel dat ik van het leven geniet en dat ik via mijn vrijwilligerswerk andere verder help. Meer centjes in de maand over houden is leuk maar ik heb nu bijvoorbeeld een baan ik met veel plezier iedere dag naar toe ga en welke alle vrijheid biedt voor mijn hobbies en vrijwilligerswerk.
Als die jongere niet drinkt of rookt kan dat makkelijk.

Moet je kijken wat elke andere hobby kost. Paardrijden, parachutespringen, alles is duur.

En als je veel gamed is dit waarschijnlijk goedkoper per uur dan de kermis.
Afhankelijk van hoeveel je gamed is parsec dan ook interessant.
Die hebben o.a. een deal met paperspace die servers hebben staan hier in Amsterdam.
Je betaald dan een vast bedrag per maand voor je storage en per uur voor de machine die je gebruikt als je deze gebruikt.
Voor eenzelfde setup als die jij beschrijft betaal je dan $7 p/m voor 250GB storage en $0.65 per uur dat je de machine gebruikt en wordt per minuut verrekend.

Al met al kan je dan grofweg 40 uur gamen per maand voor hetzelfde geld en heb je servers hier in NL.
Daarnaast kan je met parsec je eigen game machine ook inzetten als host en kost het je niets als je een keer bij vrienden gaat gamen en je laptop oid meeneemt.
Ik heb deze service ook geprobeerd en dit werkte redelijk tot goed. Heb een paar keer PubG er mee gespeeld en dit werkte ook goed ondanks dat het niet ideaal was voor hoge FPS. maar dit ligt ook gedeeltelijk aan PubG.

Alleen wat niet werkte waren de Microsoft Store games. Ik kon Forza Horizon 3, Gears 4 en Sea of Thieves niet installeren. Deze resulteerden in een error bij installeren. Via support gaven ze aan dat ze bekend waren met het probleem maar nog niet wanneer er een oplossing voor was.

In de 3 maanden dat ik het probeerde was er geen oplossing ervoor. Weet jij of dit inmiddels opgelost is?
Denk dat Nvidia niet zoiets aanbiedt, maar meer een schaalbaar systeem. Er wordt gerenderd met Tesla gpus en zelfs op 4k ultra zijn zware games goed te spelen. Niet vergelijkbaar met een 1080 in ieder geval.
Het zal ook misschien eerder een per uur bedrag zijn ipv een vast maandelijks bedrag. Maar vermoed wel dat de prijs beter concurrerend is.
Oh wat is dit mooi, ik heb aan al mijn tv's een nvidia shield hangen en heb niet echt geld over voor een high end gamepc omdat ik maar weinig game, maar zo kan ik dus toch mooi goede games kopen en ze spelen zonder gelijk 1500+ euro aan kosten te maken.

Erg tof. Hier zijn alle shields bekabeld en alles werkte al prima, maar de laatste maanden was het nvidia gamegedeelte gratis ipv 10 euro per maand en dat mag nog lang zo blijven van mij :P
Ja, ik vond Geforce Now altijd al geweldig werken, maar het aantal games natuurlijk beperkt.Voor mij als casual gamer eigenlijk geen issue, want ik vermaakt me zo af en toe(als ik tijd heb) prima met wat er wel is.
Nu wordt dat probleem(aanbod) dus grotendeels opgelost.

[Reactie gewijzigd door YoMarK op 11 juli 2018 11:32]

Ik zit nu sinds 3 Juli in de beta. Maar ik heb het nog nooit werkend gekregen helaas. Internet is snel genoeg volgens Geforce NOW. Maar het enigste wat ik krijg is een soort honinggraat achtergrond met een Steam windows van het spel wat ik wil gaan spelen. Ziet er dan zo uit: https://i.imgur.com/JiacM5y.png Heb zelfs een kwartier gewacht hopen op iets dat zou komen maar niks.

Jammer want ik wil eigenlijk heel graag dit proberen. Lijkt me zalig om niet elke keer achter nieuwe hardware aan te rennen.

[Reactie gewijzigd door Cloontje op 10 juli 2018 22:23]

Zijn alle relevanten poorten op je router/firewall wel geopend?
Als ik iets daaraan moet aanpassen is mij dat nooit verteld door Geforce NOW. Ik zal er een naar zoeken.
bedoel je de laatste doom ? die werkt namelijk perfect bij mij.
Doom heeft al heel wat delen uitgebracht en bestaat niet puur uit de versie welke in 2016 is uitgebracht ;)
Waar heb je het over, ik heb het nooit over Doom gehad niet over Doom die ik ooit op floppies had, Niet over de Reboot Doom. Waar gaat dit over?
@Cloontje @fuqua stelt de vraag over welke versie van Doom en of je de meest recente versie bedoeld en geeft daarbij aan dat het bij fuqua wel werkt binnen de dienst. Jouw enige reactie daar op is "Wat?". Mensen kunnen nu eenmaal niet ruiken wat je daar mee bedoeld.

Tussen de aller eerste versie van doom en de huidige versie zitten nog genoeg andere versies van doom. Deze staan ook gewoon in de Steam library dus het had heel goed mogelijk kunnen zijn dat het bijvoorbeeld over Doom 3: BFG Edition ging.
Jullie reageren op het verkeerde comment. Ik heb het nooit over Doom gehad.
Hij reageerde op de verkeerde.........

Edit: Of niet, leek me logischer.. onthou me verder van commentaar =)

[Reactie gewijzigd door Michaelr1 op 11 juli 2018 13:08]

Nee hoor ik reageerde op @Cloontje zijn "Wat?" reactie, want kennelijk was het onduidelijk voor @Cloontje waar de vraag/opmerking van @fuqua over ging. Er zijn dan ook meerdere doom versies in de steam store beschikbaar
Mijn post ging nooit over Doom. Fuqua reageerde op de verkeerde post, daardoor wist ik niet waar hij het over had. Daar zij ik "Wat".
Dus Shield, monitor/tv, toetsenbord en muis en gamen maar? Ik ga zeker proberen, heb geen game pc meer, maar wel een leuke steam bibliotheek. Vond het al een beroerd idee dat ik geen Doom meer kon spelen.

edit:typo, dubbele ontkenning

[Reactie gewijzigd door Mr. Freeze op 11 juli 2018 07:44]

Leuk om met een gratis beta te beginnen, maar wat gaat het kosten als het uit beta komt?
Ben benieuwd of dit een goed alternatief is voor een dure videokaart in een toekomstige upgrade.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee