Horizon Zero Dawn krijgt New Game+-modus

Guerrilla Games heeft een patch uitgebracht voor Horizon Zero Dawn die niet alleen enkele fixes naar de game brengt, maar ook de nieuwe modi Ultra Hard en New Game+ toevoegt. Met die laatste modus is het spel opnieuw te spelen met behoud van personagevoortgang.

Na het opnieuw beginnen met de New Game+-modus kan de speler geen hoger level behalen dan het maximum van 50 maar nog wel XP verzamelen, aldus Guerrilla Games. Daarnaast zijn bijgewerkte versies van bestaande wapens en outfits toegevoegd, die volgens de ontwikkelaar niet goedkoop zullen zijn.

Een andere nieuwe modus is Ultra Hard, die de speler met extra uitdagingen confronteert. Wie deze modus selecteert bij een New Game+-spel, kan geen stap terug naar een makkelijkere game doen, in overige gevallen kan dat wel. Daarnaast zijn er twee nieuwe Trophies en is er onder andere de mogelijkheid het gezicht van Aloy te beschilderen.

Kotaku constateerde dat het simpelweg uitspelen van Horizon Zero Dawn niet voldoende is om de New Game+-modus te laten verschijnen. Spelers moeten de savegame van na de credits laden om die optie te laten verschijnen.

De gratis patch is een tussendoortje voor het verschijnen van The Frozen Wilds-dlc. Dat pakket voor Horizon Zero Dawn, dat Aloy in een winterse omgeving neerzet, verschijnt nog wel dit jaar.

Update: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd. De oorspronkelijke versie gaf een foutmelding door de link naar Kotaku. Helaas zijn oorspronkelijke comments hierbij niet meer aanwezig.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

06-07-2017 • 19:48

64 Linkedin

Reacties (64)

Wijzig sortering
Heerlijk. Op moelijkste difficulty uitgespeeld. Ik ga wachten op de DLC dit jaar en dan een new game + starten en gelijk door op Ultra Hard. Zo kun je toch nog een uitdaging creëren en tegelijkertijd je skilltree maxen. Gaat zeker nog wat plezier uurtjes opleveren.
Als je de game op normal difficulty uitspeelt inclusief de hunting opdrachten dan heb je de skill tree sowieso al maxed. Bij het behalen van level 50 ben je daar al vrijwel.
Kan ik me niet meer herinneren. Inmiddels alweer een paar maanden geleden uitgespeeld. Iig dan met volle skilltree ertegen aan op Ultra Hard.
Nadat ik de game uit had gespeeld had ik stuk of 10 skillpoints over die ik niet kon besteden (had expres 1 skill open gelaten, die skillpoints verdwijnen namelijk als je alles hebt, wilde kijken hoeveel ik er kon verzamelen).
Ik vond het super izi op het 'moeilijkste' niveau. Had constant het gevoel dat ik op het makkelijkste niveau zat te spelen. Totaal geen uitdaging.

[Reactie gewijzigd door Ikweethetbeter1 op 6 juli 2017 21:04]

Toevallig net de game uit gespeeld. Nou ik zie geen reden waarom je deze game opnieuw zou willen spelen in deze modus. Verhaal is interessant; maar je kent het trucje inmiddels wel met combat en ik vond het behoorlijk eentonig worden. De game is ook niet echt lastig als je weet wat de robots doen.
AI van de robots laat soms ook te wensen over, je merkt goed dat ze een bepaalde arearange hebben en lopen vervolgens weg of staan domweg stil zodat jij op je dooie gemak een Thunderjaw kan doden met [insert random weapon]. In bijv Dark Souls achtervolgen de NPC's je zowat de gehele map door :+

Ik zit momenteel in de 1 na laatste mainquest, de moeilijkheidsgraad hard is eigenlijk wel de sweetspot voor deze game, bij vlagen is het spel nog aan de makkelijke kant.
PC !!! helaas dat zal niet gebeuren, maar ik zou graag willen dat het op PC uitkwam... :9~
Pc heeft zat exclusieve waar jij zoet mee bent toch?
Waarom niet? Het bezitten van een IP is juist de manier voor een bedrijf om zich te onderscheiden. Daarom bestaan er merken, daarom zijn er verschillende winkels, daarom is er concurrentie, vooruitgang etc. En de gamesindustrie bestaat niet om jouw te voorzien van alle games die je maar kan wensen, de gamesindustrie is er om geld te verdienen. Exclusives zijn een middel om een platform te verkopen.
Nou ik vind het ook niet leuk maar wees eerlijk, jij hebt er geen probleem als een spel alleen voor Windows is.
Wat ook exclusiviteit is..
Kijk het is niet goed als een ontwikkelaar geldt krijgt om een spel niet op een bepaald platform uit moet komen.
Maar dat gaat al jaren zo en is niet nieuw en vroeger klaagde niemand erover.
Nu zie je dat sony eigenstudios op een eigen platform alleen games uitbrengen is het in één keer niet goed meer. Slaat toch nergens naar.
En alle games moeten gratis, am I rite??
Maar het lijkt me een gaaf spel!
Ach, koop een tweedehands ps4 op marktplaats en als het niet is verkoop je em weer.
Ik kan niet met een gamepad overweg, ben echt een toetsenbord en muis gamer
Leugens. Dit leer je zelf snel genoeg. Tenzij je dit jezelf blijft vertellen ;)
Welke zou je aanraden voor op de pc, om eens te proberen?
gewoon een xbox one controller kopen en aansluiten op je pc. werkt super
Gewoon een Xbox One controller denk ik..

Ik gebruik zelf nog een oude Xbox 360 controller op mijn PC, die werkt ook goed..
Een dualshock 3 als je die nog hebt liggen, doet het prima maar moet wel even worden ingesteld. Is wel een voordeel als je ook een PSX of PS2 emulator gebruikt omdat de toetsiconen dan overeen komen.

Verder werken alle controllers die Xinput ondersteunen ook goed.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 7 juli 2017 17:44]

Ligt aan het genre game wat het fijnste werkt qua input controls.. Shooters etc moet je inderdaad gewoon met muis en toetsenbord spelen.. Maar b.v. racegames werken veel beter met een controller (stuurtje+pedalen is nog beter, maar ook veel omslachtiger).. Ik gebruik af en toe een oude Xbox 360 controller op mijn PC voor het rijden in GTA-V en Rocketleague..
Ik kan niet ligt op het kerkhof, zei mijn vader altijd. Ik ben van oorsprong ook een tobo muis gamer, maar ik kan prima overweg met een controller. Ik vind het inmiddels ook voor bijna alle games een veel fijnere input manier dan een muis en toetsenbord.
Alleen niet dit soort games helaas.
Ik ben er vorige week toevallig mee begonnen deze (Nederlandse) game, vind het geweldig tot nu toe.. Graphics zijn voor een console zeer goed en de sfeer is fantastisch.. Erg verslavend dus zeker als je je verdiept in het verhaal en de sidemissies etc.. Na eerst alle Naughtydog games gespeeld te hebben (Last of Us en hele Uncharted series) is dit op dit moment de game die me voorlopig nog wel even zoet houdt.. Sony doet het goed hun exclusieve games deze generatie van gameconsoles (al blijf ik het een beetje jammer vinden dat je niet alle games gewoon op 1 platform kan spelen, bij voorkeur de PC)..
Kijk uit hoor, ik voelde me ook precies zoals jij, maar het spel eindigt erg abrupt. Ik vind het een geweldig spel, ik was er helemaal ingezogen en .... het was klaar. Daar baalde ik echt wel even van.
Da's bemoedigend als je nog midden in de game ervaring zit... Ik denk dat ie liever in de waan was gebleven :P

[Reactie gewijzigd door Vayra op 7 juli 2017 17:46]

Laten we even met z'n allen in ongeloof staren naar een AAA game die een vrij substantiele nieuwe modus uitbrengt voor een bestaande game zonder hun klanten daarvoor te laten betalen.

Dit zou toch minimaal een €10,- 'DLC' zijn geweest bij veel anderen...
Dat dit minimaal een 10 euro DLC zou zijn ben ik niet met je eens. De toegevoegde content is vrijwel nihiel. Je houdt het zelfde spel, geen nieuwe quests, geen nieuwe area's of tegenstanders. Dat gezegd te hebben vind ik het een leuk gebaar naar de spelers toe om dit toch uit te brengen. Ik vrees alleen dat het onvoldoende " nieuw " is om de tijd naar de eerste uitbreiding te overbruggen voor veel mensen. Op een gegeven moment wordt het allemaal behoorlijk repetitief hoe leuk ik het spel ook vind.
Volgens mij ben jij je niet helemaal bewust van de bizarre hoeveelheid support die Guerilla nog voor dit spel verleent. Kijk de patch logs er even op na. Ze luisteren ontzettend goed naar de community en de game is al op veel vlakken veranderd als je deze nu vergelijkt met hoe deze uitkwam.

In deze laatste patch zit een extra difficulty level en ook nieuwe wapens.

Ik vind de game overigens verre van repetitief. Er zijn zoveel dingen te doen en te zien en iedere robot vergt weer een andere tactiek met andere wapens. Ik snap niet dat mensen dat repetitief vinden, maar goed. Ik ben gisteren begonnen met NG+ en ga vanavond weer verder. Ik vermaak me weer prima.
Ik vind het een geweldig spel, denk wel een van mijn favoriete, maar er was genoeg qua content en beperkte mogelijkheden waar ik mij aan stoor. Ik wacht dus dan ook geduldig op de dlc maar deze patch zal mij nog niet terug trekken naar het spel.

Ik heb het 2x uitgespeeld in 1.5 week tijd, de eerste keer op normal difficulty en ik was er binnen 4 avonden spelen doorheen. En dan is er serieus ook echt niks meer te doen. Max level, max gear, iedere robot gaat met gemak neer met dezelfde taktiek (freeze arrows totdat bevroren, dan spammen met willekeurige ander wapen, rinse & repeat, werkt praktisch tegen alles behalve stormbirds), en geen een quest meer te vinden.

Tweede keer op moeilijkste moeilijkheidsgraad bracht niet veel verschil, enkel op het begin een beetje trickier.

Vond het zo jammer da tik met zo veel gemak doorheen vloog en niks meer te doen had.
Vier avonden??? Dat vind ik zeer onwaarschijnlijk. Ik heb over mijn eerste playthrough iets van 110 uur gedaan. Ik was alleen al met het eerste gebied aan de rechterkant van de map meer dan 20 uur zoet.

De main quest duurt 16 uur als je veel haast maakt en als je alles ernaast wil doen, doe je er 40 uur over. Of je verstaat onder avond vanaf 6 uur de hele nacht door knallen, dan snap ik het.

https://howlongtobeat.com/game.php?id=26784
Een paar uur per avond, zo'n 3 a 4 (ok toegegeven, laatste dag was in het weekend toen ik em uitspeeld, daar is wat meer in gegaan). Ik was in ieder geval al op de 2e avond max level, ik weet het namelijk nog goed omdat ik aan een vriend vroeg wat voor level hij was toen hij het spel uitspeelde, hij antwoorde 50 (ik wist niet dat het de max was) en ik was toen net level 45. Zo kwam ik er dus achter dat ik de rest van het spel moest uitspelen met niks meer te levellen te hebben, ben toen maar extra outfits gaan kopen en upgraden.

Ik heb alles afgezocht, alle collectibles gehaald (geen online guides ofzo gebruikt, puur de maps in de game zelf), goed voorbereid voor de finalfight (zolang mogelijk uitgesteld, want ik verwachtte iets epics), welke belachelijk simpel bleek te zijn (en ik was met al mn gear veel ste OP) en toen kwam ik er achter dat er letterlijk niets meer te doen was (je kan niet eens verder spelen, alleen terug gaan naar een save vlakvoor de finalfight). Toen ben ik guides gaan zoeken of ik iets mistte, niks, ik had letterlijk al alle sidequests gevonden en gedaan. Enige wat ik niet heb gedaan is alle audio logs enzo verzamelen.

Ik snap niet waar je 100+ uur aan zou kunnen besteden, in die tijd speel je een rpg zoals Fallout ofzo uit.

Oh en ik in mijn laatste playthrough na de mainquest op moeilijkst wel een paar uur thunderjaws gegrind om een set op mods te farmen (ik kon ze met gemak binnen een minuut slopen, later overgestapt op behemoths, omdat het nog sneller ging en ze vaker in een groepje voorkomen), dacht, beetje voorbereiden voor dlc ofzo. Maar daar zit ook geen variatie in, af en toe es een procentje hoger dan wat ik al had. Dus dat is het meeste wat ik er nog zo'n beetje ingestoken had.

[Reactie gewijzigd door Zoop op 7 juli 2017 12:17]

Dus je hebt de game in 16 uur uitgespeeld, alle collectibles gehaald en alle sidequests gedaan? Lekker geloofwaardig ja. :)
Zal vast wel iets meer dan dan zijn, maar ik heb het spel geleend en na 1.5 week terug gegeven. 2x uitgespeeld, 1x op hard, beide playthroughs alles verzameld. Hoeveel uur dat exact is weet ik niet, niet veel in ieder geval. Doe meestal langer over een gemiddelde fps-shooter met beetje verhaal.

Ik snap in ieder geval echt niet dat je 100+ uur er in kan steken, de helft daarvan is al veel. Als er echt iets te doen zou zijn, iets wat je kan grinden of whatever, prima. Maar er is niks, als je uitgeleveld bent doe je quest na quest, ben er echt zo doorheen, het is dat je redelijk veel afstand moet afleggen, maar verder? 21 main quests, welke de meeste binnen 5 a 10 minuten te klaren zijn.

Als ik thuis ben zal ik wel es opzoeken na hoeveel game tijd ik mn platinum trophy heb gehaald.

Geweldig spel, veel ste kort en erg weinig replay value.
Ik zou zeggen klik die howlongtobeat link eens aan. Zo gek is het niet en al helemaal niet als je overal rustig de tijd voor neemt en onderweg zo nu en dan nog eens verwikkeld raakt in een gevecht met wat robots.

Zestien uur is in ieder geval onmogelijk en klinkklare onzin, net als dat je 5 á 10 minuten met de meeste quests bezig bent. Een quest bestaat altijd uit 2-3 gesprekken met diverse opties. Als je alles selecteert en luistert naar de dialoog, ben je al 5 minuten verder. Dan moet je vaak nog van A naar B reizen, dus ja, je bent enorm aan het overdrijven of aan het trollen. Lees bijvoorbeeld ook onderstaande eens. Zestien uur is echt een absurde bewering. Zo lang doe je gemiddeld over de mainstory van Uncharted 4 en jij gaat hier nu met droge ogen beweren dat je Horizon binnen die tijd platinum hebt. Dan ben je niet serieus te nemen.

https://mic.com/articles/...-ps4-exclusive#.k4la8Vurk
45 uur over 12 dagen, 2 playthroughs, 1 op hard, dus zeg zo'n 20 uur per keer, en ik heb er serieus mijn tijd voor genomen hoor. Hoe dan ook, het is velen malen korter dan de gemiddelde single player die ik heb gespeeld.

[Reactie gewijzigd door Zoop op 7 juli 2017 13:28]

Hoe verder je komt hoe meer je dezelfde dingen moet doen; weer een bandit camp, de Tallnecks kun je allemaal met dezelfde strategie in korte tijd capturen en zodra je de ancient armor hebt maakt het eigenlijk niet veel meer uit welke robot je wilt verslaan; met een heavy melee gevolgd door een ciritcal attack (+repeat) gaat ze vrijwel allemaal neer. Alleen de echt grote machines vragen een iets andere aanpak.

Begrijp me niet verkeerd; ik vind Horizon echt een top titel maar vind wel dat er voor mij persoonlijk te weinig te doen is om een tweede playthrough te rechtvaardigen. Dan wacht ik liever op de uitbreiding die ze wat mij betreft eerder mogen uitbrengen.
Volgens mij ben jij je niet helemaal bewust van de bizarre hoeveelheid support die Guerilla nog voor dit spel verleent. Kijk de patch logs er even op na.
Dat is op geen enkele manier relevant is de discussie of deze patch een DLC van 10 euro zou rechtvaardigen.

[Reactie gewijzigd door Bor op 7 juli 2017 09:19]

Met jouw beredenering kun je iedere game wel repetitief noemen, toch? Je moet dan maar geen sport- of racegames gaan spelen, want dan ben je binnen 5 minuten wel uitgekeken, denk ik. Het is voor sommige mensen echt nooit goed. Je maakt een open wereld game waarin je letterlijk kan doen wat je wilt op je eigen manier, waarin allerlei verschillende activiteiten gestopt zitten met verschillende vijanden die verschillende aanpakken vereisen en stopt daar verschillende manieren van verplaatsen in, inclusief hier en daar wat klim- en klauterwerk met ook nog eens een alleraardigst verhaal, en nog noemen mensen je game repetitief. :+

En met de power armor op de hogere moeilijksgraden de grotere machines als tramplers en ravagers met alleen melee attacks verslaan? Een paar klappen en je hele schild is weg, dus ik raad dat niemand aan.

Ik ben het met je eens dat dit geen € 10,- hoeft te kosten, maar je geeft aan dat de toegevoegde content nihil is, terwijl, als je alles bij elkaar optelt, er best veel dingen zijn verbeterd en toegevoegd. De support is echt van een totaal ander niveau als je dit vergelijkt met andere games.
Je maakt een open wereld game waarin je letterlijk kan doen wat je wilt op je eigen manier, waarin allerlei verschillende activiteiten gestopt zitten met verschillende vijanden die verschillende aanpakken vereisen en stopt daar verschillende manieren van verplaatsen in, inclusief hier en daar wat klim- en klauterwerk met ook nog eens een alleraardigst verhaal, en nog noemen mensen je game repetitief. :+
Klopt en het is ook gewoon repetitief wanneer je naar het grotere geheel kijkt; er zijn in de game een aantal zaken te doen zoals de bandit camps waarbij deze zaken door het verhaal heen elke keer worden herhaald. Daar heeft niet alleen deze game last van hoor, dat zie je erg vaak. Op plm een derde van de game heb je al die zaken gehad / gedaan en is het voor het grootste deel hetzelfde maar dan meer / moeilijker.
Met jouw beredenering kun je iedere game wel repetitief noemen, toch? Je moet dan maar geen sport- of racegames gaan spelen, want dan ben je binnen 5 minuten wel uitgekeken, denk ik.
Appels en peren. Een racegame of sportgame is een totaal ander genre. Bij Horizon draait het om het verhaal, om het verkennen en ontdekken. Zodra het verhaal uit is en je alle gebieden en vijanden hebt gezien is er vrijwel niets meer te doen. Bij een sport game draait het om een totaal andere beleving; om competitie, het verbeteren van score , tijden etc.
Ik ben het met je eens dat dit geen € 10,- hoeft te kosten, maar je geeft aan dat de toegevoegde content nihil is, terwijl, als je alles bij elkaar optelt, er best veel dingen zijn verbeterd en toegevoegd.
Het gaat daarbij om alleen deze patch hè. Leuke toevoeging voor de die hard maar voor de rest geen content wat een betaling rechtvaardigt imho.
Maar dat soort zaken zitten er ironisch genoeg juist in om de boel fris te houden. Het is niet zo dat er om de 50 meter een kamp zit. Dan ben ik benieuwd: wat zou jij aan de game veranderen waardoor het niet repetitief wordt?

Race- en sportgames zijn zeker een ander genre, maar de gameplay an sich is zo repetitief als het maar zijn kan. Je doet letterlijk continue hetzelfde, los van het competitieve gedeelte.
Sorry hoor, maar de game is vind ik zeer repetitief
Fixed.

En nogal logisch dat er niks meer te doen is nadat je een game uitspeelt? Wat heeft dat met repetitief zijn te maken? Als je een open wereld game uitspeelt en ook alle optionele sidequests doet, tja, dan is er niet echt veel meer te doen. Niet heel gek.

Ik begrijp niet wat je met "controle over de robots" bedoelt en ook niet wat dit met het discussieonderwerp te maken heeft.

Ik heb de game, afgezien van een aantal sidequests, nooit als repetitief ervaring gelukkig.

En dan ook aan jou de vraag: wat zou jij aan de game veranderen waardoor het niet "repetitief" wordt?
Dat was eerder satirisch bedoeld. Een ubisoft of EA zou toch wel al snel zo een soort DLC voor 10 euro aanbieden ;)

[Reactie gewijzigd door Khrome op 7 juli 2017 13:13]

Keertje Titan Fall 2 proberen ;) Veel nieuwe content: maps en titans en allemaal gratis. En het spel speelt nog echt goed ook.
Die game werd echt hard gesaboteerd. Weinig marketing en een release date precies tussen BF1 en COD in. EA management heeft daar écht hard gefaald, en ik wed dat ze nu alles op alles zetten om het financieel magere resultaat van TF2 op de game en het gebrek aan DLC af te schuiven.
Was het maar zo.... :)

Het is niet zo common als je zou denken.
New Game+? Dus je mag dan weer torens robots beklimmen?
Je begint het spel feitelijk gewoon overnieuw dus inderdaad, de tallnecks kun je weer beklimmen.
New Game+ houdt bij meeste games in dat je het character behoudt, meestal met alle skills die je vrijgespeeld hebt. Maar meestal niet met de equipement die je gevonden hebt. En dat in NG+ de monsters stukje sterker zijn. Sommige games meerdere NG+ levels, zoals Dark Souls heeft zelfs t/m NG++++++.

Goed dat ze dit doen. Het voegt veel replay waarde aan een game toe!

[Reactie gewijzigd door kr4t0s op 7 juli 2017 15:42]

Te laat, al verkocht.
Hoe speel je dat op moeilijkste difficulty :o
Jesus, ik vond het al vervelend op de gemakkelijkste/normal...
Maar dat kan zijn omdat ik aimen op een console afschuwelijk vind en dit hier wel vaak nodig is want in andere games lukt het mij wel vlotter op moeilijkere settings te spelen :p

Of je vind het niet erg om vaak dood te gaan en blijven proberen bij moeilijke fights?
Gelukkig zit er een heel handige slomotion/concentratie skill in Horizon die je kan gebruiken om goed te kunnen mikken.. Anders was het voor mij ook een ramp geweest, mikken met een controller blijft erg behelpen als je goed niveau shooters op PC gewent bent.. Ik speel het ook op normal, dat vind ik een prima niveau qua moeilijkheid.. Maar dat is ook meer omdat ik dit soort singleplayer games voor het verhaal en de sfeer speel en niet zo zeer voor de uitdaging.. Als ik dat wil ga ik wel online games spelen op de PC tegen andere mensen..

[Reactie gewijzigd door Inflatable op 7 juli 2017 01:46]

Ach, vol spammen met ijs-pijlen en dan willekeurige andere pijl, dan zijn al je hits criticals en maakt het geen zak uit waar je ze raakt. Daarmee sloopte ik zowat ieder groot ding in no-time. Mikken is echt niet zo belangrijk in dit spel. De meeste kleinere bots kan je prima met melee slopen. Ik heb die slowmo skill echt amper gebruikt (soms wel es handig om vliegende dingen te raken)
Ik heb de game zonder veel moeite op Hard uitgespeeld en ben nu in NG+ bezig op Ultra Hard. Zo moeilijk is aimen in deze game niet met de concentration skill. Het helpt ook wel als je Bloodborne/Dark Souls gespeeld hebt.
Waarom zoveel negatieve reacties? Niemand zegt dat je het opnieuw moet spelen met NG+ also waarom bent je verbaast dat er (nog) geen pc release is, dit is toch niks nieuws onder de zon?
dit is toch niks nieuws onder de (Hori)zon :Y)
FTFY 8-)

[Reactie gewijzigd door 26779 op 6 juli 2017 22:28]

PC Versie kun je gewoon altijd al per direct uit je hoofd zetten met first party games, de PC zal ook geen Hideo Kojima game krijgen die op deze engine gebaseerd is en een PS4 exclusive wordt :+ (dan weet je het alvast)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee