'Komende Destiny-uitbreiding gaat Rise of Iron heten'

Het volgende uitbreidingspakket van Destiny heet waarschijnlijk Rise of Iron. Dat blijkt uit gelekte marketingmaterialen die op Reddit verschenen. De uitbreiding wordt waarschijnlijk in september uitgebracht.

De officiële aankondiging van de uitbreiding vindt vermoedelijk plaats op de E3 medio juni. Volgens bronnen van Kotaku is het gelekte postermateriaal authentiek. De Rise of Iron-uitbreiding bevat volgens die bron een nieuwe raid en is groter dan dlc's die de afgelopen twee jaar voor Destiny verschenen.

Het is niet geheel duidelijk hoe de uitbreiding past in het Iron Banner pvp-evenement, maar het lijkt te gaan om Iron Banner-maestro Lord Saladin op de poster die een brandende bijl of hamer in zijn handen houdt.

De raid in Rise of Iron zou volgens Kotaku's bronnen losjes gebaseerd zijn op de raid die afgelopen jaar uit de House of Wolves-dlc werd gehaald. Er zou een moment geweest zijn waarop ontwikkelaar Bungie gepland had deze of een vergelijkbare dlc in april uit te geven, maar dat is niet gebeurd.

Begin januari, toen bekend werd dat Destiny 2 niet in september 2016 uit zou komen, werd al bekend dat er een team bezig was met een grotere dlc die in de komende maanden uit moest komen. Dit lijkt nu Rise of Iron te zijn. Uitgever Activision kondigde in februari tijdens het bekendmaken van de jaarcijfers aan dat Destiny 2 in 2017 uit moet komen.

Door Krijn Soeteman

Freelanceredacteur

20-05-2016 • 10:35

55 Linkedin

Reacties (55)

55
54
32
3
0
18
Wijzig sortering
Samen met WoW het beste spel dat ik ooit heb gespeeld!!! Ben benieuwd naar deze uitbreiding :D
Ik heb Destiny zelf al ruim driekwart jaar niet gespeeld aangezien de "end game" voor solo spelers niet aanwezig was in het originele spel. Het verbaast mij dat ook dat er nog steeds uitbreidingen komen en dat sommige mensen laaiend enthousiast zijn over dit spel. Zelf heb ik meerdere jaren WoW gespeeld en dat spel was toch een een stuk beter in mijn ogen. Voornamelijk de herspeelbaarheid, het sociale element en het (eenzaam) questen / grinden / bezig houden was daar veel beter uitgewerkt. Nu vraag is mij dus af of de patches (DLC) ook dergelijke verbeteringen in Destiny hebben gebracht of dat het eigenlijk 'meer van hetzelfde' is geweest?
Dat komt mede ook omdat WoW door zo ongelofelijk veel mensen gespeeld is. Ik denk dat het voor een groot gedeelte jeugd sentiment is. Heb ik met Halo, het beste spel ever. Ook gebaseerd op de ervaringen die mijn jongere zelf veel rijker heeft ervaren dan dat ik nu met welke game dan ook voor elkaar krijg.
Dat ben ik niet met je eens: als ik puur kijk naar de ingame functionaliteit en alles wat er mogelijk is dan zijn Destiny en WoW twee heel verschillende games. In WoW zijn de mogelijkheden om je character te ontwikkelen en de keuze hoe je dat doet een stuk uitgebreider. Daarbij is er bijvoorbeeld nog genoeg content te ontdekken in je uppie tijdens de endgame. Dit lijkt in Destiny echter niet zo te zijn: daar moet je eerst ervoor zorgen dat anderen een PS4 en de game kopen voordat je uberhaupt end game materiaal kan spelen. In mijn ogen een gemiste kans om de game écht goed te maken.
Het is wat mij betreft dan ook appels met peren vergelijken.
Destiny = Console en Shooter
WoW = PC en MMORPG

Het enige wat de 2 met elkaar gemeen hebben is het RPG aspect, en dan houd het toch wel behoorlijk op. Ik ben het zeker met je eens dat het qua skills, gear, etc. wat gevarieerder zou mogen in Destiny maar volgens mij kun je het niet vergelijken met WoW.

Destiny is ook gewoon gemaakt voor het sociale aspect. Matchmaking voor bijvoorbeeld de Raids in Destiny gaat gewoon echt niet werken. Het is heel erg lullig voor de solo-spelers, maar de hoeveelheid n00bs/onervaren spelers in matchmaking zullen overweldigend zijn. Gevolg: je krijgt 3 "pro's" samen met 3 "noobs", en 1 noob is al voldoende om letterlijk niet 1 onderdeel gecleared te krijgen. Enige wat zou kunnen is dat ze matchmaking kunnen bouwen op skill level o.i.d. Mensen die de Raid al 20+ keer hebben voltooid worden niet gematched met mensen met >5 clears maar ik kan me niet voorstellen dat ze zoiets zouden maken want daarmee zullen ze het grootste gedeelte van de community dus teleurstellen.
Sorry als het niet helemaal duidelijk was. Het ging niet over de vergelijking met Destiny, wat je zegt is helemaal waar. Het ging me meer om de "WoW is zo geweldig" sfeer van je comment. Niks mis mee overigens maar niet geheel zonder jeugdsentiment :p
Je kan nu op meerdere manieren endgame/maxlevel halen, waaronder ook 'solo'. Zag laatst deze plaatjes voorbijkomen op Reddit:

http://i.imgur.com/cX4Kpmn.jpg
http://imgur.com/UfKmOej

Laat niet weg dat de game wel 'gemaakt' is voor multiplayer (nightfall en raids wil je toch doen met mensen waar je mee kan communiceren); en ik ben het met je eens dat de 'solo-speler' helaas niet genoeg te doen heeft. Ik speel de game met een groepje vrienden, maar ik kan het voorstellen dat wegens het gebrek van een ingame-matchmaking functie de drempel hoog is. Ik bedoel; gooi een terminal neer in de Tower waarin je requests kan plaatsen oid en bedenk een mechanisme dat mensen jou dan kunnen joinen. Ik denk dat dat laatste het grootste probleem is gezien hoe de game technisch werkt; als jouw 'instance' vol zit met 16 players dan past er niemand meer bij. Ik las wel dat Bungie de Destiny app heeft geupdate met een recruitment-functie; maar ik heb daar zelf geen ervaring mee (zie ook https://www.bungie.net/en...Week-At-Bungie---05122016)
Ik speelde dan met een groep samen, maar sinds dat de Hard Mode van TTK uitkwam hebben we echt heel af en toe Destiny een keer opgestart. De meeste hebben het spel inmiddels ook al verwijdert.

Het werd gewoon allemaal te repetitief (na 100en uren) en de PvP is altijd vrij ongebalanceerd geweest.

[Reactie gewijzigd door Ereaser op 20 mei 2016 11:59]

Het verbaast me eerder dat ze al 2 jaar van te voren aangeven dat Destiny (deel 1) dood zal bloeden door het aankondigen van een deel 2. In plaats van dat ze net als in bijvoorbeeld WoW gewoon het spel jarenlang vernieuwen en verbeteren. Er wordt door hun nu min of meer gezegd van besteed niet teveel tijd in deze mmo want volgend jaar komt er een nieuwe. Terwijl dit totaal geen type spel is voor een 2 tot 3 jaarlijkse remake zoals CoD bijvoorbeeld is. Dat er een deel 2 komt is natuurlijk logisch gevolg, maar de aankondiging ervan weer niet. Stel je voor blizzard kondigt een wow 2 aan, maar er ligt ook nog een uitbreiding voor deel 1 in t verschiet, dan kun je er donder op zeggen dat de uitbreiding slecht zal verkopen, omdat men dan zal wachten met het kopen totdat deel 2 er is. Zoals je namelijk met heel veel mmos ziet, dan komen spelers eventjes terug wanneer er een uitbreiding komt en daarna stoppen ze weer. Heel die doelgroep zal waarschijnlijk wachten op een verbeterde versie (lees een deel 2) en dus de aankomende uitbreiding overslaan. Dit zal echt niet voor iedereen gelden, maar wel in mijn geval en vind het dus marketingtechnisch dus niet slim om zo'n project al aan te kondigen terwijl het huidige project verre van af is. Eigenlijk hadden ze Destiny 2 in het geheim moeten maken en pas aankondigen als het zover is. Nu ben ik een PC gamer en sinds kort game ik af en toe op de xbox, maar Destiny heb ik laten liggen vanwege wat mindere reviews, inmiddels zijn deze reviews verbeterd, maar ik wacht wel tot deel 2.
sluit me hier graag bij aan, geweldig spel die ik ook na een jaar nog steeds super vind.!
De raids met 6 man blijven elke keer weer geweldig.!

@ Xirt moet wel toegeven dat het spel na de Taken King eigenlijk is zoals het bij de release hoorde te zijn.

[Reactie gewijzigd door harryvos op 20 mei 2016 10:55]

Apart hoe positieve en enthousiaste reacties worden gemod als irrelevant.

On-topic: Hoewel ik Destiny nu al meer dan 6 maanden (sinds launch week Taken King) niet heb gespeeld, vind ik het nog steeds een geweldig spel. De world building en scope lalen je echt voelen alsof je deel bent van een grotere universe. Sinds de April-update zit ik te overwegen terug te keren en maar in ieder geval wel enthousiast voor RoI!

[Reactie gewijzigd door GeforceAA op 20 mei 2016 11:33]

Opzoek naar de PC versie om mijn lijst aan te vullen maar.. nog niks gevonden dus hopelijk komt er een Complete edition van deel en mogelijk deel twee naar de PC want deze serie verdient mijn tijd en centen _/-\o_

Van Shooters niet echt een fan maar van Shooters met RPG elementen als Destiny jazekers wel en daar zijn niet veel van..

Mass effect deel één tot en met deel 3 blijft leuk maar dat houd ook eens op en deel 4 duurt nog wel even en Fallout 4 moet nog gespeeld worden.

Veel plezier met Destiny en succes aan deze uitbreiding en kom aub naar elk platform dank u ;)
de pc versie gaat er niet meer inzitten, kijk alleen al wat er is gebeurd met the division op de pc.

Zelf destiny niet gekocht, schik me te veel af dat je een beetje verplicht met andere moet spelen en ik game altijd al op momenten dat niemand speelt.
Destiny is inderdaad wel heel erg social gericht. Het is nagenoeg een verplichting om of:
1. Minstens 5 vrienden te hebben i.v.m. raids
2. Geen moeite te hebben met looking-for-group-sites and dus met randoms te spelen.

Ik heb Destiny honderden uren gespeeld op de PS4. Zowel met randoms als met vrienden. Destiny staat voor mij ook absoluut in de top 5 spellen allertijden die ik heb gespeeld. Maar je moet het spel wel met deze informatie in gaan.

Als je denkt Destiny zo even op te pikken en casual een keer een Raid of iets te gaan doen dan kom je er bedrogen uit. Het enige wat men wil is loot, dus tenzij je met een vriendengroep speelt zul je je moeten voorbereiden op mensen die beweren de Raid al 20+ keer te hebben gedaan maar uiteindelijk geen enkele mechanic kennen.

De keerzijde is echter wel dat áls je met een vriendengroep speelt er zóveel plezier aan te behalen is. Sommige Raid-avonden waren echt onvergetelijk. Maar de gemiddelde vriend kan het dan ook accepteren als je een keer een foutje maakt.

Mochten ze Destiny ooit uit gaan brengen op de PC dan is dat direct een no-brainer voor mij. Één van de weinig spellen die per direct in de pre-order zou gaan bij mij.
Niet bekend met de Devision maar waarom software introductie op een platform uitsluiten ? de kosten zijn minimaal terwijl er aardig wat vraag naar Destiny is.

Dragon's dogma DD bijvoorbeeld heeft een nieuw Capcom record gevestigd https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dragon%27s_Dogma

Als Bloodborne over 10 jaar nog naar de PC komt dan koop ik het zeker voor 20 euro en een C.E of GOTY editie voor 35 euro :)
De pc versie van the division zit vol met cheaters, iets wat onvermijdelijk lijkt met een pc versie van destiny.
Niet bekend met de Destiny Online ervaring maar dat soort spelers heb je overal op elk platform en DLC is daar ook onderdeel van als er bepaalde Uitrusting en Skills bijkomen kijken.

Dan nog de vrienden clubs die mogelijk gebieden claimen en je zult er voor moeten vechten en winnen of verliezen.. of het nu een mooie ervaring is of een vreselijke dat is de Online ervaring.

Overigens.. Muis en Toetsenbord wordt in sommige genres al gezien als Cheating ;)

[Reactie gewijzigd door Tri Force op 20 mei 2016 13:30]

Niet alleen the division heeft daar last van en cheaten is geen reden om t niet op het superieure PC platform uit te brengen. Vergeet niet dat je op een xbox en ps ook kunt cheaten als je een beetje weet hoe het apparaat werkt. Het is niet de PC wat the division slecht maakt, het zijn de bugs waardoor mensen kunnen cheaten (exploits). Overigens zijn die exploits ook op de console versies dus heeft niets met platform te maken maar met de ontwikkelaars die vaak geen of een slecht systeem implementeren om cheaters op te sporen. En met spellen van die omvang is dat ook lastig, heb zelf jarenlang in wow gebot en mijn account is nog altijd actief.
Opzoek naar de PC versie om mijn lijst aan te vullen maar.. nog niks gevonden dus hopelijk komt er een Complete edition van deel en mogelijk deel twee naar de PC want deze serie verdient mijn tijd en centen _/-\o_
Hier sluit ik me bij aan. Ik heb eigenlijk 0,0 reden om een X1 of PS4 aan te schaffen, maar Destiny is zo'n beetje het spel waar ik toch wel heel geïnteresseerd in ben. Zolang deze echter console exclusive blijft zal ik het niet spelen. Ik wil geen 2de netflix console kopen voor 300+ euri ;)
Zelfde hier. Xbox 1 gekocht voor Destiny, veel plezier aan gehad, maar na een half jaar was ik er wel klaar mee en heb ik zowel Destiny als de X1 verkocht. Prima dealtje.
Oh maar naast Destiny heeft de PS4 bijvoorbeeld Uncharted en Bloodborne en de XB1 krijgt Scalebound en Fable.. mogelijk.. ooit ;(

Maar inderdaad een spel als Destiny beperken is echt zonde.. enige reden wat ik kan bedenken is een bepaalt percentage extra console aanschaf en subscripties binnenhalen.

Dat houd ook eens op en dan zal Destiny vast naar de PC komen ;)

[Reactie gewijzigd door Tri Force op 20 mei 2016 13:33]

Ik heb Destiny op de release gekocht, alle content gespeeld die geen vaste groep vrienden vereist en daarna het spel aan de kant gelegd.

Toen kwam The Taken King en kocht ik de Legendary Edition. Spel helemaal opnieuw (deze keer op PS4) doorgespeeld inclusief alle DLC, alles gespeeld waar je geen vaste groep vrienden voor moet hebben en het spel daarna nooit meer aangeraakt.

Ondertussen heeft dit spel me wel een ok aantal uur (gok op zo'n 50 uur?) kunnen vermaken voor die €100 die het me gekost heeft, maar ik stoot m'n teen niet nog een keer tegen dezelfde steen. Ik heb nu wel genoeg MMOs uitgeprobeerd (ook RPGs) om toch wel te kunnen stellen dat het genre niets voor mij is. Verplicht op bepaalde momenten met vrienden spelen om bepaalde delen te kunnen unlocken vind ik vervelend en ik zal Destiny daarom niet nog een kans geven.

Doe mij maar lekker een offline singleplayer game zoals Skyrim of The Witcher 3, daar kan ik echt veel meer van genieten.
Het "verplichte" gedeelte... Ja... Daar heeft mijn zoontje het ook (regelmatig) over.... Pap? Mag ik straks destiny doen... Anders kan ik niet verder, want ik MOET met vrienden dit samen doen om dit en dat te unlocken....

Opzich is dat wel een nadeel inderdaad...
het grootste nadeel zit hem erin dat je niet met random mensen het mag spelen, je MOET voor de 6 man raid een premade team hebben.
had er een automatchmaking in gedaan en het was stukken beter geweest. mijn vriendengroep bestaat uit precies 6 man die dit spel speelde maar we zijn casual gamers en hebben maar 1 keer de tijd gevonden om met zijn allen tegelijk online te zijn.

en ja ik weet er zijn forums waar je naar toe kan en kan afspreken, maar dat is veels te omslachtig voor iets wat makkelijk in het spel had gekund.
Dat bedoel ik, ik had altijd maar een 5 vrienden op PSN.... Ik deel het account met mijn zoontje, heb er nu 94 geloof ik... Dus zijn altijd wel mensen online waarmee hij de raids kan doen.

Maar het had misschien wel op een andere manier opgelost kunnen worden dan dat je "vaste" vrienden daarvoor moet hebben. Of AutoMatchMaking een oplossing is, dat weet ik niet, maar AI is ook niet de bedoeling....
Hmm... Lastig...
Je kan er wel weer aan twijfelen of die 89 nieuwe vrienden ook in staat zijn om een raid te doen.
Evengoed ben ik op die manier aangehaakt bij een leuke groep Britten, via het zoontje van een random (in crucible) tegengekomen aardige kerel met een mike.
Okee :), ja dat weet ik niet. Zover ik kan zien als ik meekijk, gaat dat altijd wel goed. hahaha! Hij heeft vrienden van over de hele wereld. Opzich wel leuk om te zien/horen met zijn oortje in. Zoontje probeert vaak de leiding te nemen in het spel. Uitleg geven wat wie moet doen etc. haha!
Maak een whatsapp clubje en prik een datum? Of kijk eventueel op het Tweakers forum. Er zijn een hoop leuke casual spelers die ook destiny spelen. Zo kan je misschien wel een iets groter groepje vormen waardoor het wat vaker mogelijk word.
Anoniem: 404669
@HADES200120 mei 2016 14:04
Ken je deze? http://destinylfg.com

Geen forum, gewoon een lijst met wat filters.
Je kunt zo heel snel een groepje mensen vinden.
Zeker op de dinsdagen (reset dag) keuze in overvloed.

De groep waar ik het mee speelde is gestopt en zelf speel ik niet genoeg om me echt bij een nieuwe aan te sluiten.
Via deze site heb ik toch elke week een groepje bij elkaar om de groepsactiviteiten te doen.

Een vast groepje werkt fijner maar dit is een goed alternatief.
Anoniem: 771533
@HADES200120 mei 2016 15:39
Persoonlijk denk ik dat dit voor veel meer stress zorgt dan bijvoorbeeld een groep samenstellen via LFG!

Stel je voor dat je in een groep komt en er blijkt iemand in te zitten die er de ballen verstand van heeft. De eerste verdwijnt dan al en je kan op zoek naar de volgende. Het verschil met LFG is dat je in een 'Premade team' weet wat je ongeveer van elkaar van verwachten.

van iemand die al meer dan 200 raids achter de rug heeft!
maar dat had net zo goed ingame gekund.
Heel veel mensen zeggen "Ja gewoon op deze LFG site", wat verandert er dan? nog steeds speel ik met 5 random mensen die ik niet ken.
Of die feature dan ingame zit of dat ik der middel van de mobile/laptop naar een site ga om mensen te zoeken heb ik liever de eerste.
Je kan dan nog steeds verplichten dat mensen een headset hebben

WoW had hetzelfde in een stad gaan staan en schreeuwen dat je een instance wou doen, totdat ze door kregen dat het veel makkelijker kon en iedereen was blij.
Automatchmaking voor raid wil je toch echt ook niet hoor, met LFG kom je al genoeg idioten tegen waardoor je gewoon niet door de Raid komt, of ze kunnen het gewoon niet, of ze hebben geen flauw benul hoe het in elkaar steekt (maar laat dat ook niet weten), kunnen niet communiceren (geen mic bijv, of geen engels) of het zijn simpelweg trolls.
Matchmaking zou dat alleen maar erger maken, Destiny is wel een social game, dus je moet echt met mensen die je al wat langer kent spelen. Het even doen met een paar vreemde kan wel, maar dan moet je echt geluk hebben met wat je krijgt, anders zit je uren vast in een raid zonder ook maar iets voor elkaar te krijgen (been there, meer dan eens).
https://www.wastedondestiny.com

Hoef je niet te gokken, gewoon username invullen en zien dat je al, in mijn geval, meer dan 1000 uur verspild hebt aan Destiny =)
Haha, even gecheckt en valt echt op 50 uur (en 37 minuten) met m'n playthrough op X360 en PS4 samen.

Nouja, ik heb me prima vermaakt, maar hoef niet nog meer Destiny. Fallout 4 heb ik bijvoorbeeld al 80 uur in zitten, terwijl ik helemaal niet zoveel meer game tegenwoordig. Dat is ook een beetje het probleem met die online-only spellen: om er vol van te kunnen genieten en om er goed in te worden, moet je echt heel veel en vaak spelen en dat kan ik gewoon niet opbrengen :)
Anoniem: 771533
@Novastorm20 mei 2016 15:43
Jezus 1419 uuur .................
Zolang je je maar vermaakt hebt, toch? :D
Haha hier 2800 :') #nolife - speel het nog elke dag. Verveelt soms een beetje, maar dan speel ik een andere game en ga ik snel weer terug naar Destiny... #addict
Ik hoop dat ze op 1 of andere manier ook de oude raids nieuw leven in blazen. De Vault of Crota eens herspelen is nog steeds leuk, maar geeft niets van rewards dat nog bruikbaar zijn. Moesten ze dit als complete end game van Destiny 1 voor elkaar krijgen is het top voor mij.

Verder is Destiny voor mij toch vooral een multiplayer game en ervaar je de game ook op zijn best op deze manier. Ik speel het spel al van het begin en heel vaak met een vaste groep vrienden. Dinsdag is wekelijks zo wat de avond dat we allemaal vrij houden voor wat end game activities. Er komen wel af en toe andere games langs die we dan afzonderlijk kunnen spelen op andere dagen van de week. Maar algemeen gezien is Destiny het spel waar we steeds op terug vallen.

Ik heb ook al vaak via Destiny LFG met groepen gespeeld en daar is het wat geluk hebben waar je terecht komt. Soms kom je met mensen die alles al 10-talle keren doorlopen hebben en waar niks uitleg nodig is. Andere keren neem je 1 of meerdere mensen mee op sleeptouw om hun eerste hard raid uit te spelen. Daar hangt het compleet van jezelf af hoe geduldig je bent / tijd je er wenst in te steken. Ik heb alvast al veel leuke mensen leren kennen op deze manier en al menig avondjes plezier gehad (je komt wel eens leuke typetjes tegen :+ )
Zo zie ik het ook Speel het nu iets minder 2 weken geleden The witcher 3 voor een prikkie gekocht en daar nu druk mee.
Maar meestal Dinsdags even spelen met een vaste maat.
Ze kunnen veel zeggen maar ik ken maar weinig games waar je als Shooter/RPG toch lekker kan spelen zowel alleen als Co-Op wat ik erg leuk vind.
Kwa Raids ja kan lastig zijn om soms 6 man te vinden ik heb nu meerdere Clans waar ik soms mee speel over het algemeen toch Nederlanders en die zijn er allemaal al bij vanaf het eerste uur.
Maar goed naar elke Update/DLC kan je ook zonder Raid toch weer het hoogst mogelijke Light level halen dus zo erg is het ook niet, Voor mij is het belangrijkste lekker relax kunnen Gamen zowel alleen als met anderen wanneer ik dat wil, Wat ik meestal doe en leuk vind is het verkrijgen van speciale wapens waar je dus soms speciale Daily's voor moet doen om ze te kunnen verkrijgen.
Ik heb me er al een hele tijd goed mee vermaakt.
Als ik luister naar mijn Watchapp kennissen die ook even overgestapt waren naar de Devision dan hoor ik daar nu al niks meer over en zitten ze eigenlijk al weer te hopen op een volgende uitbreiding voor Destiny.
Dus zo slecht is de Game helemaal niet, kijk maar hoeveel reactie's er elke keer zijn als er weer nieuws is.
Het is in mijn ogen gewoon 1 van de Beste Sky-Fy Games van de laatste jaren.
Als het maar niet weer een DLC wordt waardoor veel content niet meer speelbaar is...
Dat zit er natuurlijk wel in he.
Jup. Voor die tijd Destiny The Taken King maar even doorspelen.
Anoniem: 771533
@Pepper9220 mei 2016 15:52
Er komt een grote dlc en heb je de taken king dan is deze dlc GRATIS!
Ohhh kijk nu praten we verder. Heb je ook een bron?
Destiny kan mij op één of andere manier niet bekoren. Vind het geen super spel.
Maar mijn zoontje daarentegen, die is er helemaal hyper van!
Die zei gisteren al dat er weer een nieuwe uitbreiding komt en dat hij niet kan wachten om deze te spelen!

Ik hou het zelf maar bij Uncharted hahaha!
ben al helemaal klaar met destiny, te repetatief (letterlijk elke missie is kill alles).
De expansions veels te duur voor de content die ze bieden.
Nuttige opties zoals 6 man raid matchmaking die ze er maar niet in stoppen terwijl 80% het wil.

Bungie is duidelijk niet bezig met te luisteren naar de community en doet maar waar ze zin in hebben, best maar mijn geld krijgen ze niet meer.
Loop er niet meer warm van heb alle DLC tot nu toe aangeschaft en het spel vanaf release gespeeld.
Laatste 6 maanden als het niet langer is, heb ik het spel niet eens meer aangeraakt.
Het is na een tijdje spelen te eentonig en er zit te weinig variatie in voor mij.
Deze DLC sla ik dan maar al te graag over!

Wat Desitiny 2 betreft kijk ik het eerst even aan, misschien eerst bij iemand anders proberen om te kijken of het niet gewoon volledig hetzelfde blijft.
Ik mis echt de trigger in de game om het te blijven spelen. na 1x alles te behalen is het volledig klaar voor mij met dit spel.
Die hard day-one speler. Ik heb me in een gaming periode nog nooit zo genaaid gevoeld door een developer als toen ik Destiny speelde. Alle keuzes die werden gemaakt waren er puur voor om nieuwe spelers aan te trekken en ze geven niks om spelers die het al langer spelen. Ik kan denk ik wel iedere missie geblindoekt met mijn handen op mn rug spelen. Het heeft voor mij veel ste lang geduurd voordat er een fatsoenlijke hoeveelheid content in de game komt (zelfs na 3 dlc's is dat nog erg mager). Ik ben er nu helemaal uit, en ik ben echt niet snel van plan er weer terug in te stappen.
Destiny? O ja, dat is dat poepspel dat mij de hele game nog een tweede keer liet kopen om de dlc Taken King te kunnen spelen. Ik kan niet wachten om de volgende dlc te mogen aanschaffen, ha! Over mijn lijk.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee