Aantal klanten Tele2 stijgt met 3,7 procent na live zetten 4g-netwerk

Het aantal klanten dat een mobiel abonnement afneemt bij Tele2 is in de afgelopen maanden met 3,7 procent gestegen. De provider heeft momenteel 875.000 mobiele klanten in Nederland, waarmee het nog altijd fors kleiner is dan KPN, Vodafone en T-Mobile.

Tele2 zegt dat de stijging te danken is aan het live gaan van het 4g-netwerk, samen met het aanbieden van de iPhone, het aanbieden van nieuwe sim-only-abonnementen en het aanbieden van bellen via 4g. Het aantal klanten van Tele2 in Nederland steeg voordat het 4g-netwerk live ging, niet of nauwelijks.

Het is de eerste keer dat het effect van het 4g-netwerk in de kwartaalcijfers zichtbaar is. Tele2 begon met het aanbieden van abonnementen met 4g in november vorig jaar. De omzet van Tele2 in Nederland steeg met ongeveer 3 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De Nederlandse tak maakte een brutoverlies van omgerekend 3,38 miljoen euro, vermoedelijk vanwege investeringen in het netwerk.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

21-04-2016 • 11:30

88 Linkedin

Reacties (88)

88
87
48
3
0
26
Wijzig sortering
De klantenservice van tele2 is een groot drama, dat dan weer wel.
Want dat is bij andere (grote) providers wel anders?

Volgensmij is er geen enkele grote provider die wel een degelijke klantenservice heeft.
De klantenservice is een van de redenen waarom ik graag bij KPN blijf. Er komen nu natuurlijk tientallen Tweakers die één slechte ervaring hebben met KPN (of juist één goede, net als ik) - er is wat dat betreft eigenlijk geen pijl op te trekken :P
Datzelfde kun je over werkelijk alle klantenservices zeggen, met als conclusie dat geen enkele provider een consistent degelijke klantenservice weet te bieden.
Oh, dat was me niet duidelijk, aangezien je aangaf dat de klantenservice van KPN toch echt een belangrijke reden is voor jou om er te blijven. :P
Idd,het is net wat voor muts of eikel een rotdag heeft (vroege zondagdienst ofzo). En die is voor een grote deel bepalend voor de klantenservice afhandeling.
Klantenservice is altijd heel goed geweest bij mij. Meerdere problemen over de jaren heen gehad en deze zijn altijd netjes opgelost.
Anoniem: 719316
@HertogJan21 april 2016 13:38
Ik ben toch een paar keer bijzonder vriendelijk, open en professioneel geholpen door Tele2! Vaak ook leuke mensen met humor.
Kennelijk kunnen de ervaringen nogal verschillen..
Je moet wel ergens besparen.
Inderdaad.. Ik ben vanwege de aantrekkelijke prijzen overgestapt, maar na de overstap kon ik niet gebeld worden. De klantenservice van Tele2 kon mij niet helpen dus zat ik met een min of meer nutteloos abonnement.
Ik ben na een maand maar weer naar mijn oude provider teruggegaan. Voor mij nooit meer Tele2!

[Reactie gewijzigd door lonaowna op 21 april 2016 12:05]

Misschien is dat dan op persoonlijke ervaring berust. Tele2 is juist de enige provider waarbij ik goede ervaringen heb wat betreft klantenservice. :P

Ik heb nu 4 jaar een abonnement bij Tele2 en heb een paar keer te maken gehad met de klantenservice (verliezen van telefoon + simkaart, adreswijzigingen..). Die keren ben ik altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. Niks op aan te merken.
Ons vast internet (van tele2) was helemaal ruk vanaf oktober tot en met half februari ... elke avond tussen 7-11 had ik ping 1000 en .5 mbps.... soms kon ik niet eens een speedtest uitvoeren. Het tele2 forum stond ook vol met mensen met dezelfde klacht..

Ik heb wel 20 keer gebeld met die mensen.. Komen ze met '' zit je op wifi'' ... gaan ze daar een beetje mee lopen kloten, durven ze ook nog te beweren dat de snelheid vanaf hun kant wel goed zit... terwijl ik natuurlijk gewoon op de kabel zit, alles verder had afgesloten. Uiteindelijk durfde één medewerker me te vertellen dat ze met een ernstig capaciteitsprobleem zaten, dit was echter niet iets wat het gros van de medewerkers me ging vertellen.. die blaffen je gewoon weg van het ligt vast aan jou verbinding! en aan ons ligt het niet hoor!.. Afschuwelijk hoe ze met de klant om gaan bij Tele2.
Vreemd verhaal: mijn vriendin kreeg van een verkoper van een grote winkelketen te horen dat het 4g-netwerk van Tele2 geen echt 4g zou zijn. Ik kan daar eigenlijk niks over terug vinden, en vraag me af of dat dat verhaal wel klopt? Of probeerde die verkoper mijn vriendin een abonnement bij de concurrent aan te smeren? :?
Nou, dat lijkt me sterk. Bij verschillende speed tests die ik heb uitgevoerd scoorde het Tele2 netwerk gemiddeld 50% lagere latency dan via Vodafone's 4G netwerk en de snelheden lagen altijd boven de 30 Mbps, met uitschieters tot 108 Mbps. De combinatie van lage latency + dusdanige snelheden lijkt me onmogelijk op 3G.
@Styreta, @Tigerblood
Had al zo'n idee. Mijn vriendin heeft zich er niet door af laten schrikken, dus heeft ze nu 4G via Tele2 :)
Dank voor de reacties!
idd, gewoon verkooppraatje. Doen ze allemaal. Zou allemaal kwaliteits verschil zijn etc :)
Ik ben toevallig 2 dagen geleden overgestapt vanaf Vodafone. Tot nog toe bijzonder tevreden. Goede snelheden. uitstekende dekking en goed verstaanbare spraak.
Het idee dat spraak minder goed is, is natuurlijk een fabeltje.

Met enige regelmaat bel ik mensen die zich niet in Nederland bevinden,
die kan ik gewoon prima verstaan, ook als ze op de speaker staan.

Als er problemen zijn, is het in eerste instantie de omgeving die dat veroorzaakt zoals een rijdend voertuig.


En al zou de kwaliteit iets beter zijn mbv 4G die dan door beide partijen moet worden gebruikt, dan nog ontgaat het nut van die 'extra' kwaliteit. Wil je die beetje extra informatie van een persoon dan kun je hem beter face-to-face ontmoeten.
Het idee dat spraak minder goed is, is natuurlijk een fabeltje.

Met enige regelmaat bel ik mensen die zich niet in Nederland bevinden,
die kan ik gewoon prima verstaan, ook als ze op de speaker staan.

Als er problemen zijn, is het in eerste instantie de omgeving die dat veroorzaakt zoals een rijdend voertuig.


En al zou de kwaliteit iets beter zijn mbv 4G die dan door beide partijen moet worden gebruikt, dan nog ontgaat het nut van die 'extra' kwaliteit. Wil je die beetje extra informatie van een persoon dan kun je hem beter face-to-face ontmoeten.
Ik weet niet precies hoe dit een reactie is op mij? Ik wilde alleen aangeven dat ik geen enkel probleem heb met spraak, op Vodafone had ik ook al 'HDVoice' dus hij is zoals ik hem gewend ben. Sowieso is VoLTE voor mij nog niet actief (ik zie de telefoon teruggaan naar het TMobile netwerk als ik bel)

[Reactie gewijzigd door Tomba op 21 april 2016 12:00]

Heeft tele2 hdvoice of ergens in die richting.
Tele2 kan dat alleen maar aanbieden op VoLTE naar VoLTE gesprekken op het Tele2 netwerk.

Bron: ik zit in de VoLTE pilot
Weetje toevallig hoe ik dat dan aanzet?

Weet jij toevallig of tele2 ook converince gesprekken accepteert? Dat je met een iphone meerdere personen kunt bellen en dat samenvoegen. (Robinmobile/kpn) ondersteunt dit.

[Reactie gewijzigd door Probook8979 op 22 april 2016 07:33]

Yes, ik dacht dat ik één van de weinige mensen was die dit gebruikt, maar dit kan bij Tele2!

Had eerst sim-only bij Youfone, daar werkte dit niet (ook niet na bellen klantenservice). Na niet al te lange tijd overgestapt op Tele2, hier werkte het óók niet, maar na een telefoontje met de klantenservice ('iets omgezet') werkt het uitstekend, hulde!
Heb zojuist tele2 gebeld, zij zeggen dat ze dit niet ondersteunen. Hoe heb je werkend gekregen?
Dat zei de medewerker bij mij de eerste keer ook (met als reden: het netwerk ondersteunt dit niet). Aangezien ik via het 3G-netwerk verbinding maak, en dat van T-Mobile is, kon ik ze rustig vertellen dat T-Mobile dit wél toestaat.

Op een gegeven moment was de medewerker wel door het script heen, dus ging het vragen aan collega's. Vervolgens vertelde hij dat niemand het wist, behalve een collega die dit toevallig een keer goed had uitgezocht. Zo kon mijn instelling dus toch gefixt worden. Ik zou zeggen: probeer het nog een keer of vraag of je erover teruggebeld kunt worden. Benadruk dan wel dat dit een hele prettige service is, die ten opzichte van sommige andere providers ook nog eens een goede USP is, anders halen ze het er straks uit ;)

Succes!
Heb het vandaag nog terug gebeld, en zij gaven aan dat zij het 100% niet ondersteunen. En als je googlet op tele2 converfence call zie je dat zij ook hun niet ondersteunen. Dus zou graag weten wat jij tegen hen gezegd hebt.
Anoniem: 440970
@tijnvw27 april 2016 12:44
Mij is het gelukt, erg prettig!
Heb vandaag weer teruggebeld naar ze, en erbij vermeldt dat zij dit voor mij uit moeten zoeken. Wat je zegt klopt wel.

Ik hou je nog op de hoogte.
Heb het volgende gekregen;

"
Beste meneer ****,

N.a.v uw contact met de klantenservice wil ik het volgende met U delen.

Tele2 ondersteund geen conference calls. Dit is echter niet mogelijk om deze calls uit te voeren.

Mirjam
Tele2 klantenservice
"
Dit is van de afdeling waarbij het doorgezet is.

[Reactie gewijzigd door Probook8979 op 4 mei 2016 11:11]

Opgelost!

Tot mijn verbazing ondersteunt tele2 dit JUIST wel. Het is té erg voor woorden dat Tele2 Staff/werknemers dit zelf niet weten.
Log in Tele2 - Productinstellingen - Groepsgesprekken aanzetten.
Fijn dat het gelukt is, de aanhouder wint! ;)

Afgezien daarvan (gesproken over de medewerkers): sowieso wel heftig dat je op een communicatie-afdeling werkt, en je een d-/t-fout in een mail van 2 zinnen maakt :P

Hoe dan ook, hoop dat meer mensen hier wat aan hebben, ik wist zelf bijvoorbeeld niet dat je het ook zelf bij je instellingen aan kunt zetten!
Het rare van het hele gebeuren is dat mensen zelf aangeven dat het helemaal niet mogelijk is. Terwijl dat het wel kan en dat er is.

Heb ook per direct alle topics geantwoord dat het wel mogelijk is. En dan heb je ook nog een geneuzel die aangeeft dat het *nog steeds niet kan 8)7 .

Zie link:

https://forum.tele2.nl/mo...-opzetten-lukt-niet-43208
Mooi, is VoLTE in te stellen (eenmaal beschikbaar en ondersteund) of heb je daar speciale firmware voor nodig?
Wanneer wordt dit uitgerold? Of wat is de planning?
zal niet lang meer duren, test verloopt heel goed :)
Je hebt alleen HDvoice als je met iemand belt die ook Vodafone heeft. En omdat je bij Vodafone nog weleens via 2G belt heb je het minder vaak dan bij KPN en T-Mobile. Maar als ze binnenkort VoLTE introduceren dan is dat verleden tijd.

Maar Tele2 is op dit moment onverslaanbaar als het gaat om die prijs. Kwaliteit is helemaal niet slecht ook en gaat alleen maar vooruit.
Ik overweeg zelf ook klant te worden. Bijna alle andere providers zijn onmogelijk duur. Hollandsnieuwe is een uitzondering, maar dat is gewoon Vodafone zonder 4G. De dekking van Tele2 is dat helaas wel weer minder. Ik wacht alleen nog om te zien of er een Note 6 uit gaat komen.

[Reactie gewijzigd door Amanoo op 21 april 2016 12:34]

De dekking van Tele2 op het gebied van 4G is niet het beste netwerk, maar ik heb tot nu toe eigenlijk nooit echt problemen gehad. In de trein van Heerlen --> Utrecht Centraal komt het sporadisch voor dat ik even geen verbinding of alleen 3G heb, maar ik klaag niet. Als je geen extreme verwachtingen hebt van je internetabonnement, zit je op zich best goed bij Tele2, zeker voor de prijs.
Volgens mij wordt de dekking ook steeds slechter naarmate je meer naar het oosten kijkt. Ik woon in Twente, dus zal waarschijnlijk wat meer kans hebben op slechte verbindingen dan iemand die vaak in Utrecht is. Wat dekking betreft is de randstad het beste, als ik me niet vergis. Ook wel logisch, dat zijn de grootste steden.

[Reactie gewijzigd door Amanoo op 21 april 2016 14:27]

Kijk anders even op http://4gmasten.nl/. kun je per provider zien waar welke frequenties in de masten zitten. Hoe hoger de frequentie, hoe slechter het bereik. Ook de banden van je toestel doen ertoe, ondersteund deze geen band 8/20|900/800mhz, Dan zit je buiten T-mobile (b3/1800mhz) of Tele2 (b7/2600mhz) zonder fatsoenlijke dekking buiten grote steden.
Ze hebben de prijzen en het netwerk nu goed op orde. Er zullen echter genoeg oude klanten zijn die ze nooit meer terug zullen krijgen, de dekking via 3G is heel lang ondermaats geweest, dat geeft toch een nare nasmaak. Ook de klantenservice is niet altijd geweldig geweest (weet niet of dit inmiddels beter is).

[Reactie gewijzigd door crankthisup op 21 april 2016 11:40]

Tele2 heeft geen 3G je zit dan op het Tmobile netwerk, zij hebben alleen een eigen 4G netwerk.
Klopt dat wist ik, alleen was 3G via Tele2 toch minder dan 3G via T-Mobile, heb het een paar keer meegemaakt dat een vriendin van mij geen bereik had met Tele2 en ik wel bij T-Mobile. Het leek dus alsof Tele2 niet de volledige capaciteit van T-Mobile mocht benutten.
Dat kan kloppen, T-Mobile klanten krijgen voorrang op het netwerk ten opzichte van Tele2 klanten. Dus als een mast het niet aan kan, zal de T-Mobile klant eerder een verbinding kunnen opzetten dan de Tele2 klant.
Ja dat is inderdaad met virtuele partners, als je bij de echte provider zit zoals tmobile/vodafone/kpn krijg je eerder voorrang.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 21 april 2016 13:12]

Dit is een hardnekkig fabeltje, bij een mvno is het technisch niet mogelijk op de Node-B sturing te doen. Internet snelheid kan verschillen, omdat er een ander Core netwerk is, maar dekking is volledig gelijk.

Daarnaast is het iig voor T Mobile voordeliger om Tele2 klanten voor te laten, als het wel mogelijk zou zijn, want daar zal een hogere marge op zitten.
Dat maakt voor de klant niet uit, die koopt 3g bij Tele2 en rekent dus Tele2 af op slechte ervaringen.
De klantenservice is soms nog steeds om te huilen. Ik heb laatst nog gevraagd naar eventuele kortingen die ik kon krijgen omdat ik wilde verlengen na 2 jaar, toen werd ik toch even afgeblaft.
Deze ervaring heb ik dus niet.
In het afgelopen jaar 2x contact gehad met de klantenservice. 1 keer over een slechte verbinding (er lag een mast uit) en de 2e keer over het verlengen van mijn abonnement. Zonder er om te vragen kreeg ik een korting aangeboden.
Beide keren dus heel vriendelijk geholpen. Ik denk dat elke klantenservice zo z'n zuurpruimen heeft. Gewoon geluk hebben :+
Klopt, ik kreeg ook korting aangeboden. Komt omdat ik meerdere abonnementen heb lopen daar voor het hele gezin. Maar toch, kwam uit hun zelf, ik vroeg er niet om.
Je moet wel zo gigantisch buiten de bundel zitten wil je een bepaalde korting krijgen als verlenger. Indien niet heb je geen enkele klantwaarde
Dat kan zijn, maar mijn broer heeft bij Vodafone wél een leuke korting gekregen en is netjes te woord gestaan, ik kreeg een gefrustreerde trut aan de lijn die absoluut geen intentie had om een normaal gesprek te voeren. En dat na 30 minuten in de wacht te hebben gestaan, zucht..
Maar Vodafone is dat ook weer duurder dan Tele2. Volgens mij zit Tele2 zo een beetje op het laagste tarief (als je kijkt naar anderen) en kunnen/willen ze daarom geen extra korting geven.
Bij T-Mobile heb ik na ik weet niet hoeveel jaren trouw €45 per maand te hebben afgetikt ook geen enkele korting kunnen krijgen. Toen ben ik weggegaan (ook omdat hun 3G in afgelegen gebieden het slechtste was). Dus ik vraag me af of de ene aanbieder zo veel beter of slechter is dan de andere, hoor altijd klachten over alle aanbieders eigenlijk.
Hmm, heb bij Simyo nog geen klachten zelf en ook niet gehoord van anderen. Enige nadeel is dat je 4G apart moet afsluiten en extra voor betaald, maar dat is bij de meeste goedkope virtuele providers.

Heb eerder Vodafone gehad en dat was helemaal niks (had ook maar een goedkoop abbo van 15 euro.)
Heb het idee dat bij de grote providers de klanten service heel erg afhangt van hoeveel je betaald. Ergens ook wel logisch misschien, maar als het bij een ander goedkoper en beter kan dan ben ik natuurlijk weg.
Dat is mogelijk...maar ik het het idee dat ze helemaal niet van tevoren weten wie ze aan de telefoon krijgen...
Ze hebben toch nummer herkenning/weten welke nummers bij hun klanten horen?
Ja, maar gebruiken ze die ook? Misschien wel, maar het lijkt altijd alsof je alles 10x moet herhalen en ze niks kunnen opzoeken.
Tja, dan weten ze dus wel wie ze aan de telefoon hebben en wat voor abonnement die heeft en kunnen dus wel degelijk op basis daarvan een andere service leveren ;)
Het zou kunnen inderdaad. Alleen heb ik altijd de indruk dat ze maar wat doen.
Heb je het toevallig opgenomen? Zullen hun managers vast prettig vinden om te horen. ;)
Anoniem: 719316
@Blizz21 april 2016 13:34
Alle gesprekken worden door hen opgenomen, vaak met de smoes van 'educatieve' doeleinden.
Die opnames zijn altijd 'toevallig' mis gegaan om technische redenen als de inhoud voor hen nadelig is :(
Klantenservice is in mijn ogen wat je ervan kunt verwachten, livechat vind ik wel weer een nuttige functie. Die kunnen ook meteen dingen regelen.

Prijzen ben ik het mee eens, die zijn prima. Qua dekking heb ik hier ook niets te klagen en ik zit hier tegen de duitse grens aan. (Lobith)
Ze hebben de prijzen en het netwerk nu goed op orde.
Is dat zo? Ik vond het flexibile prijzen model, vorige zomer ingevoerd, helemaal top. Vervolgens kwamen ze tegelijk met 4G ineens met vaste combinaties van belminuten en MB's. Op dat moment waren ze bovendien erg gierig met de belminuten. Ondertussen, een paar maanden later, heb je vanaf 17 euro onbeperkt bellen/sms met 1.5GB. Ze rommelen dus nogal veel...

[Reactie gewijzigd door sdk1985 op 21 april 2016 14:54]

Ik vind het wel een kort-door-de-bocht conclusie om te zeggen dat het aanbod van 4G ineens de reden is dat er meer klanten bij komen. Het zal allicht helpen, maar had Tele 2 recent ook niet een abonnement waar veel data bij zat?

Ik verwacht eerder dat (indien ik gelijk heb over dat grote data abonnement) dat mensen daar op af komen dan het 4G netwerk. In dat licht komen klanten natuurlijk ook gewoon af op de goedkoopste prijs, dus mogelijk is Tele2 dat tegenwoordig ook nog.

[Reactie gewijzigd door BLACKfm op 21 april 2016 11:41]

Anoniem: 463321
@BLACKfm21 april 2016 11:55
Juist.
"Tele2 dat de stijging te danken is aan het live gaan van het 4g-netwerk, samen met het aanbieden van de iPhone, het aanbieden van nieuwe sim-only-abonnementen en het aanbieden van bellen via 4g. Het aantal klanten van Tele2 in Nederland steeg voordat het 4g-netwerk live ging, niet of nauwelijks."
Ze danken de stijging toe aan meerdere dingen maar trekken de conclusie dat het door het 4g netwerk komt. 8)7
Buiten dat is 3,7% nog steeds geen enorme stijging.

Wat moeten wij overigens met deze informatie? Is dit technologie-waardig. Het bericht is gewoon een advertorial.
depends wel hoe groot het aanbod van potentiële overstappers (of mensen zonder lopend abbonement) was :) Zo is rond einde van het jaar is het dat er veel mensen "beschikbaar" komen traditioneel. 3.7% stijging kan dus best wel heel erg stevig zijn vanuit tele2 hun perspectief ;)
Anoniem: 63975
@BLACKfm21 april 2016 11:47
Is de Tele2 "Niet omdat het moet, maar omdat het kan" TV reclame je ontgaan?

Vast dat een hoop mensen zich naar aanleiding daarvan hebben aangemeld.
Het was voor mij een reden om het te vermijden.
Gaat goed komen met tele2, veel klanten hebben nog ongeveer een 1 jarige contract. Die willen misschien wel overstappen maar kunnen ze zich dat dus nog niet permiteren.
Anoniem: 719316
21 april 2016 11:43
".. en het aanbieden van bellen via 4g."

Tele2 biedt nog geen bellen via 4G maar is net begonnen met (beperkt) testen.
De test verloopt trouwens erg goed. Heb maar een paar keer meegemaakt dat bellen over 4g niet lukte.
Anoniem: 719316
@osmanov21 april 2016 16:25
Gaaf :)
Ik baalde zooo dat ik net te laat was om mee te kunnen doen aan de test!
Ik zit al jaren bij Tele2, en sinds november vorig jaar heb ik een 4G telefoon (iPhone 6s), maar ik ben nog steeds niet aangesloten op hun 4G netwerk, ondanks herhaaldelijk bellen hierover. Slecht van Tele2 :(
Heb je al in dit topic gekeken voor evt. tips/advies?
Tele2 4G ervaringen

Probleem kwam/komt iig vaker voor.
Heb je wel een nieuwe simkaart? mn oude simkaart pakte nl geen 4g...
Huh? Hoe kan dat dan? Volgens mij is iedereen automatisch overgezet. Jij ook.
Heb je dit ook geactiveerd op 'Mijn Tele2' en aangepast in de instellingen van je telefoon?
Ik snapte eerst ook niet waarom het niet werkte, maar na het aanpassen van de instellingen (Galaxy S4) werkte het bij mij goed.
Ik heb nu 4G waar ik voorheen niet eens 3G ontving.
Mijn telefoon is aangepast (4G optie is ook beschikbaar). Ben gewoon nog niet overgezet.
Volgens mij is dit niet de echte reden.
Als je nu bij coolblue of andere website een telefoon wilt kopen in combinatie met een abonement, dan geeft Tele2 de meeste korting op het moment voor het toestel met gunstige bundels.

Wilde laatst een Samsung Galaxy S7 bestellen, Tele2 biedt dan gewoonweg de meeste korting.
Nou heb gekeken voor edge 7 maar dan ben je bij coolblue of een mobiel.nl het beste uit.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee