Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Afgelopen tijd een aantal Unifi AP's aangeschaft. Prima website. Producten helder omschreven met duidelijke afbeeldingen. Voorraadstatussen accuraat. Levering op tijd. Vlotte communicatie en snelle afhandeling van bestellingen.

Netjes op tijd geleverd. Producten prima en beschermd ingepakt.

Mijn favoriete shop geworden! Een heel ruim assortiment en voorraadstatus klopt ook gewoon (lang niet bij alle webshops zo). En dat alles ook nog eens tegen bijna de laagste prijs!!

's avonds besteld, volgende dag rond 12 uur geleverd. Helemaal top! En omdat beide artikelen zelf al goed waren verpakt, verstuurd MeGekko het in de orginele doos wat veel afval scheelt.

Heb mijn gehele desktop-PC gemaakt van onderdelen besteld uit Megekko. Vrijwel alles zit in hun assortiment, scherp geprijsd en ontzettend snelle afhandeling en verzending. Nog geen negatieve ervaringen meegemaakt. Aan te bevelen!

Bestellingen worden binnen 1-2 dagen bezorfd, ook in deze drukke tijden.

Duidelijk en goed navigeerbare website, met goede product informatie.
De prijs van het product was beduidend lager dan elders.

Bestellen gaat makkelijke en snel. Levering ook supersnel met duidelijke updates over de bezorgstatus. Product was goed verpakt en verzonden.

Goede communicatie over de bestelling en de levering. Het product wordt snel geleverd, daar waar mogelijk.

DHL leverd snel, helaas worden de tijden niet altijd aangehouden.

Ik ben de tel kwijtgeraakt over hoe vaak ik bij Megekko heb besteld, nooit problemen gehad en annuleringen werden altijd netjes afgehandeld en terugbetaald.

Om die reden tijdens de black friday week een nieuwe laptop (MSI GS66) besteld, bestelling ging soepel en had hem binnen twee dagen binnen (PostNL vertraging).

De doos van de laptop was goed verpakt in een overdoos en rijk omringd door luchtzakken.

Na ontvangst van de laptop uiteraard zo blij als een kind met Sinterklaas direct uitgepakt en aangeslingerd. Spellen er op en gaan.
Tijdens het spelen bleek de spatiebalk niet goed te functioneren aan de zijkanten (nogal essentieel wanneer je een FPS speelt met WSAD).

Redelijk gepikeerd een mail gestuurd naar Megekko (in het begin van de avond) en het probleem uitgelegd. Aangegeven dat voor een laptop van 2K ik wel mag verwachten dat de spatie het doet en hen verzocht om een nieuw exemplaar.

De volgende dag reactie dat ik de laptop kon opsturen in de originele verpakking, retourlabel en al meegezonden. De laptop ging direct retour naar MSI in Polen.
Na afgeven bij een UPS access point Megekko op de hoogte gesteld en zij gingen de zending volgen. De volgende dag was deze bij MSI bezorgd en toen begon het wachten.

Na twee weken Megekko gemaild wat de status was, zij zeiden te wachten op MSI en namen daarop contact op met MSI. Daar werd de reparatieplanning doorgeveven welke ik weer ontving. Ik dacht "reparatieplanning?". Maar er werd door Megekko benadrukt dat zij om een nieuw exemplaar hadden aangedrongen.

Wederom begon het wachten, paar weken verder (ondertussen wel mailverkeer met Megekko gehad uiteraard) kwam er reactie vanuit MSI. Ze wilden een ander exemplar aanbieden, totaal ander type, mindere specs maar wel 17". Ik teruggemaild dat ik dat een shitty deal vond en ze er niet mee akkoord moesten gaan. Megekko bevestigde dat ze dit al gedaan hadden want ook zij vonden het een shitty deal.

Hierna ging het wachten verder, MSI wilde hetzelde type maar dan een frans model (meer RAM verder zelfde specs maar met frans toetsenbord) aanbieden. Daarbij zou het toetsenbord vervangen worden door een US international variant. Dit voorstel doorgekregen en na wat google werk bevestigd wat de specs waren en aangegeven dat ik akkoord was.

Megekko had dit doorgegeven maar binnen MSI moest men eerst van het hoofdkantoor akkoord krijgen. Ruim 1.5 maand - sinds de retour - verder was uiteindelijk de nieuwe laptop onderweg. Eenmaal ontvangen door Megekko werd deze direct doorgestuurd en ik had eindelijk een nieuwe laptop in huis. MSI had ook nog een leuk headsetje meegestuurd voor het lange wachten.

Eenmaal open gemaakt bleek inderdaad de specs en het toetsenbord te kloppen. Helemaal top, echter zaten er wat toetsen niet helemaal vast maar die waren zo vastgeklikt.

En dag later denk ik, waarom zit die haper op de backspace toets? Bleek deze in het midden gescheurd te zijn bij het overzetten. Zucht...

Megekko opnieuw gemaild, er werd netjes gereageerd en ik werd direct in contact gebracht met MSI, met daarbij het verzoek hun in de CC te zetten zodat zij de opvolging konden doen. Aangegeven dat ik niet weer de laptop wilde opsturen en graag alleen de toets zou willen ontvangen. Deze werd netjes na een week in twee meter bubbelwrap bezorgd door UPS. Deze zat er binnen een minuut op :)

Niets anders dan lof voor de retourafdeling van Megekko over het afhandelen van de klacht.

DHL leverd snel, helaas worden de tijden niet altijd aangehouden.

Ik heb een Western Digital harde schijf besteld. Het was een goede prijs en snel geleverd.

Het product arriveerde in minder dan 24 uur.

Fijne overzichtelijke website met een breed assortiment. Ik kan hier altijd vinden wat ik zoek!

Zaterdag op zondag nacht besteld. Maandag bezorgd. Perfect! Jammer dat er veel plastic wordt gebruikt voor het goed verpakken van de producten, ik had hier graag wat meer karton gezien.

Vrijdagavond laat besteld, maandag bezorgd. Enige minpuntje zijn de koeriers van DHL, gooien het al bij de buren neer als ze kunnen.

Onder de indruk van de levering. Zondag avond besteld. Maandag middag in huis. Verder was alle communicatie in orde.

NIeuwe macbook besteld. Zowel order proces, informatie over order, leverbetrouwbaarheid als het product zelf waren zeer positief. Zou zeker weer wat bestellen bij Megekko.

Met zorg verpakt en ook tijdens vervoer geen beschadigingen aan de buitenkant, dus goeie vervoerder uitgekozen!

Een laptop en een s0dimmetje besteld, en zoals (bijna) altijd bij megekko uitgekomen. Voor de laptop waren ze niet de goedkoopste, wel de enige die voorraad hadden, en sowieso bestel ik vaak/graag.

Verpakking en verzending waren prima, alles netjes de volgende dag geleverd. Enige mogelijke kritiekpunt is dat de DHL bezorger al weer de hoek om was voor ik de deur open had, en dus een laptop op de deurmat vond :P Maar daar kan Megekko niks aan doen

De levering was enorm snel binnen! Dezelfde dag was het pakket al verzonden. De pakketten waren enorm goed ingepakt

Het is exact wat ik besteld heb

Makkelijke site, duidelijke indeling en gegevens van producten zijn makkelijk te bekijken en te vergelijken. Ook kan jwordt je vanaf de site van partpicker direct naar het juiste product geleid waardoor het supermakkelijk is.

Snelle levering en goed, stevig ingepakt. Ik lag dubbel toen ik las dat ik de doos niet open moest maken met een kettingzaag, en dat er 70 blikken bier in passen (welke blikgrootte? Klok halve liters? :P )

Ze antwoordde binnen een dag op mijn vraag. Ook werdt ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling tijdens het wachten, en kon ik ook direct zien welke producten op voorraad waren en op welke ik wat langer moest wachten.

Prima prijzen, snel verzonden. Zoekresultaten op de site werken een beetje irritant (rare popupbox op dezelfde pagina ipv aparte pagina voor zoekresultaten)

Het leek mij dat de verzending via PostNL ging, ging uiteindelijk via DHL. Had hier niet besteld als ik dat van te voren wist (er zit geen PUP van DHL dichtbij, wel van PostNL). Mag beter gecommuniceerd worden tijdens afrekenproces.

Duidelijk uitleg en vrij gemakkelijk te vinden op de web site echt een aanrader voor iedereen

Ik had op 21:00 uur de bestelling geplaatst en de volgende dag om 17:00 uur werd deze al bezorgd. Echt super. Ook kon ik de bestelling en de verzorging op ieder moment volgen.

Site werkt naar behoren. Duidelijk, goed aanbod, over het algemeen redelijke prijzen (alleen de videokaarten zijn wat duur maar dit is te verwachten als de inkoopprijzen stijgen i.v.m. bv een hype/tekort).

Megekko lijkt voor de wat "duurdere" bestellingen POSTNL te gebruiken, mijn volledige PC (in onderdelen) kwam netjes verpakt in een megekko doos aan. Doos was volledig voorzien van plastic luchtzakjes ter bescherming van de goederen. Verzending was duidelijk aangekondigd en netjes op de dag van afspraak (wel 1x verzet van middag naar avond op de dag door POSTNL maar dit is te begrijpen i.v.m. drukte).

Wederom duidelijk en correct. Wel minimale inspanning. Megekko heeft geen telefoon, je kan dus niet bellen. Dit helpt natuurlijk de prijsstrategie van megekko. Ik heb 1 artikel geannuleerd i.v.m. een te lange levertijd (3x vertraagd). Het geld van de bestelling had ik de dag na bevestiging van annulering op mijn rekening staan.

Al met al een prima zaak.

Prima webshop, vaak wel de goedkopere, maar zeker niet de aller goedkoopste. Nadeel is geen direct contact, alleen per mail. Andere webshops met vergelijkbare prijzen hebben wel gewoon direct contact en mogelijkheid tot de bestelling aan te passen. Heb in de rij gestaan voor de Ryzen 5 5600X, voor een goede prijs, toch nog best snel geleverd. Moederbord later los besteld en zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Helaas DOA, maar alles is netjes afgehandeld, kostte me we 9 euro verzendkosten in totaal. Sta nu nog in de rij voor een 3060TI, ook voor een nette prijs.

Netjes verzonden, duidelijk op hoogte per email, netjes verpakt.

Contact kan alleen per email. Email wordt wel netjes binnen 2 uur beantwoord, annulering doen ze ook netjes. Wel een nadeel is dat je bestelling niet meer aan te passen is, alleen deels te annuleren, en dan het nieuwe product opnieuw bestellen en dus weer verzendkosten te betalen. Terwijl ze gewoon alles in 1 verzending kunnen doen. Dit staat trouwens wel gewoon in de FAQ, dus je kan het op voorhand weten, ik vind het gewoon niet echt klantgericht, zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet.

Goede prijzen, en daar is mijn beurs blij mee. De leveringen komen altijd spoedig dus geen klachten hier!

Bij een eerder besteld moederbord een defect gehad, da's natuurlijk altijd rot maar het was gelukkig vrij rap opgelost, ik kreeg binnen niet al te lang al een retourzending en toen kon ik weer aan de slag. Wel zo fijn!

Scorekaart voor Megekko