Algemeenwebshop zit wel goed in elkaar maar blijkbaar het systeem erachter niet zo goed voor de service. aankoop en verzending is verder netjes verlopen maar als je na 1,5 jaar aanspraak maakt op je garantie van je videokaart wordt het een ander verhaal.
VerzendingNette verzending (goed verpakt) ook vlot gebeurd dus hier niks over te zeggen.
KlantenserviceHier komt hij dus...
Op 29-11-2019 een order gedaan van meerdere componenten waaronder een videokaart de RTX 2060 super.
16-03-2021 stuur ik de kaart terug naar megekko vanwege problemen dat de videokaart niet meer werkt onder high load.
videokaart komt aan op hun servicepunt en wordt netjes verwerkt en wordt er ook netjes van op de hoogte gehouden totdat de kaart wordt doorgestuurd naar de fabrikant voor verdere afhandeling.
hierin het enigste bericht wat je krijgt is dat het gemiddeld 15 werkdagen duurt voordat er bericht terugkomt, en vandaag 20-04-2021 krijg ik te horen dat de retour is afgehandeld en goedgekeurd voor creditering...
we praten hier over een videokaart die anderhalf jaar geleden 365,- euro nieuw koste, deze is nu gewoon niet meer te krijgen voor die prijs.
na wat mail verkeer heen en weer komt het erop neer dat ze vanwege een geautomatiseerd systeem geen producten kunnen omruilen voor andere producten, dit kunnen dus alleen maar precies dezelfde producten zijn of een nieuwe revisie zijn van het product. (en daar valt deze RTX 2060 Super net allemaal buiten!)
Verder wordt er ook geen aanbod gedaan van iets anders of naar een oplossing gezocht, je bent gewoon de sjaak!
(een welgemeende excuses krijg je trouwens wel) alleen kun je er niet mee gamen wat jammer is.
al met al, nooit meer bestellen bij deze club en raad het iedereen af.