Megekko

Ik heb onlangs mijn PC geüpgraded: een 5600X, X570 Gaming X, m2 Samsung 970 én 16gb aan geheugen. Mijn PC loopt als een tierelier. Uiterst tevreden met Megekko en vandaar ook daar besteld (niet alles was daar het goedkoopste maar kwam in de buurt + de service is altijd super en dus een meerprijs meer dan waard). Binnen no-time een bevestiging en dat ze bezig waren met mijn pakketje. Altijd fijne mailtjes om te krijgen :).

Het pakket was zeer goed verpakt (5/5), maar helaas werd het met DHL verzonden. Ik heb vaker problemen met DHL gehad (noorden van NL) en de bezorgdatum werd helaas niet gehaald (2/5). Ik kreeg dan ook een bericht van DHL op de dag zelf dat ze het 'helaas niet konden bezorgen' die dag. Normaliter geen probleem - maar had het juist op een andere locatie willen laten bezorgen dan mijn thuisadres. Helaas de daaropvolgende dag dus nog een stuk moeten rijden om het pakketje op te halen. Uiteraard ligt dit niet aan Megekko, maar het is wel hun keuze om voor DHL te kiezen ;).

Scorekaart voor Megekko