Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb een moederbord besteld en heb het direct ontvangen de dag erna zoals op de website stond. Ik raad deze website zeker aan want de prijzen zijn goed en supersnelle verzending.
VerzendingSupersnelle verzending
KlantenserviceIk heb nog geen problemen met de producten gehad, alles werkte.
AlgemeenDe webshop van megekko was de goedkoopste welke snel de HP printer kon leveren. Duidelijke site. recht toe recht aan en simpel proces zoals het hoord.
VerzendingSoepele levering door PostNL
AlgemeenI bought multiple components for a new PC. The website was easy to use and offered one of the best prices in the Netherlands. Two purchases I made were delivered within 24 hours and there were no issues with the items.
VerzendingDelivered twice in less than 24 hours
AlgemeenHet bestelde product voldeed niet aan de verwachting, hierover contact opgenomen met Megekko. Vlotte en nette reactie, helaas kan Megekko geen inhoudelijke/technische reactie geven en verwijst naar hun Facebook community.
Uiteindelijk besloten om het ding te retourneren, dat aangevraagd en afhandeling daarvan ging ook weer vlot en correct.
Helaas hebben ze de technische/inhoudelijke kennis niet, maar verder was de klantenservice vlot, correct en meedenkend.
AlgemeenGemaakelijke een bestelling plaatsen zeer snel, vakkundig en op tijd werden de spullen binnen 24 uur afgeleverd!!!
VerzendingSnel en professioneel
VerzendingSnel en professioneel
AlgemeenBedankje.... Alles snel en op tijd geleverd, zoals verwacht. De doos van Megekko was fantastisch en maakte mijn dag weer een stukje beter.
VerzendingPrima in orde.
AlgemeenOverzichtelijk web pagina, prijzen zijn up to date, bestellen was simpel en super snelle levering. Altijd een feestje als er een pakketje komt van Megekko.
Verzendingin de avond besteld en de volgende dag in huis..
AlgemeenMakkelijke bestelling, snelle bevestiging en dag erna al van kunnen genieten! Ik was op zoek naar een monitor en vond bij Megekko de derde-goedkopste prijs. Maar uit ervaring weet ik dat Megekko mij het product al de dag erna kan leveren, waar ik dat bij de twee goedkopere shops niet kon vertrouwen. Bedankt!
VerzendingTussen bestelling en levering zat nog geen 24 uur.
AlgemeenSnelle levering en duidelijk overzicht. De fan in de case was defect. Zelfde avond nog reactie terug gehad dat het losse onderdeel besteld zou worden en niet afgewacht op een reactie van de leverancier. Dat is hoe je klanten tevreden houdt. chapeau!
VerzendingArtikelen zijn goed verplakt. Geen enkele schade aan producten. prima service!
KlantenserviceZoals boven toegelicht. De fan in de case was defect. Zelfde avond nog reactie terug gehad dat het losse onderdeel besteld zou worden en niet afgewacht op een reactie van de leverancier. De volgende dag werd de Fan al netjes geleverd.
AlgemeenVia de Tweakers.net Pricewatch kwam ik bij Megekko en aangezien ik daar vaker had besteld en goede ervaringen mee had nu weer daar besteld.
Duidelijke site met nette prijzen.
Alleen aktijd verzendkosten zelfs bij vaak dure bestellingen voelt niet heel fijn...
Processor kwam in een omdoos met luchtzakken. Prima.
AlgemeenProducts are easy to find.
Order process is straight forward.
Information is accurate.
Would they have offered Bitcoin payment over, I would have given 5 stars.
Items was delivered on time, packaging is how it should be.
AlgemeenWerd goed geinformeerd, tijdens en na het bestel process. Alles kwam netjes verpakt binnen en in de aangegeven tijd van 1 dag. Dus ze hebben alles nageleeft wat ze hadden aangegeven vandaar mijn beoordeling van goed.
VerzendingProduct was zoals bescheven op de website, en gewoon goed heel aangekomen. En wat ik al aan had gegeven binnen 1 dag binnen dus lekker snel.
AlgemeenGroot assortiment dus veel keuze en scherpe prijzen snelle levering dus volgende dag geleverd en goed verpakt
VerzendingIk moet de harddisk nog inbouwen maar het ziet er goed uit en hij is van een bekend merk
AlgemeenIk bestel vaak bij Megekko. Het is een overzichtelijke site en de bestellingen worden rap afgewerkt (zelfde dag lag het al bij de PostNL-locatie). De post is vervolgens keurig te volgen via de tracking-info die ze versturen.
VerzendingKeurig op tijd bij het PostNL-punt afgeleverd.
AlgemeenEerste bestelling bij Megekko. Verliep soepel en werd op de geplande datum geleverd. Ik zou de volgende keer weer bestellen.
AlgemeenGoede info op GV Tweakers.net. product is snel geleverd, het werkt prima.het enige minpuntje van de muis vind ik dat er geen oplaadbare batterijen bijzit. Duurzaamheid?? !
AlgemeenMooi op tijd voor goede prijs, werkt allemaal heel simpel via site. Volgende weer bestellen.
AlgemeenMakkelijke bestelling.
Overzichtelijke website.
Vlotte levering: perfect of de afgesproken dag.
Zeer goed verpakt: geen enkele beschadiging aan de doos.
Product was verpakt in een stevige doos, die niet te groot of te krap was. Dat zorgt voor een veilige verzending.
Levering was ook op de afgesproken dag, dus niet langer moeten wachten dan voorzien.
AlgemeenEnkele hardware stukken gekocht voor gebruik in een nieuwe NAS. Snel besteld en betaald. De levering was ietsje trager als gewoonlijk.
VerzendingVerzending duurde iets langer dan de voorgaande keren, maar dit komt waarschijnlijk doordat de bestelling tijdens het weekend geplaatst werd. Alles was goed ingepakt. Verder niets op aan te merken.
KlantenserviceIk had 2 bestellingen geplaatst omdat ik een item vergeten was, en had gevraagd of Megekko de bestellingen eventueel samen kon voegen om 2x verzendkosten te vermijden.
Dit ging helaas niet, maar Megekko heeft me toch vergoed voor de verzendkosten van de 2de bestelling.