Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk kan me het hele bestelproces nu al niet meer herinneren. En dat is een goed teken, want dat betekent dat alles vlekkeloos verliep.
AlgemeenMegekko is super snel met verzenden maar ook met reageren.
Vraag over een product of er schoefjes bijzaten en werd binnen een uur op gereageerd!
Binnen 24 uur niks op aan te merken
KlantenserviceZeker goed! Zoals in de algemene beoordeling uitlegt
AlgemeenAl meerdere keren bij Megekko besteld. Telkens goede prijzen, snelle levering. Ondersteuning nog niet nodig gehad .
AlgemeenSnelle levering, zelfs op zondag. Ik had een rgb led muismet besteld, en ben er zeer blij mee. Top
VerzendingPerfect op tijd, zelfs voor een zondag, ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering
AlgemeenIk ben altijd een vaste klant als bij megekko geweest omdat de levering altijd zoals gewenst is en ze hun klantenservice is altijd uitstekend kortom nog nooit problemen hier gehad
VerzendingDe levering was wel gelijk de dag erna zoals ze hadden aangegeven alleen de tijd van de levering klopte niet maar dat snap ik nu wel omdat het heel druk is nu vanwege corona
KlantenserviceDe klantenservice zijn altijd vriendelijk en snel met het reageren en altijd goed bereikbaar dus (via de mail)
AlgemeenSnelle verzending. Goed verpakt. En niet duur. Producten werken goed. Altijd goed, zal er vaker spullen bestellen
VerzendingGoed verpakt
KlantenserviceDuidelijke mails en updates
AlgemeenPrima site. Al eens eerder wat besteld en via de Pricewatch kwam Megekko als een van de goedkopere shops naar voren.
Goede communicatie per mail over de bestelling.
Netjes op tijd bezorgd zoals op de site 'beloofd'.
AlgemeenVoorraad indicatie was op orde en bestellen was zo geregeld.
Bij Megekko gekocht omdat ze de goedkoopste waren en alles op voorraad hadden (NAS+HDDs). Gekocht met betaling achteraf. Volgende dag netjes geleverd door DHL.
Degelijk verpakt en volgende dag geleverd zoals geadverteerd op website.
AlgemeenDe bestelling en de levering gaan supereasy en supersnel bij Megekko. Ook bellen is eenvoudig.
AlgemeenNieuwe Monitor besteld met pixel garantie volgende dag geleverd zoals aangegeven en werkt perfect! niks op aan te merken
VerzendingDe monitor kwam in de doos zelf met de pakbon er op geplakt wat hier geen probleem was aangezien de doos vol met piepschuim zat dus geen beschadiging aan het product!
AlgemeenJa, kans op een prijs, maar gelukkig ook gewoon simpele bestelling, vlotte levering en achteraf betalen. Geen problemen en dus geen idee hoe klachten worden afgehandeld..
VerzendingHDD gewoon in antistatisch zakje
AlgemeeniPad voor mijn moeder besteld bij Megekko. Was de volgende dag al binnen, dikke prima zoals ik altijd van ze gewend ben.
AlgemeenIk was opzoek naar een nieuwe NAS (Losse NAS, losse schijven). Prijs was aantrekkelijk, beoordelingen op tweakers (en anderen) goed.
Bestelling ging eenvoudig, Verzenden conform opgave, verpakking adequaat. NAS draait als een zonnetje, dus geen klantenservice nodig gehad.
AlgemeenBestelling geplaatst bij Megekko. Gekozen voor Megekko omdat ze de onderdelen hadden die ik wou hebben voor mijn nieuwe build. ze waren wel 25 euro duurder dan de goedkoopste, maar ik gaf prioriteit aan dat het product op voorraad was.
VerzendingVerzonden met DHL en was goed te volgen. Verder ook goed verpakt (Bestel al jaren bij hun)
KlantenserviceIk had contact opgenomen met de klantenservice voor een bepaalde verzoek en ik vond het heel tof dat ze mijn verzoek hebben ingewilligd zelfs als het lastminute was! dus kudos voor dat! In mijn gedachte, mocht dit wel genoemd worden!
AlgemeenAls je voorbij het ouderwetse design van de website kijkt zie je een steengoede webshop met een ruim assortiment, goede prijzen, goed bestelproces, goede communicatie en goede levering. Wat wil je nog meer.
AlgemeenMeerdere keren bij Megekko besteld. Altijd snel aangekomen. Prijs is ook altijd redelijk voor grotere bestellingen.
AlgemeenGemakkelijk bestellen; razendsnelle levering (dank ook aan PostNL!). Simpel, snel, duidelijk, goede communicatie. En het product zelf is ook top.
AlgemeenTweede bestelling van deze maand geplaatst voor een product dat slecht te verkrijgen was. Wederom was dit product weer bij Megekko beschikbaar, en werd het de volgende dag geleverd. Het bestelproces heb ik als simpel ervaren.
VerzendingSnelle verzending, goed verpakt.
AlgemeenProduct besteld, en zoals op de site staat was het de volgende dag binnen. Helaas had ik het verkeerde besteld waarna ik het retour gestuurd heb. retourzending geaccepteerd en terugbetaald minus de verzendkosten heen.
VerzendingIk heb het tegen het einde van de dag besteld, en toch de volgende dag binnen.
AlgemeenIk had een aantal ubiquity netwerkproducten nodig. Via de pricewatch uitgekomen bij megekko en eerst een mail gestuurd om te controleren of de spullen op voorraad waren. Binnen korte tijd een antwoord gekregen en de spullen besteld. De volgende dag was alles binnen. Ik heb het bestelproces als snel, simpel en effectief ervaren.