Algemeen(zie edit onderin)
Ben er helemaal klaar mee. Dit is al de vijfde(!!!) keer in twee jaar dat word beloofd dat het product binnen 2 dagen binnenkomt, en het pas een MAAND (of soms meer) later pas komt. Dit is gewoon false advertising, en ze hebben hun voorraadsysteem totaal niet op orde. Iets anders wat ze niet op orde hebben: hun klantenservice. Terugsturen/garantie ho maar, en enige manier van contact is email. Mensen die emails beantwoorden doen altijd moeilijk over paar cent.
Ik ben ook gewoon dom dat ik telkens blijf terugkomen eigenlijk.
AL DE 5 STERREN REVIEWS ZIJN ER DOOR WINACTIES, kijk goed voordat je besteld. Beoordeel aub pas als je wat meer ervaring met ze hebt jullie sellouts.
ps: social media man verdient wel een schouderklopje, en de site layout is fijn.
EDIT: klantenservice heeft contact met me opgenomen en het netjes afgehandeld, lijkt erop alsof klantenservice verbeterd is tov 1 jaar geleden. Nu is de vraag natuurlijk of dit alleen maar door review komt of altijd zo is, maar iig positief verrast.
EDIT: naar aanleiding van review wel goed afgehandeld.