Gebruikers over webshop Megekko

onderdelen nodig voor het ombouwen van de pc voor mijn dochter

megekko is dan toch wel 1 van mijn to go to shops
betrouwbaar , makkelijk en vaak vind ik er wel wat ik zoek
prijzen zijn gewoon vergelijkbaar met andere winkels
maar ben eerlijk als ik zeg dat als het me een paar tientjes scheelt
in het totaal plaatje wat ik nodig heb dan twijfel ik er ook zeker niet aan om het ergens anders te bestellen

ik heb geen ervaring met klantenservice of retouren omdat het eigenlijk gewoon goed is

met sommige dingen hanteren ze een aantal werkdagen maar is het er toch ook vaak eerder dat is gewoon goed om gezeur te voorkomen dat ze iets niet nakomen of iets dergelijks

verdere ervaring is eigenlijk simpel

bestellen - ontvangen en door

Recent weer eens wat upgrades aan mijn pc gedaan. Bestellen was makkelijk, informatie op de website was goed en overzichtelijk, en de prijs was (in ieder geval voor deze PSU) erg goed.
Website als geheel vind ik ook overzichtelijk en goed uitzien.
Zondag besteld, en maandag meteen ontvangen. Erg content over de snelheid van de levering ook.

Hoewel de levering zo snel is als ze zelf aangaven, de volgende dag, zie je toch vaak dat zondag-bestellingen dinsdag pas geleverd worden. Niet hier, meteen maandag ontvangen.

Uxg max besteld voor een goede prijs. Niets op aan te merken, erg tevreden. Zaterdag besteld, maandag ontvangen.

Zaterdag besteld, maandag ontvangen dus snelle levering. Het product was goed verpakt.

Super makkelijke betaling.
Ik heb hier meerdere dingen besteld zoals een monitor ging vrij soepel.
Ook als je een pc in mekaar wil zetten gaat het super makkelijk het assortiment is super. aan anders hebben hun een super goeie klantenservice.

De verzending komt eigenlijk altijd wel compleet en komt nooit iets kapots aan

Ze hebben super goede klantenservice. Ze weten waar ze over praten en hebben goeie afterservice als je iets dwars zit helpen hun je.

Ik heb bij Megekko een Asus Oled monitor besteld en deze werd een dag later al netjes geleverd. Super blij met de monitor en uiteraard ook met het snelle verzenden en leveren. Dik tevreden!

Was uiteraard netjes verpakt en snel geleverd. Kunnen veel andere bedrijven wat van leren.

Ik heb bij Megekko een 2e bestelling geplaatst waarbij een artikel niet op voorraad bleek te zijn. Ze hebben gelijk contact opgenomen en aangeboden de bestelling te splitsen en het andere artikel na te sturen 👍🏾

Nette webshop met prijzen die soms erg aantrekkelijk zijn en soms 'gemiddeld'. Netjes op tijd geleverd en verzonden en leuke opdruk op de doos.
Verzending was enerzijds niet helemaal conform belofte op de site, omdat ze aangeven de bestellingen van za en zo op zo te verwerken en verzenden waardoor het (mits voorradig) op maandag al binnen is. Ik heb het zaterdagnacht/ochtend om 3 uur besteld, maar het werd maandag pas verwerkt/verzonden. Zondag was het wél eerste pinksterdag, dus daar krijgen ze het voordeel van de twijfel.

Zaterdag middag kwam ik er nog achter dat ik de GPU vertical riser vergeten was te bestellen en heb ik onderzocht of je die nog toe kon voegen. Wat ik dan een nadeel vind, is dat je geen producten toe kan voegen na het bestellen (maar voor het verwerken/verzenden), maar deze wel kan verwijderen na contact. Als je zelf goed op let is dat geen probleem, maar ik heb liever dat ze daarin 1 lijn trekken en niet enkel in hun voordeel denken (terugsturen kost megekko tijd en geld, iets achteraf bijbestellen kost de klant geld). Maar naar mijn mening geen reden tot punten aftrek.

De bestelling was netjes verpakt, voldoende tape, een stevige doos en er zaten luchtkussentjes in. Onze hond bijt ze graag lek, dus iedereen thuis was blij toen de dozen binnen kwamen.

Super Snelle levering voor beste prijs !!
Geheugenkaart voor mobiel geadviseerd door ChatGPT om via Teakers te kopen bij Megekko !!
Hierdoor weer 2 nieuwe en professionele bedrijven leren kennen !!!
Ben nu fan van i.i.g. Tweakers vanwege krittische vergelijkingen en prijsalert en Megekko !!
Heb nog een product op het oog. Wacht op prijsdaling. Heldere site !!!
DANK !!

Supersnel en geleverd op dag dat het beloofd is - de volgende dag !!
Wel een te grote doos helaas voor klein pakket (microsd memory card zo groot als een briefkaart).
Niet alleen zonde voor karton, maar paste ook niet door brievenbus en liet DHL dit pakket - ter waarde van > ¢ 100 - zomaar voor mijjn deur achter waar erg veel mensen langslopen. Zonde en m.i. onnodig. Als iemand "meer dan geinteresseerd" was in pakketje, kunnen ze het zo meenemen.

Altijd netjes geleverd binnen aangegeven termijn, scherpe prijzen, nette factuur er bij en als een van de weinige leveranciers nooit gedoe gehad!

Netjes verpakt, altijd juiste product, snel geleverd. Alles wat ik wil!

Hoe je deze winkel het beste kan beschijven: fenomenaal. De website is overzichtelijk, je heb een lange bedenktijd en de service die ze bieden is boven gemiddeld, geen gedoe met leverancies, gewoon bestellen, betalen en morgen heb je het in huis. Ik denk dat veel winkels megekko als voorbeeld moeten nemen! Normaal heb je over een webwinkel nog wel meer te zeggen, maar over deze winkel valt simpelweg niks te klagen, megekko is de beste!

De verzending is snel, ze werken alleen samen met betrouwbare bezorgers (postnl en DHL), ik heb zelf nooit problemen gehad met bezorging, dus geen klachten daarover!

Ik heb in het verleden wel eens een vraag gesteld aan de Klantenservice van Megekko en zelfs op wat domme vragen geven ze netjes, snel en een behulpzaam antwoord.

Bestel al sinds 2019 producten bij Megekko, website is voor mij overzichtelijk en makkelijk te navigeren.

Over de klantenservice heb ik geen mening, omdat ik nooit contact heb hoeven opnemen.

Al met al altijd een positieve ervaring en zolang het bedrijf blijft bestaan en de prijzen enigszins competitief blijven, zal ik terug blijven komen.

Altijd op tijd. Ook gelukkig altijd via PostNL verzonden en de mogelijkheid aan te geven het niet bij de buren af te leveren.

Ik heb mijn componenten besteld en de volgende dag had ik ze al in huis.
De website is overzichtelijk en filters voor iets op te zoeken zijn goed.
Alles was perfect ingepakt, zodat het niet beschadigd kon worden.
Alle onderdelen waren zoals beschreven.
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop en Megekko.

Goed ingepakt. Snelle levering.(volgende dag in huis)
Goed en met zorg afgeleverd door de pakketdienst van PostNL.
Zeer tevreden.

Gemakkelijk proces. Ik heb het product gevonden via Tweakers. Pakket was op tijd bezorgd en goed verpakt.

Ik kon een specifieke dag aangeven voor bezorging en dat werkte perfect.

Duidelijke e-mails en niet te veel e-mails. Verder geen ervaring met de klantenservice.

Pas een monitor bij ze gekocht. Meggekko was niet de allergoedkoopste maar voor een wat duurdere aankoop vind ik het wel een paar euro waard om het te kopen bij een webshop waar ik bekend mee ben en ik nooit problemen mee heb gehad mbt bestellingen en retouren.

Betelling werd netjes, zonder issues de volgende dag bij mij thuis geleverd.

Tot nog toe heb geen slechte ervaringen met de klantenservice van Megekko.

Het benodigde artikel was makkelijk te vinden op de website en eenvoudig te bestellen. Fijne levering gelijk de volgende dag.

De prijzen waren zeer competatief voor de marktwaarde, dus hier valt zeker niet over te klagen!
Eerst leek er iets niet op tijd geleverd te kunnen worden waarvoor ik mail contact zocht. Op mijn mailtjes kreeg ik hele snelle en vriendelijke antwoorden. De medewerkers deden echt hun best om mij te helpen. Uiteindelijk was mijn pakketje alsnog op het juiste moment geleverd en was goed (veilig) ingepakt.

De levering zou eerst vertraagd blijken, maar uiteindelijk alsnog ruim op tijd binnen ontvangen. Contact over de levering was ook snel en vriendelijk.

Ik had contact gezocht over de mogelijke vertraagde levering aangezien ik speciaal voor avond levering had betaald, uiteindelijk dit geld terug gekregen met oog op mogelijk latere levering en ondanks dit, alsnog op juiste moment geleverd.

Klantenservice was heel vriendelijk en snel met de hulp!

het was wel makelijk alles ging goed, je kon kiezen uit heel veel batalings metoden.

het was heel goed paketje kwam heel aan, geen beschadegingen.
je kon zelf kiezen waarneer het bezorgd was ik kreeg steeds een mail met upgedate bezorgings tijd

Tot mijn grote geluk kon ik het laatste, mechanische, o zo stille cherry stream 3.0 toetsenbord bemachtigen bij MeGekko. Ik had mijn oude cherry stream exemplaar even in de hal gezet om schoon te maken, waarop mijn ega het toetsenbord buiten in de afvalbak deponeerde. Paniek. Goddank had MeGekko nog een allerlaatste exemplaar. Huwelijk gered.

Prima verpakt (vermomd in grotere doos), op de juiste datum geleverd.

Uit onzekerheoid de klantenservice gebeld, omdat we na het plaatsen van de bestelling zagen dat het toetsenbord niet langer voorradig was. Ons bestelde exemplaar moest wel het allerlaatste zijn geweest, werd ons vriendelijk meegedeeld. En dat bleek zo. Wat een mazzel!

Ik ben zeer tevreden met de snell reactie en service bij bezorging van mij nieuw be quiet power 13 m 750w psu.

De bezorging was snell en vlekkeloos, ik had geen probleem gevonden en de psu was goed ontvangen.

Klantenservice was zeer goed, ik heb niet over te klagen.

Koop er al vaker en was ook deze keer op een bepaald component de goedkoopste. Tot op heden altijd topservice. Snelle verzending en producten zijn precies zoals beschreven.

Bestelling was na één dag geleverd. Zeer tevreden over de snelheid van levering en de manier waarop het product verzonden werd.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en de website is overzichtelijk. Producten waren goed vindbaar, de prijs was scherp en het afrekenen verliep snel en zonder problemen.

Bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd. Alles kwam in perfecte staat aan en ik kon de volgende dag al beginnen met het bouwen van mijn nieuwe pc!

Geen contact met de klantenservice nodig gehad. Dat zie ik juist als positief, omdat de bestelling en levering volledig probleemloos verliepen.

Scorekaart voor Megekko