AlgemeenIk wilde bestelling via de creditcard omdat het dan extra verzekerd (aanschaf waarde 1200 euro) is maar na 4 x proberen ( 4x is de goedkeuring via de app gelukt) mislukt.
Vervolgens toch via normale wera betaling gedaan omdat ik de onderdelen voor een bouw voor mijn neefje zijn verjaardag ( iedereen heeft meebetaald) nodig had.
Alle delen waren op voorraad moederbord wel 2 dagen levertijd , toen is alles misgegaan.
Meerdere keren contact met klantenservice met hun standaard zinnetjes alsof je met een AI model aan het emailen ben, alles ligt aan fabrikant. Vervolgens na 2 x uitstel bericht gekregen dat het er eindelijk was heb ik aangegeven dat ik het wel op kom halen ivm de tijdsdruk.......( Uur heen en uur terug ).
Het is geautomatiseerd dus we kunnen niks doen , dus alles wordt ingepakt door robots?
Nu moet ik straks naar een feestje voor zijn 16 e verjaardag zonder cadeau..... Hoop familieleden best boos dat ik het niet beter ergens anders kon bestellen.
Klantenservice is echt beroerd, klant is koning hebben ze nooit van gehoord.
Ik ben zelf van de service en als ik zo met klanten om zou gaan dan zou ik me schamen.
Ze schuilen maar achter de standaard regeltjes , maar oplossingen ho maar.
Megekko ik wil jullie nog heel vriendelijk bedanken voor deze ervaring met jullie.
Ook nog bedankt voor het mooie verjaardagsfeest zonder cadeau.
Heb ook aangegeven dat mijn gegevens gewist mogen worden de factuur zal ik in de mail houden mocht er wat zijn, kom ik persoonlijk naar jullie winkel want jullie online klantenservice is echt beroerd.