Gebruikers over webshop Azerty

Azerty gekozen om mijn nieuwe Linux PC samen te stellen. De PC samenstel sites werkte voor mij niet, dus losse onderdelen besteld.

Op de webshop kun je redelijk makkelijk zoeken.

Later nog 2 case fans besteld, die stonden op voorraad, maar bij bestellen waren ze toch niet op "gereserveerd" Dag later kwamen ze alsnog.

Wat is geinig vond is dat de status veranderde van "wacht op verzamelen" en "bezig met verzamelen".

Op tijd, goed verpakt en met post.nl. Het was op voorraad dus volgende werkdag in huis. Dat was maandag in mijn geval.

Het is erg fijn dat je er losse onderdelen kan bestellen maar dat ze ook (deels) voor je in elkaar kunnen zetten.

Ik was een beetje in de war door de levertijden. Er stond bij alles 2-3 dagen. Maar ik had ook voor cpu montage + bios upgrade gekozen. Dus daar is denk ik wat tijd bijop gekomen. Ik had uiteindelijk maandagavond besteld en het is zaterdag binnengekomen. Ze zouden dat nog expliciet kunnen vermelden.

De bestelling plaatsen verliep moeiteloos, en ik had alles de volgende dag al in huis (zoals geadverteerd)! Super fijne winkel. Alles werkt hoe het hoord, dus helemaal geen klachten. Top

De ervaring op de website was positief, net als het hele proces van het kopen van mijn grafische kaart.

De levering verliep zoals verwacht en de volgende dag had ik het product al in huis.

Na mijn aankoop had ik enkele vragen over een gratis game en een voucher, en de klantenservice reageerde snel en bood uitstekende ondersteuning. Al met al een zeer positieve ervaring

Bij vele shops is de service hard achteruit gegaan, maar niet bij AZERTY! Een van de weinige shops in Nederland die goed meegaat met de prijzen, maar altijd uitstekende service bied. Dat is ook de reden dat ik bijna alleen nog maar mijn hardware bij AZERTY bestel, ipv andere shops.
En het grootste voordeel is de nog steeds fysieke shop die ze hebben. Het zit niet in de buurt, maar alleen dat al geeft ze een streepje voor bij mij. Ik heb nog nooit problemen gehad met retouren, RMA's of zendingen van AZERTY.

Verzending was in originele doos van de Aorus FO32U. Wat ik snap, want het is een mega ding haha. Doos kwam zonder beschadigingen gewoon netjes de volgende dag binnen.

Zeer prettige aanname van klein defect op mijn MoBo: een connector op het MoBo met verbogen pinnetjes.
Uiterst snel verholpen, binnen één dag, tegen zeer redelijk tarief.
Kortom, weer gelukkig, want nauwelijks onderbreking van mijn werk als zelfstandig ontwerper.

Top, accuraat, goed geholpen en verholpen.
De technische service heeft natuurlijk het meeste uitstekend gedaan.

Arrogante klantenservice en misleidende voorraadindicatie
​Ik heb een Corsair Force MP600GS 1TB SSD in de aanbieding besteld. Terwijl andere producten op de website op dat moment correct als "tijdelijk niet leverbaar" stonden aangegeven, werd deze specifieke SSD expliciet met "op voorraad" en "levering volgende werkdag" geadverteerd. Dit bewijst dat hun voorraadsysteem naar behoren functioneerde, maar dat dit specifieke product door grove nalatigheid als direct leverbaar is blijven staan.
​Na dagen vertraging bleek het product er niet te zijn. Hun zogenaamde 'oplossingen' waren puur in hun eigen voordeel: de bestelling annuleren voor een refund, bijbetalen voor een duurder alternatief, of kiezen voor een ander en kwalitatief minderwaardig product dan wat ik besteld had. Een gelijkwaardig alternatief leveren zonder extra kosten om de gemaakte koopovereenkomst na te komen, werd resoluut geweigerd.
​Toen ik Azerty schriftelijk confronteerde met het feit dat dit ondernemersrisico volledig bij hen ligt en verwees naar de wettelijke kaders (Artikel 6:193 BW), kapten ze het gesprek arrogant af met de mededeling: "wij willen benadrukken dat wij hier niet verder over in discussie gaan." Ze schuiven hun eigen fouten af op de klant en weigeren elke professionele communicatie zodra ze juridisch klem zitten. Waardeloze service.

Het product is nooit geleverd. Er werd een levering binnen één werkdag beloofd, maar na dagen wachten bleek er helemaal geen voorraad te zijn.

De klantenservice weigerde een fatsoenlijke oplossing te bieden voor hun eigen fout en kapte de communicatie op een zeer arrogante manier af.

Goede service zoals ik het gewend ben van Azerty. Eenvoudig te bestellen en het product is tijdig geleverd.

Prijs van de laptop was best op dit moment, en bestel (reservatie en zelf opname bij de bedrijf waa makkelijk)

Ter plek jongens bij de balie was beetje verrassend dat ik kom de laptop ophalen, maar na een moment in de computer zoeken de probleem was snel opgelost en ik was mij laptop ontvangen

Schitterend nieuw scherm gekocht via Azerty, de ROG Strix OLED XG32UCWG is het geworden. Na lang twijfelen of 4K nou echt de moeite waard was, heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad.

Ik wist al dat OLED een verademing was, maar nu ik er een paar dagen op heb gespeeld merk je pas echt het verschil. Schitterende kleuren, sublieme helderheid en supersnelle reactietijden. Ook erg fijn dat je met één druk op de knop kunt overschakelen naar 330 Hz. Ideaal als je af en toe nét wat sneller moet kunnen reageren.

De bestelling verliep supersnel en zonder enig probleem. Alles was netjes en stevig verpakt, en het scherm werd al de volgende dag geleverd. Snelle service, goede communicatie en een uitstekende ervaring.

De prijs bij de website van Azerty was nog goedkoper dan die op de lijst van tweakers stond. Het was makkelijk/vanzelfsprekend te bestellen.

De levering was precies op tijd en netjes. De volgende dag na de bestelling.

Ik weet nog niks de kaart is nog niet in de pc maar moet een revieuw van 30 woorden schrijven voordat mijn 60,- tegoed bon niet meer geld... dus bij deze!

Goede prijzen en snel verzonden. Onderdelen zoals beschreven en alles goed ingepakt, zodat het ongeschonden thuis aan kan komen.
Ga zo door!

Ik zal in de toekomst zeker nog bij Azerty bestellen en zal iedereen aanbevelen om dit ook te doen!!!!

De levering was snel en correct.
Echt de volgende dag in huis!!!
Alles was heel goed verpakt en de pakketdienst heeft het ook met zorg afgeleverd.

Duidelijke website. Informatie over bestelling en levering was duidelijk en correct.
Genoeg gedetailleerde informatie over de laptop.
De laptop keuze hulp vond ik persoonlijk nog wel voor verbetering vatbaar. Kwamen weinig goede opties uit.

Goed verpakt en beide artikelen (laptop+muis) werden op tijd geleverd.

Zeer tevreden over Azerty. Inmiddels mijn tweede pc bij hen gekocht. Goede service, mooi aanbod en snelle levering. Wanneer er gebreken zijn, komen zij snel met een goede oplossing. Kortom, tevreden!

---

Ik heb het zelf opgehaald, dus dit is niet van toepassing.

Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Ik was op zoek naar een nieuwe GPU en kwam uiteindelijk bij deze webshop terecht vanwege de goede prijzen en positieve reviews. Het bestellen verliep erg makkelijk en overzichtelijk. Betalen ging snel en ik kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling.

Ik had nog een vraag over mijn bestelling en kreeg snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice. Erg tevreden over de hele ervaring.

De verzending was snel en netjes verzorgd. Het product was goed verpakt zodat alles zonder schade aankwam. Ook fijn dat ik goed op de hoogte werd gehouden van de levering.

Ik was aan het kijken voor een nieuwe Videokaart en vond een hele mooie gigabyte waarvan de prijs beter was dan de concurrenten. Dus ik bestellen en was redelijk makelijk namelijk met je account inloggen en klaar dan alleen nog maar met ideal betalen en het wordt volgende dag geleverd.

Was meteen volgende dag geleverd met goede bescherming rond het product zodat het niet kapot of beschadigd werd. Ook dat de doos in originele status en niet geopend wat je bij sommige bedrijven wel ziet.

Ik had nog een vraag over de Videokaart en ik werd snel beantwoord via de klantenservice.

Alles goed verpakt, kwam snel binnen en mooie schappelijke prijzen. Heb zelf een aantal onderdelen besteld voor een P.C. Alles is duidelijk beschreven!

Er stond 1-2 werkdagen. Ik heb het zondagavond rond 23:00 gekocht en het is dinsdag binnengekomen

Ik heb zelf geen contant gehad met de klantenservice, dus hier kan ik niks over zeggen

Zondag avond een bestelling gedaan en tot mijn verbazing was het die avond nog verpakt en verzonden. Maandag kwam pakket al aan. Netjes en goed verpakt.

Prijs is ook prima, niet de goedkoopste maar dat scheelde niet veel. Ik betaal liever een paar euro meer waarbij ik weet dat de aftercare ook goed is. In het verleden weleens een retour gehad, dat verliep ook erg snel en netjes.

Al jaren klant en dat zal ik ook blijven.

Super snel verzonden en dat dan op een zondagavond vrij laat.

Aftercare is goed. Retouren worden netjes en snel verwerkt. Geld snel terug.

Overzichtelijke website, eerlijke prijzen, razendsnelle verzending en goed verpakt. Heb een Endgame Gear muis besteld en ben er ontzettend blij mee!

In de avond besteld, volgende dag om 14:00 al binnen. Netjes verpakt en dichtgeplakt.

Scorekaart voor Azerty