Webshop is niks op aan te merken, maar ook niks bijzonders. Het werkt. Prijzen niet het hoogst, niet het laagst.

Klantenservice is een stelletje oplichters. DOA moederbord ontvangen. Uitvoerig zelf getest en daarna service gebeld, zeiden dat het duidelijk een DOA was en dat ik een nieuw mobo zou krijgen. Opgestuurd.
Enige tijd later opeens een hoge rekening met een neerbuigende e-mail voor een ongerelateerd issue dat ze zogenaamd hadden ontdekt zonder enige testen uit te voeren. Voor betaling gevraagd of dat het DOA zou oplossing aangezien ik dacht van niet en ik een hele documentatie erbij had gegeven over het probleem. Mail terug dat dit wel het probleem kon zijn, dus betaald en mobo weer ontvangen. Probleem binnen vijf minuten wederom geconstateerd. Weer contact opgenomen, nu wilden ze het wel repareren voor 90% van de nieuwprijs.
Vriendelijk gereageerd dat ze mij een DOA gestuurd hebben en daarna een onnodige en ongevraagde reparatie hadden uitgevoerd en weigerden het moederbord terug te sturen zonder te betalen.
Kreeg te horen dat ze het nu niet meer wilden retourneren en ondanks de reparatie voor de issue die niet verholpen was ik toch maar gewoon moest betalen.

Producent contact opgenomen, wilden in de eerste instantie alleen via de winkel regelen maar na vriendelijk personeel gesproken te hebben moederbord opgestuurd en wel gerepareerd teruggekregen voor alleen de verzendkosten.
Top service van hun, shit service van Azerty.

Scorekaart voor Azerty