Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik had mijn bestelling goed voorbereid, en toen voor Azerty gekozen, had al goede reviews van ze gelezen. Ik wou mijn PC niet zelf bouwen omdat ik wou dat het perfect moest zijn. Ik Had wat van Asus Pro Art gekozen en het was alweer jaren geleden dat ik het zelf gedaan had. Het was perfect gedaan en getest. Blij dat ik dit door profs heb laten doen, ieder zijn beroep.

De gekochte pc was perfect verpakt, zelfs schuimverpakking in behuizing dat alles op zijn plaats bleef tijdens transport. De verpakkingen van de gebruikte onderdelen MB en videokaart in afzonderlijke doos.

Na mijn bestelling is er al gekeken of er problemen waren met de door mij geselecteerde onderdelen en contact met mij opgenomen via e-mail

Ik plaats eigenlijk nooit een review als je een “kans” maakt om iets te winnen. Maar ik vond oprecht dat een (korte) review wel op zijn plaats is. Want het is niet altijd overal goed geregeld.

Bij AZERTY hebben ze een ruim aanbod, ook de minder gangbare componenten. Ik kon hier vaak op uit als ik wat zoek. En de prijzen zijn ook prima!

Verzending snel, goed verpakt.
Duidelijk in communicatie bij langere levertijden.

Goed en snelle communicatie, in gebal van defect of DOA was het altijd zo geregeld!

Tot zover erg fijne kaart, enorm verschil in vergelijking tot mijn oude gtx 1070ti. na 10 jaar toch maar eindelijk upgraden voor 1440p gaming. Hopelijk gaat deze kaart nog flink wat jaren mee.

In het moederbord wat ik heb terug gestuurt, bleek nog een usb stick van mij te zitten.
Ze stuurde mij een email en hebben kostenloos de usb stick naar mij verzonden.
Top Service!

Het moederbord was snel geleverd.
Toen bleek dat het moederbord niet goed werkte,
heb ik deze terug gestuurd.
Het geld stond snel weer op mijn rekening evenals de gemaakte kosten om te versturen.
Top service!

De klantenservice heeft mij goed geholpen, en mijn usb stick, die ik had laten zitten in het moederbord gratis terug gestuurd.
Top service!

Bestellen was simpel en betalen via ideal gaat super snel en gemakkleijk
Azerty is overzichtelijk en heeft een heel ruim aanbod

Goede info over levertijd en bestelling was snel binnen
De bestelling kwam netjes en heel binnen.

als je een vraag hebt krijg je snel en duidelijk antwoord.

alle bestelling bij Azerty zijn altijd snel ontvangen en je wordt goed
op de hoogte gesteld over je bestellingen.

groot assortiment, grote voorraad, top winkel

nog nooit een vertraging gehad met bestellingen bij de Azerty webwinkel

ik kan hier weinig over toelichten, tot nu toe altijd alles goed.

Azerty geeft veel updates wat betreft bestellingen ed.

Ik heb bij Azerty deze maand een ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 gaming GPU gekocht en ben hier erg tevreden mee. De bouwkwaliteit is erg goed vergeleken met andere videokaarten. De snelheid is ook een stuk beter vergeleken met de RTX 3080. De videokaart was al op voorraad bij Azerty en deze is ook snel geleverd. Voor de Nvidia actie kreeg ik ook netjes de code opgestuurd door Azerty.

Duidelijke website waar de informatie die ik nodig had makkelijk te vinden was. Zoals bepaalde specificaties of levertijden.

Zelfde dag verzonden, volgende dag in huis. Pakket was wel beschadigd, maar die schuld ligt bij de koeriersdienst. Pakket alsnog netjes aangekomen.

Artikel besteld, de levertijd onbekend, maar de prijs was goed. Order wordt vervolgens geannuleerd en de prijs met +/- 30% verhoogd.

Ze reageren niet op whatsapp berichten, geen motiviatie waarom het is geannuleerd

Bestelproces ging soepel via de webshop. Account aanmaken was zo gepiept, producten waren makkelijk te vinden via de zoekfunctie en de productpagina gaf duidelijk aan welke varianten er waren (PoE versus chime kit). Prijs was conform wat ik vooraf had gezien in de pricewatch, geen rare verrassingen bij het afrekenen. Betalen via iDeal werkte zoals je verwacht, bevestigingsmail kwam binnen no-time binnen met alle juiste info erin. Niks op aan te merken eigenlijk.

Pakket werd de volgende werkdag al bezorgd, sneller dan verwacht dus. Track and trace werkte netjes, kreeg keurig updates van de koerier met een tijdslot van twee uur. Doos was stevig verpakt met genoeg vulmateriaal, de originele verpakking van Ubiquiti zat er nog onbeschadigd in. Alles compleet geleverd. Niks beschadigd, niks vergeten.

Had zelf geen direct contact nodig met de klantenservice omdat de bestelling vlekkeloos verliep, maar uit nieuwsgierigheid toch even een vraag gesteld via het contactformulier over de compatibiliteit met mijn bestaande UniFi setup. Binnen een werkdag kreeg ik een nette reactie terug met een duidelijk antwoord, geen standaard copy paste verhaal maar een inhoudelijk bericht waar ik echt wat aan had. Fijn dat ze de moeite nemen om mee te denken in plaats van je door te verwijzen naar de documentatie. Op basis van dit ene contactmoment een positieve indruk, al kan ik natuurlijk niet inschatten hoe ze reageren bij echte problemen of RMA gevallen.

Fijne webwinkel om te bestellen. Ook fijn dat je de items uit de desktop best buy guide soms in combinatie kan kopen, zoals de processor en moederbord combokits. Ook retouraanvragen zijn makkelijk en goed geregeld

Snel verstuurd en goed verpakt, ook het vooraf geassembleerde moederbord+processor waren goed ingepakt

Bestellen bij Azerty verliep erg makkelijk. De website is overzichtelijk, prijzen worden duidelijk weergegeven en het bestelproces ging snel en soepel. Ook fijn dat de productspecificaties duidelijk vermeld staan.

ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI gekocht. Zeer goed verpakt en op tijd geleverd. Betalen was ook totaal geen probleem.

Ik wil iedereen waarschuwen om hier niet te kopen en al helemaal niet zonder creditcard. de meeste reviews staan hier omdat ze 500 euro verloten , dat dit word toegelaten vind ik ook apart. maar goed koop hier altijd al sinds 2008 en heb dit nog nooit meegemaakt , had ook nooit te maken met de klantenservice dus waarschijnlijk is dat de reden.

- een gratis spel bij een videokaart ( echt 10 x moeten mailen voordat ik de code kreeg
- een hydroshift 2 besteld , word geleverd met oude controller ( is een gratis vervang programma van lian li ) en heb nog steeds de nieuwe niet ontvangen . ook meerdere mails
- de kers op de taart , een moederbord besteld deze niet ingebouwd , alleen de bios flashen dus alleen stroom aangesloten. update blijft hangen , nieuwe usb , blijft weer hangen. lees op internet dat moederbord onwijs veel problemen heeft msi godlike x 870e .
heb het klepje van cpu niet open gehad. niet gelukt dus moederbord gaat terug. betaal zelf de verzendkosten terug. na paar dagen krijg ik een automatische mailtje dat er 1 pinnetje is verbogen van moederbord. ze willen het wel terug nemen maar dan moet ik 100 euro betalen. uitgelegd dat ik zelfs zonder reden het product mag terug sturen en dat ik er helemaal geen cpu in gehad heb omdat de bios updaten al niet lukte.

gelukkig met creditcard betaald en krijg dus mijn geld terug maar dit duurt wel 6 weken. ze zijn mij als klant helemaal kwijt , maar wil iedereen waarschuwen die via ideal betaald. ze zijn ook niet aangesloten bij een keurmerk of geschillen commissie . dus gewoon je geld weg

klantenservice is verschrikkelijk , zijn moeilijk tot niet bereikbaar . klantenservice vaak gesloten

Ik heb bij Azerty de INNO3D GeForce RTX 5070 Ti X3 OC besteld en ben erg tevreden over het hele bestelproces. Bij dit soort hardware-aankopen vergelijk ik meestal goed op prijs, voorraadstatus en betrouwbaarheid van de webshop. Azerty kwam hierin sterk naar voren: de productinformatie was duidelijk, de voorraadstatus was helder en het afrekenen verliep zonder gedoe.

Wat ik prettig vond, is dat het hele proces gewoon voorspelbaar was. Geen vage levertijden of onduidelijke stappen, maar bestellen, bevestiging ontvangen en daarna netjes op de hoogte gehouden worden. Zeker bij een videokaart van deze prijsklasse vind ik dat belangrijk, omdat je toch zeker wilt weten dat alles goed en zorgvuldig wordt afgehandeld.

De kaart zelf kwam nieuw, netjes verpakt en zonder zichtbare schade aan. Inmiddels draait de INNO3D RTX 5070 Ti X3 OC in mijn systeem en de eerste indruk is erg positief. Voor mijn gebruik — gaming op hoge instellingen en wat AI-/GPU-gerelateerde toepassingen — is dit een mooie stap vooruit. De kaart voelt als een goede balans tussen prestaties, formaat en prijs binnen de huidige 5070 Ti-modellen.

De verzending was netjes geregeld. Ik kreeg duidelijke updates en de track & trace was goed te volgen. De verpakking was stevig genoeg voor een kwetsbaar en duur onderdeel als een videokaart. De doos kwam onbeschadigd aan en de kaart zat goed beschermd in de originele verpakking.

Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar bij hardware zoals GPU’s is dat voor mij echt een pluspunt. Je wilt niet dat zo’n kaart los of matig beschermd in een te grote doos zit. In dit geval had ik daar geen opmerkingen over.

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, en dat is eigenlijk ook positief: de bestelling verliep van begin tot eind zonder problemen. Alles was duidelijk genoeg via de website, orderbevestiging en verzendupdates.

Goede webshop en scherpe prijzen. Dual 5060 ti gekocht om 22:55 met de belofte “volgende dag in huis”. Ik geloofde het niet echt (en het maakte ook niet uit) maar het was nog waar ook. Rond 11:00 de volgende dag in huis. Strakke service dus!

Zie hierboven. Super snel geleverd, verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Azerty blijft voor mij de shop , er zijn er die beetje goedkoper zijn maar die hebben niet de service en assortiment die Azerty heeft.
Daarnaast leveren ze snel en altijd correct verpakt

dag erop al bezorgd door post nl en goed verpakt

deze keer niet nodig gehad , maar in het verleden regelmatig goed geholpen doorklanten service , zelfs vragen die ik niet kon vinden wisten hun een antwoord op

De levering werd op tijd geleverd, mijn pakket kwam intact aan

Ik had meestal geen klantenservice nodig omdat de meeste verzonden producten probleemloos zijn. Als ik het nodig heb, weet ik zeker dat er een goede klantenservice is.

De site is overzichtelijk en snel. Alle informatie is recent en accuraat. Na de aankoop een bevestiging en link naar verzending.

Alle informatie wordt duidelijk gestuurd en track & trace. De verzending is binnen de levertijd. Het product was echter nogal groot (meer in de hoogte) en ze hadden het in een te laag pakket gedaan. Waardoor de verpakking/ doos van het product uitstak boven de postdoos en dat hadden ze dan dichtgetapet/ aan elkaar vastgetapet. Aan de ene kant logisch want de doos was best leeg, afgezien van de hoogte, dus een grotere doos had nog meer lege ruimte gehad. Maar het uitsteken in de hoogte en dan tape erop was ook weer geen gezicht.

Daarnaast leveren ze snel en altijd correct verpakt

dag erop al bezorgd door post nl en goed verpakt

Weer een nieuwe pc (2e) gekocht bij Azerty. Zelf samengesteld met behulp van info van Tweakers.net. Goed dat de technische mensen van Azerty nog even controleren of het allemaal bijelkaar past! Netjes ingepakt geleverd met alle originele dozen van de onderdelen erbij. Geen problemen bij het opstarten, linux installeren en gaan met die PC.

Alles ging gemakkelijk. Je kan alleen niet als gast bestellen en moet een account aanmaken.

De volgende dag geleverd, precies zoals ook was aangeven op de website.

Scorekaart voor Azerty