Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenTop service en lekker snel geleverd.
Zeker aan te bevelen aan iedereen wool woooop woop
Was binnen 24 uur binnnen aww yeaa hhhh lekker bezig
AlgemeenHet bestel process was erg vanzelfsprekend en makkelijke bediening voor het betalen. Ook was de communicatie, vanuit azerty erg vlot en duidelijk. Ik was erg tevreden.
VerzendingDe levertijd was erg snel, zelfs sneller dan verwacht wat ik erg fijn vond. Ook was het product goed ingepakt en in super nette staat bezorgd.
AlgemeenVorige maand een nieuwe kast van Lian Li bij Azerty besteld, helaas wilde de oude waterkoeling van 8 jaar oud niet meer mee verhuizen dus bij Azerty aangeklopt om een nieuwe "be quiet! Silent Loop 3 360mm - Waterkoeler".
Groot voordeel dat deze bijgevuld kan worden zodat het probleem van de vorige niet weer voorkomt.
Vlot geleverd zonder problemen volgende dag in huis en degelijk verpakt.
KlantenserviceNa telefonisch advies voor deze koeler gekozen, dit bleek een perfecte match voor deze kast.
Kortom zeer geslaagd!
AlgemeenNet bedrijf met hele fijne en goede commenucatie
Spullen die ik had bestelt zijn goed en netjes verzonden en stevig verpakt
Zeker voor de volgende keer een aanrader
Ik game nu heerlijk zonder stress dankzij azerty!
Helemaal netjes! Laat op de dag bestelt en toch optijd de volgende dag netjes thuis
Super!
Gebeld met azerty vanwege de bezorging
Dit bleek inderdaad nog de volgende dag netjes te komen!
Helemaal blij!
AlgemeenUitstekende kwaliteit van de producten die ze leveren, goede klantenservice en vriendelijk en makkelijk contact
VerzendingProduct was sneller bezorgd dan op de website stond en uitstekend verpakt
KlantenserviceMijn vragen waren bijna direct verholpen en het was heel vriendelijk contact
AlgemeenWij bestellen met regelmaat bij Azerty, altijd duidelijk snel en goed! wanneer er langere levertijd is word dit gemeld. kortom, helemaal prima!
Verzendingsnel, en duidelijk. altijd met track and trace. nooit problemen mee gehad. dus alleen maar lof.
Klantenservicenog niet nodig gehad. dus vermoed ik dat ze niet druk zijn op de klachtenservice.
AlgemeenAlles ging makkelijk en snel bestellen, betaling en bevestig via de mail. Correcte info en prijzen duidelijke webste
VerzendingZoals ik van azerty gewend ben, snelle en goede levering
KlantenserviceBij mijn laatste bestelling nvt, maar in het verleden wel eens gebruik moeten maken van de klantenservice dit is een uitstekende service, snel, duidelijk en zeer netjes afgehandeld
AlgemeenGigabyte UD750GM PG5 V2 - Voeding Via Azerty aangeschaft.
Alles was duidelijk en makkelijk te bestellen.
Na het bestellen werd er meteen werk van gemaakt. Binnen twee dagen was mijn pakket geleverd in een zeer goede staat. Via de mailverzonden track en trace was het pakket goed te volgen.
KlantenserviceVia de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dit was super geregeld.
Verder had ik geen vragen en heb ik niemand gesproken dus daar kan ik niks over zeggen
AlgemeenHeb al vaker bij Azerty besteld. Duidelijke website, en ze geven precies aan hoeveel er op voorraad is. Bestelling gaat altijd soepel. Ze doen wat ze beloven. Dit is mijn favoriete webshop voor computerspullen.
VerzendingDe spullen zijn snel geleverd. Heb het laten afleveren bij een afhaalpunt, omdat dat voor mij het simpelste is. Werkte perfect.
AlgemeenIk vind de website van Azerty erg makkelijk in gebruik.
Je kunt ook producten vergelijken en er staat bij de producten die ik bekeek een verhaal over het product en de plus en minpunten.
En ze zijn niet duur.
De volgende dag is het pakket geleverd.
Netjes in de orginele fabrieksdoos.
AlgemeenFijne webshop voor computeronderdelen. Super veel keuze en prettige ervaring met de klantenservice en levering
VerzendingMijn levering was iets vertraagd vanwege een onderdeel dat niet op voorraad was, vervolgens was de levering van de leverancier ook vertraagd maar hier kon Azerty weinig aan doen.
KlantenserviceVanwege de vertraging de bezorgdatum meerdere keren gewijzigd. Dit kon zonder problemen worden gedaan en de klantenservice was super behulpzaam, top!
AlgemeenIk heb op 16 augustus RAM-geheugen besteld bij Azerty. Bij bestelling werd een levertijd van 10+ dagen aangegeven. Inmiddels wacht ik bijna een maand en heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Ik had het geheugen specifiek nodig om mijn laptop te upgraden voor de start van mijn schooljaar. Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring.
VerzendingDe aangegeven levertijd van 10+ dagen is inmiddels ruimschoots overschreden. Bij een eerder contactmoment werd 17 september als verwachte leverdatum genoemd. Ook die datum is niet gehaald. Inmiddels wordt 23 september genoemd, maar Azerty geeft zelf aan dat dit opnieuw geen zekere datum is. Er is dus na bijna een maand nog steeds geen duidelijkheid over wanneer mijn bestelling daadwerkelijk geleverd wordt.
KlantenserviceHier ben ik het meest teleurgesteld in. Ik heb meerdere keren contact opgenomen en ook gevraagd naar een vorm van compensatie voor de aanzienlijke vertraging. In plaats van hier inhoudelijk op in te gaan, wordt vooral verwezen naar de leverancier. Ik begrijp dat Azerty afhankelijk is van leveranciers, maar als klant heb ik bij Azerty besteld. Ik had daarom verwacht dat er, na meerdere verschoven leverdata, actief naar een oplossing of compensatie zou worden gezocht.
AlgemeenZolang de prijzen enigszins competitief zijn in de Pricewatch, bestel ik mijn hardware het liefst bij Azerty. Ik heb er door de jaren heen al meerdere keren besteld en het proces verloopt altijd vlekkeloos. Omdat ik nog nooit problemen heb gehad met mijn bestellingen, heb ik de klantenservice ook nooit hoeven spreken.
VerzendingGewoon netjes en op tijd geleverd. Product was goed verpakt en de track & trace klopte. Precies zoals beloofd, niks mis mee.
AlgemeenAls de prijs tussen verschillende aanbieders niet te groot is, kies ik meestal Azerty. Alleen maar goede ervaringen mee, al vele jaren. Klantenservice nog nooit nodig gehad.
VerzendingLevering volgens verwachting. Niks op aan te merken. /10 w.
AlgemeenWebsite is duidelijk, bestelde een kant-en-klare desktop PC door Azerty geconfigureerd op basis van eerdere goede ervaringen met Azerty. Binnen 2 dagen geleverd en perfect samengesteld. Snel reactie op vraag over hoe eigen toevoegingen aan te brengen en perfecte service.
Product is goed verpakt met goede beschermingsmaterialen.
Alle documentatie en onderdelen worden meegeleverd. Tot het laatste schroefje aan toe.
Verzending snel en op tijd. Regelmatig update van bezorger over lever tijdstip op dag van levering.
KlantenserviceSnel contact en reactie bij een vraag over eigen uitbreidingen. Perfect.
AlgemeenAzerty heeft een heldere website waar de producten gemakkelijk te vinden zijn en voorraad informatie wordt gegeven.
Kopen gaat soepel en verzending gaat conform belofte in een degelijke verpakking.
Verzending was keurig in goede verpakking. Enige minpunt was dat ervoor getekend moest worden (bestelbedrag was niet hoog), waardoor de bezorger het pakketje niet achter kon laten toen ik niet thuis was en het pakket naar een afhaalpunt ging.
AlgemeenHandig zoeken, makkelijk product kiezen en vergelijk optie is heel erg handig. Meer dan genoeg filters om het zoeken makkelijk te maken.
Duidelijk info over leveren en tracking van de bestelling.
Hele proces van kiezen, betalen en leveren zoals je mag verwachten van een goede webshop.
Azerty al jaren mijn standard shop, optie om op te halen of te verzenden ook erg prettig.
Levering via postNL, geen gezeur en alles zoals belooft. Goed verpakt, stevig. Good, met voldoende vulling voor bescherming tijdens verzenden.
AlgemeenSinds kort een monitor gekocht bij azerty, vond de monitor toch niet bepaald mooi. Mocht de monitor terug sturen zelfs met plastic etc eraf en omruilen voor nieuwe.
(msi 32ICURX GD-OLED) Ik heb de normale versie mogen omruilen met de curved versie zonder problemen.
Aanrader en top klantenservice.
Product in prima staat, levering was wat langer omdat die niet op voorraad was. Wat ook begrijpelijk is.
KlantenserviceIk was zelf op locatie om de monitor in te leveren, na afleveren is mijn originele monitor gecontrolleerd en gelijk omgeruild zonder problemen.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Azerty en ben tot nu toe erg tevreden. De prijzen zijn dik in orde en ook de service is uitstekend. Laatst heb ik een monitor besteld en alles verliep zoals verwacht.
Al met al een fijne webshop met goede prijzen en een uitstekende service. Ik bestel hier zeker vaker!
Bij het ophalen van mijn bestelling werd ik prettig en professioneel geholpen. Alles was goed geregeld en ik kon mijn bestelling snel meenemen.
AlgemeenErg goede website en ze hebben veel opties en de klantenservice is ook goed en de prijzen zijn eerlijk
VerzendingPostnl deed er heel lang over maar daar kan Azerty niks aan doen
KlantenserviceZe helpen je binnen 24 uur zoals bij mij was het pakket nog niet geleverd