Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb binnen een week twee onderdelen gekocht bij Azerty: een PSU en een GPU. De GPU heb ik via Amazon gekocht, waarbij Azerty de verkoper was.

De bestelling van de PSU is zonder enige problemen verlopen en daar ben ik tevreden over. Het probleem zit hem voornamelijk in de GPU. Ik had een prijs gevonden die iets goedkoper was dan die van de concurrenten, maar nog steeds in lijn lag met de huidige marktprijzen voor GPU's. Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd deze echter plotseling geannuleerd zonder dat er een reden werd opgegeven. De GPU is uiteindelijk ook nooit verzonden.

De verzending van de PSU is goed verlopen. De GPU is echter nooit verzonden.

Na het annuleren van de GPU heb ik via Amazon contact opgenomen met Azerty met de vraag waarom mijn bestelling was geannuleerd. Hierop kreeg ik snel het antwoord dat er door een systeemfout een verkeerde prijs op de website stond. Volgens Azerty was de GPU voor deze prijs niet leverbaar. Het ging om een prijs die €100 lager lag op een GPU van €800.

Naar mijn weten is het wettelijk gezien niet toegestaan om een bestelling om deze reden te annuleren, omdat het hier niet zou gaan om een duidelijk herkenbare prijsfout. Helaas wilde Azerty de GPU desondanks niet alsnog opsturen.

Als kers op de taart kreeg ik een week later een e-mail met de vraag of ik een review wilde plaatsen voor de PSU die ik had gekocht, waarbij ik kans maakte op €250.

Als je als bedrijf geen €100 verlies wilt draaien door een fout die je zelf hebt gemaakt, maar vervolgens wel probeert iemand over te halen om een review te plaatsen met de kans op €250, dan ben je naar mijn mening niet goed bezig.

De bestelling loopt vlot en aan een zeer concurrentiële prijs.
Correcte levering, iets later op de avond maar wel op de voorziene datum.

De harde schijf was zeer degelijk verpakt teneinde de kans op schade te minimaliseren.

Ruim aanbod, veel op voorraad en snel geleverd.
Mooie aanbiedingen en overzichtelijke website

Bestel hier al jaren

Altijd op de aangegeven datum geleverd
Nog nooit klachten gehad

Niet nodig gehad zover, dus geen ervaring

Vandaar een voldoende

Eenvoudig te bestellen, zo geregeld.
Al mijn hardware komt hier vandaan, prijzen zijn gewoon goed en erg scherp over het algemeen.

Voor 23:00 besteld is de zelfde dag nog verzonden (mits op voorraad) waar zie je dat nu nog.

Ik had een defecte hdd, ze hebben het hele proces begeleid, echt top! Ik heb er geen omkijken naar gehad.
Echter kon de schijf niet meer worden gerepareerd.
Het model was niet meer tekoop, dus ik heb mijn aankoopbedrag retour ontvangen.

Ben altijd opzoek naar betrouwbare webshops.
Voor PC onderdelen of toebehoren bestel ik (of een van mijn klanten) meestal bij Azerty, weet dat het met de garantie goed zit
Heb 2 unifi AC U7 pro besteld en deze waren supersnel geleverd.

Verzending was 1 dag in het weekend besteld, eerder dan verwacht dus

Heb een keer een defecte HD gehad en die werd zonder gezeur gelijk vervangen

Ben altijd opzoek naar betrouwbare webshops.
Heb 2 unifi AC U7 pro besteld en deze waren supersnel geleverd.

Verzending was 1 dag in het weekend besteld, eerder dan verwacht dus

Heb een keer een defecte HD gehad en die werd zonder gezeur gelijk vervangen

Ik heb mijn (game) pc bij Azerty laten monteren.
Zelf heb ik alles samengesteld en als je de opdracht geeft voor de te monteren pc dan krijg je een email waarin staat dat ze kijken of alles wel samenwerkt met elkaar.
Na een dag of 3 kwam het bericht dat de pc verzonden was en ik kreeg een track&trace om de bezorging te volgen.
De pc was zeer zorgvuldig verpakt en er mooi in elkaar gezet met alle kabels netjes weggewerkt.
Na het verwijderen van de bescherming kon ik de pc aansluiten en alles werkt perfect.

De verzending ging via post.nl en zover ik kan beoordelen is dat heel voorzichtig gedaan.

Mijn Yubikey was plotseling stuk gegaan na een maand, die dingen zijn normaal gesproken onverwoestbaar maar blijkbaar was er nu iets mis mee.

Omdat ik overal inlog met een Yubikey had ik snel een nieuwe nodig, bij Azerty zou ik hem de volgende werkdag ontvangen en dat is gelukt.

Mijn defecte Yubikey heb ik terug gestuurd en ik krijg mijn geld terug.

Keurig zoals aangegeven de volgende werkdag in huis. Verzonden in een deels recyclebare envelop.

Ik kon de retour simpel aanmelden via website, via e-mail kreeg ik snel instructies om het retour te sturen.
Ik werd keurig op de hoogte gehouden van ontvangst en beoordeling, het duurde wel een paar dagen.

Sapphire Pure 9070 XT besteld.

Bestellen en betalen ging vlot. Geen problemen ondervonden. Wordt ook toegelicht in mails.

Uiteraard had ik een barcode nodig voor het afhaalpunt. In de laatste mail stond dit niet vermeld voor afhaling.
Uiteraard wel in orde gekomen met de PostNL app.

Directe en duidelijke reacties op mails.
Zoals het hoort te zijn.

Ik koop eigenlijk al 25 jaar geregeld bij Azerty. NOOIT problemen gehad (nooit met hoofdletters dus) Heb laatst weer eens 2st 27 inch monitoren besteld van Philips. Waarom Azerty ? Ik kijk ook best verder in de rondte maar naast de prijs, die was hier gewoon goed, werden ze erg snel geleverd. Gisteren weer eens wat spulletjes besteld via de uitverkoop van Azerty. Niet duur en wij zijn er blij mee. En ook hier weer "de volgende dag in huis".
Email houd je goed op de hoogte dat is prettig. Azerty. gewoon goed.

Netjes verpakt in 2 dozen en zeer snel geleverd.
Een doos zat redelijk dat bubbelplastic in dus die had wel iets kleiner gemogen. Niet voor mij maar meer voor de vervoerder. Geen kritiek want hetwas gewoon netjes verpakt zoals het hoort. Prima

Monitor gekocht om aan te sluiten op Odido media box, als klein extra tv’tje. Het is een iiyama ProLite XUB2293HSU-B7, welke het volgens verwachting doet zonder enig probleem in kombinatie met de media box.
Azerty heeft een duidelijke website, prijzen zijn concurrerend en werd snel geleverd.

Voor het eerst meegemaakt dat ik een toegestuurde code (via postnl), aan de deur, moest zeggen tegen de pakket aflever medewerker.

De site is gewoon goed; duidelijk, overzichtelijk en de betaling gaat gewoon heel. Wel was het niet geheel duidelijk hoe de verzending liep.

De levering ging via een partner van PostNL, voor grote pakketten oid. Mijn bestelling betrof een stoel (Fractal Refine 2) en die verzending verliep niet binnen 24 of 48 uur, maar duurde 5 dagen.

De betaling bij Azerty verliep soepel en duidelijk.
De betaling werd snel verwerkt en het bestelproces was overzichtelijk. Een klein nadeel is dat achteraf betalen of betalen Over het algemeen ben ik tevreden over de betaalervaring.

Goede ervaring met AZERTY. De bestelling verliep vlot, de levering was snel en het product was netjes verpakt. Alles was duidelijk en naar verwachting. Zeker tevreden!

Ook zakelijk zeer tevreden over Azerty doe Richard en Lisan de groeten!!! :)

Bestellen was eenvoudig en de website was duidelijk. De prijs was het beste dat ik kon vinden en de betaling verliep zonder problemen. Alles ging perfect en ik ben blij met Azerty, ik koop zeker nog wat ram van hun in de toekomst voor mijn volgende pc

De levering was snel en alles kwam netjes verpakt en in perfecte staat aan. Het pakket werd op tijd bezorgd en ik ben zeer tevreden over de verzending.

Heel goed, ontving direct een mail na betaling en werd verteld wanneer het product zou aankomen

Bij Azerty een upgrade voor mijn pc besteld inclusief assemblage. Ik heb mijn oude computer af kunnen leveren en deze is vakkundig gedemonteerd, er zaten nog onderdelen in die ik mee wilde nemen naar mijn nieuwe computer. Vervolgens zijn alle nieuwe en oude onderdelen perfect in de nieuwe behuizing aangesloten en is alles getest!

Het hele proces heeft slechts een aantal dagen geduurd en er is duidelijk gecommuniceerd en mijn wensen zijn ook volledig meegenomen.

Ontzettend fijne service gedurende het hele proces!

Geen verzending, wel afhalen. Nieuwe computer was veilig ingepakt en de oude onderdelen waren ook netjes in een doos teruggegeven. Hele proces heeft 3 werkdagen geduurd.

Ik werd snel geholpen bij een aantal vragen en toevoegingen voor mijn bestelling en dit is netjes verwerkt!

Aankoop WD40EFPX HDD de volgende dag geleverd. Goed verpakt (bubbeltjes plastic en doosvulling). SMART waarden OK en geen issues na 4 dagen dienst in NAS.

Track & trace, tekenen voor ontvangst. Levering zoals verwacht via PostNL. Doos geen beschadigingen, lijkt zorgvuldig te zijn behandeld.

Webshop is duidelijk en werkt goed, vergelijken van producten werkte fijn en meer dan genoeg aanbod.

Alles zat zeer zorgvuldig ingepakt met voldoende beschermingsmatteriaal en een doos in een doos. Er was een extra code nodig bij aflevering zodat alleen ik de bestelling in ontvangst kon nemen.

Bij deze bestelling geen contact hoeven hebben met klantenservice, maar bij eerdere bestellingen waren ze altijd zeer professioneel met goede kennis van zaken en nooit lang hoeven wachten op reacties.

Na een probleem met het eerste product, keurig vervangen door een wel werkend exemplaar. Hele procedure was binnen 2 weken afgehandeld.

Goed verpakt, en een (bij mij) betrouwbare koerier. Bestelling volgende dag reeds binnen.

Niet gesproken maar via de website met een week keuring afgehandeld.

Makkelijk bestelproces en een ruim bestelvenster, op werkdagen tot 23:00. Duidelijke en kloppende voorraadindicatie. Verder gebruik ik de website niet (bij geen enkele webshop), zoeken en filteren doe je uiteraard via de Pricewatch.

Bestelling werd op tijd geleverd en was verpakt in een stevige doos met voldoende opvulmateriaal.

Ik heb tot nu toe nog nooit klachten gehad over azerty - altijd goed geholpen dus zeker een aanrader om hier wat te bestellen

Netjes aangekomen in originele doos en goed verpakt ben zeker tevreden hierover

Word netjes geholpen als ik vragen heb dus dat is zeker goed geregeld daar

Scorekaart voor Azerty