Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst bij azerty die netjes op tijd bij mij is aangekomen. Lichte krasjes en deukjes in de hoek van de product verpakking, maar niet erg genoeg om de product te schaden. Verder was alles prima.
VerzendingOp de site stond levering over 2-3 dagen en het product was in 2 dagen bij mij bezorgd.
AlgemeenDe website is goed georganiseerd. Voor elke prijs is er wat te vinden, of je een budget pc bouwt of een High end pc. Super overzichtelijk en ruime keuze uit onderdelen. Levertijd per onderdeel is ook duidelijk aangegeven.
VerzendingDe levering werd gedaan door PostNL. het pakket is netjes afgeleverd en alle dozen van de gebruikte onderdelen zijn erbij geleverd wat super is.
KlantenserviceGoede communicatie van Azerty. Assemblage service heeft ook mailtje gestuurd aan de hand van dat gekozen onderdelen bij elkaar goed aansluiten en er niks op te merken viel.
AlgemeenBestellen online ging heel makkelijk.
Duidelijk en fijne website.
Product snel gevonden en makkelijk besteld.
Kreeg al heel snel bericht dat mijn bestelling klaar stond.
KlantenserviceSnel en heel goed geholpen bij afhalen!
Vriendelijke mensen aan de balie!
AlgemeenProduct gemakkelijk besteld bij de webshop van Azerty. Hier vorig jaar mijn GamePC laten bouwen, ook dit was super. Daarom ook nu weer voor Azerty gekozen qua gemak, klantenservice en prijs.
VerzendingKeurig in een grote doos met veel bescherming. iPad doos kon geen kant op. Geen beschadigingen, deuken o.i.d. op de iPad doos.
Algemeenik heb de lian li edge 1000w psu besteld nadat mijn andere psu van azerty na 3 weken was ontploft. deze psu is echt super! mooie nette kabels, en netjes optijd geleverd
Verzendingde psu is super snel en optijd geleverd, enige nadeel was dat de doos was beschadigd.
Klantenservicede doos van de psu was helaas beschadigd en had daarom contact opgenomen ze hebben hun excuses netjes aangeboden en verzekerd dat zoiets niet hoort de gebeuren. ook was de klantenservice over de garantie van me vorige psu super dit was een msi mag 1000w.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, ik koos de voor om af te halen in Raalte omdat ik 15 ben en €2000 best wel veel is voor mij om uit te geven. Daarom was het heel fijn dat er een pin op locatie optie was. En mijn pc is nu ook geweldig om op te gamen🥳
VerzendingIk had dus afgehaakt op locatie dus bezorging heb ik niet gehad maar zal vast ook uitstekend gaan als ik hier mijn laptop voor mijn ict software developer binnenkort hoogstwaarschijnlijk ook zal bestellen of ook ophalen.
KlantenserviceMijn pc werd snel opgehaald uit het magazijn en ik kon mijn vragen stellen en ontving ook de antwoorden.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling voor mijn nieuwe Sapphire Pulse Radeon RX 9060 XT videokaart verliep erg soepel. De website is erg overzichtelijk, de juiste prijzen worden duidelijk getoond en het betalen ging snel en zonder problemen. Alles is perfect verlopen!
VerzendingDe levering van de videokaart was erg vlot en het product kwam bovendien goed en stevig verpakt aan.
AlgemeenParticuliere klant. Eerste keer, aanbevolen door zeer deskundige vriend.
Van website tot en met verzending zoals het hoort.
De website geeft voldoende informatie, bestellen en betalen gaat makkelijk, bestelling verwerken vrijwel direct, volgende ochtend verzonden en steeds to-the-point mailtjes over de stand van zaken. Goede hulp bij vergissing van mijn kant.
Bestelling wordt vrijwel direct verwerkt, degelijke verpakking, volgende ochtend verzonden en steeds to-the-point mailtjes over de stand van zaken.
Wat ik miste was up-to-date info over het verloop van een bij een leverancier in bestelling staand product. Mooi zou zijn dat er bij bestellen nog even een alert gegeven wordt en met de mail met bevestiging een geschatte leverdatum... of is dat mijn ongeduld om weer aan de slag te kunnen..?
Makkelijk te bereiken: keuzemenu met maar enkele items, geen lange wachttijd, altijd een echt mens aan de lijn: vriendelijk, behulpzaam, snel en adequaat. Bovendien direct goed advies gekregen om het juiste te bestellen toen bleek dat ik het verkeerde besteld had.
De keer dat ik 's morgens belde kreeg ik de mededeling dat ze pas 's middags te bereiken zijn. Wellicht dat zakelijke klanten 's morgens dan alle ruimte hebben om te bellen?!
Heldere procedure voor retour-zenden.
AlgemeenHeadset besteld met een scherpe prijs, zoals ik verwacht had van Azerty ging alles soepe en had ik hem snel binnen
Snel verzonden, goed verpakt zoals verwacht. Levering met Postnl is prima.
AlgemeenAls het even kan, kies ik altijd voor Azerty. Vanwege goede ervaringen uit het verleden, goede service, altijd een van de goedkopere shops. Veel is op voorraad waardoor het de volgende dag in huis is. Dit keer kocht ik een SSD die op voorraad was. De volgende dag was deze in huis en dezelfde avond nog geïnstalleerd. Wederom een prima ervaring.
VerzendingOp tijd, goed verpakt, goede berichtgeving over de levering via e-mail.
AlgemeenHet ging allemaal heel makkelijk, snelle website en snelle bezorging, had rond 20:00, besteld en kwam om 11:00 al binnen zeker een aanrader om hier te bestellen!
VerzendingHet was goed verpakt en hele snelle levering, in de avond besteld en kwam in de ochtend al binnen
AlgemeenDe website is erg overzichtelijk en het was heel makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. De juiste prijzen stonden er ook duidelijk bij.
VerzendingDe verzending zelf was echt heel snel! Wel een klein minpunt: ik had gekozen voor een pakketbox in de buurt, maar omdat er een handtekening nodig was kon hij daar niet in. Hierdoor werd het pakketje pas een dag later naar een bemand afhaalpunt gebracht.
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijke navigatie, duidelijke informatie, goede product foto's, scherpe prijzen. Bij het afrekenen een ruime keuze uit betaalmogelijkheden.
VerzendingRazendsnelle verzending! Op 15-06-2026 om 20:51 uur besteld en op 16-06-2026 om 15:02 bezorgd. Klasse!
AlgemeenIk heb een "tweede kans"-muis besteld. Op de productpagina was er wel vermeld dat er iets mis was (waardoor er een korting werd gegeven), maar eigenlijk was het me vooraf niet duidelijk "wat er mis was". Er stonden meerdere zaken vermeld, maar ik begreep eruit dat het één van die opties was.
NB: Dat was een aanname van mij. Gezien dat ik vaker zonder problemen bij Azerty heb besteld, ging ik er vanuit dat ik geen praktisch probleem hoefde te verwachten.
Na levering bleek dat de laaddraad ontbrak. (Een USB A naar USB C kabel.) Dat is geen ramp, daar heb ik er nog wel eentje van. Nu heb ik een nette muis (als nieuw) met een leuke korting. Het ontbreken van de laaddraad stond ook als één van de opties vermeld op de productpagina.
NB: Azerty houdt volgens mij een classificatiesysteem aan voor "tweede kans"-producten ("A", "B", "C"), maar het was me niet intuïtief duidelijk wat dat inhoudt. Het staat vast ergens beschreven wanneer ik ernaar zou zoeken. Maar als het een kwaliteitsniveau aangeeft, vraag ik me af wat de meerwaarde ervan is... Een duidelijke omschrijving met evt. foto's zou veel meerwaarde bieden.
Verzending was prima, zoals je mag verwachten. Ik weet niet meer welke pakketdienst ik aan de deur kreeg, maar het feit dat er werd aangebeld zónder het pakketje onbeheerd achter te laten, mag tegenwoordig helaas als een pluspunt worden beschouwd.
AlgemeenNagenoeg alle onderdelen van een game pc besteld. Op de videokaart na waren de meeste artikelen het beste geprijsd bij Azerty en het gemak om bij 1 webshop te bestellen is ook wat waard.
Direct een bevestiging ontvangen en goed op de hoogte gehouden van de status en een dag later de factuur ontvangen.
Al met al een goede ervaring van een betrouwbare webshop. Ik zou de volgende keer weer bij Azerty mijn pc onderdelen bestellen.
Bij de gekozen SSD stond 2-3 werkdagen levertijd. Binnen 2 werkdagen had ik alle bestelde onderdelen in huis. De onderdelen waren netjes verpakt, de behuizing werd verzonden in de originele doos maar ook die is goed aangekomen
AlgemeenDit is voor mij de tweede volledige PC die ik heb aangeschaft bij Azerty. Naast de PC koop ik ook al mijn computerbenodigdheden bij Azerty.
Na zelf onderzoek gedaan te hebben hoe de PC samengesteld mag worden een check laten doen bij Azerty.
Je krijgt altijd goed advies en als er vragen zijn wordt er contact opgenomen.
Ook nu weer een top product in huis gekregen.
Geen mening over de verzending omdat ik de PC opgehaald heb.
Helaas gaf na een aantal weken het geheugen de geest. Contact gezocht met Azerty en binnen een aantal dagen was het probleem opgelost met nieuw geheugen. De communicatie met de klantenservice was uitstekend en duidelijk. Ook bij de servicebalie in Raalte was de service en communicatie uitstekend.
AlgemeenDe tweede keer dat ik hier een laptop koop. Via tweakers in de pricewatch laptop uitgekozen en beide keren kwam Azerty als goedkoopste naar voren.
Website is duidelijk en bestelproces was simpel.
Snelle levering met duidelijke track en trace. Hele proces is goed verlopen.
Zaterdag besteld en maandag al geleverd.
AlgemeenAzerty gekozen om mijn nieuwe Linux PC samen te stellen. De PC samenstel sites werkte voor mij niet, dus losse onderdelen besteld.
Op de webshop kun je redelijk makkelijk zoeken.
Later nog 2 case fans besteld, die stonden op voorraad, maar bij bestellen waren ze toch niet op "gereserveerd" Dag later kwamen ze alsnog.
Wat is geinig vond is dat de status veranderde van "wacht op verzamelen" en "bezig met verzamelen".
Op tijd, goed verpakt en met post.nl. Het was op voorraad dus volgende werkdag in huis. Dat was maandag in mijn geval.
AlgemeenHet is erg fijn dat je er losse onderdelen kan bestellen maar dat ze ook (deels) voor je in elkaar kunnen zetten.
VerzendingIk was een beetje in de war door de levertijden. Er stond bij alles 2-3 dagen. Maar ik had ook voor cpu montage + bios upgrade gekozen. Dus daar is denk ik wat tijd bijop gekomen. Ik had uiteindelijk maandagavond besteld en het is zaterdag binnengekomen. Ze zouden dat nog expliciet kunnen vermelden.
AlgemeenDe bestelling plaatsen verliep moeiteloos, en ik had alles de volgende dag al in huis (zoals geadverteerd)! Super fijne winkel. Alles werkt hoe het hoord, dus helemaal geen klachten. Top