AlgemeenIk ben inmiddels al ruim tien jaar klant bij Azerty en heb er recent opnieuw meerdere onderdelen besteld. Het bestel- en betaalproces verliep zonder problemen. Helaas heb ik één onderdeel elders moeten kopen, omdat het daar aanzienlijk goedkoper was.
De productinformatie bij prebuilt-systemen mag wat mij betreft uitgebreider. Er wordt wel vermeld welk type videokaart wordt gebruikt, maar niet het exacte merk en model. Dat is relevante informatie voor bijvoorbeeld de beschikbare aansluitingen en andere modelspecifieke eigenschappen. Als het geleverde model kan variëren, zou dat duidelijker vermeld mogen worden.
De bij Azerty bestelde producten werden de volgende dag al bezorgd. De levering verliep daarmee snel en volledig volgens verwachting.
KlantenserviceIk heb de klantenservice gevraagd waarom bij een prebuilt-systeem gekozen is voor een PCIe 4.0-moederbord, terwijl de videokaart PCIe 5.0 ondersteunt. De medewerker was vriendelijk, maar kon deze technische keuze niet toelichten. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar helaas werd ook niet aangeboden om de vraag intern bij een technisch specialist of de afdeling die de systemen samenstelt neer te leggen. Daardoor bleef mijn vraag uiteindelijk onbeantwoord.