AlgemeenEr waren wat complicaties bij de betaling. Dit kwam doordat de gekozen componenten tijdens het betalingsproces helaas door een ander werd gekocht. Dit reken ik Azerty niet per se aan, maar misschien zou een reserveringsfunctie dit probleem verhelpen.
VerzendingDe bestelling zou op een dag geleverd worden dat ik niet thuis zou zijn. Nadat ik het bezorgmoment niet via PostNL kon aanpassen, heb ik Azery direct gebeld met de vraag of ze de bestelling nog hadden en of ze deze een dag later met de bezorger mee konden geven. Na even zoeken werd ik gebeld dat ze mijn bestelling hadden gevonden en hem nog even achter zouden houden. Het zou fijn zijn als er in het vervolg eerst een bezorgmoment zou kunnen worden afgesproken in laats van dat ik simpelweg een mail krijg met 'de bestelling is klaar en wordt dan en dan bezorgd' zeker omdat het over prijzige producten gaat. Als nog heb ik een 'uitstekend' gekozen omdat de assemblage/klantenservice zonder commentaar te hulp schoot.
KlantenserviceBij de PC assemblage is er sprake van persoonlijke communicatie. Je krijgt een mail dat ze de order binnen hebben en geen 'directe problemen zien met de gekozen componenten.' Zie bericht over bezorging waardoor ik tevreden ben. Ze denken met je mee en zijn vriendelijk over mail én over de telefoon.