bol

Gebruikers over webshop bol

Heel makkelijk om een bestelling te plaatsen, er zijn ook veel betaalmogelijkheden en keuzes van levertijden.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je levertijd. Producten zijn ook altijd goed verpakt en meestal wel op tijd geleverd.

Zeer vriendelijke klantenservice, heel behulpzaam. Ze nemen hun tijd om je te helpen en luisteren naar je vraag of probleem.

Nooit bang om bij Bol wat te bestellen, zekerheid dat je het ook krijgt wat je besteld!

Producten worden netjes afgeleverd waar het moet, nooit problemen mee gehad

Bellen met de klantenservice is prima, je klacht als je er al een hebt wordt serieus genomen en geregeld, we hadden laatst een kacheltje wat het niet meer deed geen probleem het geld werd netjes terug gestort ook omdat de kacheltjes niet meer op voorraad waren!
En je hoeft nergens achteraan ook heel belangrijk voor ons de webshop to be dikke 10.

Tientallen keer erbij besteld(schat 50-60 keer)en kwam altijd aan op 1 keer na maar toen kreeg ik het totale aankoopbedrag terug.Ook kapotte usb stick die ik geleverd kreeg is in onderzoek.Betrouwbaarste site op het internet.ik bestel er zoveel mogelijk.komt altijd goed

Snelle levering van 1 a 2 dagen meestal.Gaat 99 procent goed

Klantenservice belt je terug om alles te regelen.erg goed dit

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Beste lezers,

Ik doe al jaren zaken met Bol om het zo maar eens populair te zeggen.
Misschien zit ik wel in een goed district maar ik heb in al die jaren nog geen beter en sneller leverancier gehad.
8 van de 10 keer de volgende dag alles in huis met de PTT.
Kwaliteit tot nu toe altijd goed.
1 x retour ook prima geregeld
Soms wat duurder maar dat compenseert het snelle en safe bezorgen aan huis.
Dus mijn eerste keus zal altijd zijn Bol.com
NB. Deze opmerking is niet gesponsord.

Snel tot zeer snelle levering -goede verpakking- goede kwaliteit
Betreft o.a. LG UltraGear 27GS85Q-B

Telefonisch contact over retour levering prima- goede aanduiding van wat te doen en zeer vriendelijk

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! :)

Eerder vernoemde verkooppartner maakt het inderdaad te bont bij Bol,
300.000 afgelezen tweedehands boeken.
Maar hoeveel verkoopaccounts heeft Bay Express?
Met 10 verkoopaccounts kan deze slimmerik uit Den Helder (ik kan hier geen namen noemen) 3 miljoen tweedehands boeken in het Engels aanbieden.

Kijk eens naar product nummer 1001004001286919 - Disgrace van Coetzee.
Het goedkoopste exemplaar van dit boekje kost slechts 8 euro.
Dit product wordt aangeboden door 31 verkooppartners.
Eigenlijk zijn het mider dan 31 partners want Bay Express biedt minstens 20 exemplaren aan van 24 euro tot 353 euro.
Dus tot 44 maal duurder! Dit is echt wel afzetterij.

Dan gaan we op zoek naar een ander boek, product 9200000054271606 - White Noise van Delillo. De paperbacks van Bol zelf kosten 9-11 euro.
Top, meteen in de windelwagen.
We bekijken alle uitvoeringen van deze titel en dan duikt Bay Express opnieuw op, maar dan met een hardcover a 215 euro, dus 20 maal duurder.

Bay Express is echt wel de rotte appel in de fruitmand van Bol. Hij verkoopt trouwens ook bij Amazon en verschillende andere buitenlandse platformen. De aanwezigheid van Bay Express bij Bol is echt wel hinderlijk.

Bay Express importeert inderdaad zijn boeken uit het buitenland waardoor de levertijd absurd lang oploopt.
Hij biedt bij Bol alle Engelse boeken aan van Momox uit Berlijn, die zelf bij Bol een verkoopaccount beheert. Bijgevolg worden bij Bol eigenlijk precies dezelde exemplaren door Momox en Bay Express aangeboden, dus Bay Express verkoopt bij Bol de boeken van Momox maar dan wel stukken duurder.

Deze review heeft alleen betrekking op hogervernoemde verkopppartner, Bol zelf biedt een voortreffelijke service. 5 Sterren

Bedankt voor de review!

Het is altijd heel jammer wanneer een boek in het Engels alleen bij Bay Express kan worden besteld en niet beschikbaar is bij andere verkooppartners.
Bay Express is echt wel een tranendal, de meeste van hun boeken zijn in praktijk niet leverbaar, we hebben de afglopen maanden in totaal 18 boeken besteld, slechts 3 boeken werden geleverd.
Zij trachten hun boeken uit het buitenland te importeren wanneer er een bestelling bij Bol binnenkomt maar dat lukt nooit tijdig en meestal lukt het helemaal niet.
Dan zit je als klant ettelijke weken ongeduldig te wachten en dan ontvang je onverwachts een onopvallend bericht dat er een boek uit je bestelling werd verwijderd.
Alsof er geen vuiltje aan de lucht is gaat Bay Express door met het nutteloos aanbieden van honderden duizenden boeken die niet leverbaar zijn.
De prijzen van Bay Express liggen soms tot vijfmaal boven de gemiddelde marktwaarde, dus het is een stuk goedkoper en sneller om ze zelf bij Anybook of Biblio te bestellen.
Het is heel jammer dat Bol deze verkooppartner wiens prestatiescore beneden het minimum ligt tot op heden nog steeds tolereert op hun verkoopplatform.
Of Bay Express kan blijven doorgaan met deze afzetterij moet de directie van Bol uitmaken, maar wat ons betreft is dit is onze laatste bestelling
bij deze verkoper geweest, dus als een boek alleen bij deze verkoper beschikbaar is geldt ons advies aan andere kopers: Niet doen.
Ondervinden klanten en andere verkooppartners er wel heel veel hinder van? Zeker wel, de onleverbare Engelse boeken van Bay Express duiken steeds weer op in de zoekresultaten en ze zijn niet alleen hinderlijk maar echt wel nutteloos, bij het aanbieden van producten die niet leverbaar zijn, heeft toch niemand baat.
Ondervinden klanten alleen maar hinder van Bay Express? Zeker wel, ze hebben 1 verkoopaccount met 300000 boeken, hun boeken zijn heel vaag beschreven met een minimum productinformatie.

Dan zit je als klant ettelijke weken ongeduldig te wachten op een boek van Bay Express en dan ontvang je onverwachts een onopvallend bericht dat er een boek uit je bestelling werd verwijderd.

Bol zelf doet het prima hoor, wat helaas niet over hun verkoopspartner kan worden gezegd.

Bedankt voor de review!

We hadden een Xiaomi Redmi 15 - 8G - 256G -Paars ( Sandy Purple) besteld, deze wij als backup / huistelefoon gebruiken. We hadden een oude Nokia 8210, maar die was na 3 dagen altijd leeg, en bereik viel altijd weg.

Naast de Xiaomi hadden we ook een hoesje en screenprotector besteld. Hoesje wat bij de telefoon zat was prima, maar we wilde graag een doorzichtige hebben vanwege de aparte kleur van de telefoon. De screenprotector bleek overbodig te zijn, deze makkelijk terug kunnen sturen.

Netjes via de mail op de hoogte gehouden worden, en alles zat netjes en stevig ingepakt. Doosje van de telefoon had geen speling, en dat was echt perfect.

Aangegeven dat er al een screenprotector op de telefoon zat, wat niet op de website erbij stond, en we de bestelde niet meer nodig hadden, kon zonder problemen terug gestuurd worden, aangezien het nog niet geopend was.

Bedankt voor je review!

De keuze is reuze, maar......vooral heel veel dropshipping wat me heel erg tegenstaat. Dan bestel ik gewoon veel goedkoper zelf in China

Snelle verzending en goed verpakt, daar is niks mis mee dus

Ik heb geenbgebruik hoeven maken van de klantenservice dus kan niet oordelen

Dank voor je review!

Snel iets nodig? Bol
Iets vergeten? Bol
Prijzen vergelijken? Bol
Alles bij Bol !
Snelle levering, goede klantenservice indien nodig ( zo goed als niet nodig maar kom!).
Een webshop zoals ze allemaal zouden moeten zijn.

Niets over aan te merken. Afgesproken datum wordt steeds gerespecteerd

Zoals al vermeld, zo goed als nooit nodig maar als het dan eens nodig zijn uitstekende service.

Bedankt voor de complimenten!

Tot nu toe ben ik nog steeds zeer tevreden over BOL.
Ik ben al heel wat jaren klant en kan wat is nodig heb
makkelijk vinden en bestellen.Nog nooit iets niet ontvangen
of kapot.
Nee, prima en ik hoop dat ik nog vele jaren gebruik kan
maken van BOL.

Altijd op tijd en over het algemeen goed verpakt. Soms iets teveel verpakking materiaal....

Ik heb 1 keer in het verre verleden contact gehad en voor zover
ik mij kan herinneren was dat prima.

Bedankt voor je review!

Makkelijk te bestellen. Zelfs een inbouwkoelkast was mogelijk met keuze van afleverdag.

Verdere afhandeling ging goed en soepel.

Aflevering van inbouwkoelkast ging gepaard met duidelijke communicatie en schatting tijdvlak.

Product netjes afgeleverd met full service (inclusief uitpakken en meenemen verpakking)

Bedankt voor je review!

Voor een knappe prijs een videokaart gekocht, want de prijs was scherp t.o.v. de concurrenten.

Normaal gesproken ben ik niet erg van reviews plaatsen, maar in dit geval vanwege de zeer slechte leveringen wel. Iets waar bol niks aan wil doen.

Helaas verstuurd bol hier met DHL. Nou is een avondlevering als je thuis bent geen probleem, maar wel als je het overdag wilt hebben op een kantoor (=zakelijk) adres. Daar is niemand in de avond aanwezig.

DHL kan of wil het niet aanpassen, want blijkbaar geeft bol aan dat er een avondlevering moet plaatsvinden.

Helaas ook na meerdere malen melden van deze klacht (van meerdere bestellingen), wordt hier niks mee gedaan en kost het dus teveel tijd en geld om het steeds zelf op te lossen.

Je besteld iets zakelijk, dan verwacht je ook dat het tijdens werktijd wordt geleverd. En niet zodra je weg bent.

Het zou mij verbazen als iemand van hogerop contact op zou nemen, maar je weet het nooit.

Beste John 767,

Bedankt voor je review. We willen je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

De review gaat niet specifiek over één bestelling. Ik bestel al vele jaren bij bol en ben erg tevreden (ondanks dat ik initieel sceptisch was). De website is overzichtelijk en er wordt vaak veel productinformatie vermeld. Het aanbod is ook erg breed en soms hebben ze sterke aanbiedingen, ook voor elektronica en computerhardware. De klantenservice is goed bereikbaar en lost problemen vaak snel en goed op.

Bestel je bij andere aanbieders dan lopen de zaken wel eens wat minder vlot. Ik bestel vaak bewust alleen direct bij bol als het om duurdere spullen gaat.

Hier is ruimte voor verbetering, al hebben veel online winkels hier last van. Bol en partners gebruiken over het algemeen PostNL, naar mijn mening het slechtste bedrijf van Nederland. Dure producten worden bij de voordeur achtergelaten, de in de app beloofde bezorgmomenten worden niet gehaald of je krijgt een melding dat je niet thuis was terwijl je dat wel was en de bezorger niet eens heeft aangebeld. DHL (vaak het alternatief) is ietsje beter, maar ook daar heb ik soms problemen mee. Al-met-al gaat het in driekwart van de gevallen wel in één keer goed.

Partner die 'bezorging de volgende dag' adverteren kunnen die belofte, dankzij deze bezorgdiensten, soms niet nakomen.

Bol is gestart met eigen bezorging via Ampère, dus hopelijk gaat dat in de toekomst beter.

In de paar keren dat ik problemen had met producten die ik heb besteld (bijv. een moederbord en een robotstofzuiger) is dit ook uitstekend opgelost. De klantenservice is vaak goed bereikbaar, zeker via de chat en reageert snel. Problemen zijn toen snel en goed opgelost.

Bedankt voor je review en je feedback!

Bol.com heeft altijd een prima service en met een abonnement krijg je alle spullen gratis en supersnel thuis geleverd👍🏻

Meestal komt het pakket op de afgesproken dag aan, het kan wel eens een dag later worden maar in 9 van de 10 gevallen altijd op tijd!

Eén keer nodig gehad, snel geholpen en goed te woord gestaan.

Bedankt voor je review!

Had in mijn optiek een ding besteld een ramenwasser op steel, kreeg hem vanaf 2 clubs verstuurd. Twee afleveringen is lastig. maar ook totaal niet duurzaam. 2 maal absurd inpakken met veel karton en twee leveranciers, dus 2 maal rijden.

Beste Rikkert1947,

Bol

Bij mijn favoriete webshop een Lenovo chromebook besteld, waar in de omschrijving duidelijk stond: Iclusief Apapter(s)!
Helaas GEEN adapter in de verpakking te vinden. Wist dat Lenovo de verzender was, maar kom op zeg: zo'n groot bedrijf maakt toch geen fouten, die kan je toch wel vertrouwen?
Klantenservice van Bol.com voor het eerst benaderd, die het doorgeschoven hebben naar Lenovo, en dat is bijna twee weken geleden, dus. Paar mails van Lenovo met excuses, we zijn er mee bezig we zoeken het uit. In de tussentijd, het notebook ( tijdelijk) opladen met een geleende usb-c adapter met weinig kracht schiet echt niet op!

Levertijd was bekend, prima op tijd, niets mis mee. Goed verpakt.

De klantenservice van Bol staat natuurlijk bekend als uitstekend, eigenlijk nooit nodig gehad,
Heb ik het een keer nodig, is het doorgeschoten naar Lenovo,
kan ik het wel schudden, ben ik bang voor. Dan wordt dat Notebook toch duurder dan echt de bedoeling was. Terugsturen kan altijd, maar ben toch bevreesd voor de afwerking bij Lenovo, Helaas.

Bericht van Lenovo gekregen met een screenshot van hun site,(anders dan op Bol) dat de voeding Exclusief is. Natuurlijk staat er op de Bol site nog steeds Adapter: Inclusief. Niemand die even een leuke korting geeft op een voeding of wat dan ook.

Valt me tegen van Bol dat ze niet even inspringen voor iets van een oplossing, of wat dan ook.

Welkom in de wereld van grootwinkelbedrijven die altijd gelijk hebben!!!

Bedankt voor je review!

Snelle verzending en levering.
Goede kwaliteit en makkelijk op te hangen vliegengordijn.
Doet goed waar ie voor bedoeld is.

Heel snel geleverd, goed verpakt.
Verzender informeerde of alles goed was aangekomen omdat er eerder problemen waren met de pakketbezorging.

Informeerde of de producten heel waren aangekomen ivm eerdere problemen met pakketdienst.

Dank voor je review!

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen. De betaling was ook snel geregeld. De communicatie was uitstekend.

Het volgen van de levering via Track & Trace was prima geregeld.

Ik heb zelden klachten over de levering. Er wordt altijd probleemloos geleverd.

Bedankt voor je review!

Je weet dat als je vandaag bestelt het binnen is na 2 werkdagen. Die zekerheid is prettig als het er echt toe doet en je veel moet bestellen. De klantenservice werkt altijd snel mee en je weet via email en de website precies waar je aan toe bent

Mijn spullen kwamen altijd in korte tijd aan, in tegenstelling tot andere webshops waar soms de spullen uit een heel ander werelddeel lijkt te komen.

Mijn verkeerd bestelde artikelen kon ik snel weer omruilen en bol houdde mij goed op de hoogte over de terugbetaling

Bedankt voor je review!

Ik had voor mijzelf de Turtle Beach Stealth 600X Gen3 headset gekocht, en voor mijn dochter de EBL Oplaadstation met 3x 2800 mAH Accu's voor de XBOX Series X/S.

De Turtle Beach Stealth 600X kwam via bol.com en de EBL Oplaadstation via Elegantie B.V. Hoewel ze van 2 verschillende verkopers kwamen, werd het wel samen in 1 doos geleverd. Beide producten waren in prima staat geleverd.

Alles met betrekking tot verzenden is goed gegaan, via de mail ben ik netjes op hoogte gehouden. Producten zaten prima verpakt met niet al te veel speling, helemaal tevreden. Het was in een stevige doos verpakt, beter dan wat ik de laatste paar keer gezien heb.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk