Gebruikers over webshop bol

Op 27-07 een Manga box besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs met levertijd voor 08-08. In de week na de bestelling zie ik dat de prijs weer omhoog is gegaan maar wel met levering volgende dag en op voorraad dus. Vandaag even contact gehad met klantenservice en die geven aan dat het voorlopig niet leverbaar is, huh hij was gewoon op voorraad in de week nadat ik de bestelling had gedaan (screenshot) maar KS geeft aan dat ik gewoon kan annuleren. Aha dat is dus de modus operandi, klant net zo lang laten wachten tot die zelf annuleert zodat ze niet hoeven te leveren tegen die lagere prijs.
Ik geef aan dat ik het product gewoon wil hebben tegen de geldende prijs waarvoor ik het besteld had en meteen een klacht wil indienen over deze werkwijze.

KS stuurde aan op annulering omdat ze mi niet willen leveren tegen de gereduceerde prijs.

Wij zijn al klant bij Bol sinds zij meer dan alleen boeken gingen verkopen. Tot nu toe altijd prettig gewinkeld en over het algemeen het bestelde op tijd ontvangen. Althans het is op tijd verzonden. De aflevering laat regelmatig te wensen over. Dit is geen schuld van Bol, maar de vervoerder.

Wellicht is het zinvol om eens goed naar de prestaties van de vervoerders te kijken. Met name de wat grotere pakketten, die niet door PostNL of DHL kunnen worden vervoerd komen bij DPD terecht. Dat is een rampvervoerder. Voor de deur zetten zonder aan te bellen, snel foto maken en wegwezen. Zo zijn wij al meerdere pakketten kwijtgeraakt.

Niet aangekomen zendingen of retouren worden altijd keurig verwerkt, heb je er een vraag over krijg je ook snel antwoord.

Bestelde een artikel en dat werd bezorgd op de afgesproken dag. Prettig om daar op te kunnen rekenen.

Goed verpakt gearriveerd. En daar word ik weer blij van!

Bestel al jaren bij Bol altijd keurig op tijd nette ontvangst en ruime keuze in producten.Meestal vind je hier wel een koopje na efkes rond te neuzen.

9/10 toch wel zoals bij het artikel staat geschreven "voor 21.00u besteld morgen in huis" Het gebeurd wel is een dag later maar vind ik nu niet echt een probleem.

Voor die enkele keer dat ik de klantenservice (na zoveel jaren klant te zijn) is nodig had was de klacht/retour product snel en proffesioneel opgelost.TOP voor de mensen van de klanten/klachtenservice

Veel aanbod tegen een goede prijs, snelle levering en goede en snelle afhandeling bij retours

alles prima verlopen zoals verwacht en beloofd : prima !

geen contact gehad met klanten/klachtenservice : bij een vorige retour wel en alles prima verlopen

Het was gemakkelijk het artikel te vinden en te bestellen op de site en betalen

De snelle levering heeft plaats gevonden op de afgesproken levertijd

Ik koop al jarenlang diverse producten bij Bol.

Ik kan niet anders stellen dat dat ik alleen maar goede ervaringen heb, zéker wanneer een product door Bol zelf verkocht (en bezorgd) werd.

Maar zelfs als het een andere verkoper betrof heb ik nagenoeg alleen maar positieve ervaringen.

En ging er eens een keer iets mis, dan is dat elke keer heel professioneel (en snel) opgelost. Ik ken heel wat bedrijven die veel kunnen leren van Bol's klantenservice.

De website functioneert top, én altijd, navigeren en zoeken gaat prima.
Ook het bestelproces is soepeltjes en vlot, en hetzelfde geldt voor de betaling.

Ik heb alleen maar fijne ervaringen.

De levering ging op zich prima, althans, aan de kant van Bol.
Dat DPD een beetje vaag en raar deed, daar kan Bol niets aan doen.

ALS ik de klantenservice al nodig heb gehad (ten opzicht van mijn aantal bestellingen is dat minimaal), is altijd alles tot tevredenheid opgelost.
Top hoor.

Keurige producten met zeer snelle levering en zeer goed verpakt

Altijd beleeft als je naar informatie vraagt.
Deskundige uitleg en altijd behulpzaam

Wij zijn al jaren tevreden bol-klanten.
Ze doen wat ze beloven en als er al iets misgaat, is het zo weer opgelost.

Zoals beloofd
Alleen als er net voor het weekend besteld werd, duurde het logisch iets langer

Nooit problemen gehad met de klantenservice, altijd een vriendelijk en luisterend iemand aan de telefoon gehad.

Wat is er toch met deze winkel gebeurd. Ja, ze leveren snel en de prijzen zijn vaak gemiddeld/niet verkeerd. Maar waar je vroeger service kreeg, is dat volledig verdwenen.

Wil je met iemand chatten, moet je eerst door een chatbot heen die echt 5 jaar geleden nog afgekeurd had moeten worden. Hij (zij?) helpt niet, vergeet zaken en stuurt je steeds de verkeerde kant op. Dan vraag je om een medewerker en... "Sorry is het is nu wat drukker dan verwacht".

Elke menselijke maat is verdwenen. Ik heb nu een kapotte Mova, maar hulp of support, ho maar.

Jammer voor ooit een mooie Nederlandse shop.

De klantenservice is vervangen voor een Temu chatbot die niks weet, niks kan en vooral heel veel tijd kost.

Bol.com is altijd de eerste referentie om online aankopen te doen. En dankzij de extra korting van werk meestal ook de goedkoopste. Leveringen gebeuren altijd perfect en stipt met de nodige notificaties. Ook in de zelden gevallen van terug sturen wordt het altijd perfect afgehandeld. Bedankt voor de prima service.

Levering volgende dag geleverd zoals aangegeven.
Lego doos in perfecte staat afgeleverd.

Klantenservice is prima en heeft altijd de juiste antwoorden. Altijd goed geholpen.

Tijdens het winkelen zag ik de game MindsEye voor de Playstation 5 liggen, de game kosten bij de Intertoys nog altijd €39,98. Ik vroeg me af wat de gemiddelde prijs van deze game was, en ik zag dat de game bij bol.com slechts €18,00 was. Omdat het toch een game was die ik graag een keer wilde spelen, hem toch maar gekocht.

Alles met betrekking tot verzenden is goed gegaan, via de mail ben ik netjes op hoogte gehouden. De kartonnen verpakking was een perfecte maat, waardoor de game vrij stevig zat. Mijn voorkeur gaat natuurlijk wel naar een bubbel envelop, maar gezien dit milieu vriendelijker is en ze een perfecte maat gebruikt hebbe, was dit ook meer dan goed. Hopelijk blijft bol.com deze keer bij dit formaat kartonnen envelop.

Ik koop regelmatig bij Bol maar zonder select.
Deze keer een spoed klusje voor een Familie lid
Bol had het item het voordeligst en zonder verzendkosten.

Het geheel was snel in huis in goede verpakking en met updates.

Goede verpakkingen en snel aan huis.
Via de email prima updates.

Bedankt voor je review! :)

Bol.com is superhandig. Je kunt gericht zoeken en vergelijken. Je krijgt een overzicht van alle aanbieders. Je kunt ook filters instellen in je zoek-acties, bijvoorbeeld: prijs, populariteit, enz. Je ziet meteen of ze het op voorraad hebben. De klantenservice is ook top. Ik ben echt fan.

Bol.com is natuurlijk niet verantwoordelijk over de bezorgtijd van het postbedrijf, maar ik krijg meestal redelijk snel een e-mail dat ze het hebben mee gegeven hebben aan de bezorger. Ook krijg je dan een indicatie wanneer het ongeveer geleverd kan worden en/of dat het pakketje door de brievenbus past

Wanneer iets toch niet helemaal bevalt, dan kun je het zonder problemen terug sturen, en krijg je je geld weer terug

Bedankt voor je review! :)

Als ik iets bestel bij Bol dan weet ik 99% dat het ook geleverd wordt.
Hele fijne website om door heen te spitten (als je niet iets specaails zoekt ).

Goed op tijd .
Met goede informatie wanneer het pakket komt.

Tijd terug was iets aan de hand en is netjes opgelost.
Vriendlijke medewerkers.

Bedankt voor je review! :)

Het is zo makkelijk en fijn om iets bij Bol te bestellen , ook fijn is dat je de artikelen met elkaar kunt vergelijken . En mocht het pakje wat je besteld hebt nooit aankomen , dan heeft Bol daar een hele goede regeling voor !

Goed en snel , binnen de beloofde tijd . En goede kwaliteit

Goed geregeld en nette services, doen wat ze beloven , top.

Bedankt voor je review! :)

Het bestelproces verliep soepel en de betaling ging vlot. Direct daarna kreeg ik een melding dat het pakket verzonden was, maar daar hield de positieve ervaring helaas op.

De verzending was een drama. Nadat Bol de verzendstatus bijwerkte, gaf DHL 5 dagen lang aan niks te hebben ontvangen. Toen het pakket arriveerde, was de omdoos zwaar beschadigd. De zeer dure laptop lag volledig los in een veel te grote bol.com doos, zonder enig opvulmateriaal of bescherming. Door deze nalatigheid heeft de laptop constant harde klappen opgevangen tijdens transport, waardoor de interne hardware naar mijn mening direct gecompromitteerd is. Dit is uiterst onprofessioneel voor kwetsbare elektronica.

Ik heb de fabrieksverpakking niet geopend en de laptop direct geretourneerd vanwege het risico op interne hardwareschade. De klantenservice deed vervolgens alsof ze me een enorme gunst verleenden door een vervangend exemplaar op te sturen. Bovendien gaven ze aan dat het onmogelijk was om deze feedback door te geven aan hun logistieke afdeling. Een bedrijf dat weigert om interne of externe feedback te verwerken om processen te verbeteren, is wat mij betreft heel slecht bezig. Als de volgende zending weer zo slecht is ingepakt, stuur ik hem direct terug en doe ik nooit meer zaken met ze.

Beste Belbelne32,

Bedankt voor je review. We willen je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Macbook m5 air besteld. Extra betaald voor avondlevering. DHL is nooit langs geweest en zet doodleuk neer dat ze twee afleverpogingen hebben gedaan om dezelfde dag.

Bol geeft aan dat DHL altijd leidend is. Geen product, moet dagen wachten om 2.200 eur terug te krijgen en extra kosten voor avondlevering ben ik sowieso kwijt.

Ik heb mijn les geleerd, beter iets meer betalen bij een andere partij. Jammer want in het verleden was Bol prima. Lijkt erop dat in de transformatie van webshop naar online bazaar klantenservice de deur uitgedaan is.

Zie de uiteenzetting die hierboven is opgenomen. . . .

Klantenservice stuurt standaard replies maar helpt je inhoudelijk niets verder. Erg vervelend .. maar DHL zegt x dus dan is het x. Want alles wat DHL aangeeft is leidend..

Beste Rolf Amsterdam,

Bol

Bol is helaas veranderd van een webshop naar een webplatform. Met veel dubieuze partners die hun Chinese rotzooi pas leveren in Europa na bestelling. Er is daardoor geen controle op de Europese regelgeving, geen controle op bijvoorbeeld de CE certificering. Je loopt dus weer het risico producten te dragen vol met giftige stoffen.

Ik beoordeel Bol. en niet een product speciaal. Pas na bestelling zie je dat het spul uit China komt. Een advies: zie je een levertijd van 12 dagen = China!

Beste Benedrst,

Bol

Ik had afgelopen maandag voor mijn dochter Tomodachi Life voor de Nintendo Switch besteld, deze was netjes dezelfde avond nog bij postNL afgegeven. De dag erna hebben we hem netjes ontvangen.

Er bleek echter dat de Tracking niet werkte, want deze gaf aan dat hij nog niet onderweg was en zelfs vertraagd was, terwijl hij gewoon binnen gekomen was. Spel zat verpakt in een kartonnen envelop, deze was een mooi en perfect formaat.

Hopelijk heeft je dochter er veel plezier van! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk