Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prima webshop, maar het is nog beter is dat je produkten in een superstore kunt bekijken.

Goede info in de winkel.

Alles is goed verlopen en vrij snel afgehandeld. Ik heb het zeker als positief ervaren.

Ik had zelf aangegeven de tv graag op zaterdag te ontvangen. Het transportbedrijf gaf echter in een vroeg stadium al aan dat dit niet meer ging lukken. Het was wel op zondag mogelijk. De tv is uiteindelijk op 1 december tegen 13.00 uur bezorgd. Verpakking was goed en alles was gelukkig intact. Wij hebben het dus zeker als positief ervaren.

Ik werd goed door de klantenservice begeleid tijdens het betalen. Had al eerder geïnformeerd of een deal mogelijk was en werd netjes te woord gestaan.

Alles verliep soepel en overzichtelijk. Het was mijn allereerste bestelling alhier, dus wellicht volgen er meer.

Op tijd en keurig verpakt.

Ik heb in de webshop van Kamera Express een Samsung 55 inch 4K 100hz TV gekocht.
Het artikel was ruim op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden, aldus de website. Dit was voor mij ook de voornaamste reden om hier te bestellen in plaats van bij een andere webshop, waar de levertijd op dat moment langer was. Ik had toen over 2 dagen een film avondje, waar ik de TV mooi voor had kunnen gebruiken.

Helaas, dit was te mooi om waar te zijn.
Uiteindelijk heeft het maar liefst 4 werkdagen geduurd voordat het artikel bezorgd werd.
Dit kwam door drukte bij het koeriersbedrijf. Hier was vooraf en tijdens het plaatsen van de bestelling niets over gecommuniceerd door Kamera Express, zet dit minstens op de website alvorens iemand iets besteld in plaats van loze beloftes te maken?
Dit hoort niet het probleem van mij als klant te zijn.

Niet voor herhaling vatbaar helaas.

De bezorger was alleen, zonder hulp. Met als gevolg dat ik zelf moest helpen met de enorme doos uit de vrachtauto te tillen en boven op de 2e verdieping te krijgen.

Klantenservice reageerde doorgaans binnen een paar uur, wat opzich prima is.

Na veel positieve reacties te hebben gelezen maar eens voor advies naar de winkel in den Bosch gegaan. Ben geholpen door Marco welke uiterst vriendelijk mij te woord stond en goed luisterde naar mijn wensen en budget. Hij nam volop de tijd met uitleg en advies . Ben nu blij met mijn aankoop waarvan ik hoop lang fotoplezier van te beleven. En als toetje een basiscursus fotografie erbij

Ik heb bij het bezoek aan de winkel goed advies gekregen en ben naar alle tevredenheid geholpen. De verkoper had alle tijd voor mij.

Ondanks probleem met het niet op voorraad zijn van een gratis actieartikel, uiteindelijk toch nog een redelijk snelle levering. Verder heb ik de klantenservice gelukkig nog niet nodig gehad voor problemen met een aankoop. Duidelijke website.

Zou 5 sterren geweest zijn als ze de verzending daadwerkelijk hadden gedaan conform afspraak. Ondanks drukte ivm Feestdagen toch nog snel binnen.

Na navraag gedaan te hebben waar mijn bestelling bleef, hebben ze het keurig opgelost (bleek 1 actieartikel niet op voorraad te zijn, een artikel wat ik overigens niet zelf besteld had, maar gratis bij een bestelling geleverd werd).

Ik heb een camera gekocht bij de store in arnhem en ben daar zeer goed geholpen door een vriendelijke vrouw! verder heel erg tevreden over het pakket icm de prijs die ze me aanboden. ookal krijg ik 5 jaar garantie voor deze review meen ik dit wel.

zoals ik al zei, ben ik prima geholpen!

Via de e-mail contact opgenomen voor een prijs voor de LG OLED55C9. Binnen aantal minuten een voorstel terug gelijk een voorstel, die erg goed was. Gelijk akkoord gegeven en eenvoudig via een ideal betaallink betaald. Het proces liep erg soepel.

De televisie werd door een erg vriendelijke koerier bezorgd op het afgesproken tijdstip.

Pas op: leveren defect product en vervolgens kan je het uitzoeken !!
Zeer slechte ervaring: Een Samsung 55" besteld. Na aanzetten bleek scherm onder het glas beschadigd waardoor rare vlekken zichtbaar zijn. Klant heeft ons dit gemeld nog geen drie uur na levering door Kamera Express !

Opgehaald door koeriersdienst van Kamera Express, nadat er foto's waren gestuurd.

Kamera Express zegt: doos is niet beschadigd dús klant moet het wel zelf hebben gedaan.

Het scherm is niet beschadigd. De doos is niet beschadigd. Het incident wordt binnen 3 uur na levering gemeld: en dan maar volledig afschuiven op de klant ??? Ronduit bizar !

Van beschadigingen voor verpakken en verschepen heeft men blijkbaar nooit gehoord.

Je kan het claimen op de inboedelverzekering en dat is het. Er wordt nu al simpelweg 7 dagen niet (!) gereageerd op onze emails. Geen enkele reactie, terwijl wij nu iedere dag mailen.

Volstrekt ongehoord: een defect product leveren dat vrijwel direct gemeld wordt en vervolgens ook geen enkele service bieden, niet eens reageren op emails.

Dus als je wat bestelt bij Kamera Express let dan op: als het product defect geleverd wordt en de doos niet beschadigd is, dan kan je het zelf uitzoeken.

Op tijd, maar defect: so what's the point aangezien je er niets mee kan.

Schuiven alles op klant. Vervolgens wordt er al een week simpelweg niet gereageerd op emails: kortom, je kan het uitzoeken.

Snel en makkelijk te bestellen. Je kan ervoor kiezen om bij een groot aantal winkels je product op te halen, dan wel te versturen. Ik heb al een paar scherpe aanbiedingen gezien en grotere en minder grote bestellingen geplaatst, zonder problemen

Direct verstuurd (ook bij 's avonds bestellen), de dag later netjes bezorgd.

De site werkt zoals je verwacht, snel en gemakkelijk. Het bestelproces was prima, met uitzondering van een klein puntje; het inloggen en selecteren van het juiste afleveradres ging niet zonder slag of stoot. De website moest een aantal keer vernieuwd worden.

De levering ging zonder problemen, helaas een dag langer dan gehoopt, maar dat kwam waarschijnlijk door Black Friday.

Employee was very helpful with his recommendations and I m satisfied with my purchase (canon eos m50)

Tijdens Black Friday een Canon Fullframe Systeemcamera RP gekocht. Kamera Express had de beste deal en ik kreeg nog allerlei extra's erbij.
De verzending was direct dezelfde dag nog geregeld (ondanks BF) en de volgende dag kon ik mijn spullen in ontvangst nemen.
De Canon RP werd geleverd uit een kit-verpakking waarbij de lens was weggehaald (ik had alleen de body besteld). Dus geen 'echte' body only verpakking. Dat is eigenlijk het enige minpuntje wat ik kan verzinnen (dat ik hier niet vantevoren over geïnformeerd ben).
Verder prima ervaring met Kamera Express. Voor garantie kan ik gewoon straks langs bij de winkel bij mij in de buurt.

Goed ingepakt.

Online besteld. Heldere site met veel informatie en video over de producten. Ook over cashback (van fabrikant) en garantieverleng actie. Op Black Friday om 22:45 aan de telefoon gehangen met de klantenservice die nog open en ook vrolijk was. Prettig verder geholpen.
Bestellen was simpel. Goede afwerking met electronische bon.
Bijkomend voordeel is dat er nog 22 winkels zijn in den lande.

Goed verpakt verzonden maar zonder bubbels of schuimbescherming. Het duurde met 6 dagen wel langer dan verwacht.

Zie boven.
Nog geen aftersales nodig gehad en hopelijk blijft dat ook zo ;-)

Ik was op zoek naar een nieuwe TV, welke bij Kamera-express interessant geprijsd.
In het verleden al vaker bij hun besteld (ook bij Foka). Goed advies van gedreven personeel, dat met ieders budget wil en kan meedenken.

Verzendkosten zijn vanaf 50 euro gratis, echter had ik een aanbod per mail exclusief verzendkosten. Voor het verzenden werd 30 euro gerekend. Bezorging netjes verzorgd door externe partij welke keurig belde dat ze onderweg waren.

nikon d5600 met tamron lens gekocht bij camera express.
snelle levering en super tevreden.
TOP

volgende dag al in huis

Zeer goed advies in de winkel. Advies over verschillende compactcamera's, waardoor een goed vergelijk mogelijk was. Veel tijd beschikbaar voor uitleg en ruime mogelijkheden voor het testen camera's in winkel.

Op 4 december 2019 's avonds toch besloten dat ik de SEL70350 wilde hebben. Gekozen voor afhalen in de winkel in Leeuwarden. Dat kon de volgende dag al. Mèt een goede toelichting in de winkel.

Uitgepakt in de winkel. Helemaal top

Bij Kamera Express een Sennheiser ME-2-II Clip-On Microfoon gekocht waarbij tijdens het eerste gebruik het plastic clipje afbrak.

Reactie Kamera Express:

" iets wat afbreekt valt nooit binnen de garantie, lijkt mij geen fabrieksfout in ieder geval.
Begrijp dat het een klein bedrag is, maar dit zal de klant naar mijn mening toch zelf moeten bestellen aankoop was 6 weken geleden, de retour en omruil periode is ruim verstreken een directe breuk had eerder gemeld moeten worden."

Bij Kamera Express een Sennheiser ME-2-II Clip-On Microfoon gekocht omdat de oude na jaren intensief gebruik een kabelbreuk had opgelopen. Senheiser bleek overgestapt te zijn naar een nieuw clipje van plastic waarmee de microfoon aan kleding vast gemaakt kan worden. Deze plastic clip brak bij het eerste gebruik.

Aanspraak proberen te maken op garantie en na lang wachten het volgende antwoord:

Antwoord:

Scorekaart voor Kamera Express