Kamera Express

Omdat ik van plan was een nieuwe spiegelreflex camera te kopen met een lens kwam ik uit bij Kamera Express. Duidelijke site en leuke aanbiedingen. Omdat ik toch graag van tevoren de camera even vast wil houden en bekijken ben ik naar de Super Store gegaan in Leeuwarden. Ja, ach wat moet ik daarvan zeggen. Ruime winkel maar erg weinig uitgestald om te testen/bekijken. Was wel een flinke teleurstelling de inrichting van de winkel. Helaas hadden ze de camera die ik graag wou ook niet op voorraad. Dus bij een ander groot Media concern wel de bewuste camera kunnen testen en vasthouden. Na mijn beslissing te hebben genomen toch maar weer terug gegaan naar de Super store in Leeuwarden om hem daar vervolgens te bestellen. Helaas was het systeem zo traag dat ik na 15 minuten daar weg ben gegaan. Heb de camera maar online besteld daarna via hun site.

Bij de verzending had ik gekozen om deze af te halen in de Super Store in Leeuwarden. Omdat het meerdere producten waren kreeg ik een bevestiging dat er een gedeelte klaar lag. Dus naar de winkel om dit op te halen. Helaas nog geen bevestiging gehad dat de camera al klaar lag. Dus toch maar even vragen. Deze was al lang binnen maar om 1 of andere reden nooit verwerkt. Op de site geven ze aan dat ze een identiteitsbewijs en factuur nodig hadden om de bestelling af te halen. Maar in de winkel vroegen ze daar niet naar. Dus ik kon door alleen een krabbeltje te zetten de gehele bestelling mee nemen ter waarde van 1000 euro. Slechte zaak vindt ik zelf! Mocht om 1 of andere reden iemand weten dat je iets hebt besteld of dat je account is gehackt is de kans groot dat je je bestelling zelf niet in handen krijgt. Heb hier wel nog contact over gehad en dit als tip meegegeven!

Diverse mailtjes gestuurd via contact email. Duurt minimaal een week voordat je een antwoord krijgt. Telefonisch gaat sneller.

Scorekaart voor Kamera Express