Gebruikers over webshop ServerZaak.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMijn eerste bestelling bij deze zaak.In dit geval een SuperMicro 1U server welke ik eigenlijk alleen nodig had voor het motherboard.
Niet eens gezien dat ze ook ECC DDR4 DImm mee konden leveren. Die dus naderhand besteld en wederom zeer snel en correct geleverd.
Ook een vraag per mail over de te leveren geheugenbankjes per kerende post beantwoord. Dat is prettig zaken doen op deze manier.
Zoals vaker tegenwoordig met zowel DHL als UPS worden de pakketten gewoon op de stoep achtergelaten. Tot nu toe is dat goed gegaan maar dit is zeker een punt van zorg, vooral bij pakketten met enige waarde.
Bedankt voor de review.
We kunnen niet enkel ECC DDR4 RAM leveren maar ook alle andere componenten zoals CPU's, RAID controllers, voedingen, SSD's & HDD's, Railkits. Kortom, je kan bijna alle noodzakelijke server componenten bij ons vinden en zelfs je servers CTO bestellen.
AlgemeenOnlangs voor het eerst een bestelling gedaan bij ServerZaak.nl: een viertal 32GB DDR4 RDIMMs. De bestelling verliep vlot en was eenvoudig. Ik heb rond 23:00 besteld en de volgende ochtend rond 8:30 was de bestelling al verzonden.
VerzendingDe DIMMS waren uitstekend verpakt in een antistatisch zakje, vervolgens in bubblewrap en dat weer in een doosje met luchtzakjes. Top!
KlantenserviceHelaas bleek bij plaatsing van de DIMMs dat de server er eentje als 16GB zag en een BIOS warning gaf. De fout verhuisde mee als de module in een ander slot geplaatst werd, dus ik heb na een korte mailwisseling de module geretourneerd.
De ochtend nadat ik het pakje opgestuurd had kreeg ik al een mail dat ze de module getest hadden en dat hij bij hen gewoon werkte. Niet wat ik verwacht had natuurlijk. Desondanks heeft ServerZaak een meteen andere DIMM opgestuurd.
Uitstekende, snelle klantenservice dus!
AlgemeenUitbreiding van werkgeheugen voor mijn server. Was oudere hardware en Serverzaak had deze refurbished.
Bestelling en verzending verliep vlot. Goed antistatisch verpakt en werkend na installatie.
Vlot en goed anti-statisch verpakt. Geen bijzonderheden op aan te merken.
Bedankt voor je bestelling en voor de review!
AlgemeenPrima!
Ik heb de bestelde producten snel en in goede orde ontvangen. Ik was verrast met snelle verzending - de bestelde server was samengevoegd, getest en verzonden in een dag.
Snel - helemaal sneller dan verwacht (het gaat over samengevoegd server dus "op maat" product). Goed gepakt.
KlantenserviceDuidelijke pagina, probleemloos bestelling en goede informatie via e-mail. Server testrapport in pakkage toegevoegd.
Fijn dat je tevreden bent. En bedankt voor de review!
AlgemeenVoor een stel blade servers had ik snel wat bootdisks nodig. Na even browsen op de website besloot ik gewoon even te bellen, om te vragen of ze wellicht nog een partij Intel Enterprise SSDtjes hadden liggen. Ik werd telefonisch netjes te woord gestaan en er werd actief meegedacht aan een oplossing. Na de producten samen nagelopen te hebben heb ik snel de bestelling geplaatst, welke 2 dagen later met gerecycled opvul materiaal en goede bescherming van de SSD's zelf binnen kwam. Al sinds voor de verhuizing naar de nieuwe locatie bestel ik hier graag.
VerzendingHet pakket was binnen 2 dagen na aankoop in huis. Verder ben ik blij met de keuze van serverzaak om dit niet met een DHL te doen, maar een misschien iets duurdere koeriersdienst (UPS).
KlantenserviceNetjes te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Eigenlijk heb ik telefonisch altijd prettig contact gehad!
Bedankt voor de goede review. Betreft de zendingen via UPS... Na diverse vervoerders zijn we bij UPS blijven hangen. Statistisch de minste klachten en problemen. Natuurlijk kan dit per regio wel verschillen.
AlgemeenDe website was probleemloos, met goede afbeeldingen en duidelijke beschrijving, zodat je geen fouten maakt. Heb wat ECC RAM gekocht en alle onderdelen werkten perfect.
VerzendingHet pakketje werd heel snel geleverd, veel sneller dan ik dacht! Ook de verpakking was perfect, met antistatische folie en opgevulde ruimte eromheen.
KlantenserviceDe factuur werd zonder problemen afgeleverd en was leesbaar. Klantenservice reageert snel op contacten!.
Bedankt voor het vertrouwen en de goede review!
AlgemeenAl vaker zaken gedaan met Serverzaak en telkens goede communicatie (zeer snel antwoord), goede materialen en snelle levering. Laatste levering van 8x serverrack pdu was na bertaling binnen 1,5 uur al binnen, nog nooit zo snel een levering gehad. Refurbished materialen altijd van hoge kwaliteit, ondanks dat wij als school altijd wat verouderde hardware zoeken, hebben ze het altijd snel geleverd. Doe heel graag zaken met Serverzaak, denken ook mee met wat wel en niet als materiaal in een server past, want dat is niet altijd duidelijk op de website van de leverancier en door de kennis en kunde van serverzaak regelmatig door Serverzaak gewezen op het juiste product, dat scheelt mij dan weer veel uitzoekwerk en krijg dus altijd het juiste opgestuurd.
VerzendingLeveringen 9 van de 10 keer binnen een dag, later als ik echt een speciaal meestal verouderd lastig te krijgen product bestel. Laatste bestelling van 8x pdu voor serverzaak zelfs binnen 2 uur geleverd, echt een record.
KlantenserviceKlachten heb ik nog niet ervaren bij ongeveer 5 bestellingen. Offertes en adviezen altijd binnen 1-3 uur. Doe alles per mail en altijd snel antwoord.
Bedankt voor de goede review Elmar. Goed om te horen dat je tevreden over ons bent.
AlgemeenDit is de website voor het aanschaffen van refurbisht hardware. Prijs Kwaliteit is zeer goed, en staan altijd open om advies te geven.
VerzendingProduct wat uitstekend verpakt, niks mis mee. Stevige doos en met volle zorg verpakt.
KlantenserviceIk had een email verzonden op vrijdagavond 6 uur. Binnen een uur had ik antwoord. Daarop heb ik meteen een order geplaatst. Ik zie uit naar de toekomst om weer zaken met deze partij te doen!
Bedankt voor je review en we zien je graag terug :-)
AlgemeenDuidelijke - overzichtelijke website.
Geteste betrouwbare producten.
Goede- en behulpzame klantenservice.
Levering van veelal A-merken.
Snelle levering met track en trace en uitstekend verpakt om schade tijdens verzending te voorkomen.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice die snel bereikbaar is.
Behulpzaam en altijd op zoek naar de juiste oplossing.
Bedankt voor je review.
Je geeft aan kans te maken op een prijs. Wil je dan aub nog wel een email sturen zodat we je naam kunnen toevoegen? Anders maak je helaas geen kans op de mooie prijs. Regels en voorwaarden vind je in de mailing die je ontvangen hebt.
AlgemeenSnelle levering prima prijs!
Zocht voor een oude dell server nog wat vervangend geheugen.
Via google kwam ik uit bij serverzaak. Die hadden precies het juiste geheugen liggen en op voorraad.
Deze direct besteld en achteraf betaal. Zelfs daarmee de volgende dag in huis!
Top!
Snel geleverd en stevig verpakt
Klein doosje maar in bubbelfolie verpakt. Lekker stevig en ook nog beschermd dmv statische folie!
Super
AlgemeenServerzaak.nl stuurde mij vandaag (2 september 2024) een email met de vraag of ik een review kon schrijven over mijn ervaringen.
Met de kans dat ik een beeldscherm win.
Prima, mijn ervaring met Serverzaak.nl van afgelopen Juli is goed.
Snelle afhandeling, goed verpakt, bestelde refurbished SSDs waren ondanks bouwjaar (ik meen 2018) in bijna nieuwstaat. Elk had enkele TB geschreven en gelezen, en is een handvol uren aan geweest.
De bestelbevestiging, verzendbevestiging en later een bericht van UPS zelf was voor mij goed en duidelijk.
1 Juli in de avond besteld, de volgende ochtend is de levering aangemeld bij UPS. Op 2 juli door UPS opgehaald en geleverd op 3 juli.
Erg goed verpakt, wat grotere omdoos dan nodig voor onhandige bezorgers. Goed gevulde omdoos. SSDs los gesealed in folie.
Bedankt voor de review! Veel plezier met je aankoop.
AlgemeenIk wil graag mijn enthousiasme delen over een recente ervaring met Serverzaak. Als iemand die de fijne kneepjes van serverconfiguraties waardeert, was mijn bezoek aan Serverzaak.nl een bijzonder positieve ervaring.
Wat meteen opviel was de expertise en kennis die het team van Serverzaak in huis heeft. Vanaf het eerste gesprek voelde het alsof ik met vakmensen sprak die niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook begrijpen wat er nodig is om een server perfect af te stemmen op specifieke behoeften.
Samen hebben we een serverconfiguratie samengesteld die niet alleen aan mijn verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Het proces was doorlopend informatief en professioneel, en ik heb veel geleerd over de nuances van servertechnologie en configuratie.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor serveraankopen of upgrades, kan ik Serverzaak van harte aanbevelen. Hun deskundigheid en klantgerichte benadering maken hen een uitstekende keuze voor zowel de techneut als de zakelijke gebruiker.
De verzending verliep vlekkeloos. De server werd snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd, wat de hele ervaring nog beter maakte.
Dank je wel voor de mooie review. Fijn om te horen dat je ervaring zo positief was.
AlgemeenHet klinkt misschien vreemd, maar ServerZaak heeft indirect mijn leven gered. Sinds mijn zesde ben ik al gefascineerd door computers, en rond mijn dertiende werd deze passie serieuzer. Ik experimenteerde met van alles en nog wat: Minecraft servers, Docker, SmartHome, en meer. Aanvankelijk gebruikte ik hiervoor een Raspberry Pi 3, maar al snel merkte ik dat dit apparaat niet voldeed aan mijn eisen. Ik ging daarom op zoek naar een degelijke server en kwam uit bij ServerZaak.
Vanaf het eerste contact werd ik goed geholpen. ServerZaak heeft me uitgebreid geadviseerd en samen hebben we verschillende opties bekeken om de beste server voor mijn behoeften te vinden. Uiteindelijk besloot ik een server aan te schaffen. Maar toen deze eenmaal thuis was, realiseerde ik me dat ik geen idee had hoe ik de geavanceerde functies zoals Proxmox en iDrac moest gebruiken. De technische aspecten waren te overweldigend voor me.
In overleg met ServerZaak besloot ik de server terug te sturen. In eerste instantie zou hier een 'return-fee' aan verbonden zijn, maar nadat mijn vader het volledige verhaal had gedeeld met een van de medewerkers, besloten ze deze kosten kwijt te schelden. De medewerker was niet alleen begripvol, maar dacht ook actief mee over mijn situatie. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat ik op dat moment volledig was uitgevallen op school en alleen nog maar met computers bezig was. De medewerker stelde voor om contact op te nemen met Digibende, een plek waar jongeren aan de slag kunnen met ICT en muziek.
Deze suggestie bleek een keerpunt in mijn leven te zijn. Digibende heeft me geholpen om uit een zware depressie te komen en mijn leven compleet om te draaien. Dankzij de ondersteuning en het advies van ServerZaak heb ik mijn passie voor technologie verder kunnen ontwikkelen. Inmiddels heb ik veel geleerd over servers en IT, en ik heb zelfs mijn eigen IT-bedrijf opgericht. Mijn leven ziet er nu fantastisch uit en ik voel me beter dan ooit.
Kortom, hoewel de server zelf voor mij geen succes was, was de ervaring met ServerZaak dat zeker wel. Hun klantenservice is werkelijk fantastisch en heeft een enorme positieve impact op mijn leven gehad. Dankjewel, ServerZaak!
Hoewel het natuurlijk jammer is dat je niet veel plezier hebt gehad aan de server zijn wij erg blij dat het zo goed met je gaat.
Bedankt voor de mooie review en je bent toegevoegd aan de loterij! Veel succes!
AlgemeenMoest in ijltempo een nieuw onderkomen voor een 100TB+ disc array uit mijn gestorven DS2415+ NAS vinden. Vond na enig zoeken een budget oplossing bij ServerZaak: een refurbished RS2414+ voor minder dan 600 euro. Ik kende dit bedrijf niet, maar dat zou gauw veranderen. De volgende dag had ik de server in huis, goed verpakt, ongelooflijk snel. Alleen, hij werkte niet. Iets met een losgeraakte aansluiting, niet makkelijk zelf te repareren. Telefonisch contact leidde ertoe dat er onmiddelijk een nieuwe unit op transport gesteld werd die de volgende dag (!) door UPS werd omgeruild tegen de oorspronkelijke.
Dat noem ik service, zo ben ik nog niet vaak tegemoetgetreden.
Rest mij nog te vermelden dat de migratie vlekkeloos verliep en alle data weer bechikbaar zijn.
De helaas noodzakelijke dubbele levering, alles binnen drie dagen, kon niet sneller.
KlantenserviceTelefonische diagnose, actieplan, emails, alles vriendelijk en adequaat. Uiterst plezierig.
Bedankt voor de review, wij zijn blij te horen dat alles weer werkt!
AlgemeenFijne website, nette prijzen en een vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Ben helemaal tevreden en mijn server draait weer als een zonnetje (en zuiniger)!
Echt top verpakt, zelfs tweedehands artikelen (CPU & RAM) zitten netjes verpakt in trays en/of luchtdicht plastic. Daaromheen meerdere lagen bubbelwrap en in volledig ingetapete verzenddoos. Helemaal top!
KlantenserviceEven contact gehad met de klantenservice omdat ik een CPU had gekocht met een hoger wattage dan mijn moederbord ondersteunde. Ik kreeg netjes advies en mocht mijn product omruilen. Allemaal heel netjes afgehandeld, wat deze webwinkel een echte aanrader maakt!
super bedankt voor deze mooie review!
AlgemeenIk heb onlangs een 10TB Seagate Exos X10 harde schijf gekocht bij ServerZaak, en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. De communicatie was helder en snel, en de klantenservice stond klaar om al mijn vragen te beantwoorden. De verzending was snel en de verpakking goed beveiligd, waardoor mijn product in perfecte staat aankwam. Ik zal zeker weer bij ServerZaak kopen en raad hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte service.
VerzendingMijn bestelling werd direct verwerkt en ik kreeg een duidelijke bevestiging met een track & trace-code. De harde schijf werd goed verpakt en arriveerde zonder enige schade. De hele ervaring was probleemloos, en ik waardeer de efficiënte afhandeling.
KlantenserviceVanaf het moment van aankoop tot de levering, was de communicatie helder en vriendelijk. Toen ik een vraag had over mijn bestelling, werd ik snel en professioneel geholpen. De medewerkers zijn deskundig en bereid om extra stappen te zetten om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Deze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat ik zeker weer bij ServerZaak zal bestellen.
super bedankt voor deze mooie review!
AlgemeenWas op zoek naar een accesspoint en kwam terecht bij serverzaak die een Ubiquiti AC-AP-Pro verkocht voor een goede prijs. De verrichtingen die nodig waren voor de bestelling waren prima.
Enige tip die ik wil meegeven is dat de AP nog in zijn geheugen gekoppeld stond, waardoor adoptie niet kon, en een harde reset even nodig was. Een reset voor verkoop is hierin dan even als tip.
Verzending is prima verlopen en was binnen een korte tijd binnen. De verzendmaatschappij UPS stond helaas wel bij het verkeerde huis. Het is dat ik ze voorbij zag rijden, zodat ik het pakket kon odnerscheppen. (kan serverzaak niet veel aan doen)
Bedankt.voor de review!
Wij hebben ze gereset maar daarna nog 1x aangesloten op ons eigen netwerk. Misschien dat ie dat opgeslagen heeft?excuses hiervoor!
AlgemeenIk heb een paar Intel Enterprise SSD's gekocht. Anders hebben de schijven nog een levensduur van 97%, zijn ze 2-3 jaar in een server gebruikt en bevatten ze een paar fouten in het logboek. Dit stond bij aankoop niet vermeld op de website. Algehele gemiddelde ervaring.
VerzendingDe levering was zeer goed. De artikelen werden de volgende werkdag gratis bezorgd door UPS.
Beste, heel erg vreemd, wij hebben speciale roze ESD folie en verpakken altijd alles in deze roze folie. Kun je ons anders even je bestelnummer mailen? dan kunnen wij kijken wat er precies geleverd is. En 2 / 3 jaar gebruikte schijven kunnen nog heel lang mee hoor, dat is niets voor Enterprise SSD's. En de prijs is er natuurlijk ook naar, je had ook de keuze om nieuwe SSD's te bestellen alleen zijn die een stuk duurder.
AlgemeenSupergoede service, ik had een probleem met de aansluiting van mijn SAS schijf. Meerdere bedrijven gesproken maar niemand kon mij verder helpen. Op het internet Serverzaak tegen gekomen en hun telefonisch benaderd. Vriendelijk ter woord gestaan en zeer goed geholpen. Uiteindelijk het product bij serverzaak besteld en de volgende dag al in huis. De producten waren goed verpakt en werken zoals beloofd.
Top service.
Eerste werkdag na de bestelling was het product al in huis, het was zeergoed verpakt.
KlantenserviceVriendelijk ter woord gestaan aan de telefoon, hierbij goed advies gekregen en dankzij het advies ook het juiste product gevonden.
Bedankt voor de review!
AlgemeenIn mijn optiek een van de weinigen, die EN de kennis bezitten over de producten die zij verkopen EN die meedenken met de klant , zonder verwachtingen en dwingtechnieken te forceren om een aankoop af te dwingen.
KlantenserviceSuper!
Ik heb meerdere keren contact gehad met Jeroen over de mogelijkheden van het gebruik van een SAS schijf i.c.m. een desktop pc. Daarbij probeerde hij ervoor te zorgen, dat er een complete oplossing aangeboden werd, welke ik direct kon installeren.
Uiteindelijk heb ik besloten om van de koop af te zien, omdat dit eigenlijk niet de oplossing was, waarvoor ik de schijf gekocht had en heb ik eigenlijk het allereerste advies van Jeroen opgevolgd.
Het is best een tijd geleden, dat ik een hele prettige ervaring heb meegemaakt, waarbij ik het gevoel had dat ik als klant gewaardeerd werd.
Het is deze keer niet tot een aankoop gekomen, maar de volgende keer zal ik eerst hier kijken voor een volgende bestelling.
Als blijk van waardering schrijf ik daarom deze review, omdat dit het minste is wat ik zou kunnen doen.
Super bedankt voor deze review!