AlgemeenVoor een stel blade servers had ik snel wat bootdisks nodig. Na even browsen op de website besloot ik gewoon even te bellen, om te vragen of ze wellicht nog een partij Intel Enterprise SSDtjes hadden liggen. Ik werd telefonisch netjes te woord gestaan en er werd actief meegedacht aan een oplossing. Na de producten samen nagelopen te hebben heb ik snel de bestelling geplaatst, welke 2 dagen later met gerecycled opvul materiaal en goede bescherming van de SSD's zelf binnen kwam. Al sinds voor de verhuizing naar de nieuwe locatie bestel ik hier graag.
VerzendingHet pakket was binnen 2 dagen na aankoop in huis. Verder ben ik blij met de keuze van serverzaak om dit niet met een DHL te doen, maar een misschien iets duurdere koeriersdienst (UPS).
KlantenserviceNetjes te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Eigenlijk heb ik telefonisch altijd prettig contact gehad!
Bedankt voor de goede review. Betreft de zendingen via UPS... Na diverse vervoerders zijn we bij UPS blijven hangen. Statistisch de minste klachten en problemen. Natuurlijk kan dit per regio wel verschillen.