AlgemeenAl vaker zaken gedaan met Serverzaak en telkens goede communicatie (zeer snel antwoord), goede materialen en snelle levering. Laatste levering van 8x serverrack pdu was na bertaling binnen 1,5 uur al binnen, nog nooit zo snel een levering gehad. Refurbished materialen altijd van hoge kwaliteit, ondanks dat wij als school altijd wat verouderde hardware zoeken, hebben ze het altijd snel geleverd. Doe heel graag zaken met Serverzaak, denken ook mee met wat wel en niet als materiaal in een server past, want dat is niet altijd duidelijk op de website van de leverancier en door de kennis en kunde van serverzaak regelmatig door Serverzaak gewezen op het juiste product, dat scheelt mij dan weer veel uitzoekwerk en krijg dus altijd het juiste opgestuurd.
VerzendingLeveringen 9 van de 10 keer binnen een dag, later als ik echt een speciaal meestal verouderd lastig te krijgen product bestel. Laatste bestelling van 8x pdu voor serverzaak zelfs binnen 2 uur geleverd, echt een record.
KlantenserviceKlachten heb ik nog niet ervaren bij ongeveer 5 bestellingen. Offertes en adviezen altijd binnen 1-3 uur. Doe alles per mail en altijd snel antwoord.
Bedankt voor de goede review Elmar. Goed om te horen dat je tevreden over ons bent.